[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خبر فوری : هادی مباشری سرپرست داماش گیلان شد

خبر فوری : هادی مباشری سرپرست داماش گیلان شد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه اکتبر 08, 2012 4:32 am

[quote:a29e5cdd6b="MEHRDAD"]ببین برادر من فکر می کنم الان حس مفسری و عادل فردوسی پور گرفتی و یک خودکار هم داری توی دستات میچرخونی...
بهتره یک دور بری تاپیک و کامنت ها رو ابتدا مطالعه کنی و ببین تو چه چیزی رو به چه چیزی توشکه زدی.
اگر قرار بود کسی نقد نکنه ،مگه برای ما کاری آیدی و آی پی منتقدین رو ببندیم...؟
اگر قرار بود جو بسته داشته باشیم یا با خط دهی مطمئن باش خیلی کارها میشه تو محیط مجازی کرد که شما اصلا فکرش رو نمی کنی ،(وگرنه چنین چیزی رو نمی نوشتی) که الان دارند بعضی سایت ها انجام میدن . شما یه کم دیدت رو از نوک بینی جلوتر ببری بد نیست.
اگر برای چند کامنت و گرفتن پاسخ باید به حضرت ایوب پناه ببری موندم که مثلا من یکی که از بعضی افراد دو که نه شاید چهار جبهه گاها متهم میشم دیگه باید به کی پناه ببرم؟![/quote:a29e5cdd6b]

اصلا دیگه نمیخواستم با تو و مازیار وارد بحث بشم چون
همه چیز واسه من روشن شدست.
ولی در جواب ادعای شما : مهرداد خان مگه آی دی منو واسه 1 هفته نبستی ؟؟؟
1 هفته تعلیق من چی بود پس؟؟
حتما الان میخواید بگید : توهین , افتراء و..... ؟؟!!
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه اکتبر 08, 2012 5:24 am

[quote:35f96a92b3="neye_kabir"]1- هیچکس کاملا خوب و یا کاملا بد نیست
2- امیر عابدینی تو این چند وقته هرچی هم بر علیه خواست ما هوادارا (که البته در زمینه پیش داوری کردن مهارت داریم) عمل کرده باشه باز هم خیلی بی انصافیه زحماتشو دست کم بگیریم.خیلی بی انصافیه که یادمون بره اگه عابدینی نبود تیم پارسال به چی رفته بود
3- حتی اگه بخوایم قبول کنیم که عابدینی از زمانی که اومده فقط به ضرر داماش عمل کرده باز هم من نمیتونم قبول کنم که از هرندی که قبل از اومدن به تیم و بعد از اومدن به تیم چپ و راست برای انزلی چیا خودشو لوس کرده حمایت بشه
4- شاید مازیار خالی می بنده و اصلا به هیچ بومی پیشنهاد داده نشده(که البته خالی بند نیست).اما بیاید برای آرامش تو جو سایت و هوادارا هم که شده یه بار و فقط یه بار با تصمیم گرفته شده مخالفت نکنیم.تا الان هر تصمیمی مدیران تیم برای تیم گرفتن سریع کلی از همه طرف بهشون حمله شده.
5- احتمالا همونا هم الان از همه طرف به من حمله میکنن.چون ما بزرگترین مشکلمون اینه که خودمونو بالاتر از همه میدونیم و به همه نگاه عاقل اندر سفیه میکنیم
6- امیدوارم به جای شلوغ کاری یه ذره به فکر تیممون باشیم[/quote:35f96a92b3]
من هیچ وقت چنین نظری ندارم که عابدینی تمام کارهاش خوبه چون هم من هم به پرسپولیس گفتن هاش و محل زندگیش انتقادهایی دارم که مستقیما به گوش خودش رسوندم و دارم پیگیری هم می کنم و حتی مرداد ماه 90 که برای مصاحبه پیشش بودم خیلی صریح بهش گفتم.
در ضمن نیت من از اینکه چند تن از پیشکسوت های بهشون پیشنهاد شد این نبود که کسی اعتراض نکنه و فقط خواستم برای اطلاع به کاربران بگم و مثل اینکه این در اختیار گذاشتن اخبار اشتباه هست!
آبرارجان اشتباه از ما هست که این قدر برای تک تک نظرات اهمیت قایل میشیم و اگر ابهاماتی توی نظرات وجود داره میایم روشن میکنیم.
دیگه هرجور دوست دارید فکر کنید و من هم هیچ گونه نظری نمیدم تا بعضی ابهامات رو روشن کنم چون این حس مسءولیت در قبال چیزی که میدونم به بعضی ها بر میخوره.تنها چیزی هم که از این سایت برای من و مهرداد مونده اعصاب خوردی هست.چون خیلی ها که روزی یک بار میان و نظر میدن و میرن ولی ما داریم با سایت زندگی می کنیم و الان داریم در به در تلاش می کنیم تا برای رفع مشکلات سایت به منبع مالی پیدا کنیم.تگر خط به گیر باشگاه هستم چرا باشگاه برای تعویض قالب و مشکلات فنی سایت کمک نمیکنه.پس این رو بدون که من عاشق تیمم هستم و میدونم اگر حاشیه سازی کنم تیمم صلوات داده میشه!
خوش باشید
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه اکتبر 08, 2012 5:41 am

