[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خبر فوری : هادی مباشری سرپرست داماش گیلان شد

خبر فوری : هادی مباشری سرپرست داماش گیلان شد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه اکتبر 07, 2012 5:48 pm

[quote:dccac44d15="sajad1985"][quote:dccac44d15="MAZIYAR"][quote:dccac44d15="sajad1985"][quote:dccac44d15="MAZIYAR"]حامد می تونه شهادت بده که به چند نفر در سطح استان پیشنهاد سرپرستی داماش شد ولی هرکس یه مشکلاتی داشت.
برای مثال محمدمهدی الطافی(پدر حامد) و همچنین مهدی تنهایی پیشنهاد شد که هر دو عزیز به دلیل مشغله ی کاری قبول نکردند[/quote:dccac44d15]
از همون پیشنهادهایی که اون اوایل به هرندی می داد ؟ کار بدون مزد :wink:
پیشنهاد دادن هاشونم یه طوری هست که الان به متکدی های سطح شهر هم ارائه بشه رد می کنند !!.. این چه حرفی میزنی شما مازیار جان ![/quote:dccac44d15]
سجاد جان من هی نمی خوام بحث هرندی رو وسط بکشم ولی شما یه چیزهایی میگید که باید جواب بدم.
هرندی پیشنهادش چی بود؟آیا قرار داد سیصد میلیونی برای مربی که هفت سال خونه نشین بود و توی کار بساز بفروش بود کم هست؟در اون شرایط بد هم به طباطبایی یا افتخاری هم اگه پیشنهاد میشد قبول می کردند.ولی من هم اگر بودم هرندی رو انتخاب می کردم چون اون تیم نیاز به روابط داشت که هرندی در این زمینه استاد بود و ...
در مورد این دو نفر من شخصا در جریان مستقیم پیشنهادها بودم و خیلی ها رو هم خود باشگاه پیگیری کرد.در ضمنا هرکسی شرایط سرپرست شدن رو نداره که ، مثلا جهانپور که خیلی دوسش دارم شرایط سرپرست شدن رو نداره و باید پارسال که قبل از پاریس رفتنش بهش پیشنهاد مدیرآکادمی داماش پیشنهاد 5 ساله شده بود رو قبول می کرد.
نظرات و دل نگرانی های شما مبنی بر سرپرست بومی رو کاملا قبول دارم ولی در این مورد خیلی سعی شد که متاسفانه عملی نشد...
ولی این مباشری هم از لحاظ نفوذ توی فدراسیون مثل احمد ابراهیمی میمونه و باید حقمون رو از فدراسیون بگیریم.[/quote:dccac44d15]

آقا مازیار ما تو شهرمون کلا دو تا تیم داریم داماش و سپیدرود اونوقت شما انتظار داری همه پیشکسوت هامون روی کار باشند و هیچ شخصی خونه نشین نباشه ؟!!
شما انتظار داری پیشکسوت هامون برای اینکه منزلشان بیکار نباشند تشریف بیارند مفت برای آقای عابدینی کار کنند ؟!! یه مقدار هم منصف باش کسی که برای خدمت می یاد داره آبروشو کف دستش می زاره می یاد توی کار متاسفانه امیر عابدینی اینقدر بازی در آورده که تو استان اگرم پیشنهاد میلیاردی هم به بومی ها بده کسی حاضر نمی شه به قیمت رفتن آبرو و حیثیتی که مدت ها خون دل خورده و به دست آورده قبول کنه و ترجیح می ده بمونه منزلش و باغچه هاشو آب بده این یعنی همون چیزی که آقایون می خواهند !!![/quote:dccac44d15]
پیشنهاد من به شما این است یه سری به تیم های پایه ما بزنی و بعد ببینی چند تا پیشکسوت در این تیم ها مشغول به کار هستند.
وقتی هوشنگی سرپرست داماش بود تمام کارها رو شهرام حمیدی انجام میداد و اینقدر هم از بیرون زیر ابش رو زدند که اون رو فرستادند کانادا.
سجاد جان ما هوادارها فقط بومی رو با دید واحد نگاه می کنیم ولی متاسفانه خیلی از پیشکسوت های این شهر منظور از بومی به خودشون هست!
آبرار جان بزرگترین ضربه رو داریم از خودمون می خوریم و اون کسی هم که همش در مصاحبه هاش میاد و فوتبال رشت و انزلی رو با هم مقایسه میکنه باید بیاد و رفتار بعضی از پیشکسوت های این دو شهر رو با هم مقایسه کنه.
----------------------------------------------------------
در ضمن زمزمه هایی هم از سپردن پست هایی به بزرگان فوتبال این شهر در باشگاه شنیده میشه که در آینده خواهید شنید
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » يکشنبه اکتبر 07, 2012 6:08 pm

[quote:c5108c57d4="MAZIYAR"][quote:c5108c57d4="sajad1985"][quote:c5108c57d4="MAZIYAR"][quote:c5108c57d4="sajad1985"][quote:c5108c57d4="MAZIYAR"]حامد می تونه شهادت بده که به چند نفر در سطح استان پیشنهاد سرپرستی داماش شد ولی هرکس یه مشکلاتی داشت.
برای مثال محمدمهدی الطافی(پدر حامد) و همچنین مهدی تنهایی پیشنهاد شد که هر دو عزیز به دلیل مشغله ی کاری قبول نکردند[/quote:c5108c57d4]
پیشنهاد دادن هاشونم یه طوری هست که الان به متکدی های سطح شهر هم ارائه بشه رد می کنند !!.. این چه حرفی میزنی شما مازیار جان ![/quote:c5108c57d4]
سجاد جان من هی نمی خوام بحث هرندی رو وسط بکشم ولی شما یه چیزهایی میگید که باید جواب بدم.
هرندی پیشنهادش چی بود؟آیا قرار داد سیصد میلیونی برای مربی که هفت سال خونه نشین بود و توی کار بساز بفروش بود کم هست؟در اون شرایط بد هم به طباطبایی یا افتخاری هم اگه پیشنهاد میشد قبول می کردند.ولی من هم اگر بودم هرندی رو انتخاب می کردم چون اون تیم نیاز به روابط داشت که هرندی در این زمینه استاد بود و ...
در مورد این دو نفر من شخصا در جریان مستقیم پیشنهادها بودم و خیلی ها رو هم خود باشگاه پیگیری کرد.در ضمنا هرکسی شرایط سرپرست شدن رو نداره که ، مثلا جهانپور که خیلی دوسش دارم شرایط سرپرست شدن رو نداره و باید پارسال که قبل از پاریس رفتنش بهش پیشنهاد مدیرآکادمی داماش پیشنهاد 5 ساله شده بود رو قبول می کرد.
نظرات و دل نگرانی های شما مبنی بر سرپرست بومی رو کاملا قبول دارم ولی در این مورد خیلی سعی شد که متاسفانه عملی نشد...
ولی این مباشری هم از لحاظ نفوذ توی فدراسیون مثل احمد ابراهیمی میمونه و باید حقمون رو از فدراسیون بگیریم.[/quote:c5108c57d4]

آقا مازیار ما تو شهرمون کلا دو تا تیم داریم داماش و سپیدرود اونوقت شما انتظار داری همه پیشکسوت هامون روی کار باشند و هیچ شخصی خونه نشین نباشه ؟!!
شما انتظار داری پیشکسوت هامون برای اینکه منزلشان بیکار نباشند تشریف بیارند مفت برای آقای عابدینی کار کنند ؟!! یه مقدار هم منصف باش کسی که برای خدمت می یاد داره آبروشو کف دستش می زاره می یاد توی کار متاسفانه امیر عابدینی اینقدر بازی در آورده که تو استان اگرم پیشنهاد میلیاردی هم به بومی ها بده کسی حاضر نمی شه به قیمت رفتن آبرو و حیثیتی که مدت ها خون دل خورده و به دست آورده قبول کنه و ترجیح می ده بمونه منزلش و باغچه هاشو آب بده این یعنی همون چیزی که آقایون می خواهند !!![/quote:c5108c57d4]
پیشنهاد من به شما این است یه سری به تیم های پایه ما بزنی و بعد ببینی چند تا پیشکسوت در این تیم ها مشغول به کار هستند.
وقتی هوشنگی سرپرست داماش بود تمام کارها رو شهرام حمیدی انجام میداد و اینقدر هم از بیرون زیر ابش رو زدند که اون رو فرستادند کانادا.
سجاد جان ما هوادارها فقط بومی رو با دید واحد نگاه می کنیم ولی متاسفانه خیلی از پیشکسوت های این شهر منظور از بومی به خودشون هست!
آبرار جان بزرگترین ضربه رو داریم از خودمون می خوریم و اون کسی هم که همش در مصاحبه هاش میاد و فوتبال رشت و انزلی رو با هم مقایسه میکنه باید بیاد و رفتار بعضی از پیشکسوت های این دو شهر رو با هم مقایسه کنه.

----------------------------------------------------------
در ضمن زمزمه هایی هم از سپردن پست هایی به بزرگان فوتبال این شهر در باشگاه شنیده میشه که در آینده خواهید شنید[/quote:c5108c57d4]

منظورت از این حرف که ^ اون کسی هم که همش در مصاحبه هاش میاد و فوتبال رشت و انزلی رو با هم مقایسه میکنه باید بیاد و رفتار بعضی از پیشکسوت های این دو شهر رو با هم مقایسه کنه ^ چی هست دقیقا ؟!!
یعنی همه مشکلات ما الان شد اون شخص ؟!! اگه قراره باز هم ایشون سیبل بشه و همه چی گردن ایشون بیفته دیگه چرا اخراجش کردند ؟!!
اصلا بحث الان ربطی به هرندی نداره شما میگی چون هرندی نقطه مقابل عابدینی بود پس دیگه مادام هیچ حقی پیشکسوت های بومی شهر برای خودشون قائل نباشند !! این درسته پسر خوب ؟
اون قدر شما و امثال شما با این جور عبارات مانوس شده ایی که دیگه برات ملکه شده و دائم هم دوست داری تکرار کنی که بومی های ما چشم دیدن هم را ندارند !! بومی های ما چشم دیدن هم را ندارند !! بومی های ما چشم دیدن هم را ندارند !!

اما من از شما خواهش می کنم در استفاده از کلمات ^ ممانعت کن از عبارات و جملاتی که بدینگونه تعبیر می شه ..ممنون
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 07, 2012 6:26 pm

[quote:9308a87b79="MAZIYAR"][quote:9308a87b79="sajad1985"][quote:9308a87b79="MAZIYAR"]حامد می تونه شهادت بده که به چند نفر در سطح استان پیشنهاد سرپرستی داماش شد ولی هرکس یه مشکلاتی داشت.
برای مثال محمدمهدی الطافی(پدر حامد) و همچنین مهدی تنهایی پیشنهاد شد که هر دو عزیز به دلیل مشغله ی کاری قبول نکردند[/quote:9308a87b79]
پیشنهاد دادن هاشونم یه طوری هست که الان به متکدی های سطح شهر هم ارائه بشه رد می کنند !!.. این چه حرفی میزنی شما مازیار جان ![/quote:9308a87b79]
ولی این مباشری هم از لحاظ نفوذ توی فدراسیون مثل احمد ابراهیمی میمونه و باید حقمون رو از فدراسیون بگیریم.[/quote:9308a87b79]

