[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ذوب آهن اصفهان /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلان vs ذوب آهن اصفهان /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط majid13 » شنبه سپتامبر 29, 2012 9:40 pm

آبرار راستشو بخای توو فکرش بودم! ولی اون بازیکن چند روز بعدش اومد دلجویی کرد از اون هوادار، و یه سری سوتفاهم بود و گفتش که خودش اعصابش داغونتر بودهو از این حرفا ...
ولی هر بازیکنی باید بدونه که معروف و محبوب شدنش رو مدیون همین هواداراست ولی مثل اینکه تا بجایی میرسند دیگه دست هوادار نمک نداره!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه سپتامبر 29, 2012 9:47 pm

[quote:673ff58e45="sepidroudi"][quote:673ff58e45="majid13"][quote:673ff58e45="sepidroudi"][quote:673ff58e45="majid13"]آقا وا بدید بره! دوشنبه بریم دم استادیوم که چی بشه!؟ :D[/quote:673ff58e45]

آبرار بیا بریم سردار :)[/quote:673ff58e45]‎
داماشو چی بکنیم؟
راستش خیلی ضدحال خوردم که این دوتا بازی توو یه روزه! 8O[/quote:673ff58e45]

تو یه روز نیستش , بازی سپیدرود سه شنبه هستش , الان اصلاح میکنم

دیگه بهانه ندارید باید بیایین :D :D[/quote:673ff58e45]‎
مطمعنی؟ راستشو بخای توو راه قم، داشتیم با مازیار یه برنامه میچیدیم که یه فراخوان بذاریم واسه بازی سپیدرود، بعد یکی از بچه ها گفت توو یه روز افتاده!
اگه اینطوری باشه حتما میام. :oops:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

Re: ‏

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 29, 2012 9:54 pm

[quote:91b8f50767="majid13"][quote:91b8f50767="sepidroudi"][quote:91b8f50767="majid13"][quote:91b8f50767="sepidroudi"][quote:91b8f50767="majid13"]آقا وا بدید بره! دوشنبه بریم دم استادیوم که چی بشه!؟ :D[/quote:91b8f50767]

آبرار بیا بریم سردار :)[/quote:91b8f50767]‎
داماشو چی بکنیم؟
راستش خیلی ضدحال خوردم که این دوتا بازی توو یه روزه! 8O[/quote:91b8f50767]

دیگه بهانه ندارید باید بیایین :D :D[/quote:91b8f50767]‎
مطمعنی؟ راستشو بخای توو راه قم، داشتیم با مازیار یه برنامه میچیدیم که یه فراخوان بذاریم واسه بازی سپیدرود، بعد یکی از بچه ها گفت توو یه روز افتاده!
اگه اینطوری باشه حتما میام. :oops:[/quote:91b8f50767]

والا از چند تا خوره ی سپیدرود (بدتر از خودم) :D پرسیدم گفتن 3شنبه , بعد مازیار گفت تو وبلاگ سپیدرود زده 2شنبه , به شک افتادم رفتم چند تا جای دیگه انزلیچی انزلیچی :D کردم گفتن 3شنبه درسته

حالا اگه سه شنبه بود دیگه بهانه نیارید , ضمنا داماش که محرومه تداخل بازی چه ربطی داره من نگرفتم :roll:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط elcatalan » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:03 pm

[quote:77c5194247="sepidroudi"][quote:77c5194247="majid13"][quote:77c5194247="sepidroudi"][quote:77c5194247="majid13"][quote:77c5194247="sepidroudi"][quote:77c5194247="majid13"]آقا وا بدید بره! دوشنبه بریم دم استادیوم که چی بشه!؟ :D[/quote:77c5194247]

آبرار بیا بریم سردار :)[/quote:77c5194247]‎
داماشو چی بکنیم؟
راستش خیلی ضدحال خوردم که این دوتا بازی توو یه روزه! 8O[/quote:77c5194247]

دیگه بهانه ندارید باید بیایین :D :D[/quote:77c5194247]‎
اگه اینطوری باشه حتما میام. :oops:[/quote:77c5194247]

والا از چند تا خوره ی سپیدرود (بدتر از خودم) :D پرسیدم گفتن 3شنبه , بعد مازیار گفت تو وبلاگ سپیدرود زده 2شنبه , به شک افتادم رفتم چند تا جای دیگه انزلیچی انزلیچی :D کردم گفتن 3شنبه درسته

حالا اگه سه شنبه بود دیگه بهانه نیارید , ضمنا داماش که محرومه تداخل بازی چه ربطی داره من نگرفتم :roll:[/quote:77c5194247]

ابرار گل درسته داماش محرومه ولی تی وی که بازیو نشون میده.
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که...
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:15 pm

elcatalan [color=black:33360ed21c]گل بازیه سپیدرود احتمالا 4 هستش و اگه بیاین فوقش یه نیمه از بازیه داماشو از دست میدین

ضمنا تو خونه و از تی وی میتونی به داماش کمک کنی؟؟؟ در حالیکه سپیدرود شدیدا به حضور و کمک ما نیاز داره , هی مینالیم که مدیرای سپیدرود واسش کم کاری کردن و تقصیر اوناست که البته همینطور هم هست , ولی یه سوال دارم ازت ما واسه سپیدرود چیکار کردیم!!!؟؟؟؟؟؟

اول فصل تو یه مقطع کوتاهی گفتن شاید سپیدرود فروخته شد و از استان و رشت خارج شد با یه اسم دیگه یعنی کلا سپیدرود منحل!!!!! :(

حتی فکرشم دیوانم میکنه چون فکر میکردن سپیدرود که هوادار نداره و تازه داماش تو لیگ برتر نماینده ی رشت هست دیگه سپیدرود بود و نبودش چه فرقی داره!!! , دیگه نمیدونن سپیدرود تاریخ فوتبال این شهره و یه عده هنوزم که هنوزه باهاش زندگی میکنن بیای استادیوم متوجه میشی :?

حضور ماست که میتونه جلوی اینکارا و حتی حرف زدن در موردش رو بگیره :twisted:

پس به جای اینکه بازیه داماشو از خونه ببینی بهتر نیست یه کوچولو زحمت بکشی بیای واسه سپیدرود!!!؟؟؟ :)[/color:33360ed21c]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sepidroudi در شنبه سپتامبر 29, 2012 10:58 pm .
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط elcatalan » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:23 pm

[quote:12c6de7d18="sepidroudi"]elcatalan [color=black:12c6de7d18]گل بازیه سپیدرود احتمالا 4 هستش و اگه بیاین فوقش یه نیمه از بازیه داماشو از دست میدین

ضمنا تو خونه و از تی وی میتونی به داماش کمک کنی؟؟؟ در حالیکه سپیدرود شدیدا به حضور و کمک ما نیاز داره , هی مینالیم که مدیرای سپیدرود واسش کم کاری کردن و تقصیر اوناست , یه سوال دارم ازت ما واسه سپیدرود چیکار کردیم!!!؟؟؟؟؟؟

اول فصل تو یه مقطع کوتاهی گفتن شاید سپیدرود فروخته شد و از استان و رشت خارج شد با یه اسم دیگه یعنی کلا سپیدرود منحل!!!!! :(

حتی فکرشم دیوانم میکنه چون فکر میکردن سپیدرود که هوادار نداره و تازه داماش تو لیگ برتر نماینده ی رشت هست دیگه سپیدرود بود و نبودش چه فرقی داره!!! , دیگه نمیدونن سپیدرود تاریخ فوتبال این شهره و یه عده هنوزم که هنوزه باهاش زندگی میکنن بیای استادیوم متوجه میشی :?

پس به جای اینکه بازیه داماشو از خونه ببینی بهتر نیست یه کوچولو زحمت بکشی بیای واسه سپیدرود!!!؟؟؟ :)[/color:12c6de7d18][/quote:12c6de7d18]

ابرار من تی چاکرم.فقط ما رو نزنی.قشنگ یه جوری جواب دادی که من هیچی نمی تونم بگم.در هر صورت همه اینو می دونیم که سپیدرود یعنی تاریخ فوتبال گیلان و اینکه ما هر کاری براش انجام بدیم وظیفمونه.:twisted:
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که...
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:31 pm

حالا بازی دوشنبه هست یا سه شنبه؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:34 pm

‏ ‏spidrodi‏ : آبرار من احترام زیادی به تیم با ریشه سپیدرود قائلم، بخصوص هوادارایه فوتبال فهمش که به قول تو با این تیم زندگی میکنند.
ولی آبرار نسل من تمام خاطراتشون از این تیم (استفلال رشت_پگاه_داماش) هست، و این تیمو بیشتر دوست دارن، خدایی نمیشه ... /6/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:35 pm

[color=black:8ec971222a]sepidroudi آبرار جان
کامنتتان خیلی برایم جالب و زیبا بود.مدتهاست با زخمی عمیق آشنایم . با جمله ای معروف که به گوش ما همیشه آشنا بوده که برایم با بدترین ناسزاها برابری می کند. "...از استان خارج می شود" " از رشت خارج می شود" " ... می شود ؛ نمی شود ..." [b:8ec971222a]رشت و داراییهایش همیشه گوشت قربانی بوده اند. همه برای تقسیمش اعلام امادگی می کنند. [/b:8ec971222a]کاش بزرگان و مسئولین و متفکرین و بازاریان و اصناف و دانش آموزان و دانشجویان و و و این شهر کمی متعهدتر نسبت به این شهر بیاندیشند.[/color:8ec971222a]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:35 pm

[quote:4b04f1481f="elcatalan"][quote:4b04f1481f="sepidroudi"]elcatalan [color=black:4b04f1481f]گل بازیه سپیدرود احتمالا 4 هستش و اگه بیاین فوقش یه نیمه از بازیه داماشو از دست میدین

ضمنا تو خونه و از تی وی میتونی به داماش کمک کنی؟؟؟ در حالیکه سپیدرود شدیدا به حضور و کمک ما نیاز داره , هی مینالیم که مدیرای سپیدرود واسش کم کاری کردن و تقصیر اوناست , یه سوال دارم ازت ما واسه سپیدرود چیکار کردیم!!!؟؟؟؟؟؟

پس به جای اینکه بازیه داماشو از خونه ببینی بهتر نیست یه کوچولو زحمت بکشی بیای واسه سپیدرود!!!؟؟؟ :)[/color:4b04f1481f][/quote:4b04f1481f]

ابرار من تی چاکرم.فقط ما رو نزنی.قشنگ یه جوری جواب دادی که من هیچی نمی تونم بگم.در هر صورت همه اینو می دونیم که سپیدرود یعنی تاریخ فوتبال گیلان و اینکه ما هر کاری براش انجام بدیم وظیفمونه.:twisted:[/quote:4b04f1481f]
[color=black:4b04f1481f]
آبرار شما سرور مایی , من غلط بکنم تندی حرف بزنم , من فقط نظرمو گفتم و بچه ها رو دعوت کردم که تشریف بیارن حالا هر جور که بچه ها مایل باشن که برن پشت در عضدی :roll: یا بیاین داخل سردار هیچ موردی نداره :wink:

به قول یکی از بچه ها الان پرچم فوتبال رشت دست داماشه و اولویت ما هم باید داماش باشه ولی تو روزایی که میتونیم (عدم تداخل با بازیهای داماش....وقت.....وسیله.....عدم گرفتاری و .........) یه گوشه چشمی به سپیدرود داشته باشیم بد نیست تا این درخت قدیمی همچنان سر پا باشه :P

بازم اگه تو حرفام تندی دیدی منو ببخش منظوری نداشتم :)[/color:4b04f1481f]
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 777 » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:42 pm

