[quote:3db4225944="MAZIYAR"][quote:3db4225944="miladcivil"]هی آدم نظراتو میخونه و نمیخواد هیچی بگه ! باشه .
بعد میگن حاشیه سازی و تهمت و .... غیره .
اما هر آدم فوتبال فهمی (نفهمی) میدونه که یه مربی بخواد طرز فکر خودشو چیره کنه حداقل 3 هفته تا یک ماه طول میکشه .
ضمنا" خیلیا متوجه شدن نبود ابراهیمی و نداشتن یار به اندازه چقدر برای تیم ما مشکل ساز شد ، امیدوارم در بازی با ذوب این معضلات نباشه .
دعای سال برای تیم داماش و هوادارانی که خودشونو منصف فرض میکنن :
خدایا یکمی انصاف و معرفت و واقع بینی به ماهااااااااااا عطا کن .[/quote:3db4225944]
میلاد جان دمت گرم آبرار،حالا ما شدی فوتبال نفهم!ما همیشه به نظرات شما ارادت خاصی داشتیم و خواهیم داشت ولی شما که تحلیل های خوبی انجام میدی باید یه نفر مثل من رو فوتبال نفهم قلمداد کنی؟
وقتی سر تمرین میبینی که درخشان بارها به حسین ابراهیمی میگه از راست نفوذ کن و به امین میگه وقتی حسین به داخل میزنه تو بیا بیرون و به جهانبخش میگه تو به داخل بزن و دو تا دفاع های صبا رو با خودت مشغول کن و وقتی می بینم دو تا گل رو از همین تاکتیک گل زدیم چه فکری میکنی و این حرکت اگه تاکتیک نبود پس چی بود؟
در مورد در خشان و ... هم باید بگم در اولین دیداری که با ایشان داشتم خیلی صریح خواسته ها رو بهش گفتم و مطمئن باش اگر بعد از تعطیلات لیگ نتایج لازم رو نگیره اولین کسی که اعتراض میکنه من هستم(جایگاه پشت دروازه)
با ایشان عهد اخوت نبستیم و چنین ادعایی هم نداشتم که تیم رو زیر و رو کرد در واقع باید چند هفته منتظر موند بعد تصمیم گیری کرد ولی نقاط روشنی در چند وقت در کارش دیدم و خود بازیکنان هم چنین نظری دارند و ...(خیلی موارد دیگر که قابل بازگو کردن نیست)[/quote:3db4225944]
شما که همیشه لطف داشتی و داری به ما عزیز جان .
قصد توهین و یا جسارت و یا ناراحتی هیچ فردی رو نداشتم ، نظرم در درجه اول کلی بود و با توجه به اکثر کامنتها .
اون چیزی هم که گفتم منظورم چنین بود هر آدم فوتبال فهم (فوتبال نفهم=یعنی حتی فوتبال نفهم) میدونه که برای
چیره شدن نظرات تاکتیکی و طرز فکر یک مربی حداقل 3 هفته الی یک ماه زمان لازم هست ، منم همینو میگم و
اعتقاد دارم درسته .
اما در مورد حرکات ترکیبی و تاکتیکی و درخشان ، چون ما در بازی های گذشته هم تقریبا" چنین برنامه ای داشتیم ،
برای بازیکنها زیاد سخت نیست وفق پیدا کنن .
در پایان میگم ، شخص درخشان برام مهم نیست ، چون تیم پتانسیلش معلومه و حتی با اومدنش (کامنتهاش موجوده)
من گفتم نتیجه میگیره ، یعنی هدف عمده ما موندن در لیگ هست که میمونیم و در مرحله بعد بهبود وضعیت که من
نظرم اینه ما حتی تا رتبه های 8،9 میتونیم جایگاهمونو ارتقاع بدیم .