[quote:27f2577544="pedram_1367"][quote:27f2577544="RASHTBOY"][quote:27f2577544="pedram_1367"]بردیم ...
من فکر می کنم مثل ما که میگیم عربها وقت کشی می کنند و استاد وقت کشی و ضد فوتبال اونا رو می دونیم ؛ کشور هایی مثل کره و ژاپن ما رو مثال می زنند برای این موضوع ...
نکته دیگه اینه که با هربار دیدن بازی تیم های مربیان پرتغالی بیش از پیش به ذات کثیفشون میشه پی برد ...
استرسی که کی روش به تیم ملی از کنار زمین وارد می کرد ، کل تماشاگران و رسانه ها نتونستند وارد کنند

[/quote:27f2577544]
[color=darkred:27f2577544]دقيقاً همينطوره واقعيت اينكه ما بازي جوانمردانه رو رعايت نكرديم ، چون در درون زمين ضعيف تر از كره بوديم همانطور كه عرب ها از ما ضعيفتر هستند
در مورد مربي هاي پرتغالي هم بايد عنوان كنم كه متاسفانه از امشب همه باخت برابر لبنان رو فراموش كرده و در باد اين برد شيرين خواهند خوابيد از فردا تمامي رسانه ها از كيروش تعريف و تمجيد خواهند كرد غافل از اينكه ، باخت برابر لبنان چي مي شه ؟ و يا اينكه اگه درنيمه اول بجاي دو تا تير ، توپ به تور ما مي خورد تكليف چي بود ؟ [/color:27f2577544][/quote:27f2577544]
من هم نظرم همینه ...
یک زمانی تو آسیا هیچکس نمی تونست روی سر بازیکنان ما هد بزنه چه تو دفاع و چه تو حمله ... یعنی اصلا توپی از دفاع کناری های ما رد نمی شد ... الان با تعطیلی ها و اردوهای 20 روزه ، هنوز یک بچه که در بهترین حالت هم قد بازیکنان 30 سال به بالای ما هست میاد و راحت ضربه می زنه !!! نه یکبار بلکه در طول 90 دقیقه ... یعنی تاکتیک کره سانتر بود تا از گاف دفاعی ما استفاده کنه ...
اما آندو و قوچان و اشکان خوب بودند و کم نذاشتند ...[/quote:27f2577544]
[color=darkblue:27f2577544]درسته پدرام جان ، ديگه امروز جايي براي صحبت هاي كليشه اي ديروز باقي نمانده است ، بعنوان مثال :
نژاد زرد قد كوتاه بوده ، نژاد آريايي قد بلند بوده ، آب و هوا تاثير 100% در نتيجه بازي ها داشته باشه و نظاير آن ؛ شايد در علم ژنتيك كليات اين بحث ها صحيح باشد اما ساير علوم ، مطلق بودن يكسري از نظرات رو كم رنگ نموده اند .در تاييد نظر شما بايد عنوان كنم ، كاپيتان كره كه دومين بار تير دروازه ما رو نشانه گرفت ، در سر زدن غير قابل مهار و قد بلند بود بك يار كره اي كه مهاجم بود خيلي خيلي از رحمتي بلندتر بود .[/color:27f2577544]