(]قا مازیار) اینکه طی چند ماه اخیر چطور انقد بر علیه هرندی شدی و طرفدار عابدینی و سراوانی بر من و خیلی های دیگه کاملا پوشیدست واقعا....
حمایت های کورکورانه شما چه در اینجا و چه در fb از این افراد واقعا تعجب برانگیزه!!!!
اصلا دوس ندارم دوباره چنین بحث هایی تو سایت راه بیفته ولی بخاطر روشن شدن ذهن جنابعالی میگم تا بدونین که من همون فردی هستم که تو همین سایت داشتم منت میکردم که عابدینی از داماش نره , من همون شخصی هستم که قبلا از اینکه شما نقل مکان کنی به رشت حتی خیلی قبل تر از اون (زمان پگاه) سراوانی رو از نزدیک میشناختم و در جلسات هماهنگی لیدرها و طرفداران در محل باشگاه شرکت میکردم(مهرداد مدیر سایت شاهده) که بنا به دلایلی که در بازی برگشت پلی آف صنعت نفت آبادان برای خودم,مهرداد,علی و بعضی از دوستای صمیمی دیگه افتاد سعی کردم از این قضایا فاصله بگیرم و از کمی دورتر تیمم رو حمایت کنم...
به دلایل مسائل اخیری که پیش اومده دلم بدجور از نامهربانی های عابدینی و سروانی نه در حق هرندی بلکه در حق ماها که خیلی ها اذعان دارن یکی از پرشورترین هواداران ایران هستیم(کربکندی,فرکی,,ویسی گفتن امسال) شکسته...
هیچکس منکر زحماتی که جنابعالی برای این سایت و برای توسعه فوتبال رشت میکشید نیست اما دیدن واقعیت ها هم بد نیست برادر من!!!
میدونم که الان میگی: شما از مسائل پشت پرده خبر ندارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (باشه حق با شما).
ولی کاش کمی انصاف هم در کامنتهای شما در مورد هرندی و طرفداران وجود داشت...
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه اکتبر 07, 2012 6:37 pm

[color=black:9d242687ae]keyvan , sajad1985 و MAZIYAR جان به خدا ادامه دادن این بحث ها مثل نبش قبر یا فوت زدن خاکستر آتشه که اگه این آتیش روشن شه دوباره میریم سر خط , اگه روشن نشه دودی که از این خاکستر بلند میشه میره تو چشم همه ی ما 8O

به خدا هر کسی تو این اتفاقات نظراتی واسه خودش داره ولی بهتره دیگه واقعا بیخیال بشیم , دیگه هی این قضیه رو کش ندیم که به خدا همش ضرره :o[/color:9d242687ae]

[color=indigo:9d242687ae]کوچیک شما آبراران گل :P [/color:9d242687ae]
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه اکتبر 07, 2012 6:53 pm

اول از همه من این بحث رو شروع نکردم بلکه دیگران شروع کردن و از اسامی که ربطی به این بحث نداشت رو پیش کشیدن و من هم بعضی ابهامات رو روشن کردم ... در مورد اون موردی هم که بهش اشاره کردم یک واقعیتی هست حالا بخواهید باور کنید می خواهید باور نکنید...
اما در جواب کیوان عزیز و باتعصب هم باید بگم شناخت خوبی از شما و علاقتون به تیم شهرت دارم و با جرات میتونم در مورد تعصب فراوانت به تیم شهادت بدم.اما در مورد اتهامی که بهم زدی فقط یک جمله میگم:
متاسفانه مردم این شهر حافظه دراز مدتشون ضعیف است و با یک تصمیم شروع به تخریب می کنند.
تخریب و انتقاد از زمین تا آسمان فرق داره و به خصوص اگر تخریب رو با فحش ترکیب کنی جای دفاع نمیگذارد.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 07, 2012 7:39 pm

[quote="MAZIYAR"]
اما در جواب کیوان عزیز و باتعصب هم باید بگم شناخت خوبی از شما و علاقتون به تیم شهرت دارم و با جرات میتونم در مورد تعصب فراوانت به تیم شهادت بدم.

تعصب شما اگه بیشتر از من نباشه قطعا کمتر از من نیست,خودم شاهد این بودم که بازیهای دسته1 رو از اسلامشهر پا میشیدی و برای بازی های داخل خونه میومدی رشت. اما........................!!!
بیخیال,شاید بهتره تو دیدار حضوری با شما صحبت کنم و آرامش فعلی سایت رو بهم نریزیم.
به هر حال هدف همه ی کاربران این سایت چیزی جز موفقیت داماش و فوتبال رشت نیست.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » يکشنبه اکتبر 07, 2012 7:52 pm

داماش داماش شعار ماست بروبچ سایت(مازیار -مهرداد-سجاد و ....) تو قلب ماست /14/ /14/ /14/ /14/ /16/ /16/ /16/ /16/
لعنت بر هر چی چشم شوره که دارن هر روز جو سایتو چشم میزنن
بترکه چشم حسود و بیگانه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » يکشنبه اکتبر 07, 2012 7:59 pm

/15/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه اکتبر 07, 2012 8:06 pm

[quote:e44973caf8="samblack"]/15/[/quote:e44973caf8]

واقعا چه کامنت پر محتوایی دادی ، حقیقتا [b:e44973caf8]NO COMMENT[/b:e44973caf8] !!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه اکتبر 07, 2012 8:56 pm

1-ماشالله بچه های ما نمی دونم چرا یه مدت هست می خوان به همه چی بتوپند و بر علیه همدیگه جبهه بگیرند ! جمیعا خسته نباشید...

2- نمی دونم مازیار چرا می خواد همه چیز رو برای همه تشریح کنه و توضیح بده و همه هم متوجه حرف ها بشن . البته اینکار توضیحات درسته ولی می خوام ازش بپرسم چند نفر تو جناحین مختلف متوجه میشن؟!
ضمنا با این جمله خیلی موافقم : " ما هوادارها فقط بومی رو با دید واحد نگاه می کنیم ولی متاسفانه خیلی از پیشکسوت های این شهر منظور از بومی به خودشون هست ."

3- از مباشری شناخت چندانی ندارم اما امیدوارم بتونه وظیفه سرپرستی رو به خوبی انجام بده. آوردن نجفی از ابتدا اشتباه بود و نفهمیدم بر اساس چه معیاری اومد!
مدتی هست که خودم پیگیر اتفاقات ریز باشگاه نیستم اما شنیده بودم که دنبال یک پیشکسوت بومی واجد شرایط برای جایگاه سرپرستی هستند و به چندین نفر هم پیشنهاد داده بودند و اینطور که گفته شده اصلا بحث مبلغ پیش کشیده نشده چون اون اشخاص به دلایل شخصی قبول نکردند.
شاید به شخصه من حتی با برشی که شنیدم مباشری داره این انتخاب برام اونقدر جالب توجه نبوده . شاید به خاطر یک سری سلسله اتفاقات که داره پشت سر هم اتفاق می افته و انتظار این رو دارم که شخصی مثل جهانپور در یک گوشه از بالای کار حضور داشته باشه . امیدوارم اتفاقی مثل این زودتر محقق بشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ardavan » يکشنبه اکتبر 07, 2012 9:14 pm

