[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رويانيان به عابدینی : نگذاريد پرونده‌تان را ورق بزنم/ او در مافياي فوتبال نقش دارد!!!

رويانيان به عابدینی : نگذاريد پرونده‌تان را ورق بزنم/ او در مافياي فوتبال نقش دارد!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط barane_noghreei » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 6:26 pm

قابل توجه آقای عابدینی بزرگ تر از نام علی پروین که توی پرسپوبیس نداریم اینا به اون رحم نکردن
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 6:26 pm

چند شب پیش فتح الله زاده مغز گٍرد در مورد ما حرف میزنه !
امروز هم این مردیکه در مورد داماش حرف میزنه !
سوال اینجاست این تنه زدن به پایتختی ها باعث خوشحالی هستش(؟) یا مثل سپاهان بی حاشیه بودن جای خوشحالی داره؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 6:37 pm

آقای عابدینی تحویل بگیر
من تو مصاحبه عابدینی همچین چیزی رو پیش بینی کرده بودم و تو همون تایپیک گفتم که اینجور مصاحبه ها اصلا به نفع ما نیست.البته اعتراض به داوری حق ماست و اونجا خیلی خوب از حقمون دفاع کرد
آخه آقای عابدینی چرا کاری میکنی که به شخصیت خودت و تیم توهین کنن؟
ما دیگه کارمون به جایی رسیده که اون مردیکه فتح الله زاده بیاد به تیم توهین کنه یا اون درودخر که بیاد به خودت توهین کنه و الانم ازین رویانیان
بخدا ما باید سر تیم خودمون تمرکز کنیم.آخه چیکار بکار تیم پس پس، اس اس ... داری؟
مصاحبه های عابدینی خیلی جاها به کارمون میاد.ولی خدایی بعضی مصاحبه هاش نه ربطی به تیم داره نه به نفع تیمه.فقط باعث میشه هر بی شخصیتی بیاد به ما توهین کنه
خلاصه به نظر من چیزی که عوض داره گله نداره!!!
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 6:40 pm

[size=18:51247d27ff][color=blue:51247d27ff]اقای عابدینی هنوزهم رویتانیان دوست شماست اینقدپرسپولیس پرسپولیس کردی که همین پرسپولیسیها برعلیه شماشدن /10/
درگیری این لنگ تاج داره واسه تیم ماهم حاشیه درست میکنن /9/ لعنت به دوتیم[/color:51247d27ff][/size:51247d27ff]
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 6:54 pm

[quote:1b977d80d7="mahyarmaya"]چند شب پیش فتح الله زاده مغز گٍرد در مورد ما حرف میزنه !
سوال اینجاست این تنه زدن به پایتختی ها باعث خوشحالی هستش(؟) یا مثل سپاهان بی حاشیه بودن جای خوشحالی داره؟[/quote:1b977d80d7]
یعنی میشه یه روزی این حواشی رو تمووووووومش کنه!!!!
بخدا ملاک خوب بودن مدیر مصاحبه هایپی در پی نیست! یعنی میشه یه روز مثل مدیر عامل سپاهان کار کنه!؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 7:04 pm

[quote:1d2441e9b5="majid13"][quote:1d2441e9b5="mahyarmaya"]چند شب پیش فتح الله زاده مغز گٍرد در مورد ما حرف میزنه !
سوال اینجاست این تنه زدن به پایتختی ها باعث خوشحالی هستش(؟) یا مثل سپاهان بی حاشیه بودن جای خوشحالی داره؟[/quote:1d2441e9b5]
یعنی میشه یه روزی این حواشی رو تمووووووومش کنه!!!!
بخدا ملاک خوب بودن مدیر مصاحبه هایپی در پی نیست! یعنی میشه یه روز مثل مدیر عامل سپاهان کار کنه!؟[/quote:1d2441e9b5]
نه این فوتبال ایران همینه پدرم میگه: اخه علی پروین ادمه قلعه نویی ادمه مایلی کهن ادمه رویانیان ادمه میثاقیان ادمه فتح الله زاده ادمه ووواینامث ادم بلدنیستن صحبت کنن اونوقت شدن مدیروبهترین مربی همش باهم درگیرن ودربرنامه های زنده تلویزیونی ازبدترین ادبیات استفاده میکنن.
مشکل فوتبال ماهم همینه نداشتن انسانهایی باشخصیت وبااخلاق همین ها هستن که بخاطر منافع خودشون دارن فوتبال این مملکت نابودمیکنن.....
ولی مدیرسپاهان واقعامتشخص قبولش دارم
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ardavan » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 7:09 pm

در چند وقت اخیر 3 نفر علیه عابدینی اظهار نظر کردن: 1. درورگر 2.فتح الله زاده 3.رویانیان
1. در مرود درورگر حرف نزنیم بهتره چون این آقا که تا چند وقت پیش ترویج دهنده اصلی فرهنگ لمپنیسم تو فوتبال بود و آبروی ایران و ایرانی تو مسابقات بین المللی با حرکت زنندش برد و حالا منکر شده و هدفش رو ارشاد می دونسته. من هم می ترسم اینجا چیزی بنویسم و این آقا بیاد منو پیدا کنه و چاقو بزنه!
2. فتح الله از نظر مدیریتی در حد عابدینی نیست. اگه پول دولت نباشه حاج فتل هیچ کاری ازش بر نمیاد. اگه پارسال فتل مدیر داماش بود با اون مشکلاتی که پیش اومد 100% تیم منحل میشد. فتل مثل راننده ماشینی می مونه که اگه بنزین مفت و کارت سوخت با سهمیه نا محدود داشته باشه می تونه تا قله قاف هم بره اما اگه کارت سوختش گم بشه توانایی بنزین زدن از جیب خودشو نداره.یاد حرف مایلی کهن افتادم که گفت این آقا (حاج فتل) رو اگه از در بیرون کنی با سر از پنجره میاد تو !!!
3.رویانیان : به نظرم اگه بیشتر تو چرخه فوتبال باشه مدیر 50% خوبی میشه. البته هنوز بی تجربست. در مورد اختلافش با امیر عابدینی من چیزه زیادی نشنیدم و گفتنی ها رو مازیار گفت.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 7:14 pm

خداکنه این مصاحبه اون مردک دزد بانی خیربشه عابدینی دست ازسر اون تیم حال بهم زن برداره.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 9:24 pm

واقعا اگه آخرش نمی گفت که اشارش به عابدینیه من خودم به شخصه می موندم که واقعا رویانیان در مورد کی داره حرف می زنه !!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, این همه یارو نشسته دونه دونه حرفای عابدینی رو جواب داده بعد تازه آخرش نوشته که : "به نظر مي‌رسد كه صحبت‌هاي رويانيان در پاسخ به عابديني باشد"
/5/ /5/ /5/ دیگه چه جوری می خواسته به عابدینی اشاره کنه که" به نظر " نرسه و با قطعیت بشه گفت اشارش به کیه؟؟؟؟!! :) :)
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 9:48 pm

رویانیان: خانه ی پدری من 49 متر مساحت دارد و در راه آهن است.
2 پسر من بیکار هستند.
بنده یک حقوق کارمندی بیش ندارم /10/ /10/ /10/
اینارو تو یکی از برنامه های ورزش و مردم گفته /10/ /10/ /10/
وقتی ورزش ما رو سردار ها و نظامیان اداره میکنند چیز بهتری جز جنگ نصیب این فوتبال نمیشه دیگه !
حالا آقای عابدینی شما باز به پرسپولیس مشاوره بده...
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 11:29 pm

من تو کف بعضی دوستانی هستم که میگن عابدینی بخور نوش جونت، عابدینی ما بخاطر خودت میگفتیم، عابدینی . . .
الان چی شده؟ عابدینی قافیه رو به رویانیان باخت؟؟
هر آدم عاقلی میدونه قضیه از چه قرار هست. یک نظر سنجی کلی تو کشور بذارین میفهمین حق با کی هست. درست نیست چون آدم از یکی خوشش نمیاد کارهای مثبتش هم زیر سوال ببره. پدر خوانده اونایی هستن که 6 تا پنالتی تو 6تا بازی به نفعشون میگیرن و 3 تا گاگول میفرستن تیم ملی که بریم به لبنان ببازیم. پدر خوانده کسایی هستن که تیمشون 13 جدوله و 7-8 تا ملی پوش دارن. دیگه نگید که این تیم ملی با رانت و باند بازی جمع نشده که خندم میگیره. عابدینی داره راه رو درست میره. رشت همیشه حامی آزادیخواهان بوده و عابدینی هم فعلا خوب داره گند آقایون رو در میاره. بایدم بسوزن و چرت و پرت بلابن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 6:53 am

من خیلی دوس دارم ورق بزنه ببینیم چیا رو میشه و اصلا مدرکی داره یا حرف بیخود فقط
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 6:55 am

حالا دیگه این آقا پلیسه هم آدم شده تو این فوتبال مثلا.آخه تورو چه به اظهار نظر سر دار تو برو دزدیهاتو تکمیل کن تا شهرتو تو مازندران آبادتر کنی
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 8:38 am

[b:2912bf1807]درود بر همه...من خیلی دارم خودم رو کنترل میکنم...حیفه پاکی محیط وارش اسپورت...حیف...من این ناانسان رو از روز اولی که چهره کریهش رو که لایق آب دهان ما هم نیست در فوتبال دیدم یا اون فتل دره پیت و امثال اینا رو...فاتحه فوتبال ایران رو خوندم و اگه عشق به شهرمون و داماشمون نبود ثانیه ای این فوتبال کثیفه کثیف رو دنبال نمیکردم.جسارت و گستاخی این نا انسان به حدی رسیده که میاد به عابدینی و داماشی گستاخی میکنه که با سیلی صورتشو سرخ نگه داشته و حال اونکه خوده خرابش با اون خربسته گاهه لنگ فروشیش تا الان نزدیک 40 میلیارد تومان از پوله من و شما رو هزینه یه مشت مفت خور کرده و فقط به خاطر بی عرضگیه مدیریتیش داره واسه بقا تو لیگ میجنگه...
آغای سره دار روباهیان...آغای حاج فتله دره پیت...آغای دروغگر نادان و لومپن!دست از سر داماشمون...شهرمون و امیرمون بردارید.
مال بد بیخ ریشه صاحبش!ما راضی هستیم به عابدینی با همه خوب و بدش که چه بسا اگر نبود تا الان تیممون نبود.
به خربسته گاه های خودتون برسین که شیپور بی فرهنگیتون رو عالم و آدم دارن مینوازن و افتضاحاتتون با هیچ پاک کنی از اذهان مردم پاک نمیشه!
لازم به اشاره نیست!دوستان همه میدونن و از گندکاریهاتون خبر دارن و بترسین از روزی که یه روز خوب بیاد!قابل توجه شخص روباهیان!
/9/ /9/ /9/
همه تلاشم رو کردم که از قوانین وارش تخطی نکنم...امیدوارم به خاطر لحن تندم منو ببخشید.

یه سر هم به ف .ب بزنم تا خالی کنم خودم رو... :([/b:2912bf1807][color=red:2912bf1807] [/color:2912bf1807]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:21 am

مرسی از alex00755 بابت متن زیبای که نوشته واقعآ جالب بود . دمت گرم
تا موقعی که این عتیقعه ها تو فوتبال این مملکت هستن فوتبال این مملکت هم مثل اقتصادش زپرتی هستش. این یارو فکر کرده میدان جنگ هستش شایدم برای بیعت با اون فتولا زاده داره کتش رو در میاره :D بحرحال با وجود اینجور آدما ایران به هیج جا نمیرسه اگه هم موقت به جای رسید فقط به خاطر غیرت یه مشت جوان هستش نه مدیریت نالایق امثال اینها که خیلی حراف هستش و شباهت زیادی به مرغ طوفان هم داره .
زنده باد داماش که خاری هستش تو چشم همه دشمنان /7/
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان