[quote:e0d976ac55="MEHRDAD"][quote:e0d976ac55="hamed-rashti"][quote:e0d976ac55="MEHRDAD"]ببین برادر من فکر می کنم الان حس مفسری و عادل فردوسی پور گرفتی و یک خودکار هم داری توی دستات میچرخونی...
بهتره یک دور بری تاپیک و کامنت ها رو ابتدا مطالعه کنی و ببین تو چه چیزی رو به چه چیزی توشکه زدی.
اگر قرار بود کسی نقد نکنه ،مگه برای ما کاری آیدی و آی پی منتقدین رو ببندیم...؟
اگر قرار بود جو بسته داشته باشیم یا با خط دهی مطمئن باش خیلی کارها میشه تو محیط مجازی کرد که شما اصلا فکرش رو نمی کنی ،(وگرنه چنین چیزی رو نمی نوشتی) که الان دارند بعضی سایت ها انجام میدن . شما یه کم دیدت رو از نوک بینی جلوتر ببری بد نیست.
اگر برای چند کامنت و گرفتن پاسخ باید به حضرت ایوب پناه ببری موندم که مثلا من یکی که از بعضی افراد دو که نه شاید چهار جبهه گاها متهم میشم دیگه باید به کی پناه ببرم؟![/quote:e0d976ac55]
اصلا دیگه نمیخواستم با تو و مازیار وارد بحث بشم چون
همه چیز واسه من روشن شدست.
ولی در جواب ادعای شما : مهرداد خان مگه آی دی منو واسه 1 هفته نبستی ؟؟؟
1 هفته تعلیق من چی بود پس؟؟
حتما الان میخواید بگید : توهین , افتراء و..... ؟؟!![/quote:e0d976ac55]
افتخار بزرگی رو از ما دریغ کردی برادر!
بنده که همون یک بار به شما تو پیغام خصوصی یه چیزی گفتم و جنابعالی طرز بیان و سطح تفکرت رو به من نشون دادی دیگه هیچ وقت در هیچ موردی و در هیچ سوالی بهت پاسخ ندادم و نخواهم داد اما اینبار رو پاسخ می دم .
نیازی به اثبات حرفم هم نیست چون اگر کسی می خواست به خاطر انتقاد معلق بشه همین الان تو سایت نفرات زیادی هستند که تو موارد مختلف دارند انتقاد می کنند ، شما یه مقدار زیادی دچار خود بزرگ بینی شدی!!
دلیل یک هفته ای که تعلیق شدی دقیقا به همین دلیل توهین و افترا بود در وهله اول به مدیریت سایت زدی که همین الان هم داری یه جورایی انجام می دی. و طبق قوانین سایت معلق شده بودی...
به رفیقت هم گفتم اینجا هم میگم که جنابعالی متاسفانه تو یک چیزهایی هنوز به ظرفیت لازم نرسیدی و...
به همین دلیل به ایشون هم وقتی مثل جنابعالی فکر کرد گفتم دفعه بعد جنابعالی و انجام اینگونه حرکات توهین به مدیریت سایت (که بار اول هم نبوده) مساوی هست با بستن یوزر و آی پی به طور کامل.[/quote:e0d976ac55]
مهرداد جان نظرت چیه یه روز حضوری همدیگرو ببینیم سنگامون رو وا بکنیم؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت