[b:7c1422315c][color=darkblue:7c1422315c]حماسی ورود کن ، نام داماش را جاودانِ کن!/بدبین نباش،فرصتی است تا قدرتت را به رخ بدخواهان داماش بکشی.[/color:7c1422315c][/b:7c1422315c]
[color=black:7c1422315c]من هم مخالف نظرسنجی هستم چون مثل همه شما دوست ندارم کوچکترین تغییری در این نام ببینم و مشاهده کردم همین حس رو مسئولان باشگاه به خصوص شخص عابدینی داره و اگر نظر سراوانی رو به دقت بخونید متوجه خیلی چیزها می شوید و به همین دلیل هم برای بعد از بازی با گهر این نظرسنجی قرار هست گذاشته بشه تا ما در روز بازی با گهر خواسته هامون رو از طریق شعارها و بنرها اعلام کنیم و من به جرئت قسم می خورم مدیریت و پرسنل باشگاه خواهان داماش هستند.اصلا با عقل سالم جور در می آید که عابدینی راضی باشه اسم تیم استقلال رشت بشه؟ Rolling Eyes
اما در مورد نظر سنجی چند تا نکته وجود داره،متاسفانه این تیم بارها دچار تغییرنام شده و این مورد در افکار عمومی بوجود اومده و برای مالک جدید هم یه ذره سخت هست و عابدینی هم با هر خریداری می نشست و صحبت تغییرنام میشد توپ رو در زمین هوادار می انداخت چون از شما مطمئن بود که خواهان نام داماش هستید و همون روز اول هم صحبت این بود که در تلویزیون نظرسنجی گذاشته بشه.
متاسفانه مدتی هست بعضی از کاربران عزیز سهواَ دچار بدبینی به عالم و آدم شدند!از من و مهرداد گرفته تا علی سراوانی و عابدینی و بازیکنان و و و
روی سخنم با اون افرادی که با بعضی ها رابطه دارن نیست!(انگشت شمار هستن)روی سخنم با عاشقان واقعی داماش هست،با کسانی که داماش رو به خاطر خودش دوست دارن،به خاطر نام بزرگ رشت و نام عزیز گیلان دوست دارن.من اصلا قصد جلوگیری کردن از نظرات انتقادی شما را ندارم و نخواهم داشت(چون اگر قرار بر این بود چنین فضای بازی رو فراهم نمیکردیم)فقط خواستم چند مورد رو یادآوری کنم،چه طور کسی رو که تنها همدم درد و دل های خود در سایت می دیدید رو متهم می کنید و بهش فحش ناموس میدید؟همین آدم تنها کسی است که حرف های شما رو در هیئت مدیره می زنه و حتی پیش بینی عکس العمل شما در مورد حذف رنگ قرمز از پیراهن رو به اعضای هیئت مدیره گوشزد کرده بود.چه طور کسی رو که بهش لقب امیر داده بودید و روش قسم می خوردید(وقت کردید به این تایپیک سر بزنید:
http://varesh-sport.com/ftopic-3938-day ... 348cea7a7f ) چه طور شد به دلیل یک تصمیم(اشتباه یا درست) خائن و ... رو بهش نسبت دادید و چه خوب است یک مقدار به آرشیو تالارگفتمان سر بزنیم،همون موقعی که خریداران یکی بعد از دیگری انصراف می دادند و عابدینی بود که مردانه به پای تیم موند و تنها دل خوشی ما شده بود مصاحبه های روحیه بخشش که ما را پرقدرت می کرد . من و شما و همه بزرگترین گله مون نسب به عابدینی علاقش به پرسپولیس هست بنابراین چه طور میشه خودش نقشه بکشه که نام تیم تغییر بکنه؟
وضع پارسال ما رو با سالی که استقلال رشت به پگاه واگذار شد یا پگاه به داماش واگذار شد رو مقایسه کنید،همون ایرج ذهرابی با اون عظمت و رشتی بودنش نتونست جلوی تغییر نام استقلال رشت رو بگیره (اسماعیل شاد که در مقابل اینا هیچی نیست)،مگه استقلال رشت کم سینه چاک داشت؟هم رنج سنیشون بالاتر بود و هم مثل داماش درگیر مسائل قضایی نبودند و کم و بیش بهشون کمک مالی میشد و فوتبال مثل امروز هم پولکی نبود! پس قبول کنید کسانی که رشتی بودند نتونستند جلوی تغییر نام تیم رو بگیرند پس اگر تا الان داماش تغییر نکرده به دلیل مقاومت عابدینی به پشتوانه خواست ما هواداران بوده است،همون چیزی که در انزلی نیروی دریای به پشتوانه هواداران ملوان جلوش وایستادند.حمایت هواداران خوب است ولی اگر کسی پشتش نباشه و از این ابزار نشه استفاده کرد چه فایده ای داره؟
دیروز بازی سپیدرود رو رفته بودم و وقتی که مرتضی و پژمان(لیدرهای پشت دروازه) داشتن با هم به شوخی بحث امید هرندی رو می کردند چند تا از هواداران قدیمی سپیدرود اومدند و بهشون گفتند : " پسرجان این حرف رو که دارم میزنم از دلسوزی هست ، سعی نکنید اتحاد سکوهاتون رو از دست بدید،اگر داماش پارسال به حقش در لیگ برتر رسید به خاطر حاشیه نرفتن سکوهاش بود،چیزی که بزرگترین ضربه رو به ما زد و هنوز هم داریم چوب دودستگی روی سکوهامون رو میخوریم.الان سپیدرود که دَکَفته حریفِ،شما باید با داماش سهمیه رشت رو حفظ کنید و برای شوخی هم این بحث ها رو نکنید چون دو نفر که از هیچی خبر ندارند سواستفاده می کنند."
این حرفش از دیروز تا الان توی ذهنم بارها مرور شده و چه خوب میشه هواداران باتعصبی که همیشه حامی تیم بودند و گاهی مواقع سهوا دچار اشتباها جبران ناپذیری نشوند به این نصیحت پی ببرند.
من نظرم این است که در بازی با گهر قبل از بازی به شدت اعتراض خودمون رو به صورت مودبانه و به صورت شعار و بنر بازگو کنیم و اگر نظرسنجی انجام شد با تمام قوا پیش زمینه یک جواب قاطع به کسانی که قصد تغییر نام را دارند بدهیم.چرا غصه شهرهمسایه رو میخورید؟جمعیت کل گیلان دو میلیون و نیم است و در این بین جمعیت رشت یک میلیون است، و برای خیلی ها هم داماش و ملوان مهم نیست!پس از لحاظ تعداد، رشت در مقابل گیلان کم نمی آورد.مگر به ما ثابت نشده که داماش درقلب گیلانی ها جای دارد؟پس چرا ترسیدید؟مگر رکورد اس ام اس های شبکه باران بیشتر از 20 هزار تا است که ترسیده اید؟در اینکه داماش رای می آورد هیچ شکی نیست ولی باید پرقدرت ورود کنیم تا برای همیشه پای برگه داماشِ جاویدان مُهرِ اَبَدی بزنیم.
در ضمن یادتون نره ما یک برگ برنده ای به نام هیئت فوتبال استان داریم که بارها اعلام کرده که از تغییرنام داماش جلوگیری می کنم و الان هم سر حرفشون هست.
واقعا دشمناتون اینقدر زیاد هستند که ازشون نام می برید؟
نه اینتر نه میلان..........فقط داماش گیلان
نه اس اس ، نه تهران.........فقط داماش گیلان
[/color:7c1422315c]
فقط امیدوارم بعضی از دوستان نیان ما رو متهم به دفاع از اشخاص نکنند!