برای مثال محمدمهدی الطافی(پدر حامد) و همچنین مهدی تنهایی پیشنهاد شد که هر دو عزیز به دلیل مشغله ی کاری قبول نکردند[/quote:dccac44d15]
از همون پیشنهادهایی که اون اوایل به هرندی می داد ؟ کار بدون مزد

پیشنهاد دادن هاشونم یه طوری هست که الان به متکدی های سطح شهر هم ارائه بشه رد می کنند !!.. این چه حرفی میزنی شما مازیار جان ![/quote:dccac44d15]
سجاد جان من هی نمی خوام بحث هرندی رو وسط بکشم ولی شما یه چیزهایی میگید که باید جواب بدم.
هرندی پیشنهادش چی بود؟آیا قرار داد سیصد میلیونی برای مربی که هفت سال خونه نشین بود و توی کار بساز بفروش بود کم هست؟در اون شرایط بد هم به طباطبایی یا افتخاری هم اگه پیشنهاد میشد قبول می کردند.ولی من هم اگر بودم هرندی رو انتخاب می کردم چون اون تیم نیاز به روابط داشت که هرندی در این زمینه استاد بود و ...
در مورد این دو نفر من شخصا در جریان مستقیم پیشنهادها بودم و خیلی ها رو هم خود باشگاه پیگیری کرد.در ضمنا هرکسی شرایط سرپرست شدن رو نداره که ، مثلا جهانپور که خیلی دوسش دارم شرایط سرپرست شدن رو نداره و باید پارسال که قبل از پاریس رفتنش بهش پیشنهاد مدیرآکادمی داماش پیشنهاد 5 ساله شده بود رو قبول می کرد.
نظرات و دل نگرانی های شما مبنی بر سرپرست بومی رو کاملا قبول دارم ولی در این مورد خیلی سعی شد که متاسفانه عملی نشد...
ولی این مباشری هم از لحاظ نفوذ توی فدراسیون مثل احمد ابراهیمی میمونه و باید حقمون رو از فدراسیون بگیریم.[/quote:dccac44d15]
آقا مازیار ما تو شهرمون کلا دو تا تیم داریم داماش و سپیدرود اونوقت شما انتظار داری همه پیشکسوت هامون روی کار باشند و هیچ شخصی خونه نشین نباشه ؟!!
شما انتظار داری پیشکسوت هامون برای اینکه منزلشان بیکار نباشند تشریف بیارند مفت برای آقای عابدینی کار کنند ؟!! یه مقدار هم منصف باش کسی که برای خدمت می یاد داره آبروشو کف دستش می زاره می یاد توی کار متاسفانه امیر عابدینی اینقدر بازی در آورده که تو استان اگرم پیشنهاد میلیاردی هم به بومی ها بده کسی حاضر نمی شه به قیمت رفتن آبرو و حیثیتی که مدت ها خون دل خورده و به دست آورده قبول کنه و ترجیح می ده بمونه منزلش و باغچه هاشو آب بده این یعنی همون چیزی که آقایون می خواهند !!![/quote:dccac44d15]
پیشنهاد من به شما این است یه سری به تیم های پایه ما بزنی و بعد ببینی چند تا پیشکسوت در این تیم ها مشغول به کار هستند.
وقتی هوشنگی سرپرست داماش بود تمام کارها رو شهرام حمیدی انجام میداد و اینقدر هم از بیرون زیر ابش رو زدند که اون رو فرستادند کانادا.
سجاد جان ما هوادارها فقط بومی رو با دید واحد نگاه می کنیم ولی متاسفانه خیلی از پیشکسوت های این شهر منظور از بومی به خودشون هست!
آبرار جان بزرگترین ضربه رو داریم از خودمون می خوریم و اون کسی هم که همش در مصاحبه هاش میاد و فوتبال رشت و انزلی رو با هم مقایسه میکنه باید بیاد و رفتار بعضی از پیشکسوت های این دو شهر رو با هم مقایسه کنه.
----------------------------------------------------------
در ضمن زمزمه هایی هم از سپردن پست هایی به بزرگان فوتبال این شهر در باشگاه شنیده میشه که در آینده خواهید شنید