[quote:3f72942823="MAZIYAR"][quote:3f72942823="neye_kabir"]1- هیچکس کاملا خوب و یا کاملا بد نیست
2- امیر عابدینی تو این چند وقته هرچی هم بر علیه خواست ما هوادارا (که البته در زمینه پیش داوری کردن مهارت داریم) عمل کرده باشه باز هم خیلی بی انصافیه زحماتشو دست کم بگیریم.خیلی بی انصافیه که یادمون بره اگه عابدینی نبود تیم پارسال به چی رفته بود
3- حتی اگه بخوایم قبول کنیم که عابدینی از زمانی که اومده فقط به ضرر داماش عمل کرده باز هم من نمیتونم قبول کنم که از هرندی که قبل از اومدن به تیم و بعد از اومدن به تیم چپ و راست برای انزلی چیا خودشو لوس کرده حمایت بشه
4- شاید مازیار خالی می بنده و اصلا به هیچ بومی پیشنهاد داده نشده(که البته خالی بند نیست).اما بیاید برای آرامش تو جو سایت و هوادارا هم که شده یه بار و فقط یه بار با تصمیم گرفته شده مخالفت نکنیم.تا الان هر تصمیمی مدیران تیم برای تیم گرفتن سریع کلی از همه طرف بهشون حمله شده.
5- احتمالا همونا هم الان از همه طرف به من حمله میکنن.چون ما بزرگترین مشکلمون اینه که خودمونو بالاتر از همه میدونیم و به همه نگاه عاقل اندر سفیه میکنیم
6- امیدوارم به جای شلوغ کاری یه ذره به فکر تیممون باشیم[/quote:3f72942823]
من هیچ وقت چنین نظری ندارم که عابدینی تمام کارهاش خوبه چون هم من هم به پرسپولیس گفتن هاش و محل زندگیش انتقادهایی دارم که مستقیما به گوش خودش رسوندم و دارم پیگیری هم می کنم و حتی مرداد ماه 90 که برای مصاحبه پیشش بودم خیلی صریح بهش گفتم.
در ضمن نیت من از اینکه چند تن از پیشکسوت های بهشون پیشنهاد شد این نبود که کسی اعتراض نکنه و فقط خواستم برای اطلاع به کاربران بگم و مثل اینکه این در اختیار گذاشتن اخبار اشتباه هست!
آبرارجان اشتباه از ما هست که این قدر برای تک تک نظرات اهمیت قایل میشیم و اگر ابهاماتی توی نظرات وجود داره میایم روشن میکنیم.
دیگه هرجور دوست دارید فکر کنید و من هم هیچ گونه نظری نمیدم تا بعضی ابهامات رو روشن کنم چون این حس مسءولیت در قبال چیزی که میدونم به بعضی ها بر میخوره.تنها چیزی هم که از این سایت برای من و مهرداد مونده اعصاب خوردی هست.چون خیلی ها که روزی یک بار میان و نظر میدن و میرن ولی ما داریم با سایت زندگی می کنیم و الان داریم در به در تلاش می کنیم تا برای رفع مشکلات سایت به منبع مالی پیدا کنیم.تگر خط به گیر باشگاه هستم چرا باشگاه برای تعویض قالب و مشکلات فنی سایت کمک نمیکنه.پس این رو بدون که من عاشق تیمم هستم و میدونم اگر حاشیه سازی کنم تیمم صلوات داده میشه!
خوش باشید[/quote:3f72942823]

مازیار جان داداش خودتو عصبی نکن پیش میاد این مشکلات ابرار.
دمت گرم که خیلی از مسائل رو پیگیری میکنی و خیلی کار ها میکنی که اصلا وظیفه تو نیست و انجام میدی. خلاصه همه جا باید 4تا تخریبچی وجود داشته باشه دیگه.
با قدرت به کارت ادامه بده داداش بد هم به دلت راه نده.
من به نوبه ی خودم بهت خسته نباشید میگم ابرار بخاطر این همه زحمتی که واسه این سایت-تیم-شهر میکشی.
دمت گرم :P
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 08, 2012 6:46 am

[quote:41c715045a="hamed-rashti"][quote:41c715045a="MEHRDAD"]ببین برادر من فکر می کنم الان حس مفسری و عادل فردوسی پور گرفتی و یک خودکار هم داری توی دستات میچرخونی...
بهتره یک دور بری تاپیک و کامنت ها رو ابتدا مطالعه کنی و ببین تو چه چیزی رو به چه چیزی توشکه زدی.
اگر قرار بود جو بسته داشته باشیم یا با خط دهی مطمئن باش خیلی کارها میشه تو محیط مجازی کرد که شما اصلا فکرش رو نمی کنی ،(وگرنه چنین چیزی رو نمی نوشتی) که الان دارند بعضی سایت ها انجام میدن . شما یه کم دیدت رو از نوک بینی جلوتر ببری بد نیست.
اگر برای چند کامنت و گرفتن پاسخ باید به حضرت ایوب پناه ببری موندم که مثلا من یکی که از بعضی افراد دو که نه شاید چهار جبهه گاها متهم میشم دیگه باید به کی پناه ببرم؟![/quote:41c715045a]

حتما الان میخواید بگید : توهین , افتراء و..... ؟؟!![/quote:41c715045a]

افتخار بزرگی رو از ما دریغ کردی برادر!
بنده که همون یک بار به شما تو پیغام خصوصی یه چیزی گفتم و جنابعالی طرز بیان و سطح تفکرت رو به من نشون دادی دیگه هیچ وقت در هیچ موردی و در هیچ سوالی بهت پاسخ ندادم و نخواهم داد اما اینبار رو پاسخ می دم .
نیازی به اثبات حرفم هم نیست چون اگر کسی می خواست به خاطر انتقاد معلق بشه همین الان تو سایت نفرات زیادی هستند که تو موارد مختلف دارند انتقاد می کنند ، شما یه مقدار زیادی دچار خود بزرگ بینی شدی!! :wink:
دلیل یک هفته ای که تعلیق شدی دقیقا به همین دلیل توهین و افترا بود در وهله اول به مدیریت سایت زدی که همین الان هم داری یه جورایی انجام می دی. و طبق قوانین سایت معلق شده بودی...
به رفیقت هم گفتم اینجا هم میگم که جنابعالی متاسفانه تو یک چیزهایی هنوز به ظرفیت لازم نرسیدی و...
به همین دلیل به ایشون هم وقتی مثل جنابعالی فکر کرد گفتم دفعه بعد جنابعالی و انجام اینگونه حرکات توهین به مدیریت سایت (که بار اول هم نبوده) مساوی هست با بستن یوزر و آی پی به طور کامل.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:05 am

[quote:2241458f30="MAZIYAR"][quote:2241458f30="neye_kabir"]1- هیچکس کاملا خوب و یا کاملا بد نیست
6- امیدوارم به جای شلوغ کاری یه ذره به فکر تیممون باشیم[/quote:2241458f30]
خوش باشید[/quote:2241458f30]

منظورمو اشتباه برداشت کردی مازیار جان.من با توجه به صحبتهایی که با تو کردم نظرو احساستو کاملا میدونم.فکر کنم نظر خودمم بهت گفتم و باید بدونی.من این چیزا رو برای آروم کردن اوضاع گفتم.که فکر کنم اشتباه کردمو اصلا نباید میگفتم.من فقط خواستم از کسایی که همش انتقاد میکنن بخوام یه بارم که شده به تصمیمات مدیریت احترام بذارن.
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه اکتبر 08, 2012 9:07 am

[quote:e0d976ac55="MEHRDAD"][quote:e0d976ac55="hamed-rashti"][quote:e0d976ac55="MEHRDAD"]ببین برادر من فکر می کنم الان حس مفسری و عادل فردوسی پور گرفتی و یک خودکار هم داری توی دستات میچرخونی...
اگر برای چند کامنت و گرفتن پاسخ باید به حضرت ایوب پناه ببری موندم که مثلا من یکی که از بعضی افراد دو که نه شاید چهار جبهه گاها متهم میشم دیگه باید به کی پناه ببرم؟![/quote:e0d976ac55]

حتما الان میخواید بگید : توهین , افتراء و..... ؟؟!![/quote:e0d976ac55]

افتخار بزرگی رو از ما دریغ کردی برادر!
بنده که همون یک بار به شما تو پیغام خصوصی یه چیزی گفتم و جنابعالی طرز بیان و سطح تفکرت رو به من نشون دادی دیگه هیچ وقت در هیچ موردی و در هیچ سوالی بهت پاسخ ندادم و نخواهم داد اما اینبار رو پاسخ می دم .
نیازی به اثبات حرفم هم نیست چون اگر کسی می خواست به خاطر انتقاد معلق بشه همین الان تو سایت نفرات زیادی هستند که تو موارد مختلف دارند انتقاد می کنند ، شما یه مقدار زیادی دچار خود بزرگ بینی شدی!! :wink:
دلیل یک هفته ای که تعلیق شدی دقیقا به همین دلیل توهین و افترا بود در وهله اول به مدیریت سایت زدی که همین الان هم داری یه جورایی انجام می دی. و طبق قوانین سایت معلق شده بودی...
به رفیقت هم گفتم اینجا هم میگم که جنابعالی متاسفانه تو یک چیزهایی هنوز به ظرفیت لازم نرسیدی و...
به همین دلیل به ایشون هم وقتی مثل جنابعالی فکر کرد گفتم دفعه بعد جنابعالی و انجام اینگونه حرکات توهین به مدیریت سایت (که بار اول هم نبوده) مساوی هست با بستن یوزر و آی پی به طور کامل.[/quote:e0d976ac55]

مهرداد جان نظرت چیه یه روز حضوری همدیگرو ببینیم سنگامون رو وا بکنیم؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 10:20 am

آقا چرا اینقدر شلوغش کردین خداییش اول ارز همه از بروبچ مدیریتی وارش باید ممنون باشیم که انقدر وقتشون صرف مسائل باشگاه میکنن خداییش اگه من بودم همون ماه اول بیخیال ادامه کار میشدم!!! دوم همه ما صدرصد آرزویی جز سربلندی شهر ودیارمون نداریم داماش هم یکی از راه های رسیدن به این سربلندی هاست ---سوم اینکه هر شخصی نظری داره که قابل احترامه درست یا غلط ---دوستان فوتبال ما انقدر کثیف هست که دیگه لازم به شرح دادن نداره رو یه چیزه زیر یه چیز دیگه --الکی خودتون خسته نکنید که بگید حرف کی درست کی غلط حرف همه هم درست هم غلط امروز یه چیز فردا چیز دیگه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه اکتبر 08, 2012 11:15 am

[quote:8aa337adeb="ardavan"]دوستان ! دوستان ! لطفا خونسردیه خودتونو حفظ کنین.
من خودم اسم آقای مباشر رو تا حالا نشنیده بودم .اما در مورد سرپرست بگم هیچ لزومی نداره که حتما سر پرست بومی باشه. من نمی دونم این جو بومی و غیر بومی کی می خواد تموم شه! اگه پارسال 2 تا بازیکن غیر بومی تولید مشکل کردن که نباید کل غیر بومی های ایران رو به رگبار ببندیم که ! اگه پارسال از یکی دوتا غیر بومی لطمه دیدیم دلیلش عدم مدیریت تو زمان دینور زاده یا تارتار بود . چرا زمان قاسمپور مشکلی نبود؟ یا در مورد قضیه مهدوی کیا آقای عابدینی کوتاهی کرد و رهاش کرد تا اونم هرچی دلش بخواد بگه .
در مورد استاد جهانپور بگم خودم ارادت زیادی بهش دارم چون جدا از افتخاراتی که تو فوتبال رشت داشته معلم خودمم بوده و حق استادی واسم داره اما حقیقت امر اینه که ایشون توانایی سرپرستی تیم رو نداره. یا هادی طباطبایی هیچ وقت دانمارک رو ول نمی کنه بیاد سرپرست داماش بشه! در حالی که خودم امیدوارم روزی سرمربی داماش بشه که توانایی شو 100% داره.
اما در مورد مباشر بگم همین که ناظر فدارسیونه پوئن بزرگیه. ما از نداشتن نفوذ به شدت داریم لطمه می خوریم.امسال 4.5 تیم سقوط می کنن و از هر راهی باید برای بقا استفاده کرد. همون طور که سایر تیم ها دارن استفاده می کنن و تو هر بازی سهمیه پنالتی دارن!
البته اتکا به مباشر کافی نیست و دوست عزیزمون جناب قویدل عزیز هم باید کمی سر کیسه رو واسه اهالی فوتبال بیشتر شل کنه!!![/quote:8aa337adeb]

البته از نظرم بیان این بحث خیلللللی نمیتونه به وضعیت فعلی کمکی کنه ، اما جهت رفع ابهام شاید بد نباشه .
من در مورد نظر دوستمون ardavan تا قبل از اون خطی که راجع به "استاد جهانپور" سئوال و ابهام دارم !!!
منظور شما از عدم توانایی مدیریتی مربی اول و سوم ما چی هست ، بیشتر توضیح میدیدن ؟
چطور میگین ما دوران قاسمپوری که به دلیل یه نتیجه 1-0 تو انزلی برامون نقش "خدا" پیدا کرد اما در عمل بزرگترین
ضربات و خیانات بین 3 مربی سال قبل به داشت ، هیچ مشکلی نداشتیم ؟
مگه جریان مهدوی کیا در همون زمان نبود ، اما شده مشکل عابدینی و ربطی به مربی نداره ؟
مگه جهانگیر عسگری از همون موقع اعتراضاتش به تعویض شروع نشد و حتی یکبار با حسین ابراهیمی هنگام تعویض
دست هم نداد و ......... باقی ماجرا .
مثلا" جریان بازی دادنهای بیخودی به آقایی و نشوندن آبشک که اوج کارش روز بازی با پرسپولیس در سردار بود .....
البته همه اینا جهت رفع ابهام بود ، که مثلا" 5 سال دیگه یکی برنگرده بگه قاسمپور خوب بود و عااالی بود و به به و چه چه ...
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 3:10 pm

کوه باید بود
کاه بودن ننگ است

بهتر است گفت و گو درباره این موضوع رو به بعد موکول کنیم چون آن وقت راحت تر می توانیم درباره اش صحبت کنیم فقط امیدوارم بعدها زمان برای بازگشت به گذشته و جبران نا آگاهیها دیر نشده باشد حالا که دیگه مدت هاست گرمای ما بین هواداران و مسئولین تیم به سردی گرائیده اصولا گفت و گو باید به فراموشی سپرده بشود و همگی در این شرایط فقط و فقط به نظاره بنشینیم چون اگر شلوغ کاری از ما سر بزند در زمره بدها می شویم و جناب آقای عابدینی دوباره دعوایمان می کند ! پس کاری نکنید که ترک بردارد چینی نازک تنهایی ایشان !!
ایشانی که ...
بی خیال
ته این نارضایتی طلاق عاطفی است ! ما مدتهاست با ایشان در طلاق عاطفی هستیم ..
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 3:17 pm

[color=black:487d4c3711]مهرداد و مازیار عزیز من نمیدونم شما چرا باید جواب هر سوالی رو بدید.هرکی دوست داره چیزی بدونه خودش بره دنبالش برا.متاسفانه همه از جمله خودم عادت کردیم همه ی چیزها رو از سایت طلب کنیم.دنبال خبر های باشگاه از وارشیم.دنبال نقلو انتقالات.دنبال گزارش تصویری اختصاصی از تمرین و بازی و... .باشگاهم عادت کرده.وارش که هست ما چرا عکاس بفرستیم واسه تمرینات وارش هست دیگه.
متاسفانه هممون بدعادت شدیم.خیلی بهمون خوش گذشته والا.میشینیم پایه سیستم علی خیرخواه بره عکس بگیره.مهرداد بره دنبال خبرها ی نقل و انتقال مازیارم که بره دنبال مصاحبه.بیکارم که شدن یه سر برن تا لاهیجان مصاحبه بگیرن.نیست ماهی 20 ملیون بهشون میدن منم یه چیزی بهشون بگم چیزی نمیشه که دارن پول میگیرن.
...بنده خدا از ماسال خسته از سر کار پا میشه ورزشگاه تا خبر واسه ما بگیره بنده خدا نمیتونه رو پاش وایسه بعد من دهنه گشادمو باز میکنه هرچی میخوام در موردشون میگم.واقعا واسه خودم متاسفم!
البته تقصیر من نیست.تقصیر مهرداد و مازیاره که ... .
واقعا از بعضی نظرات میخوام کلمون بکوبم به دیوار!
جالبه هرندی به اینا گیر میده،باشگاه و من و شما هم مهردادو مازیار و مقصر میدونیم.جدیدا شنیدم اعلام کردن عامل بمب های هیروشیما و ناکازاکی هم مهردادو مازیارن.خیلی جالبه.به قول مهرداد شدن چوبه سرتاپا نجس.خیلی حرفه از پوله خودت و وقته خودت واسه یه شهری خرج کنه،یه عده هرتهمتی میخوان بهت بزنن.کلمه ی نامردی رو از این کار گرفتن...[/color:487d4c3711]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 6:18 pm

MEHRDAD:شهاب مومنی هم خوب بودا برای این پست 8) :!: :D
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه اکتبر 08, 2012 7:01 pm

[quote:e35462839a="888"]MEHRDAD:شهاب مومنی هم خوب بودا برای این پست 8) :!: :D[/quote:e35462839a]

تایید :lol:
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » سه شنبه اکتبر 09, 2012 7:42 am

خطاب به miladcivil :
دوست خوبم تو نظرت کاملا مشخصه از قاسمپور بدت میاد اما این دلیل نمی شه چون شما از اون آقا بدت میاد اینجا کسی حرف قاسمپور رو نزنه! این که میگی یکی بعد 5 سال نیاد بگه قاسمپور به به و چه چه تو حوزه اختیارات شما نیست و الته چند نکته رو هم ذکر می کنم :
1.در مورد مربی اول و سوم: زمان دینور زاده تیم نظم نداشت اینو همه می دونن و دینورزاده نمی تونست تیم رو جمع کنه بازیکنا حرفشو نمی خوندن . شما کافیه یک مصاحبه از بازیکنای پارسال چه اونهایی که زمان دینورزاده فیکس بودن چه ذخیره پیدا کنی که از دینورزاده تعریف کرده باشن . من نمی گم قاسمپور خیلی از نظر فنی از دینورزاده بهتر بود اما وقتی نظو رو به تیم آورد نتایج تیم متناسب به پتانسیل تیم شد.
در مورد تارتار هم بگم که اول با بازیکنان بومی در گیر شد و بعد با غیر بومی ها آخر سر هم با آبشک. کار به جایی کشیده شد که زنید پور و عسگری از قصد خوب بازی نمی کردن با محمدی از بازی با راه آهن دیگه حتی به رشت هم نیومد.
2.در مورد نتایج قاسمپور که فقط به برد ملوان بعد از 14 سال ختم نمی شه. زمان قاسمپور 18 امتیاز از 10 بازی گرفتیم که نتایج ضعیف نیم فصل دوم نتونست تیم رو به منطقه سقوط بکشونه و 2 برد راحت در مقابل مس سرچشمه و شهرداری تیریز مجددا تیم رو به رتبه 7 قاسمپور کشوند البته با اختلاف 4 امتاز تا ملوان رتبه 15 جدول!
3.در مورد جریان مهدوی کیا آقای عابدینی مجددا ورود کردن و رضایتنامه مهدی رو صادر کردن. در مورد جهانگیر عسگری یادمه تو همین سایت بچه ها از قاسمپور حمایت کردن که بعد اون حرکت جهانگیر دیگه بهش بازی نداد. اما یازی دادن به عباس آقایی تو بازی معروف با پرسپولیس و تعویض نکردنش با آبشک دیگه به سلیقه مربی بر گرده و حرف و حدیث هایی هم اون موقع بود!
( در مورد خودم بگم این که کم نظر میدم بخاطره اینه که تو هر بحثی نمی خوام وارد شم. مهرداد و مازیار می دونن که من قدیمی ترین کاربر تو سایت های مربوط به فوتبال رشت هستم. تو وبلاگ پگاه سومین عضو بودم قبل از من 2 نفر بودن با اسم کاربری آبرر 1 و ابرر 2 نظر می دادن و من هم آبرر3 رو ساختم.بعد only abarar و هوادار سپیدرود اضافه شدن. بعد هم سایت داماش.آسیا اومد و بعد از ساخته شدن این سایت و قطع همکاری مهرداد مازیار و میثم با اون سایت اونجا مدیر بودم.)
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه اکتبر 09, 2012 8:39 am

[quote:96c2d82c6a="ardavan"]خطاب به miladcivil :
دوست خوبم تو نظرت کاملا مشخصه از قاسمپور بدت میاد اما این دلیل نمی شه چون شما از اون آقا بدت میاد اینجا کسی حرف قاسمپور رو نزنه! این که میگی یکی بعد 5 سال نیاد بگه قاسمپور به به و چه چه تو حوزه اختیارات شما نیست و الته چند نکته رو هم ذکر می کنم :
1.در مورد مربی اول و سوم: زمان دینور زاده تیم نظم نداشت اینو همه می دونن و دینورزاده نمی تونست تیم رو جمع کنه بازیکنا حرفشو نمی خوندن . شما کافیه یک مصاحبه از بازیکنای پارسال چه اونهایی که زمان دینورزاده فیکس بودن چه ذخیره پیدا کنی که از دینورزاده تعریف کرده باشن . من نمی گم قاسمپور خیلی از نظر فنی از دینورزاده بهتر بود اما وقتی نظو رو به تیم آورد نتایج تیم متناسب به پتانسیل تیم شد.
در مورد تارتار هم بگم که اول با بازیکنان بومی در گیر شد و بعد با غیر بومی ها آخر سر هم با آبشک. کار به جایی کشیده شد که زنید پور و عسگری از قصد خوب بازی نمی کردن با محمدی از بازی با راه آهن دیگه حتی به رشت هم نیومد.
2.در مورد نتایج قاسمپور که فقط به برد ملوان بعد از 14 سال ختم نمی شه. زمان قاسمپور 18 امتیاز از 10 بازی گرفتیم که نتایج ضعیف نیم فصل دوم نتونست تیم رو به منطقه سقوط بکشونه و 2 برد راحت در مقابل مس سرچشمه و شهرداری تیریز مجددا تیم رو به رتبه 7 قاسمپور کشوند البته با اختلاف 4 امتاز تا ملوان رتبه 15 جدول!
3.در مورد جریان مهدوی کیا آقای عابدینی مجددا ورود کردن و رضایتنامه مهدی رو صادر کردن. در مورد جهانگیر عسگری یادمه تو همین سایت بچه ها از قاسمپور حمایت کردن که بعد اون حرکت جهانگیر دیگه بهش بازی نداد. اما یازی دادن به عباس آقایی تو بازی معروف با پرسپولیس و تعویض نکردنش با آبشک دیگه به سلیقه مربی بر گرده و حرف و حدیث هایی هم اون موقع بود!
( در مورد خودم بگم این که کم نظر میدم بخاطره اینه که تو هر بحثی نمی خوام وارد شم. مهرداد و مازیار می دونن که من قدیمی ترین کاربر تو سایت های مربوط به فوتبال رشت هستم. تو وبلاگ پگاه سومین عضو بودم قبل از من 2 نفر بودن با اسم کاربری آبرر 1 و ابرر 2 نظر می دادن و من هم آبرر3 رو ساختم.بعد only abarar و هوادار سپیدرود اضافه شدن. بعد هم سایت داماش.آسیا اومد و بعد از ساخته شدن این سایت و قطع همکاری مهرداد مازیار و میثم با اون سایت اونجا مدیر بودم.)[/quote:96c2d82c6a]

عزیز جان ardavan یطوری نوشتی خطااااااب ، من حس کردم تو جلسه دادگاه هستم !!!
در مورد نظر خودم یه توضیح مختصری میدم ، البته زیاد ضروری نیست که همه چیز بازگو بشه .
از بین 4،5 مربی داماش در لیگ برتر دو سال اخیر جز هرندی ، دیگه هیچ شخص و فردی برام
مهم نیست و نبود ، بلکه موفقیت داماش اولویتم بود .
حالا اینکه شما از کجا متوجه شدی من از قاسمپور بدم میاد ! الله اعلم !
اما نظر من اینه هر کسی کاری انجام داد که جنبه های مثبت و منفی داره ، ما نباید بیخودی جنبه های
مثبت فردی را بالا ببریم و یا برع عکس !
از بین مربیای سال قبل به شخصه کار تارتار بین اونا پسندیدم ، دلایل خودمو دارم که اگه لازم باشه تیتروار
میگم . اینکه چی تو حوزه اختیارات من هست ، فکر نمیکم به کسی مربوط باشه ! بلکه تشخیص این موضوع
با منه ، اما ما بعنوان نسل فعلی اگه قرار باشه چیزیو به آیندگان انتقال بدیم باید واقعیات بگیم نه هرررررچیو که
دلمون میخواد !
در مورد 1 و 2 و 3 هم که شما نوشتی ، نظرت محترمه ، با بعضیا موافقم و با بعضیاش مخالف . اما الان حال
گفتن تک تک شو ندارم (دیرم شده باید برم)
اما در مورد اون آخرش که یه رزومه برام نوشتی ، ممنون از معرفیت ، اما دلیلشو متوجه نشدم ....
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » سه شنبه اکتبر 09, 2012 10:17 am

این که از قبل خط و نشون بکشیم که به قول شما بعد از 5 سال یکی پا نشه بگه قاسمپور به به قاسمپور چه چه تو حوزه اختیارات نه من هست نه شما نه هیچ کس دیگه ای. اینجا سایت هواداران داماشه هر کسی ولو اینکه 5 دقیقه باشه عضو شده باشه حق داره نظراتشو در چهارچوب قوانین سایت بیان کنه. در ارتباط به قول شما رزومه اگه به 2 کامنت قبلی خودت و کامنت قبلی من دقت کنی متوجه می شی دلیلش چی بوده. این بحث هم از نظر من تمومه و از این به بعد هرچی شما بگی قبول و درسته . :wink:
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 3 مهمان