[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - با کدام نوع نظرسنجی موافقید؟+نظرسنجی

با کدام نوع نظرسنجی موافقید؟+نظرسنجی

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

شما با کدام نوع نظرسنجی موافقید؟

نظرسنجی به صورت پیامکی در شبکه باران
4
6%
نظرسنجی توسط سایت ها در فضای مجازی
17
25%
نظرسنجی به صورت حضوری از هواداران(در مسابقات خانگی)
46
69%

کل آرا : 67

با کدام نوع نظرسنجی موافقید؟+نظرسنجی

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه اکتبر 15, 2012 11:58 am

دوستان آقای سراوانی تو فیسبوک این متن رو قرار دادند ....

نظر سنجی
اخیرا و در پی شایعاتی مبنی بر تغییر نام تیم داماش و همچنین درخواست عده ای از هواداران تیم محبوب شهرباران و با توجه به قول جناب آقای قویدل در اولین کنفرانس مطبوعاتی ایشان که هر تغییر نامی تنها با انجام یک نظر سنجی بین مردم رشت و هواداران داماش انجام خواهد شد بر آن شدیم که با هماهنگی دوستانمان در شبکه باران طی هفته های آینده این نظرسنجی را برگزار کرده و با انجام آن از دیدگاه هواداران مطلع شده و برای همیشه این پرونده ببندیم.
در خصوص زمان این نظر سنجی به زودی اطلاع رسانی خواهد شد و مطمئن باشید نظر هواداران عزیز هر چه باشد مورد حمایت اعضای محترم هیات مدیره و مدیرعامل محترم قرار خواهد گرفت.

خوب این اتفاق مهمی هست و اسم باشگاه به نظر من خیلی مهم هست به همین دلیل این تاپیک باز کردم که نظر دوستان وارشی رو بدونیم لطفا هر نظری که میدید اینجا دلیلش رو هم بگید !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه اکتبر 15, 2012 12:13 pm

من میگم نظر سنجی باید با ثبت نام باشه ... یعنی کسانی که میان نظر می دن ، هویتشون مشخص باشه نه اینکه هردنبیلی تو اینترنت یا از طریق SMS باشه ... حالا نمی دونم این تو کدوم گزینه هست که من بهش رای بدم .... /4/ /4/
چون بر فرض قویدل دوست داره بذاره استقلال می تونه پول خرج کنه و کاربر اینترنتی یا SMS اجیر کنه ... کسانی که شاید اصلا ندونن فوتبال چیه ... یا مثلا بگیم خط های خارج استان رو می بندن که می تونن از شهرهایی مثل انزلی استفاده کنند برای رسیدن به هدفشون ...
اگه قرار هست اینترنتی باشه ، باید سامانه ای باشه که توش اسم ، فامیل و شماره ملی افراد وارد بشه و بعد رای گیری انجام بشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه اکتبر 15, 2012 12:13 pm

گزینه 2. چون از همه بهتر و راحتتر هست.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 15, 2012 12:14 pm

به نظر من نظرسنجی تو سایت فضای محدودی داره و همه نمی تونند شرکت کنند و قبلا هم انجام شده... از طرفی توی محیطهای مجازی (چه این سایت، چه هر سایت دیگه و چه فیسبوک).
نظرسنجی تو استادیوم یا کانون هواداران با جمعیت چند هزار نفری ایده آل ترین نوع نظرسنجی برای چنین موارد بسیار مهمی هست که از میزان تقلب هم کم میشه.
الان شاید اکثریت به خاطر راحتیش به اینترنتی رای بدن ولی اینترنتی هم با توضیحاتی که پدرام داده می تونه اصولی باشه!!
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on دوشنبه اکتبر 15, 2012 12:19 pm, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه اکتبر 15, 2012 12:16 pm

من مخالف نظرسنجی هستم ! اسم داماش چه مشکلی داره ! /6/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Daniial » دوشنبه اکتبر 15, 2012 1:03 pm

[b:a9e16a3e70]به نظر من گزینه ی سوم بهتره چون احتمال تقلب در فضای مجازی و sms وجود داره.همه ی ما هواداران داماش خواستار تغییر نکردن نام باشگاه هستیم ولی ممکنه انزلی چی ها به دروغ به اسم رشتی بودن به تغییر نام رای بدن.یعنی به دروغ خودشونو رشتی و هوادار داماش جا بزنن.sms هم همین شرایط رو داره.شاید از خط همراه اول بشه تشخیص داد که چه کسی و از کجا داره sms میده ولی با ایرانسل که نمیشه متوجه شد.به نظر من بهترین راه اینه که یه عده از بچه های سایت (که سابقه ی بالایی دارن) از طرف مدیریت سایت به جلسه برن و رای گیری بشه.اگه قویدل و عابدینی هم باشن که چه بهتر چون با دلایل منطقی که براشون میاریم متوجه میشن که نام داماش نباید عوض بشه و[color=blue:a9e16a3e70] داماش همیشه جاودان خواهد ماند.[/color:a9e16a3e70][/b:a9e16a3e70]
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » دوشنبه اکتبر 15, 2012 1:06 pm

سلام بر دوستان عزیز
من فقط یه توضیحی بدم بنده به شخصه در خصوص تغییر نام بارها نظرم رو اعلام کردم و وقتی با این گزینه (نظرسنجی) مواجه شدم اعلام کردم که نظر مردم چیست و حتی پا را فراتر گذاشته و تاکید کردم که به جز یک شهر تمامی مردم گیلان تنها یک رای را خواهند داد اما بهرحال عده ای این درخواست را مطرح کرده اند. ولی یک سوال برایم مطرح شده و آن این است که چرا نگرانید؟ من و باشگاه و شخص آقای عابدینی معتقدیم که شما بی شمارید و وفادار ....بنابراین ما نگران نیستیم. نگرانی را از خود دور کنید و برای همیشه یک نام ماندگار را انتخاب کنید بدون دلواپسی و دلشوره ...علی یارتان دوستتان داریم
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه اکتبر 15, 2012 1:59 pm

[b:9202503cf4]
نظرسنجی برای تغییر اسم تیم ، شوخی مسخره ای هستش که متاسفانه هرچند وقت یک بار برای ما باب میشه ، تیم ما داماش هستش و داماش خواهد ماند ...

والسلام...
[/b:9202503cf4]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meshkiabi » دوشنبه اکتبر 15, 2012 2:04 pm

اگر از طریق شبکه باران رای گیری بشه مطمعناً دشمنان داماش و شهر رشت در این نظرسنجی شرکت می کنند!!!!
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه اکتبر 15, 2012 2:17 pm

خوشم میاد که همه چیز برنامه ریزی شده است !
اول که قرار نبود تا پایان این فصل نظر سنجی گذاشته بشه و تغییری ایجاد بشه !
الان داره این کار انجام میشه و معلوم نیست چه هدفی پشت سر این موضوع هست ولی اینو میدونم که خیلی حساب شده و حرفه ای دارند واسه باشگاه و اسم تیم برنامه ریزی میکنند.
آقای سراوانی ما از بی شمار بودنمون نگران نیستیم ! ما از دست های پشت پرده نگرانیم که مطمئنم اگه بخوان میتونن چنین کاری انجام بدن (کاری نداره عوض کردن نتیجه نظر سنجی ) !
فعلا دارید کاری میکنید تا همه با عمل نظر سنجی موافق بشن خدا میدونه در ادامه چی پیش میخواد بیاد !
چه معنی داره که در مورد اسم تیم نظر سنجی گذاشته بشه که آیا این اسم رو دوست دارید یا نه !
مگه بقالی زدیم که که هی اسم عوض کنیم ؟!
داماش منطقه ای توی گیلان هست و صرفا فقط یک نام تجاری نیست !
این همه آدم به عشق داماش میاد استادیوم رو پر میکنه تو هر بازی- واسه بازی خارج از خانه از جیب حودشون خرج میکنند تا تیم تو شهر غریب تنها نباشه و میان تشویق میکنند !
این همه از وقت و کار خودشون میزنند و میان سر تمرین تیم تا تیم روحیه بگیره و بچه ها بدونن که یک شهر رو یک استان ( منهای 100 هزار نفر ) پشتشون هستن تا موفق باشند !
بنظرتون این جمعیت حاظر به تغییر نام باشگاه هستند ؟!
بنظر من در کل گذاشتن نظر سنجی یک کار بیخود و غیر حرفه ای هستش ( نکنه میخوایید مارو دوباره سوژه خاص و عام کنید )

امیدوارم اونطوری که من فکر میکنم پیش خواهد آمد نشه !
فقط اینو بدونید که این تیم فقط و فقط اسمش [color=blue:3f31ae922b][b:3f31ae922b]داماش[/b:3f31ae922b] [/color:3f31ae922b]هست و خواهد ماند
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » دوشنبه اکتبر 15, 2012 2:39 pm

من نمیفهم نظرسنجی دیگه چه مسخره بازیه اـه /9/
طرفدار داماشیم تا آخرم باهاشیم.
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط majid » دوشنبه اکتبر 15, 2012 2:52 pm

داماش باید بمون یا صدرا یا ایرانیان
/7/
رشتیم رشتیم...
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 22, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_city » دوشنبه اکتبر 15, 2012 3:11 pm

اگه واقعا نظر داماشی ها رو میخوان نظرسنجی لازم نیست اما اگه میخوان هوادرها رو دور بزنن قضیه جداست

اینم لینک ی نظر سنجی که داماش 94% رای اورد

http://varesh-sport.com/ftopicp-61632.h ... 5bc15da7e3
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه اکتبر 15, 2012 3:32 pm

دیگه موضوعی نیست بهش بپردازید؟
داماش جاویدان خواهد ماند /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه اکتبر 15, 2012 3:43 pm

[align=justify:c458ee5271]درسته که برای ما رشت و گیلان مهمتراز هر اسم دیگری است ولی " داماش " امروز فقط یک اسم برای یک تیم نیست داماش هویتی است که هرگز پگاه و حتی استقلال رشت هم به خود ندیده بود کی اینهمه هوادار روز و شب نگران پگاه و یا استقلال رشت بوده ؟! کی رشتی ایبنچنین در دارایی و نداریی تیمی اینچنین شریک بوده ( درسته که سپیدرود زمانی تیم پر طرفدار و محبوب رشت بوده ولی بدون تردید می توانم بگویم آن زمان کمتر رشتی بود که از درد و مشکلات تیمش خبر داشت و شبها با درد و دل نگرانی تیمش می خوابید) دوستان عزیز داماش امروز فقط یک اسم برای یک تیم نیست . [size=18:c458ee5271][color=darkblue:c458ee5271]داماش یعنی بغض بعد از شکستهایش ، داماش یعنی دل نگرانی برای خرج سفر و هتل تیم در بازی بعد ! داماش یعنی مبارزه همه ما برای بودنش ! داماش یعنی نوشتن طومار یعنی فریاد هوادار به مسئولان ! داماش یعنی پیروزی 10 نفره بر پرسپولیس ، داماش یعنی نشتن پیراهن آبیش بر تن جوانی نابغه در آن سوی آبها ! داماش یعنی عشق ، داماش یعنی رشت ، داماش یعنی گیلان ، داماش فقط یک اسم نیست یک هویت است[/color:c458ee5271][/size:c458ee5271] [color=black:c458ee5271][size=18:c458ee5271]پس به تغیرش حتی فکر هم نکنید!![/size:c458ee5271][/color:c458ee5271][/align:c458ee5271]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان