[quote:74d69bff2f="pedram_1367"][quote:74d69bff2f="RASHTBOY"]به نظر من ، رودباريان در درون دروازه جواب داده و بهتره تغييري در اين پست مهم نديم اگرچه محك جدي در بازي با نفت نخورد ، از طرف ديگه سياه واقعاً در حد واندازه ليگ برتر نيست ، كوشكي هم كه از پارسال تكليفش مشخص بود ، در جناح چپ هم كياني خيلي سنگين و پر اشتباه ظاهر شده است و اون كياني شاهين بوشهر نيست . در خط حمله هم در غياب جهانبخش ،خلاء احساس مي شه ، به نظر شخصي بنده اگه بجاي نفراتي همچون محمد سياه ، كياني و كوشكي از ساير نفرات ، علي الخصوص از اميد هاي داماش بهره گرفته بشه بهتر خواهد بود .
به اميد موفقيت داماش شهر باران

[/quote:74d69bff2f]
نظر شما محترم هست ...
ولی چون تو این بازی ما فقط 3 امتیاز می خوایم و از همه چیز برامون مهمتر هست ، نمیشه ریسک کرد ...
من در مورد رودباریان نظری ندارم چون همون بازی با نفت تو آبادان کاملا نشون داد که وضعش خیلی خرابه !!! توپی که سانتر میشه و یارو هد می زنه رو با اشتباه محاسباتی فکر میکنه میره تو اوت و نمیپره و یهو میخوره به تیرک !!!
در مورد دفاع کناری هامون من مخصوصا تو این بازی این دو تا رو پیشنهاد می کنم ... چون گهر تیمی هست که فقط سرعتی داره ... اگه کوشکی و سیاه رو بذاریم سرعتی کم نمیاریم ... اما کوشکی که کلا مغز بازی نداره و سیاه نصفه داره ... پس ما باید از بدنشون استفاده کنیم ...
در مورد هافبک دفاعی اگه من بودم از سهرابی و حاجتی استفاده می کردم و افشه رو فیکس می ذاشتم .. ولی قطعا حاجی زاده بازی می کنه ! پس بهتره یک نفر رو مامور مهار حاجی زاده کنیم که اون حاجتی می تونه باشه !!!! کلا بازی دادن حاجتی در دفاع چپ به دفعات باعث ضعف در هافبک دفاعیمون شده ...
3 تا هافبک جلو هم کسی رو نداریم ... 2 تا از 3 تا یار فیکسمون ( مهدوی و جهانبخش ) نیستند ... پس مجبوریم پر کنیم اونجا رو و از این بین کسی که مغزش از لیگ ایران بالاتر هست فقط سهرابی هست وگرنه کسی نمیتونه تو اون پست باشه ... تازه دوندگی سهرابی می تونه جای خالی حاجتی که رفته برای مهار حاجی زاده رو هم پر کنه ...
تو فوروارد هم با توجه به سبک بازی به نظرم برای شروع بازی متوسل زاده بهتر هست ...[/quote:74d69bff2f]
[color=darkblue:74d69bff2f]دوست عزيزم ، متاسفانه فراهاني فرصت بسيار مناسبي جهت اثبات خودش رو از دست داد ، تصور مي كنم نبايد بيش از اين از او انتظار داشت ، البته رودباريان هم آن رودباريان سابق نيست ولي از نظر شخصي بنده بهتر از فراهاني است ؛ در ضمن اون ضربه به تير دروازه ما دقيقاً بدليل ايستادن و نگاه كردن توپ توسط سياه بوجود آمد . در هر حال نظر شما داراي جنبه هاي مثبت زيادي هست ، از نظر شما ممنونم [/color:74d69bff2f]