دوستان ! دوستان ! لطفا خونسردیه خودتونو حفظ کنین.
من خودم اسم آقای مباشر رو تا حالا نشنیده بودم .اما در مورد سرپرست بگم هیچ لزومی نداره که حتما سر پرست بومی باشه. من نمی دونم این جو بومی و غیر بومی کی می خواد تموم شه! اگه پارسال 2 تا بازیکن غیر بومی تولید مشکل کردن که نباید کل غیر بومی های ایران رو به رگبار ببندیم که ! اگه پارسال از یکی دوتا غیر بومی لطمه دیدیم دلیلش عدم مدیریت تو زمان دینور زاده یا تارتار بود . چرا زمان قاسمپور مشکلی نبود؟ یا در مورد قضیه مهدوی کیا آقای عابدینی کوتاهی کرد و رهاش کرد تا اونم هرچی دلش بخواد بگه .
در مورد استاد جهانپور بگم خودم ارادت زیادی بهش دارم چون جدا از افتخاراتی که تو فوتبال رشت داشته معلم خودمم بوده و حق استادی واسم داره اما حقیقت امر اینه که ایشون توانایی سرپرستی تیم رو نداره. یا هادی طباطبایی هیچ وقت دانمارک رو ول نمی کنه بیاد سرپرست داماش بشه! در حالی که خودم امیدوارم روزی سرمربی داماش بشه که توانایی شو 100% داره.
اما در مورد مباشر بگم همین که ناظر فدارسیونه پوئن بزرگیه. ما از نداشتن نفوذ به شدت داریم لطمه می خوریم.امسال 4.5 تیم سقوط می کنن و از هر راهی باید برای بقا استفاده کرد. همون طور که سایر تیم ها دارن استفاده می کنن و تو هر بازی سهمیه پنالتی دارن!
البته اتکا به مباشر کافی نیست و دوست عزیزمون جناب قویدل عزیز هم باید کمی سر کیسه رو واسه اهالی فوتبال بیشتر شل کنه!!!
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » يکشنبه اکتبر 07, 2012 9:45 pm

[quote:7c15451dc2="keyvan"][quote:7c15451dc2="MAZIYAR"][quote:7c15451dc2="sajad1985"][quote:7c15451dc2="MAZIYAR"]حامد می تونه شهادت بده که به چند نفر در سطح استان پیشنهاد سرپرستی داماش شد ولی هرکس یه مشکلاتی داشت.
برای مثال محمدمهدی الطافی(پدر حامد) و همچنین مهدی تنهایی پیشنهاد شد که هر دو عزیز به دلیل مشغله ی کاری قبول نکردند[/quote:7c15451dc2]
پیشنهاد دادن هاشونم یه طوری هست که الان به متکدی های سطح شهر هم ارائه بشه رد می کنند !!.. این چه حرفی میزنی شما مازیار جان ![/quote:7c15451dc2]
ولی این مباشری هم از لحاظ نفوذ توی فدراسیون مثل احمد ابراهیمی میمونه و باید حقمون رو از فدراسیون بگیریم.[/quote:7c15451dc2]

(]قا مازیار) اینکه طی چند ماه اخیر چطور انقد بر علیه هرندی شدی و طرفدار عابدینی و سراوانی بر من و خیلی های دیگه کاملا پوشیدست واقعا....
حمایت های کورکورانه شما چه در اینجا و چه در fb از این افراد واقعا تعجب برانگیزه!!!!
اصلا دوس ندارم دوباره چنین بحث هایی تو سایت راه بیفته ولی بخاطر روشن شدن ذهن جنابعالی میگم تا بدونین که من همون فردی هستم که تو همین سایت داشتم منت میکردم که عابدینی از داماش نره , من همون شخصی هستم که قبلا از اینکه شما نقل مکان کنی به رشت حتی خیلی قبل تر از اون (زمان پگاه) سراوانی رو از نزدیک میشناختم و در جلسات هماهنگی لیدرها و طرفداران در محل باشگاه شرکت میکردم(مهرداد مدیر سایت شاهده) که بنا به دلایلی که در بازی برگشت پلی آف صنعت نفت آبادان برای خودم,مهرداد,علی و بعضی از دوستای صمیمی دیگه افتاد سعی کردم از این قضایا فاصله بگیرم و از کمی دورتر تیمم رو حمایت کنم...
به دلایل مسائل اخیری که پیش اومده دلم بدجور از نامهربانی های عابدینی و سروانی نه در حق هرندی بلکه در حق ماها که خیلی ها اذعان دارن یکی از پرشورترین هواداران ایران هستیم(کربکندی,فرکی,,ویسی گفتن امسال) شکسته...
هیچکس منکر زحماتی که جنابعالی برای این سایت و برای توسعه فوتبال رشت میکشید نیست اما دیدن واقعیت ها هم بد نیست برادر من!!!
میدونم که الان میگی: شما از مسائل پشت پرده خبر ندارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (باشه حق با شما).
ولی کاش کمی انصاف هم در کامنتهای شما در مورد هرندی و طرفداران وجود داشت...[/quote:7c15451dc2]

کیوان عزیز مدتی هست تا کامنتی انتقادی از مدیریت باشگاه توسط کاربرها ارسال می شه قبل از همه توسط مدیرهای سایت مورد واکنش قرار می گیره و گویا عهدی ابدی بسته اند تا هیچ گونه نقدی علیه امیرشان رو برنتابند از شما چه پنهان دیگه یارای تحلیل مطالب با توجه به این مسائل برایمان نیست و پناه می بریم به حضرت ایوب و چشمهایمان رو هم به همه مسائل می بندیم و امیدواریم دیگه شاهد هیچ گونه مشکلی تو تیم محبوبمون نباشیم .
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه اکتبر 07, 2012 10:04 pm

ببین برادر من فکر می کنم الان حس مفسری و عادل فردوسی پور گرفتی و یک خودکار هم داری توی دستات میچرخونی...
بهتره یک دور بری تاپیک و کامنت ها رو ابتدا مطالعه کنی و ببین تو چه چیزی رو به چه چیزی توشکه زدی.
اگر قرار بود کسی نقد نکنه ،مگه برای ما کاری آیدی و آی پی منتقدین رو ببندیم...؟
اگر قرار بود جو بسته داشته باشیم یا با خط دهی مطمئن باش خیلی کارها میشه تو محیط مجازی کرد که شما اصلا فکرش رو نمی کنی ،(وگرنه چنین چیزی رو نمی نوشتی) که الان دارند بعضی سایت ها انجام میدن . شما یه کم دیدت رو از نوک بینی جلوتر ببری بد نیست.
اگر برای چند کامنت و گرفتن پاسخ باید به حضرت ایوب پناه ببری موندم که مثلا من یکی که از بعضی افراد دو که نه شاید چهار جبهه گاها متهم میشم دیگه باید به کی پناه ببرم؟!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه اکتبر 07, 2012 11:07 pm

آقا سجاد میدونستی تهمت و افترا به مدیریت سایت تخلف محسوب میشه؟
پس خواهشا تکرار نشه و بعد مثل بعضی ها نگی ساختگی بوده!!!

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط neye_kabir » دوشنبه اکتبر 08, 2012 12:06 am

1- هیچکس کاملا خوب و یا کاملا بد نیست
2- امیر عابدینی تو این چند وقته هرچی هم بر علیه خواست ما هوادارا (که البته در زمینه پیش داوری کردن مهارت داریم) عمل کرده باشه باز هم خیلی بی انصافیه زحماتشو دست کم بگیریم.خیلی بی انصافیه که یادمون بره اگه عابدینی نبود تیم پارسال به چی رفته بود
3- حتی اگه بخوایم قبول کنیم که عابدینی از زمانی که اومده فقط به ضرر داماش عمل کرده باز هم من نمیتونم قبول کنم که از هرندی که قبل از اومدن به تیم و بعد از اومدن به تیم چپ و راست برای انزلی چیا خودشو لوس کرده حمایت بشه
4- شاید مازیار خالی می بنده و اصلا به هیچ بومی پیشنهاد داده نشده(که البته خالی بند نیست).اما بیاید برای آرامش تو جو سایت و هوادارا هم که شده یه بار و فقط یه بار با تصمیم گرفته شده مخالفت نکنیم.تا الان هر تصمیمی مدیران تیم برای تیم گرفتن سریع کلی از همه طرف بهشون حمله شده.
5- احتمالا همونا هم الان از همه طرف به من حمله میکنن.چون ما بزرگترین مشکلمون اینه که خودمونو بالاتر از همه میدونیم و به همه نگاه عاقل اندر سفیه میکنیم
6- امیدوارم به جای شلوغ کاری یه ذره به فکر تیممون باشیم
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه