[quote:ccab9df75e="MAZIYAR"]واقعا دور از انصاف هست که بعضی ها میگن تیم تاکتیک نداشت و یا اینکه بازی رو نگاه نکردند.
دو گل اول ما دقیقا از روی یه کار تمرین شده انجام شد و کسانی که می رفتن سر تمرین متوجه حرف من می شوند که درخشان بارها روی این حرکت اصرار داشت.
ما واقعا در خط دفاعی مشکل داریم،این مشکل فردی نیست و کلا در کارهای دفاعی هست و شاید بزرگترین ضربه رو داریم از ادعاهای واهی هرندی می خوریم که از اول فصل ادعای هجومی بازی کردن رو داشت و خواهر دفاع تیمی رو صلوات داد،در حالی که از چهار دفاع فصل قبل ، سه مدافع رو داریم و دو دفاع وسط هم هیچ تغییری نداشتیم.اما در مورد دفاع کناری هامون من نظرم اینه که محمد سیاه در این دو بازی بر خلاف اعتقاد امید هرندی ، خیلی جنگنده و دونده تر از کوشکی بود و در مورد دفاع چپ هم به نظرم بهترین گزینه تا وقتی که یک دفاع چپ خوب بگیریم همین مصطفی حاجتی هست.
من در کل از بازی دیروز تیم محبوبم خیلی راضی بودم و تمام کسانی هم که به قم اومده بودند از بازی تیمشون راضی بودند.
اما بزرگترین ضربه رو از داوری خوردیم،واقعا دیگه داره شورش رو در میاره و اعتراض های درخشان در کنار زمین هم جالب بود،چیزی که بعضی ها از اعتراض کردن امتنا می کردند و میترسیدند که جریمه بشوند!مدیریت باشگاه باید فشار بیاره به کمیته داوران و حق تیم رو بگیره.
من برای این تیم بعد از اردوی ترکیه آینده ی روشنی رو میبینم و اگر همین طور ادامه بدیم جز تیم های نیمه بالایی جدول میشیم.
بدون هیچ واسطه ، بدون نگاه به هیچ شخصی ، فقط داماش رو دوست دارم و برای موفقیتش به اشخاص نگاه نمی کنم.[/quote:ccab9df75e]
منم با مازیار موافقم.
کار دفاعی تیم ما از اول فصل بد بوده.در صورتی که فصل پیش موقعی که تارتار اومده بود واقعا ما دفاع عالی داشتیم ولی از اول این فصل نا هماهنگی و بی برنامگی تو خط دفاع ما کاملا مشخص هستش که مطمئن هستم با تمرین بیشتر این مشکل هم درست میشه.
به امید موفقیت تیم محبوبم دامـــــــــــاش