[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ساخت نخستین قطار شهری شمال کشور در رشت

ساخت نخستین قطار شهری شمال کشور در رشت

تمامی مطالب در خصوص تاریخ و یا مسائل روز اجتماعی در مورد کلانشهر رشت

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط metall » سه شنبه اکتبر 09, 2012 8:13 pm

آبرار 6 سال نیست یه صفر جا مونده 60 ساله /10/ /14/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه اکتبر 09, 2012 8:23 pm

[quote:ba8b0bd68a="pedram_1367"][quote:ba8b0bd68a="miladcivil"]دکتر جان با قدرت به کارت ادامه بده ، بدون اونایی که قدر زحماتتو باید بدونن ، میدونن .
امیدوارم تک تک نقاط ضعف و نقیصه هایی که بر سر بی کفایتی دوره های گذشته به شما به ارث رسید ، به سرمنزل مقصود برسه .
اما اگه به من بود پیشنهاد میدادم با رایزنی و استفاده از قدرت ، رئیس اداره آب عوض بشه تا تعاملی درست ما بین شهرداری و استانداری و وزارتخانه ایجاد بشه ، بلکه یکی از دو موضوع حساس و ضروری شهرمون حل بشه .
البته خیلیا میدونیم که شبکه جمع آوری آبهای سطحی تحت تکلف مستقیم وزارت نیرو هست و شهرداری بعنوان ارگانی مجری و استفاده کننده نقش ایفا میکنه .
تنها خواستم از کادر شورای شهر و شهردار اینه که حداقل یه بازه 4 ساله به شهردار بومی زمان بدن تا یکسری از طرحها و انزلیچی صورت بگیره و همچنین کار لایروبی و ..... رودخانه های ناز (قدیم) شهرمون انجام بشه .[/quote:ba8b0bd68a]

یک چیز دیگه هم که هست و شاید خیلی ها ازش خبر نداشته باشند و بگن چرا این همه کند و کاری تو شهر شده و باز هم آب جمع میشه !! اینه که طرح جمع آوری آب های سطحی شهر رشت توسط بانک جهانی و وامی که توسط اون ها داده شده بود شروع شد که با تحریم ایران این پول ها متوقف شد و چاله های کنده شده دوباره پر شد ....
حتی این رو می دونم که طرح جمع آوری آب ها توسط یکی از اساتید بنام دانشگاه گیلان که در سطح ایران شناخته شده هست ، داده شد ...
ولی متاسفانه همه ما با دیدن آب باران سریع شهردار فعلی که حداقل اومد و عذر خواهی کرد رو زیر سوال می بریم !!!؟!؟!؟!؟ و با دیدن طرح هاش سریع میایم و مسخره اش می کنیم ! بعدش تا طرح هایی مثل تالاب عینک و تیم والیبال و ... رو می بینیم سریع میایم و می گیم شهردار بچه رشتی و ... !!!!
کارهای زیباسازی ای که داره تو سطح شهر انجام میشه شاید به چشم نیاد ولی از فردا که رفتین تو شهر یکم بیشتر به میادین و گل و گیاهاش بیشتر دقت کنید ... یکم به خط کشی های خیابان که در شب انجام میشه تا بار ترافیکی شهر کم بشه بیشتر دقت کنید ... یکم به اصلاحات هندسی چهارراه هامون بیشتر دقت کنید ...

نمی دونم شاید ما رشته تحصیلی مون مرتبط به این موضوعات هست بیشتر دقت می کنیم ! ولی دوستان کار توی محیطی که وضعش خیلی خرابه خیلی سخت هست و نیازمند حمایت بیشتر مردم داره ... من نمی گم طرح متروی ما خوبه یا بده ولی ثابت قدم تا الان نشان داده که حرف هاش حداقل بدون مطالعه نیست ...[/quote:ba8b0bd68a]
[color=black:ba8b0bd68a][b:ba8b0bd68a]به نظر من هم مشکلات شهری عدیده و در حد فاجعه شهر ما ،فقط متوجه مسئولین فعلی و شهردار فعلی نیست. این دور از انصاف است که فقط افراد فعلی را مقصر بدانیم.متاسفانه در طور سالهای متمادی آنچنان بی کفایتی در امور عمرانی این شهر بوده و از دوران قبل تا به حال به عنوان پشت اندر پشت به ارث رسیده که سر و سامان دادن به آنها نیاز به کفش پولادی دارد. متاسفانه در سالهای گذشته در سطوح مختلف مدیریتی اجحاف بسیار بسیار زیادی به گیلان و رشت شده که سالیان متمادی کار و تلاش پی در پی هم شاید نتواند پاسخ گو باشد. خوشبختانه نسل جدید این شهر دیگر فقط مستمع بالفطره نیستند و خواسته هایشان را طلب میکنند. به نظر من اشکال اصلی در عدم آبادانی شهری رشت ، پدران ما بودند ، نسل گذشته گیلان و رشت بوده که اکثرا به جای خواستن و طلب کردن حق و حقوق شهروندی خود ، به دیگر استانها مهاجرت نمودند و صورت مسئله خود به خود پاک شد!شاید هم سرسبزی و طبیعت استان و شهر ما به این استان و شهر خیانت نموده! [/b:ba8b0bd68a][/color:ba8b0bd68a]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » پنج شنبه اکتبر 11, 2012 11:31 pm

اگه بشه که عالیه میشه مثل ژاپن ترافیک هم خیلی کم میشه اما... :idea:
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه اکتبر 12, 2012 9:15 am

من میگم این علم الهدی رو درس کنن بیستونم که ترکوندن اینا رو درست کنن قطار پیشکش :twisted:
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط caspi » شنبه دسامبر 08, 2012 5:05 am

به نظر من هم باید به ثابت قدم اعتماد کرد هرچی باشه جوان هست و ظاهر نرمالی داره! تحصیلات مرتبط هم داره
نماد کاربر
caspi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 06, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه دسامبر 08, 2012 11:37 am

[align=center:0a1939ce26] [img:0a1939ce26]http://www.uploadtak.com/images/a7297_ghatar.jpg[/img:0a1939ce26][/align:0a1939ce26]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه دسامبر 08, 2012 11:59 am

این قطار خیلی به بحث ترافیکی کمک می کنه و بر فرض مثال شما تصور کنین فقط از تعداد اتوبوس های خط واحد در شهرداری و طول این مسیر که عکسش رو گذاشتن کم بشه ... خیلی به آزاد شدن ترافیک شهری کمک می کنه با توجه به این نکته که سرعت حمل و نقل رو هم بالا می بره ....

امیدوارم سنگ اندازی انجام نشه تا این بنده خدا که داره این طرح هایی رو که تو بایگانی های شهرداری داشت خاک می خورد رو اجرا می کنه ؛ بتونه کارها رو تمام کنه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه دسامبر 08, 2012 4:43 pm

اگه بشه چی میشه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه دسامبر 08, 2012 4:58 pm

miladcivil , pedram 1367 منم رشته تحصيليم مربوط به مسائل شهريه؛ اول ثابت قدم اومد گفتم جوونه مال خود رشته بعد از نزديكان جعفر زادست و استاد دانشگاست و رشته شم مرتبطه حتما كارش درسته ديگه؛ ولي ديدم چند تا پروژه راه انداحته درحد فاجعه؛ ايشون شهر و يك ساخت فيزيكي بي روح ميدونه؛ متوجه نيست كه شهر يك موجود زنده است ؛ چون ادميزاد توش زندگي ميكنه؛ همين پروژه علم الهدي سراسر نقصه؛ اگه خاستين 1 به 1 توضيح ميدم\ پروژه كوچك كردن سبزه ميدان؛ نميدونم خبر دارين يا نه اومد سبزه ميدان رو كوچيك كنه تا مسير ماشين رو بزرگتر بشه ؛ شانس آورديم ميراث فرهنگي شكايت كرد و سريع اومد خرابكاريها رو درست كرد؛ بعد پروژه هاي پياده رو سازي در رشتيان و بيستون ؛ تمام پياده رو ها رو كرده به عرض 1و نيم متر؟!!! چرا؟ چون ميخواد ترافيك كم بشه؛ بابا شهر مال مردمه نه مال ماشين ؛ اولويت مال انسانه\ نه ماشين\ يه دفعه اي پياده روي رو ممنوع ميكردي ديگه ! اين طرف كار اجرايي درست و درموني نكرده مطالعه همه جانبه هم نداره؛ فقط سرش گرم درس و كتاب بوده تو رشته خودش؛يه شهردار بايد معماري جامعه شناسي عمران شهرسازي ترافيك جغرافيا مردم شناسي ؛فرهنگ و هويت ؛ تاريخ شهر خودشو بدونه يا حداقل مشاوراني داشته باشهغ شهر فقط مال مهندسين عمران نيست! نتيجه ش ميشه اين؛ ميدونيد چند تا از با ارزش ترين بناهاي تاريخي رشت تو دوره همين شهردار تخريب شده از عمد!! ايشون فقط به ساخت ساز و بعد فيزيكي شهر توجه ميكنه به روح شهر هيچ توجهي نداره\ بعد ما بهش افتخار كنيم كه شهردارمون رشتيه و بوميه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه دسامبر 08, 2012 5:33 pm

[quote:411c7ff1ab="siabagh"]miladcivil , pedram 1367 منم رشته تحصيليم مربوط به مسائل شهريه؛ اول ثابت قدم اومد گفتم جوونه مال خود رشته بعد از نزديكان جعفر زادست و استاد دانشگاست و رشته شم مرتبطه حتما كارش درسته ديگه؛ ولي ديدم چند تا پروژه راه انداحته درحد فاجعه؛ ايشون شهر و يك ساخت فيزيكي بي روح ميدونه؛ متوجه نيست كه شهر يك موجود زنده است ؛ چون ادميزاد توش زندگي ميكنه؛ همين پروژه علم الهدي سراسر نقصه؛ اگه خاستين 1 به 1 توضيح ميدم\ پروژه كوچك كردن سبزه ميدان؛ نميدونم خبر دارين يا نه اومد سبزه ميدان رو كوچيك كنه تا مسير ماشين رو بزرگتر بشه ؛ شانس آورديم ميراث فرهنگي شكايت كرد و سريع اومد خرابكاريها رو درست كرد؛ بعد پروژه هاي پياده رو سازي در رشتيان و بيستون ؛ تمام پياده رو ها رو كرده به عرض 1و نيم متر؟!!! چرا؟ چون ميخواد ترافيك كم بشه؛ بابا شهر مال مردمه نه مال ماشين ؛ اولويت مال انسانه\ نه ماشين\ يه دفعه اي پياده روي رو ممنوع ميكردي ديگه ! اين طرف كار اجرايي درست و درموني نكرده مطالعه همه جانبه هم نداره؛ فقط سرش گرم درس و كتاب بوده تو رشته خودش؛يه شهردار بايد معماري جامعه شناسي عمران شهرسازي ترافيك جغرافيا مردم شناسي ؛فرهنگ و هويت ؛ تاريخ شهر خودشو بدونه يا حداقل مشاوراني داشته باشهغ شهر فقط مال مهندسين عمران نيست! نتيجه ش ميشه اين؛ ميدونيد چند تا از با ارزش ترين بناهاي تاريخي رشت تو دوره همين شهردار تخريب شده از عمد!! ايشون فقط به ساخت ساز و بعد فيزيكي شهر توجه ميكنه به روح شهر هيچ توجهي نداره\ بعد ما بهش افتخار كنيم كه شهردارمون رشتيه و بوميه[/quote:411c7ff1ab]

[color=black:411c7ff1ab]چشم . حرف شما درست و ثابت قدم بد ، خوب شد ؟ الان کیو بیاریم روح شهری رو زنده نگه داره ؟
میتونم ازتون بپرسم دقیقا" رشته تحصیلی و گرایش تحصیل و همچنین مقطع تحصیلیتون چیه ؟
البته ثابت قدم لیسانس عمران و ارشد و دکتری شهرسازی داره ، پس نمیشه گفت شهر فقط مال مهندسی عمران هست !
اینکه شما میگید باید شهردار فلان توانایی هایی باشد ، درست و معقول ، اما تو ابران کدوم شهردار چنین هست ؟ در طول تاریخ
شهرداری و شهر رشت کدوم چنین بوده ؟ مثلا" شهردار تهران چنین خصوصیاتی داره ؟
مسائل ترافیکی شهری به دست 2 تن از قویترین اساتید کشور مشغول در دانشگاه گیلان که دارای مدرک دکتری عمران در گرایشات
"راهسازی" و "برنامه ریزی حمل و نقل" هستند طراحی و پیشنهاد میشه و در کمیته تخصصی ترافیک تصویب میشه ، پس نمیشه
گفت شخص شهردار این تصمیم گیری کرد .
لطفا" اون آثار تاریخی شهر که در دوره ایشون تخریب شد نام ببرید ، من اطلاع ندارم اما دوست دارم بدونم ...
اگه چنین باشه من خودم اولین منتقد این شخص و کادر اجراییشون میشم ، چون باید هویتها حفظ بشه .
البته تصمیمات اجرایی در شورای شهر تصویب میشه و از هزار ترازو میگذره و سنجیدده میشه .
در هر صورت ، من به شخصه پیاده رو (سنگفرش) علم الهدی خوب و دارای منفعات بسیار می بینم که به شهر وجهه زیبایی میده .
در مورد کوچک کردن سبزه میدان هم چیزی که دیدم و شنیدم اینه که به پارک کاری نداشتن بلکه قرار بود یه دور از پیاده رو حاشیه
میدان کم بشه که به دلیل داشتن درختانی با شماره ثبت و مسائل میراث فرهنگی کنسل شد ...
اما تمام نظرات شما متین و بالای سر ، من نه خوشحالم که یه همشهری که اتفاقا تحثیلات بالایی در این رشته داره شهردار شده
بلکه خیلیم ناراحتم ، امیدوارم در شورای جدید افرادیکه انتخاب میشن هرچه سریعتر عزلش کنن تا شهر بیش از این آسیب نبینه و
روح مردم خدشه دار نشه ، البته دوست دارم افراد X و Y مانند قدیم بیان سر کار تا شهر ما روز به روز به گذشتش و روح زندش برگرده .
به لیست زیر دقت کنیم کاملا" از سر و کله همشون میباره که دارای اون خصوصیات ذکر شده توسط شما هستن و کاملا" کارشون درسته !

شهرداران شهر رشت در طول یک قرن
1- حاج میرزا خلیل رفیع (۱۲۸۶- ۱۳۰۰)
۲- سرگرد محمود غفاری (۱۳۰۲ - ۱۳۰۳)
۳- سرگرد اسماعیل سهراب زاده (۱۳۰۲ - ۱۳۰۴)
۴- سرگرد موسی شاهقلی (۱۳۰۴ - ۱۳۰۵)
۵- سرگرد محمد غفاری (۱۳۰۵ )
۶- عیسی احتشامی (۱۳۰۵ - ۱۳۰۶)
۷- نصرالله رضا (کفیل) (۱۳۰۶ - ۱۳۰۷)
۸- رضا افشار (کفیل) (۱۳۰۷ - ۱۳۰۸)
۹- محمد حاتم (۱۳۰۸ - ۱۳۰۹)
۱۰- احمد خجسته (۱۳۱۰)
۱۱- عباس حاتمی (۱۳۱۰ - ۱۳۱۳)
۱۲- اسدالله مجلسی (۱۳۱۳ - ۱۳۱۴)
۱۳- قاسم مقدم (کفیل) (۱۳۱۴ - ۱۳۱۶)
۱۴- دکتر احمد آذر نوش (۱۳۱۶ - ۱۳۱۸)
۱۵- علی اصغر حجازی (۱۳۱۹ - ۱۳۲۱)
۱۶- محمود محمودی (۱۳۲۱ - ۱۳۲۲)
۱۷- یوسف سیمرغ (۱۳۲۲ - ۱۳۲۵)
۱۸- علی حسام (۱۳۲۵)
۱۹- دکتر ابوالفضل عباس زاده (۱۳۲۶ -۱۳۲۸)
۲۰- علیرضا بهزادی (۱۳۲۸ - ۱۳۲۹)
۲۱- مهندس ابراهیم موسویان (۱۳۲۹ - ۱۳۳۰ )
۲۲- محمدعلی دادور (۱۳۳۰ - ۱۳۳۱)
۲۳- جهانگیر سرتیپ پور (۱۳۳۱ - ۱۳۳۳)
۲۴- عبدالحسین فروغی (۱۳۳۳ - ۱۳۳۴)
۲۵- یوسف رئیس سمیعی (۱۳۳۵ - ۱۳۳۶)
۲۶- شمس امیری (۱۳۳۶ - ۱۳۳۸)
۲۷- محمد حسین دهقان (۱۳۳۸)
۲۸- غلامحسین سمیع (۱۳۳۸ - ۱۳۳۹)
۲۹- علیرضا مهرداد (۱۳۳۹)
۳۰- محمدعلی دادور (۱۳۳۹ - ۱۳۴۰)
۳۱- سید مهدی یموت (۱۳۴۰ - ۱۳۴۱)
۳۲- محمدعلی دادور (۱۳۴۱ - ۱۳۴۲)
۳۳- سرلشکر باز نشسته حسین عطاپور (۱۳۴۳)
۳۴- رضا سجادی (۱۳۴۳ - ۱۳۴۴)
۳۵- دکتر قاسم صوفی (۱۳۴۴ - ۱۳۵۰)
۳۶- هادی زاهدی (۱۳۵۰ - ۱۳۵۱)
۳۷- عبدالله شیرخانی (۱۳۵۱ - ۱۳۵۲)
۳۸- ابوالحسن دادور (۱۳۵۲ - ۱۳۵۵)
۳۹هرمز ملکشاهی (۱۳۵۵ - ۱۳۵۶)
۴۰- عبدالله شیرخانی (۱۳۵۶ -۱۳۵۷)
۴۱- مهندس سید حسین موسوی (۱۳۵۷ - ۱۳۵۸)
۴۲- محمدتقی بحرپیما (۱۳۵۸ - ۱۳۵۹)
۴۳- احمد خشوعی (۱۳۵۹ - ۱۳۶۳)
۴۴- احمد رمضان پور نرگسی (۱۳۶۳ - ۱۳۶۵)
۴۵- اسماعیل فلاح (۱۳۶۵ - ۱۳۶۷)
۴۶- صادق خلیلی (۱۳۶۷ - ۱۳۶۸)
۴۷- مهندس هادی الماسی (۱۳۶۸ - ۱۳۷۴)
۴۸- مهندس رحمت حمیدی (۱۳۷۴ - ۱۳۸۰)
۴۹- محمدعلی کارپور (سرپرست) (۱۳۸۰)
۵۰- مهندس مرتضی شگفت (۱۳۸۰ - ۱۳۸۲)
۵۱- رحمان انصاری جوبنی (۱۳۸۲ - ۱۳۸۳)
۵۲- محمد نعمتی (سرپرست) (۱۳۸۳)
۵۳- دکتر اصغر شکرگزار (۱۳۸۳- ۱۳۸۴)
۵۴ - محمد نعمتی (سرپرست) (۱۳۸۴ -۱۳۸۵)
۵۵ - مهندس رضا ساغری (۱۳۸۵- ۱۳۸۶)
۵۶- محمد نعمتی (سرپرست) (۱۳۸۶-۱۳۸۶)
۵۷- رضا خاکسار (۱۳۸۶ )
۵۸- مهندس محمود فریدونی1386الی1390
59-خدمت بین دانا(سرپرست)1390الی1391[/color:411c7ff1ab]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » شنبه دسامبر 08, 2012 8:28 pm

دوست عزیز siabagh ، من به هیچ وجه طرفدار شخص شهردار نیستم و بیشتر روی عملکردش نظر میدم ...

اگه ایشون جزو کسانی بود که میلاد در لیست فوق آورده و باز هم همین عملکرد رو داشت ، من باز هم حمایت می کردم و می گفتم باید بهش مهلت داد تا کارش رو بکنه ....

اما می رسیم به کارهایی که کرده که می دونیم و خیلی ها رو هم نمی دونیم !!

من همیشه گفتم کاری که من دارم میبینم اینه که اصلاحات هندسی تقاطعات رشت داره انجام میشه و کاملا محسوس هست ... به نظر من خیلی جواب داده ... یکی دیگه از چیزایی که برای من به شخصه مهم بود ، این بود که خط کشی های شهر در شب انجام بشه تا از بار ترافیکی کم کنه ....

اما در مورد صحبت های شما ....

به نظر من وقتی ما ماشین سوار بیشتر داریم ، باید اولویت رو به ماشین سوار ها بدیم ... وقتی تقریبا تو هر خونه ای تو رشت 2 تا ماشین افتاده و هرکی برای خرید نان و تخم مرغ هم ماشین بیرون میاره ، به نظر شما ما باید بیایم و پیاده رو درست کنیم ؟!؟!؟ یا اینکه چماق ور داریم و بیوفتیم به جون مردم که ماشین بیرون نیارین ؟!؟ نه ! باید با ایجاد سیستم های تازه و جذابی مثل قطار شهری ، باعث بشیم مردم تشویق بشن به بیرون نیاوردن ماشین هاشون ... همچنین باید فرهنگ سازی کرد که مردم بیشتر به وسایل حمل و نقل عمومی روی بیارند یا اینکه از دوچرخه و ... استفاده کنند یا پیاده روی کنند ولی کلا اعمال زور نتیجه عکس داره

اینکه اصلاحاتی در میدان شهرداری انجام شده بد هست ؟!؟ اینکه همیشه یکی از مشکلات این بود که ایستگاه تاکسی و خط واحد در مسیر گلسار و فرودگاه حجمه ترافیک بود و به نوعی قفل می کرد کل میدان شهرداری رو ولی الان با منتقل کردن اون ایستگاه به مکان پایین تر حتی به صورت موقت باعث روان شدن اون منطقه شده ...

یکی دیگه اینه که همیشه مسیر خروجی شهرداری به سعدی بدترین ترافیک رو داشت که الان اومدن با مانع گذاشتن این مسیر رو باز تر کردن ... من این مسیر رو در ساعت 12 ظهر تازگی ها نرفتم تا ببینم چقدر جواب میده و در مورد کاراییش نظرم رو نمی گم ...

در مورد سبزه میدان به نظر شخصی من اگه یک خط از دورش کم بشه خیلی خوب هم هست و بار ترافیکی رو خیلی کاهش میده و اینطوری خود میدان خیلی بیشتر به نما میاد ... چون چند بار با دوستم اونور رفتیم و نگاه کردیم به این نتیجه رسیدیم که یک خط پیاده رو دور فضای پارک برای چی هست ؟!؟ اما شاید صلاح هست که اون رو به خیابان اضافه نکنند چون درخت هاش جون میده برای پارچه های تبریک به مسئولین ...

در مورد خیابان علم الهدی به نظرم طرح خوبی هست و به زیبایی شهر کمک می کنه ... یادمون نره این برای جلوگیری از ورود ماشین هاست تا ترافیک کمتر بشه ؛ حالا دارن شیک ترش هم می کنند تا به عنوان یکی از جاذبه های گردشگریمون هم بشه .. وگرنه می تونستند با یکسری میله سر و ته کار رو هم بیارن ...

متاسفانه ما خیلی چیزها رو گردن مسئولینمون میندازیم در حالیکه خودمون مسببش هستیم !! مثلا الان در پروژه خیابان دو طبقه صابرین ؛ با مسدود کردن میدان ، انگار قانون رو هم از بین بردن !!! چند نفر به چراغ اهمیت میدن ؟!؟ همه با زرنگی بیش از حد خودشون باعث قفل شدن اون مسیر میشن و مقصر رو شهردار می دونن... فقط کافی هست ملت چراغی رو که راهنمایی براشون گذاشته رعایت کنند تا ترافیک روانی در این پروژه داشته باشیم ...

دوباره می گم برای من نوعی این شهردار یا فرد دیگه هیچ فرقی نداره اما در حالت کلی باز هم تکرار می کنم بهتره به عملکرد شخص نگاه کنیم تا خود فرد ... شاید اینطوری یکم دیدمون عوض بشه ... به خدا اینجور آدم ها دیگه به ندرت در این سیستم پیدا می شند و اگر همین ها رو هم از دست بدیم ، شاید بدتر از اینها بیان و ... ( امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم )
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه دسامبر 09, 2012 10:28 am

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمدحسن عاقل‌منش شنبه شب در جلسه پرسش‌ و پاسخ با دانشجویان پیرامون مسائل مختلف مدیریت شهری در تالار حکمت دانشگاه گیلان با بیان اینکه هنوز در کشور بحث مدیریت یکپارچه شهری به صورت جدی مطرح نیست، اظهار کرد: نظارت بر شهرداری‌ها و سازمان‌های تابعه آن از وظایف شوراهای اسلامی شهرهاست.
وی با اشاره به اینکه در دوره‌های گذشته و حال به شوراها بی‌مهری شد، ابراز کرد: در سال‌های گذشته شوراها از طرف دولت‌ها پذیرفته نشدند و در واگذاری امور و کاهش تصدی‌گری دولت در سه دوره شوراها شاهد کارنامه درخشانی نیستیم.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به حواشی انتخاب شهردار فعلی رشت، گفت: شهردار کنونی رشت در اسفند ماه سال گذشته از طرف شورای شهر به عنوان شهردار جدید انتخاب شد اما حکم شهردار رشت در ابتدای آذر جاری از سوی وزارت کشور صادر شده است.
وی با اشاره به وضعیت ظاهری و فرهنگی شهر رشت، بیان کرد: در شهر رشت باید از تبلیغات به صورت دولتی و توسط نهادهای عمومی به طرف محله‌محوری و مردمی شدن فعالیت‌های تبلیغی و مذهبی حرکت کنیم.
عاقل‌منش، تبلیغ سازمان‌های دولتی در ایام مذهبی را بیراهه رفتن نامید و گفت: در نیمه شعبان چهار سال اخیر مسابقات آذین‌بندی محلات شهر رشت برگزار شده که شاهد استقبال بسیار خوب مردم بودیم.
وی با اشاره به اینکه تبلیغات اسلامی از سازمان‌های همکار با شهرداری رشت در برنامه‌های ایام محرم و صفر است، اذعان کرد: امسال فعالیت‌های خوبی در ایام محرم انجام شد و از سال‌های پر فعالیت بود.
نایب رئیس شورای شهر اسلامی شهر رشت، فعالیت‌های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری رشت در ایام محرم را خوب دانست و اذعان کرد: باید به هیئت‌ها و گروه‌های مردمی در برگزاری مراسم‌ مذهبی بها داده شود.

وی با بیان اینکه بیش از 44 پروژه در شورای شهر دوره سوم انجام شده است، خاطرنشان کرد: بیش از 50 درصد پروژه‌های انجام‌ شده درباره ساده‌ کردن تردد وسایل نقلیه بوده است.
عاقل‌منش، خیابان‌های این شهر را دارای بیشترین میزان اصلاح هندسی در بین شهرهای سراسر کشور دانست و گفت: احداث چندین تقاطع غیرهمسطح در چند میدان اصلی شهر رشت، پروژه تعریض جاده لاکان و آسفالت کوچه‌ها و معابر تنها بخشی از کارهای انجام شده در شهر رشت است.
[color=red:c845fa3dbf]
*قطار شهری رشت تا 10 سال آینده ساخته نمی‌شود

وی با بیان اینکه نخستین خط ویژه شهر رشت از میدان شهرداری تا میدان گیل به‌زودی راه‌اندازی می‌شود، یادآور شد: قطار شهری رشت در خوش‌بینانه‌ترین حالت تا 10 سال آینده نیز ساخته نمی‌شود.
این مسئول، برخی از مجاری هدایت آب و فاضلاب شهر رشت را با عمری بیش از 80 سال عنوان کرد و افزود: در اجرای برخی پروژه‌ها با مشکلاتی مواجه هستیم که این مشکلات موجب توقف اجرای آنها نمی‌شود.
وی دلیل عدم اجرا و یا دیر اجرا شدن برخی پروژه‌ها را مشکلات اعتباری عنوان کرد و گفت: در برخی پروژه‌ها تنها تا 10 درصد بودجه مورد نیاز پرداخت شده است.
عاقل‌منش، با اشاره به وضعیت بهداشتی شهر رشت به ویژه سرویس‌های بهداشتی بین‌راهی، ابراز کرد: کمتر روزی در شورای اسلامی شهر رشت است که سخنی از وضعیت سرویس‌های بهداشتی عمومی گفته نشود.
وی، با تصریح بر اینکه بیش از یک‌میلیارد تومان بودجه برای ساخت سرویس‌های بهداشتی بین راهی در شهر رشت در نظر گرفته شده است، گفت: هر جا که لازم باشد سرویس بهداشتی عمومی ساخته می‌شود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر رشت، با اشاره به وضعیت احداث مجتمع فرهنگی تجاری آدینه، تصریح کرد: این مجتمع دارای چندین مجوز رسمی است و حتی چند وزیر زیر مجوزهای آن را امضا کرده‌اند.
وی، عملیات احداث پیاده‌راه‌سازی خیابان علم‌الهدی رشت را در حال انجام دانست و گفت: پروژه خیابان علم‌الهدی تا پایان سال جاری به پایان می‌رسد.
عاقل‌منش، افزود: کار زیرساختی این پروژه در حال پایان یافتن است و به‌زودی بخش انزلیچی و سنگ‌فرش کردن این مسیر آغاز می‌شود.
وی درباره برخی ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر رشت، اذعان کرد: شهرداری برای برخورد با این تخلفات اختیارات کاملی ندارد اما با همکاری دستگاه قضایی برخی ساخت و سازهای غیرمجاز تخریب می‌شود.[/color:c845fa3dbf]
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به کلانشهر رشت

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان