[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: چون دلم مي‌سوزد پدرخوانده هستم؟/ پروندم را در سايت باشگاه منتشر كنند

عابديني: چون دلم مي‌سوزد پدرخوانده هستم؟/ پروندم را در سايت باشگاه منتشر كنند

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه اکتبر 07, 2012 5:47 am

[quote:3f22f4cec4="abararshahrebaran"]خوشحالم از اینکه میبینم اکثر اهالی فوتبال فهمیدن که عابدینی مافیای این فوتبال و چه درست رویانیان متوجه این قضیه شد این اقا میگه دلسوز فوتبالم سوال من اینه کی گفته این اقا دلسوزه از کجا دخالت شده دلسوزی این اقا میگه تشنه شهرت نیست که داره دروغ میگه این اقا پس از مدیریت پرسپولیس وتیم ملی کجا کار کرد سال ها خونه نشین بود و این تیم شهر ما بود که اونو دوباره معرفی کرد به فوتبال این اقا اصلا دلش به حال تیم داماش نمیسوزه و با این مدیریتش پدر تیم ما و مربی های خوب بومی ما رو در اورد تا مربی دلال خودش رو بیاره این تنها هدفش این بود که با این مصاحبه ها به عشقش پرسپولیس برسه اخه یکی نیست بهش بگه به تو چه که نظر میدی[/quote:3f22f4cec4]
یکم فقط انصاف داشته باشی بد نیست کاری که عابدینی کرد هم زبانای ما نکردن پس خواهشا جو نده اینجا.اگه هم دوس داری برو یه سایت بزن از مربی محبوبتون دفاع کن
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » يکشنبه اکتبر 07, 2012 8:20 am

[quote:f1b9aa9c79="mehdi_damash"][quote:f1b9aa9c79="abararshahrebaran"]خوشحالم از اینکه میبینم اکثر اهالی فوتبال فهمیدن که عابدینی مافیای این فوتبال و چه درست رویانیان متوجه این قضیه شد این اقا میگه دلسوز فوتبالم سوال من اینه کی گفته این اقا دلسوزه از کجا دخالت شده دلسوزی این اقا میگه تشنه شهرت نیست که داره دروغ میگه این اقا پس از مدیریت پرسپولیس وتیم ملی کجا کار کرد سال ها خونه نشین بود و این تیم شهر ما بود که اونو دوباره معرفی کرد به فوتبال این اقا اصلا دلش به حال تیم داماش نمیسوزه و با این مدیریتش پدر تیم ما و مربی های خوب بومی ما رو در اورد تا مربی دلال خودش رو بیاره این تنها هدفش این بود که با این مصاحبه ها به عشقش پرسپولیس برسه اخه یکی نیست بهش بگه به تو چه که نظر میدی[/quote:f1b9aa9c79]
یکم فقط انصاف داشته باشی بد نیست کاری که عابدینی کرد هم زبانای ما نکردن پس خواهشا جو نده اینجا.اگه هم دوس داری برو یه سایت بزن از مربی محبوبتون دفاع کن[/quote:f1b9aa9c79] بله کاری که عابدینی کرد تیشه به ریشه مربی بومی وبازیکنان جوان بومی زدن بود اخه کی میخایین متوجه بشین که عابدینی پشیزی هم شهر ما وداماش رو قبول نداره الان که اینجا مدیریت میکنه به خاطر اینکه تو فوتبال باشه نه خونه نشین با این مصاحبه ها هم می خواد به عشقش برسه
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه اکتبر 07, 2012 8:36 am

از ابتدای عضویت شما تا به اکنون نشان دادید که با یک هدف خاص عضو شدید و فقط در بحث های مربوط به عابدینی ورود میکردید و جو منفی می دادید و به ندرت شاهد نظرات شما در مباحث گوناگون بودیم.
رفتار شما مربوط به بند 5 قوانین سایت می باشد و با توجه به تدکر قبلی،معلق شدید.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » يکشنبه اکتبر 07, 2012 10:46 am

حقیقت تلخه بعضیا هم پذیرش حقیقتو ندارن واقع بینانه فکر کنید از روز اول که عابدینی وارد فوتبال ما شد خیلی ها بهش بدبین بودن اقداماتی مثل دخالت در کار سرمربی ها انتخاب بازیکن و.... باعث شد خیلی ها از عابدینی بدشون بیاد هر جا هم که پول بود عابدینی بود اما بعد از قضیه اختلاس خداییش بیشترین کسی که پای داماش ایستاد عابدینی بود خیلی ها کار داماش و تموم شده میدونستن ولی عابدینی ایستاد و پا پس نکشید اما دوستان شرایط همیشه اینجوری نیست عابدینی بارها اعلام کرده میخواد به پرسپولیس کمک کنه و یه مدت هم میخواست بره ا--ون تو داماش مدیریتشو ثابت کرده یادتون نره عشق اول و آخر عابدینی پرسپولیسه و بهش هم خواهد رسید الان طرف حساب واقعی ما قویدل و دارو دستشن که نه عشق گیلان و دارن نه بازیکنای بومی ما رو فقط هدفشون اینکه پولی که خرج کردن حیف ومیل نشه شاید ما هم جای اونها بودیم همینکارو میکردیم اگر شما مثلا تیم سپاهان رو میخریدید دوست داشتین بومی گزینی کنید پای تیم صبر کنید یا تیمی پرقدرت حتی بدون یک بازیکن اصفهانی داشته باشید !!! حالا وظیفه من و تو به عنوان یک گیلک چیه صبر وتماشا!!!
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه اکتبر 07, 2012 12:43 pm

[quote:9636b3ba63="ashkan0131"]حقیقت تلخه بعضیا هم پذیرش حقیقتو ندارن واقع بینانه فکر کنید از روز اول که عابدینی وارد فوتبال ما شد خیلی ها بهش بدبین بودن اقداماتی مثل دخالت در کار سرمربی ها انتخاب بازیکن و.... باعث شد خیلی ها از عابدینی بدشون بیاد هر جا هم که پول بود عابدینی بود اما بعد از قضیه اختلاس خداییش بیشترین کسی که پای داماش ایستاد عابدینی بود خیلی ها کار داماش و تموم شده میدونستن ولی عابدینی ایستاد و پا پس نکشید اما دوستان شرایط همیشه اینجوری نیست عابدینی بارها اعلام کرده میخواد به پرسپولیس کمک کنه و یه مدت هم میخواست بره ا--ون تو داماش مدیریتشو ثابت کرده یادتون نره عشق اول و آخر عابدینی پرسپولیسه و بهش هم خواهد رسید الان طرف حساب واقعی ما قویدل و دارو دستشن که نه عشق گیلان و دارن نه بازیکنای بومی ما رو فقط هدفشون اینکه پولی که خرج کردن حیف ومیل نشه شاید ما هم جای اونها بودیم همینکارو میکردیم اگر شما مثلا تیم سپاهان رو میخریدید دوست داشتین بومی گزینی کنید پای تیم صبر کنید یا تیمی پرقدرت حتی بدون یک بازیکن اصفهانی داشته باشید !!! حالا وظیفه من و تو به عنوان یک گیلک چیه صبر وتماشا!!![/quote:9636b3ba63]
[align=justify:9636b3ba63]انتقاد و نقد مدیریت و یا اعتراض به دور از توهین حق یک هوادار است و کسی نمی تواند انتظار داشته باشد که هوادار در رابطه با هر تصمیمی فقط فریاد هورا بکشد ولی چیزی که در کامنت بعضی از دوستان عجیب به نظر می رسد دادن فتوا به سرعت و برق باد و دشمن تراشی و انواع شک و شبهات رنگارنگ است . امیر قویدل که تا دیروز ناجی داماش بوده حالا دارای دار و دسته ای است که قرار است تیشه به ریشه فوتبال رشت بزند !! و تنها یک ماموریت دارد سرمایه گذاری برای از بین بردن بازیکنان و مربیان بومی! دوستان ، ما که تحمل یک تصمیم خلاف میلمان را نداریم چگونه انتظار داریم که در این شهر و به خصوص فوتبال آن سرمایه گذاری شود ؟! من خودم خیلی موافق مربیگری درخشان در تیم نیستم اما این دلیل نمی شود که به خاطر این تصمیم مدیریت آنها را قاتل فوتبال گیلان و بومی گرایی بدانم . این واقعیتی است که یک سرمایه گذار حتی در فوتبال به تنیجه گیری می اندیشد و این بازیکنان بومی هستند که باید توانایی خود را ثابت کنند ما زمانی می توانین معترض باشیم که بازیکن شایسته بومی در مقابل غیر بومی دچار تبعیض شود وگرنه هیچ عقل سلیمی حکم نمی کند که یک بازیکن بومی ضعیف را به صرف بومی بودن باید بر یک غیر بومی ترجیع داد ! چون بدون شک هوادار اولین نفری خواهد بود که از شرمندگیش در می آید ! چیزی که بسیار درد ناک به نظر میرسد این تفکر" دشمن سازی" ماست که آماده است تا هر کسی را که خلاف میلمان حرکتی کرد تبدیل به دشمن داماش ، دشمن رشت و گیلان کند و بعد افسوس می خوریم که چرا استانمان محروم هست و چرا کسی اینجا سر مایه گذاری نمی کند و . . . شاید بهتر است کمی در افکارمان تجدید نظر کنیم تا خدای نکرده خود دشمن جان خویش نباشیم ![/align:9636b3ba63]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » يکشنبه اکتبر 07, 2012 4:14 pm

[quote:5c4ef00271="Majid_Rasht"][quote:5c4ef00271="ashkan0131"]حقیقت تلخه بعضیا هم پذیرش حقیقتو ندارن واقع بینانه فکر کنید از روز اول که عابدینی وارد فوتبال ما شد خیلی ها بهش بدبین بودن اقداماتی مثل دخالت در کار سرمربی ها انتخاب بازیکن و.... باعث شد خیلی ها از عابدینی بدشون بیاد هر جا هم که پول بود عابدینی بود اما بعد از قضیه اختلاس خداییش بیشترین کسی که پای داماش ایستاد عابدینی بود خیلی ها کار داماش و تموم شده میدونستن ولی عابدینی ایستاد و پا پس نکشید اما دوستان شرایط همیشه اینجوری نیست عابدینی بارها اعلام کرده میخواد به پرسپولیس کمک کنه و یه مدت هم میخواست بره ا--ون تو داماش مدیریتشو ثابت کرده یادتون نره عشق اول و آخر عابدینی پرسپولیسه و بهش هم خواهد رسید الان طرف حساب واقعی ما قویدل و دارو دستشن که نه عشق گیلان و دارن نه بازیکنای بومی ما رو فقط هدفشون اینکه پولی که خرج کردن حیف ومیل نشه شاید ما هم جای اونها بودیم همینکارو میکردیم اگر شما مثلا تیم سپاهان رو میخریدید دوست داشتین بومی گزینی کنید پای تیم صبر کنید یا تیمی پرقدرت حتی بدون یک بازیکن اصفهانی داشته باشید !!! حالا وظیفه من و تو به عنوان یک گیلک چیه صبر وتماشا!!![/quote:5c4ef00271]
[align=justify:5c4ef00271]انتقاد و نقد مدیریت و یا اعتراض به دور از توهین حق یک هوادار است و کسی نمی تواند انتظار داشته باشد که هوادار در رابطه با هر تصمیمی فقط فریاد هورا بکشد ولی چیزی که در کامنت بعضی از دوستان عجیب به نظر می رسد دادن فتوا به سرعت و برق باد و دشمن تراشی و انواع شک و شبهات رنگارنگ است . امیر قویدل که تا دیروز ناجی داماش بوده حالا دارای دار و دسته ای است که قرار است تیشه به ریشه فوتبال رشت بزند !! و تنها یک ماموریت دارد سرمایه گذاری برای از بین بردن بازیکنان و مربیان بومی! دوستان ، ما که تحمل یک تصمیم خلاف میلمان را نداریم چگونه انتظار داریم که در این شهر و به خصوص فوتبال آن سرمایه گذاری شود ؟! من خودم خیلی موافق مربیگری درخشان در تیم نیستم اما این دلیل نمی شود که به خاطر این تصمیم مدیریت آنها را قاتل فوتبال گیلان و بومی گرایی بدانم . این واقعیتی است که یک سرمایه گذار حتی در فوتبال به تنیجه گیری می اندیشد و این بازیکنان بومی هستند که باید توانایی خود را ثابت کنند ما زمانی می توانین معترض باشیم که بازیکن شایسته بومی در مقابل غیر بومی دچار تبعیض شود وگرنه هیچ عقل سلیمی حکم نمی کند که یک بازیکن بومی ضعیف را به صرف بومی بودن باید بر یک غیر بومی ترجیع داد ! چون بدون شک هوادار اولین نفری خواهد بود که از شرمندگیش در می آید ! چیزی که بسیار درد ناک به نظر میرسد این تفکر" دشمن سازی" ماست که آماده است تا هر کسی را که خلاف میلمان حرکتی کرد تبدیل به دشمن داماش ، دشمن رشت و گیلان کند و بعد افسوس می خوریم که چرا استانمان محروم هست و چرا کسی اینجا سر مایه گذاری نمی کند و . . . شاید بهتر است کمی در افکارمان تجدید نظر کنیم تا خدای نکرده خود دشمن جان خویش نباشیم ![/align:5c4ef00271][/quote:5c4ef00271]
دوست مشکل ما اینه که دوست داریم قهرمان سازی بکنیم -کسی فتوا بر علیه کس دیگه نداده هدف فقط گوش زد کردنه که دوستان آقایان این تیم مثل نفت تهران صبا و برخی تیم های دیگه نیست این تیم صاحبانی داره به نام هواداران داماش - کسی منجی نیست لطفا هر که از راه میرسه رو منجی نکنید -- در مورد شایستگی بازیکنان بومی ما این شایستگی ها رو در زمان دینورزاده دیدیم که چه افراد شایسته ای تیمو ترک کردند (بهتر بگم گفتند بروید) سرمایه گذار حق داره راجع به تیمی که خریده اقدام و یا عملی انجام بده ولی نه به تنهایی و نظر خودش --نظر هوادار ها هم شرطه در ضمن وقتی گفته میشه ما تیمو آسیایی میبندیم میشه لطف کنید ومنظور ایشونو برای من شرح بدبد غیر از اینکه تیم فعلی قابلیت لازم رو نداره و باید بازیکنای دیگه جذب بشن آیا دوست عزیز شما مایلی یه تیم مثل پیکان قزوین 2 3 سال قبل بشیم که فقط بازیهاش تو قزوین برگذار میشد و یک بازیکن قزوینی نداشت آ یا شما دوست دارید که تیمتون فقط اسم گیلان یدک بکشه دوست من نظر بنده به عنوان یک هوادار کوچک در سیل خروشان هواداران داماش مخالف با نظر شماست من حاضرم تیم در رده پایینی جدول باشد اما حداقل 75 درصد بومی باشد -خوبه همه ما از استعداد های استانمون باخبریم - حرف آخر عزیز دل برادر پیشگیری بهتر از درمان است بله شما بایستید بگذارید اگر اتفاقی افتاد اون وقت اعتراض کنید---هدف بنده حقیر نه اعتراض نه تحقیر کسی است فقط وفقط گوش زد کردن است-
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط toshiba » يکشنبه اکتبر 07, 2012 5:31 pm

افرین داداش مازیار این انزلیچیارو شناسایی کن اونا فقط واسعه بدنام کردن سایت وارش و دودستگی در بین هواداران ورود کردن به جمع ما
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 7:31 am

[quote:f4a45e1d2f="MAZIYAR"]از ابتدای عضویت شما تا به اکنون نشان دادید که با یک هدف خاص عضو شدید و فقط در بحث های مربوط به عابدینی ورود میکردید و جو منفی می دادید و به ندرت شاهد نظرات شما در مباحث گوناگون بودیم.
رفتار شما مربوط به بند 5 قوانین سایت می باشد و با توجه به تدکر قبلی،معلق شدید.[/quote:f4a45e1d2f]

موافقم باهات آقا مازیار
کاملا مغرضانه نظر میده ایشون!مگه میشه آدم یه داماشی باشه و منکر زحمات عابدینی بشه؟؟؟هر چقدر هم نقطه ضعف داشته باشه بازم اسمش نقطه ضعفه که با انتقاد درست میشه برطرفش کرد.یعنی چی پرده بزنیم بر علیه عابدینی؟این همه هوای تیم رو داشت ندیدیم؟؟؟خسته شدم از نظرات احساسی و بچه گانه بعضی دوستان که آدم به هوادار واقعی بودنشون شک میکنه. 8O
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 10:13 am

ما با اومدن عابدینی داماشی پگاهی استقلال رشتی نشدیم که حالا با انتقاد به ایشون یا پرده نویسی داماشی بودنمون زیر سوال بره هر هوادار حق و حقوقی داره اگر با نوشتن پرده ای مثل مدیر پرسپولیسی نمیخوایم داماشی بودنمون زیر سوال بره بهتر اصلا دیگه پیگیر فوتبال رشت نباشیم خیلی های دیگه هم هوای تیم داشتند که خیلی ها بعد رفتنشون به یاد انتقاد از اونها میافتند تا حرف هم میزنی میگن ساکت ما باید در هر شرایط از تیم حمایت کنیم منم خسته شدم از اینکه یه عده فقط میتونن امروزشونو ببینن و از فردا غافل هستن خسته شدم تا هرکی حرف میزنه گفته میشه شما از مسائل پشت پرده بی خبرید خسته ایم از این بی خبری خسته ایم از این نرسیدن سحر ..
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه اکتبر 08, 2012 12:22 pm

[quote:2201faf7ca="ashkan0131"]ما با اومدن عابدینی داماشی پگاهی استقلال رشتی نشدیم که حالا با انتقاد به ایشون یا پرده نویسی داماشی بودنمون زیر سوال بره هر هوادار حق و حقوقی داره اگر با نوشتن پرده ای مثل مدیر پرسپولیسی نمیخوایم داماشی بودنمون زیر سوال بره بهتر اصلا دیگه پیگیر فوتبال رشت نباشیم خیلی های دیگه هم هوای تیم داشتند که خیلی ها بعد رفتنشون به یاد انتقاد از اونها میافتند تا حرف هم میزنی میگن ساکت ما باید در هر شرایط از تیم حمایت کنیم منم خسته شدم از اینکه یه عده فقط میتونن امروزشونو ببینن و از فردا غافل هستن خسته شدم تا هرکی حرف میزنه گفته میشه شما از مسائل پشت پرده بی خبرید خسته ایم از این بی خبری خسته ایم از این نرسیدن سحر ..[/quote:2201faf7ca]
دوست عزیزم در همین تایپیک صفحه دوم این کامنت از من بوده

{ "[color=brown:2201faf7ca] مديرعامل اسبق پرسپوليس درباره انتقاد رويانيان از وي مبني بر اين كه چرا به جاي پرداختن به تيم خود درباره پرسپوليس حرف مي‌زند؟ به ايسنا گفت: من تنها دخالتي كه كردم اين بود كه گفتم ژوزه را بركنار كنند و هنوز هم سر حرفم هستم، چون به آن اعتقاد دارم. "
[/color:2201faf7ca]
آ[color=green:2201faf7ca]قای عابدینی ، مدیر عامل یک تیم به مدیر عامل تیم دیگر می گوید که مربی تیمت را بر کنار کن و بعد میگوید این تنها دخالت من بوده ! قبول دارم که پیر این فوتبال هستید اما در فرهنگ ما پیری مترادف بوده با فرزانگی مگر آنکه در فوتبال عجیب و غریب ما برای پیری مترادف دیگری یافته باشند . برایم برای زحماتی که برای داماش کشید ه اید قابل احترام هستید اما امیدوارم که با این حاشیه ها یی که ایجاد می کنید نمک بر زخم های داماش که به حد کافی از حاشیه زخم خورده نپاشید .[/color:2201faf7ca] }

[align=justify:2201faf7ca]این کامنت رو اینجا تکرار کردم که به اشتباه فکر نکنی که من و یا کسانی که با من همفکر هستند بر این عقیده اند که باید فقط از یک نفر تعریف و تمجید کرد و احتمالا بعد از رفتنش هم تخریبش کرد . این حق طبیعی یک هوادار است از مدیر تیمش انتقاد داشته باشد و یا تصمیمات او را به چالش بگیرد اما این حق یک هوادار نیست زمانی که تیم احتیاج به اتحاد دارد با پرده نویسی و یا توهین طلب حق کند اینکه مدیر پرسپولیسی نمیخوایم دقیقا توهین به مردی است که هرگز پرسپولیس بودن خودش را انکار نکرده و اتفاقا از قضای روزگار همین مرد پرسپولیسی زمانی که همه متعصبین گیلانی خود را به خواب خرگوشی زده بودند تیم در آستانه انحلال ما را نجات داد . دوست عزیزم شما حق داری از عابدینی و قویدل و مربی تیم سئوال داشته باشی ، اما برای استفاده از واژه ضد رشتی و ضد بومی و ضد گیلانی نیاز به تعمق بیشتری است چون رسوخ پوپولیستی این واژه ها در بین عموم می تواند لطمات جبران ناپذیری به بار بیاورد من به عنوان یک طرفدار داماش فقط این خواهش رادارم که بحث و انتقاد جایگاهش همین سایت است و این حق من و شماست اما در روی سکوه ها فقط اتحاد و تشویق ماست که برای داماش مفید خواهد بود و برایم مسلم است که مدیران تیم برای بازخورد رفتار و گفتارشان به حرفهای ما در این سایت توجه میکنند و این بهترین جا برای انتقاد شماست اما داماش در روز بازی از هر پرده نویسی و شعار بی ربط به تشویق تیم لطمه خواهد خورد و اطمینان دارم که شما هرگز خواهان چنین چیزی نیستید .[/align:2201faf7ca]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 6:08 pm

دوست عزیز من هرگز خواهان لطمه خوردن به داماش نیستم این یک ایده بود که تعدادی مخالف مثل شما و تعدادی هم موافق داره من نظر شما رو هم خوندم موافق با تشویق هستم اونم به طور صدرصد اما مدیر داماشی میخوایم یا مدیر پرسپولیسی نمیخوایم حق من و توست این حق من وتوست که مدیرعاملمون فکر و دغدغه ای جز داماش نداشته باشه ما که فقط هودار در دنیای مجازی نیستیم ما باید تیممون رو تشویق کنیم اما نباید خواسته هامون رو به گوش مدیر عاملمون برسونیم دنیای مجازی موثر هست ولی تذکر عملی تاثیر دیگه ای داره حالا خود دانی شاید من اشتباه کنم امیدوارم که اینطور باشه
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط strawberry » دوشنبه اکتبر 08, 2012 10:01 pm

ایران آسیا امیر عابدینی /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
strawberry
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 13, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 5:44 am

[quote:81cc91e970="ashkan0131"]ما با اومدن عابدینی داماشی پگاهی استقلال رشتی نشدیم که حالا با انتقاد به ایشون یا پرده نویسی داماشی بودنمون زیر سوال بره هر هوادار حق و حقوقی داره اگر با نوشتن پرده ای مثل مدیر پرسپولیسی نمیخوایم داماشی بودنمون زیر سوال بره بهتر اصلا دیگه پیگیر فوتبال رشت نباشیم خیلی های دیگه هم هوای تیم داشتند که خیلی ها بعد رفتنشون به یاد انتقاد از اونها میافتند تا حرف هم میزنی میگن ساکت ما باید در هر شرایط از تیم حمایت کنیم منم خسته شدم از اینکه یه عده فقط میتونن امروزشونو ببینن و از فردا غافل هستن خسته شدم تا هرکی حرف میزنه گفته میشه شما از مسائل پشت پرده بی خبرید خسته ایم از این بی خبری خسته ایم از این نرسیدن سحر ..[/quote:81cc91e970]

عادت کردیم که همه چی رو یا سیاهه سیاه ببینیم یا سفید سفید!
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان