توسط zxzx » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 9:56 pm
[color=black:b864d09ae5]مديرعامل باشگاه داماش در پاسخ به انتقادهاي رويانيان از وي گفت: من اگر چيزي مي گويم به اين خاطر است كه دلم ميسوزد. اگر اسم اين دل سوختگي «پدرخوانده» بودن است پس بگذاريد هر چه ميخواهند بگويند.
امير عابديني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در واكنش به صحبتهاي محمد رويانيان، گفت: من تنها يك جمله درباره آقاي رويانيان گفتم و آن اين بود كه ايشان دچار توهم هستند كه با مطالبي كه چهارشنبه بيان كردند حرف من ثابت شد. من به ايشان توهيني نكردم، چرا كه هر كسي ميتواند دچار توهم شود. حرف من اين است كه چرا پرسپوليس به هر استاني ميرود ايشان طوري حرف ميزنند كه انگار تمام آن استان دست به دست هم دادند كه تيمشان ببازد.
عابديني ادامه داد: حتما آن طور كه رويانيان گفته من تشنه محبوبيت و شهرت هستم، كساني مانند دايي، كريمي، باقري، مهدوي كيا، ميناوند، شاهرودي، بازيكنان استقلال و بزرگان فوتبال را قبل نميشناختم و چون تازه به فوتبال آمده ام ميخواهم خود را به زلف اينها گره بزنم تا بزرگ شوم!
مديرعامل اسبق پرسپوليس درباره انتقاد رويانيان از وي مبني بر اين كه چرا به جاي پرداختن به تيم خود درباره پرسپوليس حرف ميزند؟ به ايسنا گفت: من تنها دخالتي كه كردم اين بود كه گفتم ژوزه را بركنار كنند و هنوز هم سر حرفم هستم، چون به آن اعتقاد دارم. من درباره پرسپوليس حرف ميزنم چون از من سوال ميشود. هر كسي كه با من صحبت ميكند هم از تيم ملي ميپرسد و هم از پرسپوليس، چون من را دلسوخته فوتبال مي دانند. اگر دل سوختگي فوتبال پدرخوانده بودن است پس هر چه ميخواهيد بگوييد. حالا خدا را شكر آقاي رويانيان عصبانيت خودشان را كنترل كردهاند. من دچار توهم هستم و ايشان نيستند، قبول. ولي معلوم است كه اين حرفها چه مبنايي دارند.
مديرعامل باشگاه داماش ادامه داد: سوال من اين است كه اگر آن طور كه رويانيان گفته من پدرخوانده فوتبال و رييس مافيا هستم، چرا تا همين سه روز پيش اصرار داشتند كه به پرسپوليس بروم؟ با چنين تفكري آن پيشنهادها را به من ميدادند. من به ايشان گفته بودم اگر توانست مصوبه هيات مديره را بگيرد، معلوم است كه عنان دست اوست و من به پرسپوليس ميآيم. حالا چطور شد كه با يك انتقاد من چنين حرفهاي مي زند. [/color:b864d09ae5]
آخرين ويرايش توسط
zxzx on پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:08 pm, ويرايش شده در 2.
داماش تا ابد جاویدان