[quote:4b04f1481f="elcatalan"][quote:4b04f1481f="sepidroudi"]elcatalan [color=black:4b04f1481f]گل بازیه سپیدرود احتمالا 4 هستش و اگه بیاین فوقش یه نیمه از بازیه داماشو از دست میدین
ضمنا تو خونه و از تی وی میتونی به داماش کمک کنی؟؟؟ در حالیکه سپیدرود شدیدا به حضور و کمک ما نیاز داره , هی مینالیم که مدیرای سپیدرود واسش کم کاری کردن و تقصیر اوناست , یه سوال دارم ازت ما واسه سپیدرود چیکار کردیم!!!؟؟؟؟؟؟
اول فصل تو یه مقطع کوتاهی گفتن شاید سپیدرود فروخته شد و از استان و رشت خارج شد با یه اسم دیگه یعنی کلا سپیدرود منحل!!!!!
حتی فکرشم دیوانم میکنه چون فکر میکردن سپیدرود که هوادار نداره و تازه داماش تو لیگ برتر نماینده ی رشت هست دیگه سپیدرود بود و نبودش چه فرقی داره!!! , دیگه نمیدونن سپیدرود تاریخ فوتبال این شهره و یه عده هنوزم که هنوزه باهاش زندگی میکنن بیای استادیوم متوجه میشی
حضور ماست که میتونه جلوی اینکارا و حتی حرف زدن در موردش رو بگیره
پس به جای اینکه بازیه داماشو از خونه ببینی بهتر نیست یه کوچولو زحمت بکشی بیای واسه سپیدرود!!!؟؟؟

[/color:4b04f1481f][/quote:4b04f1481f]
ابرار من تی چاکرم.فقط ما رو نزنی.قشنگ یه جوری جواب دادی که من هیچی نمی تونم بگم.در هر صورت همه اینو می دونیم که سپیدرود یعنی تاریخ فوتبال گیلان و اینکه ما هر کاری براش انجام بدیم وظیفمونه.

[/quote:4b04f1481f]
[color=black:4b04f1481f]
آبرار شما سرور مایی , من غلط بکنم تندی حرف بزنم , من فقط نظرمو گفتم و بچه ها رو دعوت کردم که تشریف بیارن حالا هر جور که بچه ها مایل باشن که برن پشت در عضدی

یا بیاین داخل سردار هیچ موردی نداره
به قول یکی از بچه ها الان پرچم فوتبال رشت دست داماشه و اولویت ما هم باید داماش باشه ولی تو روزایی که میتونیم (عدم تداخل با بازیهای داماش....وقت.....وسیله.....عدم گرفتاری و .........) یه گوشه چشمی به سپیدرود داشته باشیم بد نیست تا این درخت قدیمی همچنان سر پا باشه
بازم اگه تو حرفام تندی دیدی منو ببخش منظوری نداشتم

[/color:4b04f1481f]