[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گیلانی های عزیز به جای تفرقه به فکر اتحاد استان سبزمان باشیم

گیلانی های عزیز به جای تفرقه به فکر اتحاد استان سبزمان باشیم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

گیلانی های عزیز به جای تفرقه به فکر اتحاد استان سبزمان باشیم

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 7:42 am

با سلام به همه دوستان عزیز
هر چه گشتم کسی در باره اتحاد گیلان ننوشت همه درباره داماش - عابدینی - درخشان -هرندی - و..... می نوشتند ولی کسی نگفت که چرا ملوان و داماش قبل و بعد از بازی به حاشیه رفتند ؟
قبل از بازی داماش همه آنقدر الگیلانو را بزرگ کردند که برد در داربی از رفتن جام جهانی و ... مهم تر شده بود
همه از برد می گفتند ولی در آن بازی متاسفانه نه تماشاگران بازی خوبی دیدند و نه بعد از بازی اتفاقات جالبی افتاد . بدتر از آن آقای درود گر بود که با شیپور خود تمام دنیا را خبردار کرد از این بازی بدتر بازی پرسپولیس استقلال بود که نه تنها بازی صد برابر ضعیف تر از این بازی بود بلکه حواشی بیشتری هم داشت ولی با درایت رویانیان و فتح ا.. زاده استقلال و پرسپولیس از محرومیت در امان ماندند ولی در گیلان آقای درودگر آنقدر فریاد زد که محرومیت بازی خارج از خانه را برای داماش در پی داشت .
ولی خود ملوان هم از این قیل و قال سودی نبرد و بعد از آن بازی تمام تمرکز خود را معطوف تخریب تیم داماش کرد نه تمرکز بر روی تیم خود و شناسایی نقاط ضعف و قوت تیم ملوان .
در این نوشته منظور من تخریب تیم ملوان نیست چون ملوان هم یک تیم از گیلان است و افتخار برد ملوان برای تمام گیلانی هاست ولی بعد از آن بازی تا به امروز چندین بار مسولان دو تیم در مطبوعات باهم به جر و بحث پرداختند و حاصل اش هم نتایج ضعیف دو تیم و سقوط دو تیم در جدول بود .
اختلاف رشت و انزلی برمرگردد به سالیان قبل و همیشه بازی های دو شهر از حساسیتی بالا برخوردار بود و بعد از بازی هم حواشی تکراری و لی تا قبل از این کسی نبود که جار بزند و همه را از حواشی خبردار کند و من چون چند سالی است فوتبال را مثل قبل دنبال نمی کنم آقای درودگر را نمی شناسم و نمی دانم که آقای درودگر گیلانی است یا نه ..... ولی بالای 90 درصد فکر می کنم غیر گیلانی است چون هیچ کس اختلافات یک خانواده را بیرون از خانواده جار نمی زند درست است که از قبل بین این دو شهر اختلاف بوده درست است که همیشه این قبیل داستانها پیش می آمده ولی از وقتی من اسم آقای درودگر را شنیدم به فکر منافع شخصی بود از همان وقتی که آقای هدایتی را به ملوان برد تا بعد از الگیلانو که آن حرفهای دور از واقعیت را زده من روی سخنم با آقای درودگر است آقای درودگر قبل از این هم این دو تیم با هم اختلاف داشتند ولی این اخلافات فقط در بازی دو تیم به چشم می آمد و نه و در تمام فصل من فصل یک برای دیدن یک بازی داماش از اصفهان به رشت آمده بودم که در ورزشگاه چیزی جز دشنام به انرلی چی ها نشنیدم که این حاصل حرفهای بیرون از گود است آقایاینی غیر فوتبالی وارد فوتبال می شوند و باعث این ناهنجار ها میشوند و شنیدم یک نفر از رشت به انزلی برای دیدن بازی ملوان رفته بود که ورزشگاه او را کتک زدند و گفتند چرا یک رشتی باید طرفدار ملوان باشد .
آقایانی که به خاطر منافع شخصی وارد فوتبال می شوید اگر سودی برای گیلان ندارید به گیلان و مردم با فرهنگش ضرر نرسانید ملوان و داماش از چند سال قبل از زمانی که من فوتبال را دنبال می کردم یعنی سپیدرود رشت و ملوان بازی می کردند با هم اختلاف داشتند ولی ای اختلافات در همان روز و در زمین بازی و بعد از بازی در بیرون از زمین بازی رفع و رجوع می شد . و بعد از آن روز از نو روزی از نو .
آقایان غیر گیلانی که از فرهنگ گیلان خبری ندارید . آقایان که در فوتبال دنبال منافع شخصی هستید نه رشد فوتبال گیلان . آقایانی که به فکر مطرح کردن خود در رسانه ها هستید ببینید امروز برای فوتبال گیلان چه کرده اید نه تنها فوتبال این دو تیم را ارتقا نداده اید بلکه بین اختلاف شدید بین دو تیم محبوب گیلان شدید . من اصلا این حرف آقای X را قبول ندارم که داماش تیم محبوب گیلان بجز یک شهرستان است این آقا با این حرف اختلاف را بین این دو تیم بیشتر میکند و کمکی به رشد فوتبال گیلان نمی کند . من از کسی شنیدم خدا بیامرز انزلیچی قایقران در تیم ملی به کسی که به افتخاری حرف بی ربطی زد بود یک کشیده زد و همه حساب کار را داشتند که این دو گیلانی هستند و اینطور است که یک نفر جاودانه می شود . نه آقای X که از دست دادن با هم استانی اش امتناع می کند .
در آخر باید بگویم باید به فکر از بینم بردن اختلافات در گیلان باشیم تا دوباره مانند سالیان قبل جایگاه خود را از تیم های تهرلنی پس بگیریم و بازیکن در تیم ملی داشته باشیم .
به امید آن روز
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 8:03 am

یکی از دلایل مهم عقب موندگی استانمون با اینکه از فرهنگ بالایی برخورداره همین عدم اتحاده!بخاطره نبودنه همین اتحاده که پست های مهم سیاسی رو هم نداریم و از نظره پیشرفت و اقتصادی اوضاع نابسامانی داریم.به محض اینکه بازی تموم شد بحث فرهنگی هم تموم شد!!!رفت تا الگیلانوی بعدی!
اون آدمای معلوم الحالم زر میزنن!چن سال دیگه خبری از هیچ کدومشون نیست و ما میمونیم و یه دنیا دشمنی...دشمنی که به قول هرندی مصاحبه های امثال دروغگر بیشتر بهش دامن زد و باعث اون اتفاقات شد...بهرحال ما هم خواستار استانی متحد هستیم.چون به نفع همس...با کل کل و حتی درگیری لفظی بدونه توهینم هیچ مشکلی ندارم...بدون کری فوتبال هیچ لذتی نداره.حتی چهار تا دری وری به بازیکنه تو زمین(خودش نه خانوادش) همه جای دنیا وجود داره و طبیعیه!بازیکن باید کر باشه...بگذریم...
یه بار یجا نوشتم آرزومه بچه های دو تا شهر با پیراهنای تیم خودشون بتونن تو شهر هم راه برن بدون اینکه اتفاقی بیفته...شاید برای فرهنگه عقب مونده فوتبالی ما حالا حالا ها زوده..اما ممکنه...ممکنه و قشنگ...کسی نمیتونه منکرش باشه که قشنگه این فرهنگ...
جام یورو...نشستن هوادارای دو تیم کنار هم با پیراهن خودشون...بحث تکراری الگو برداری...چشمامونو باز کنیم.
دشمنی بده...دوستی خوبه...نقطه سر خط!
8O
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 8:29 am

با مطلب اول که دلایل عقب موندگی استان عدم اتحاده موافقم
ولی درباره اینکه نوشتی : ( بدون کری فوتبال هیچ لذتی نداره. حتی چهار تا دری وری به بازیکنه تو زمین(خودش نه خانوادش) همه جای دنیا وجود داره )
باهاش مخالفم من یادمه بازی های ملوان و سپیدرود هر طرفداری تیم خودشو تشویق می کرد یادمه زیتون می اومد طرف رشتی ها و سپیدرود رو تشویق می کرد . ولی حالا متاسفانه نه توی گیلان که توی کل ایران ورزشگاه شدیه جای برای فحش دادن و تو گیلان به تیم حریف کاری ندارن و فقط تیم هم استانی شو نو فحش میدن واقعا تاسف باره .
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 9:50 am

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است...
رشت الان اتحاد قدیم رو نداره شرایط عادی بشه به گیلان هم فکر خواهیم کرد.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 10:07 am

اول از همه اتحاد خود رشتيهاست بعد اتحاد گيلان.
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط chile1369 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 10:09 am

