[quote:6704364b47="eparsi"]خب من فرسم داش سالار اشان جواب فدن
1)در دانشگاه کدوم استاد محبوبیت بیشتر برات داره
2)بگو چرا وقتی با یه نفر pes بازی میکنی وقتی میبازی دسته به این طرف اون طرف پرت میکنی؟
این دوتا سوال جهت شوخی بود خواستی جواب نده
3)کدام از ورزشگاه های تیم های لیگ برتری برای تشویق داماش رفتی که در اونجا مشکل ساز شده؟
4)این موضوع درسته اختلاف نظرات زیادی با مدیر وارش اسپرت مهرداد داری؟
5)آقا راسته بعد بازیها با یه سری از بچه ها میرید

؟
6)محبوبترین بازیکن داماش در نظرت ؟ چه الان چه قدیم هر کدوم یکی؟
در مورد سالار هم یه نکته بگم این بشر جز خودش با شور خاصی که داره خیلیا را پابند ورزشگاه کرده و طرفدار داماش به عینه خودم دیدم حداقل 10 نفر که میگم کسایی که خودم میشناسم ما اینجور لیدرا نیاز داریما[/quote:6704364b47]
1.من بترتیب با سجاد گشتی بعد اکبر اسلام نژاد و بعد مجید کیا حال میکنم و از نغمه دلیلی متنفرم:دی
2.چون من بازیم از هم بهتره و اگه احیانا از کسی باختم یا دستم مشکل داشت یا طرف شانس اورده

واسه همین اعصابو روانم میریزه بهم
3.من کلا تا جایی که یادمه هرجا بازی خارج خونه رفتیم دعوا شده البته بعضی وقتا جزیی و لی اکثرا تو یه حد بودن مثل مثلا نوشهرو قائمشهرو انزلی ولی واقعا خاطره ابادان یادم نمیره که واقعا از اون چیزی که فکر میکردم بدتر بود
4.نه اتفاقا تو اکثر موارد با هم کاملا هم عقیده ایم ولی کاملا نحوه بیان نظراتمون با هم فرق داره.من نظرم این که بعضی وقتا باید با زورو تهدید فحش ادم نظرشو بگه تا یه ادم کله خرو حرف حالی کنه ولی مهرداد بر خلاف من.که بنظر من شیوه مهرداد خیلی جاها کارساز نیست
5.کجا میریم.معمولا بعد بازی ها با بچها میریم شهرداری کباب کثیف میزنیم و بعدشم قلیون سرا.اگه منظورت همین بود
6.تو جواب قبیلم گفتم بازیکن محبوب زیاد داریم ولی یه جورایی نمیدونم چرا با محمد مختاری بیبشتر ازهمه حال میکنم
در مورده تعریفتم مرسی ابرار.اما شیمی کوچیکیم