[quote:72614bd1bb="ARYANST122"][quote:72614bd1bb="sepidroudi"][quote:72614bd1bb="ARYANST122"]بچه ها تورو خدا همه بیاین یک حالی میده که

[/quote:72614bd1bb]
بیایم پشت در عضدی یا خونه ی نیمه کاره چیکار کنیم آخه؟؟
فایدش چیه

[/quote:72614bd1bb]اگه منظورتون اینه بیام واسه بازی سپیدرود به شما بگم که من از 2 سال پیش که هوادارای سپیدرود به خاطر گل لنگیها تو رشت خوشحالی کردن و جلوی اونا پشت همشهریاشونو خالی کردن دور سپیدرودو خط کشیدم تا قبلش بازیای سپیدرود رو میومدم ولی بعد این ماجرا...
سر راست بهت بگم من از بعضی از هوادارای سپیدرود چیزایی شنیدم که آدم دوست داره سرشو محکم بکوبه به دیوار که همچین همشهری داره بحثو باز نمیکنم به خاطر اینکه اون تیمم رشتیه و تو سایت افراد نفوذی هستن تفرقه میندازن
وسلاممممممممممممممممممممم[/quote:72614bd1bb]
[color=black:72614bd1bb]
لازم میدونم چند تا مطلب رو به عنوان یه برادر کوچکتر خدمت شما برادر گل عرض کنم:
1.من حرف خاصی نزدم که این جوری جواب دادی ضمنا اومدن بازی سپیدرود دل بخواهه هرکسی دوست داشت بیاد , همچنین حرف من هیچ ربطی به بازیه سپیدرود نداشت
2.نمیدونم کدوم هوادارای سپیدرود رو میگی که به خاطر گل لنگیا خوشحالی کردن

, سپیدرود سالهاست که هوادارای واقعیش همون حداکثر 200 نفری هستند که واسه بازیاش میان و تا اونجایی که من میشناسمشون همونقدر به داماش تعصب دارند که به سپیدرود دارن

, اگه کسی هم ادعای سپیدرودی بودن میکنه ولی واسه گل لنگیا خوشحالی میکنه مطمعن باش داره دروغ میگه که سپیدرودیه و داره زر مفت میزنه واسه تفرقه ایجاد کردن
این چیزی که میخوام بگم گفتنش واسه من سخت وتلخه و امیدوارم کسی به من پرخاش نکنه:
3.منم نمیخوام بحث رو باز کنم ولی یادت باشه اون زمانی که سپیدرود بود و تا لب خط هواداراش فقط اسمشو صدا میزدن جلو همین لنگیا همین داماش عزیزمون اسمش استقلال رشت بود که لازم نمیدونم بگم هواداراش چطوری تنهاش میذاشتن جلو پس پس و اس اس که اگه میدیدی نمیدونم با خودت چیکار میکردی .... , نمیدونم چند سالته ولی این روزا رو نبین که داماش اینجوری پوز اس اس و پس پس رو به خاک میماله , اون روزا کمی تنها بود برادر
4.در مورد افراد نفوذی هم چیزی نمیگم چون فکر نکنم در شان همشهریام باشه که اینجوری به هم تهمت بزنیم , برای اینکه خیالت جمع بشه من نفوذی نیستم

[/color:72614bd1bb]
[color=black:72614bd1bb]
در آخر هم بگم شخصا[/color:72614bd1bb] [color=darkblue:72614bd1bb]داماش[/color:72614bd1bb] و [color=red:72614bd1bb]سپیدرود[/color:72614bd1bb] [color=black:72614bd1bb]واسم هیچ فرقی نمیکنه[/color:72614bd1bb]