الان من نفهمیدم بازی دوشنبه یا سه شنبه هرچندبرام فرقی نمیکنه چون بازی سپیدرود رومیام /11/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:44 pm

[quote:ffdd71a0a3="majid13"]‏ ‏spidrodi‏ : آبرار من احترام زیادی به تیم با ریشه سپیدرود قائلم، بخصوص هوادارایه فوتبال فهمش که به قول تو با این تیم زندگی میکنند.
ولی آبرار نسل من تمام خاطراتشون از این تیم (استفلال رشت_پگاه_داماش) هست، و این تیمو بیشتر دوست دارن، خدایی نمیشه ... /6/[/quote:ffdd71a0a3]

مجید منم نسل تو هستم ولی سپیدرودُ به اندازه داماش دوست دارم ... :wink: خدایی سپیدرود خیلی دوست داشتنیه ! برداش خیلی شیرینه ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:51 pm

[quote:acc23da679="majid13"]‏ ‏spidrodi‏ : آبرار من احترام زیادی به تیم با ریشه سپیدرود قائلم، بخصوص هوادارایه فوتبال فهمش که به قول تو با این تیم زندگی میکنند.
ولی آبرار نسل من تمام خاطراتشون از این تیم (استفلال رشت_پگاه_داماش) هست، و این تیمو بیشتر دوست دارن، خدایی نمیشه ... /6/[/quote:acc23da679]
[color=black:acc23da679]
چی بگم والا!!!

من نگفتم سپیدرود رو بیشتر از داماش دوست داشته باش!!! :roll:

منظورم فراموش نکردن و تنها نذاشتن و کمک کردن به سپیدرود بود که مثل اینکه بد منظورمو گفتم , ولش کن اصن آبرار جانت سلامت :) [/color:acc23da679]
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:54 pm

[quote:0f9f0613f2="nima_beckham"][quote:0f9f0613f2="majid13"]‏ ‏spidrodi‏ : آبرار من احترام زیادی به تیم با ریشه سپیدرود قائلم، بخصوص هوادارایه فوتبال فهمش که به قول تو با این تیم زندگی میکنند.
ولی آبرار نسل من تمام خاطراتشون از این تیم (استفلال رشت_پگاه_داماش) هست، و این تیمو بیشتر دوست دارن، خدایی نمیشه ... /6/[/quote:0f9f0613f2]

مجید منم نسل تو هستم ولی سپیدرودُ به اندازه داماش دوست دارم ... :wink: خدایی سپیدرود خیلی دوست داشتنیه ! برداش خیلی شیرینه ...[/quote:0f9f0613f2]‎
آبره من نگفتم سپیدرود رو دوست ندارم! گفتم داماشو بیشتر دوست دارم، یعنی هردو رو دوست دارم و با بردشون خوشحال و با باختشون ناراحت، ولی در اینجور مواقع الویتم داماشه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:55 pm

[quote:742c634d9b="majid13"][quote:742c634d9b="nima_beckham"][quote:742c634d9b="majid13"]‏ ‏spidrodi‏ : آبرار من احترام زیادی به تیم با ریشه سپیدرود قائلم، بخصوص هوادارایه فوتبال فهمش که به قول تو با این تیم زندگی میکنند.
ولی آبرار نسل من تمام خاطراتشون از این تیم (استفلال رشت_پگاه_داماش) هست، و این تیمو بیشتر دوست دارن، خدایی نمیشه ... /6/[/quote:742c634d9b]

مجید منم نسل تو هستم ولی سپیدرودُ به اندازه داماش دوست دارم ... :wink: خدایی سپیدرود خیلی دوست داشتنیه ! برداش خیلی شیرینه ...[/quote:742c634d9b]‎
آبره من نگفتم سپیدرود رو دوست ندارم! گفتم داماشو بیشتر دوست دارم، یعنی هردو رو دوست دارم و با بردشون خوشحال و با باختشون ناراحت، ولی در اینجور مواقع الویتم داماشه.[/quote:742c634d9b]

پرچمت بالاست :wink: :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان