[quote:968febec03="meraj130"][quote:968febec03="amirreza_pro"]مطمئن هستم با اضافه شدن جهانبخش و آبشک و چند بازیکن خارجی داماش در آخر فصل در جایگاه خوبی قرار خواهد گرفت.....در همین بازی با صنعت نفت دیدید که داماش چه قدر در جاگیری هاش و پاسکاری هاش منظم شده بود....این تیم به مرور زمان فوق العاده میشه...فقط در این شرایط نیاز به حمایت تماشاگرها داره....[/quote:968febec03]
راستی یه چیز دیگه هم یادم رفت - بعضیا میگن طبق گفته عابدینی هر مربی که از 5 بازی 7 امتیاز نگیره باید بره .
منم قبول دارم ولی از اون 5 بازی باید 2 یا 3 بازی داخل خونه و با هوادار باشه که درخشان هنوز به این مهم نرسیده . به نظر من 5 مهلت درخشان باید از بازی پیش ( نفت آبادان) محاسبه بشه و گهر دومین محک درخشان باشه .
البته قرعه کشی برای ما خیلی سخت افتاده تو هفته های آخر - بازی با : تراکتور - سپاهان - استقلال

[/quote:968febec03]
دوست عزیز اینکه تیم از نیم فصل دوم تیم می شه قابل درک نیست و تنها پیامی که از درخشان می تواند برساند این است که تا چند هفته بی خیال امتیاز باشید !!
در ضمن در مورد منحنی هایی که در ذهن خودتان ترسیم کردی نظری ندارم و امیدواریم بهر جهت داماش نتیجه بگیره و تیم از این اوضاع نابسامان خلاص شود.
در مورد تیم هایی که هم مثال زدید که در آینده با آنها بازی داریم اونقدرها هم سخت نگیرید چون این تیمها شکست ناپذیر نیستند همانطور که شاهد این مسئله در این اواخر بودیم اتفاقا برعکس نظر شما به نظر من امتیاز گرفتن از تیم هایی مثل گهر و غیره بسیار سخت تر هم می تواند باشد ..