[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: چون دلم مي‌سوزد پدرخوانده هستم؟/ پروندم را در سايت باشگاه منتشر كنند

عابديني: چون دلم مي‌سوزد پدرخوانده هستم؟/ پروندم را در سايت باشگاه منتشر كنند

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

عابديني: چون دلم مي‌سوزد پدرخوانده هستم؟/ پروندم را در سايت باشگاه منتشر كنند

پستتوسط zxzx » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 9:56 pm

[color=black:b864d09ae5]مديرعامل باشگاه داماش در پاسخ به انتقادهاي رويانيان از وي گفت: من اگر چيزي مي گويم به اين خاطر است كه دلم مي‌سوزد. اگر اسم اين دل سوختگي «پدرخوانده» بودن است پس بگذاريد هر چه مي‌‌خواهند بگويند.

امير عابديني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در واكنش به صحبت‌هاي محمد رويانيان، گفت: من تنها يك جمله درباره آقاي رويانيان گفتم و آن اين بود كه ايشان دچار توهم هستند كه با مطالبي كه چهارشنبه بيان كردند حرف من ثابت شد. من به ايشان توهيني نكردم، چرا كه هر كسي مي‌تواند دچار توهم شود. حرف من اين است كه چرا پرسپوليس به هر استاني مي‌رود ايشان طوري حرف مي‌زنند كه انگار تمام آن استان دست به دست هم دادند كه تيمشان ببازد.

عابديني ادامه داد: حتما آن طور كه رويانيان گفته من تشنه محبوبيت و شهرت هستم، كساني مانند دايي، كريمي، باقري، مهدوي كيا، ميناوند، شاهرودي، بازيكنان استقلال و بزرگان فوتبال را قبل نمي‌شناختم و چون تازه به فوتبال آمده ام مي‌‌خواهم خود را به زلف اين‌ها گره بزنم تا بزرگ شوم!

مديرعامل اسبق پرسپوليس درباره انتقاد رويانيان از وي مبني بر اين كه چرا به جاي پرداختن به تيم خود درباره پرسپوليس حرف مي‌زند؟ به ايسنا گفت: من تنها دخالتي كه كردم اين بود كه گفتم ژوزه را بركنار كنند و هنوز هم سر حرفم هستم، چون به آن اعتقاد دارم. من درباره پرسپوليس حرف مي‌زنم چون از من سوال مي‌شود. هر كسي كه با من صحبت مي‌كند هم از تيم ملي مي‌پرسد و هم از پرسپوليس، چون من را دلسوخته فوتبال مي دانند. اگر دل سوختگي فوتبال پدرخوانده بودن است پس هر چه مي‌خواهيد بگوييد. حالا خدا را شكر آقاي رويانيان عصبانيت خودشان را كنترل كرده‌اند. من دچار توهم هستم و ايشان نيستند، قبول. ولي معلوم است كه اين حرف‌ها چه مبنايي دارند.

مديرعامل باشگاه داماش ادامه داد: سوال من اين است كه اگر آن طور كه رويانيان گفته من پدرخوانده فوتبال و رييس مافيا هستم، چرا تا همين سه روز پيش اصرار داشتند كه به پرسپوليس بروم؟ با چنين تفكري آن پيشنهادها را به من مي‌دادند. من به ايشان گفته بودم اگر توانست مصوبه هيات مديره را بگيرد، معلوم است كه عنان دست اوست و من به پرسپوليس مي‌آيم. حالا چطور شد كه با يك انتقاد من چنين حرف‌هاي مي زند. [/color:b864d09ae5]
آخرين ويرايش توسط zxzx on پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:08 pm, ويرايش شده در 2.
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:01 pm

اقای عابدینی به شماچه بگی ژوزه روبرکنارکنن؟اگرم ازشمامیپرسن خب جواب ندید شمااگه میخای دل بسوزونی واسه تیم داماش دل بسوزون
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:05 pm

بچه ها خبرنگارها خیلی از تیم ملی و پرسپولیس از عابدینی سوال میپرسن دست خودش نیست، ولی بهتر شد بزار آقای سردار از عابدینی گله داشته باشن اینطور به نفع ما میشه ، من که میدونستم از اول عابدینی به پرسپولیس نمیره و همه اینها سیاست هستش
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:05 pm

من به ايشان گفته بودم اگر توانست مصوبه هيات مديره را بگيرد، معلوم است كه عنان دست اوست و من به پرسپوليس مي‌آيم. حالا چطور شد كه با يك انتقاد من چنين حرف‌هاي مي زند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------
این همه خدمت به داماش کرذی چرا با این حرفات همه چیز رو نابود میکنی.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:19 pm

از اون بچه زرنگا هست عابدینی :lol: چی بگیم ما آخه ... فقط در مورد لنگیاست !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط chile1369 » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:49 pm

کلا تو ایران امروز مصاحبه می کنند فرداش با هم خوبن
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه اکتبر 05, 2012 4:56 am

/12/ [b:eca374abe1]کرم از درخت هست[/b:eca374abe1] /17/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه اکتبر 05, 2012 7:13 am

آقای عابدینی مدیر عامل تیم داماش گیلان !!! لطفا بس کنید .متاسفانه شما به هیچ خبرگزاری و خبرنگاری نه نمی گویید آنقدر که در مورد این و آن صحبت کردید هیچ خبرنگاری در مصاحبه هایش رمق سوال کردن از تیم شهرمان داماش را ندارد همه مشکلاتی که داوران در این چند هفته برایمان بوجود آوردند در همین مصاحبه های شما علیه این و آن پنهان مانده !! دود این مصاحبه ها و جنجال های رسانه ایی تان آخر به چشم خودمان می رود شما به این مسئله واقف باشید اگر مرد دلسوزی هستید در این مورد داماش و شهر رشت در الویت باشد تا کی باید شاهد این مصاحبه های غیر حرفه ایی تان باشیم ؟!! لطفا تاریخ تعیین کنید تا به خود خوری هایمان پایان دهیم !
جناب آقای عابدینی لطفا مدتی جواب خبرنگاران را ندهید همانطور که به زعم شاهدان عینی بمدت یک هفته قبل از بازی با پرسپولیس تماس های رویانیان را بی پاسخ گذاشتید .. جناب با این مصاحبه هایتان اثر اعتراض به داوری و کمیته داوران و البته انضباطی را کم و کمتر می کنید لطفا به این موضوع اشراف داشته باشید جناب پدر خوانده !!
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه اکتبر 05, 2012 8:02 am

[b:65508f41b3]آقای عابدینی شما گفتید از پرسپولیس حرف می زنم چون از من سوال می پرسن ولی من و همه ی هواداران داماش متوجه این شدیم که حتی اگه از شما درباره پرسپولیس سوال هم نکنن خود شما مایل هستید که درباره ی این تیم صحبت کنید.با اینکه داماش در حال حاضر با مشکلاتی دست به گریبانه ولی شما یک کلمه درباره ی تیم ما (داماش) حرفی نزدیدبا اینکه مدیر عامل داماش هستید!!! این نه باره اوله نه بار دوم نه بار دهم.اگه واقعا تیم پایتخت برای شما اولویت داره پس به همین روال ادامه بدید تا یکی دلش بسوزه و به شما در پرسپولیس پست و مقام بده اگه نه پس خواهشااااا دست از سر پرسپولیس بردارید[/b:65508f41b3]
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه اکتبر 05, 2012 8:13 am

بابا دیگه خسته شدیم اینقدر گفتیم.تمومش کنن این پرسپولیس بازیارو دیگه.
با اینجور تنش ها فقط اعتبار فوتبالی خودت زیر سوال میره
الان منتظر جواب تند رویانیان باید بود
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه اکتبر 05, 2012 8:45 am

[color=black:f14b99fcd7][b:f14b99fcd7]مدتهاست که هواداران فقط به فکر تیم های شهر خودشان هستند و اسم هیچ کس را نمیبرند و فقط و فقط میگویند "شهر باران " اما انگار.... امیدوارم همه اینگونه بیندیشند.[/b:f14b99fcd7] [/color:f14b99fcd7]

[align=center:f14b99fcd7][/align:f14b99fcd7]

[color=black:f14b99fcd7][b:f14b99fcd7]تصویر بالا گویای خواست مردمان شهر باران است. واضح تر و گویاتر از این تصویر وجود ندارد.لطفا به خواستشان احترام بگذارید. [/b:f14b99fcd7][/color:f14b99fcd7]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » جمعه اکتبر 05, 2012 8:53 am

اقای عابدینی خواهشن تمومش کن مصاحباتو درمورد پرسپولیس برای بار هزارم اینجارشته نه تهران مردم رشت عشقشون داماشه نه پرسپولیس خواهش داریم خبرنگاران ازتون درمورد پرسپولیس سوال می پرسن شما جوابشونو ندید به همین سادگی چرا صحبت میکنین تا رویانیان برعلیه تون صحبت کنه این همه زحمتهایو که برای داماش کشیدید نزارید به همین سادگی ازبین بره
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه اکتبر 05, 2012 9:20 am

اووووووووووف /4/
کار ما شده خوندن مصاحبات و جدالهای روزنامه ای مدیرمون با سایر تیمها !
مطمئنم ادامه این حواشی بر نتیجه گیری تیم اثر منفی میزاره /5/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » جمعه اکتبر 05, 2012 9:45 am

امیدوارم روزی مدیرانی در باشگاه داشته باشیم که فقط دغدغشون سربلندی گیلان باشه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه اکتبر 05, 2012 9:57 am

[quote:44ad646a9f="khorami201"][color=black:44ad646a9f][b:44ad646a9f]مدتهاست که هواداران فقط به فکر تیم های شهر خودشان هستند و اسم هیچ کس را نمیبرند و فقط و فقط میگویند "شهر باران " اما انگار.... امیدوارم همه اینگونه بیندیشند.[/b:44ad646a9f] [/color:44ad646a9f]

[align=center:44ad646a9f][/align:44ad646a9f]

[color=black:44ad646a9f][b:44ad646a9f]تصویر بالا گویای خواست مردمان شهر باران است. واضح تر و گویاتر از این تصویر وجود ندارد.لطفا به خواستشان احترام بگذارید. [/b:44ad646a9f][/color:44ad646a9f][/quote:44ad646a9f]
دست این بچه ها که این پرده رو تهیه کردن درد نکنه.باید سر این ماجرا خیلی تبلیغ بشه .فکر و عقیده همه توی چشمشونه...
امیدوارم حتی مسولین باشگاه هم بفهمن توسط این دست نوشته با ارزش
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان