۱: یک بیوگرافی از خودتون بگید؟
۲: اولین بار چه جوری با سایت وارش اسپرت آشنا شدید؟
۳: نظرت راجع به وارش اسپرت چیه (انتقاد یا پیشنهاد و یا ...؟
۴: اولین بار که استادیوم رفتی چه حسی داشتی؟
۵: شیرین ترین و تلخ ترین خاطره فوتبالیت؟
۶: از کدوم بازیکن داماش بیشتر خوشت میاد؟
۷: از کدوم تیم و بازیکن خارجی خوشت میاد؟
۸: یه خاطره باحال که توو استادیوم اتفاق افتاد تعریف کن؟[/quote:e996b7a5fd]
1.سلام مرتضی هستم 18 ساله دانشجوی رشته برق دانشگاه چمران

2.اولین بار توسط آرین رکورد پارسال قبل بازی داماش ملوان آشنا شدم که اومدم کامنتارو خوندم بعد یه هفته اومدم عضوشدم و تا العا هم جز برترین کاربرای سایتم

3.سایت هوادارن خوبیه فقط اگه یکم کاربرا آزادی بیان بیشتری داشته باشن بهتر میشه ولی بازم مهرداد و مازیار درک میکنم خیلی زحمت به گردنشونه....همینجا ازشون تشکر میکنم

4.اولین باری که رفتم استادیوم بجه بودم بازی پگاه صبا بود که اون موقع علی دایی توی صبا بود خیلی برام جالب بود همیشه دوست داشتم بیام بازی ها رو از نزدیک ببینم وقتی اولین بار بابام منو اورد ورزشگاه خیلی خوشحال بودم و بین دو نیمه رفتم از علی دایی امضا گرفتم

5.والله من خودم فوتبالیست بودم اگه بخوام راجع به فوتبال خودم بگم بهترین خاطرم این بود که تو بازی با رودسر توی لیگ استانی بازی خیلی خوبی انجام دادم و از قضا سرمربی داماشم سر همون بازی بود بعد بازی به من گفت تو میتونی بیای با داماش تمیرین کنی که کلی خوشحال شدم ولی بعدش به دلایل خیلی الکی منو از تیم بیرون کردن و حالا ولش ولی از نظر دیگه بخوایم بپردازیم برد تو انزلی مقابل ملوان پارسال خیلی بهم چسبید...تلخترین خاطره هم باخت تو رشت به ملوان بود.
6.افشین چاووشی
7.از بارسا و آرسنال...فابرگاس
8.مامورا بازی اخر پارسال ارین رکوردو به خاطر فحش دادن زیاد داشتن بازداشت میکردن که کلی من و حمزه خندیدیم