فقط گیلان /16/
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 10:16 am

ببینید دوستان این مشکل اختلافات بین شهرها در داخل یک استان در کشور ما عادیه.مثل:
اختلاف رشت و انزلی
اختلاف بین جیرفت و کرمان (تجربه خدمتی)
اختلاف بین دشتستان (برازجان) و بوشهر (تجربه خدمتی)
اختلاف بین میناب و بندرعباس (تجربه کار در محل)
اختلاف بین خلخال و اردبیل (تجربه تحصیل دانشگاهی)
اختلاف بین امل و بابل (تجربه تحصیل دانشگاهی)
اختلاف کل استان با ساری (تجربه تحصیل دانشگاهی)
اختلاف بین تبریز و اردبیل
اختلاف بین آبادان با اهواز و عرب وفارس
اختلاف بین کردهای ارومیه(مهاباد و...) و ترک هاش
و خیلی جاهای دیگه......
تمامی باعث و بانی این اختلافات خود مردم و مسئولین آن استانها به دلیل مشکلات اقتصادی و فقر فرهنگی است.
درکشوری که ادعای تمدن چندین هزار ساله داره و استانی که خودشو بافرهنگ ترین مردم میدونه این دیگه خیلی بده.
من به شخصه به عنوان یه رشتی با این اختلاف بین تیم های رشت و انزلی مخالفم.و عاشق تمامی تیمهای گیلانی هستم و همیشه بازی داماش ، ملوان ، سپیدرود ،شهرداری لنگرود ، چوکا ،شهرداری انزلی و ...... هر تیمی که گیلانی باشه رو دنبال می کنم .و همیشه بازیهاشونو دنبال می کنم و با پیروزی آنها خوشحال می شم و با باختشون ناراحت می شم.
تفرقه بین تیمها و حتی مردم باعث عقب افتادگی استان میشه و مطمئن باشید پیشرفت استان باعث پیشرفت تمامی شهرهای شرق و غرب و جنوب و شمال استان میشه.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 10:45 am

از vahidn عزیز تشکر می کنم بخاطر مطلب جالبی که نوشت
ولی دوستایی که میگن : ( اول از همه اتحاد خود رشتيهاست بعد اتحاد گيلان. ) یا ( چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است...
رشت الان اتحاد قدیم رو نداره شرایط عادی بشه به گیلان هم فکر خواهیم کرد)
یه مطلبی عرض کنم دوست عزیز برادر گلم من که نگفتم برو یه انزلی چی رو گیر بیار بوسش کن بغلش کن و اتحادو نشون بده نه این مساله یعنی آشتی رشت و انزلی و بقیه شهرهایی که دوست عزیزمون گفتن که من هم از اون بی اطلاع بودم زمان میبره
شما در اولین مرحله تو هر ورزشگاهی که میری تیم خودت رو تشویق کن من خودم تو بازی هایی که داماش برد یه چیز مشترک دیدم اونم تشویق داماش بود یعنی تماشاگر تا آخر بازی یک نفس تشویق می کرد حتی تو اون بازی که 5-1 بردیم اوج تشویق تیم بود چون تازه تیم صاحب پیدا کرده بود و تماشاگرا خوشحال از اخبار بودن و یکپارچه تشویق می کردن .
حرفم اینه فقط تیمتون رو تشویق کنید و حواشی رو بیخیال شین . از دوستای گلم یه خواهش دارم اونم اینه که یه راهکار بدین برای اینکه چیکار کنیم وقتی که چند تا تماشاگر فحش می دن حالا به هر کی .
لطفا نظراتون رو بگید شاید یه راه حل اساسی پیدا بشه تا تو ورزشگاه های رشت فقط داماش تشویق بشه . یادمه یکی از مربیایی که تو رشت باخت گفت من وقتی وارد استادیوم شدم و تشویق تماشاگرا رو دیدیم یا تشویق تیم های آلمانی شدم یعنی تماشاگرا ی رشتی رو با تماشاگرای اروپایی مقایسه کرد . من به شخصه به رشتی بودنم افتخار کردم . شاید اون مربی گیلکی بلد نبود و متوجه فحش هایی که میدادن نمی شد .و لی برادرای گلم که تو استادیوم می ردی بخدا اگه شما فحش بدین تمام گلان رو به یه چشم دیگه می بینن و اگه تشویق کنید هم همین تو باعث غرور گیلان میشد .
زنده باد گیلان و گیلانی با شعور
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 11:14 am

[quote:c13154fcd7="mojtaba24"]از vahidn عزیز تشکر می کنم بخاطر مطلب جالبی که نوشت
ولی دوستایی که میگن : ( اول از همه اتحاد خود رشتيهاست بعد اتحاد گيلان. ) یا ( چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است...
رشت الان اتحاد قدیم رو نداره شرایط عادی بشه به گیلان هم فکر خواهیم کرد)
یه مطلبی عرض کنم دوست عزیز برادر گلم من که نگفتم برو یه انزلی چی رو گیر بیار بوسش کن بغلش کن و اتحادو نشون بده نه این مساله یعنی آشتی رشت و انزلی و بقیه شهرهایی که دوست عزیزمون گفتن که من هم از اون بی اطلاع بودم زمان میبره
شما در اولین مرحله تو هر ورزشگاهی که میری تیم خودت رو تشویق کن من خودم تو بازی هایی که داماش برد یه چیز مشترک دیدم اونم تشویق داماش بود یعنی تماشاگر تا آخر بازی یک نفس تشویق می کرد حتی تو اون بازی که 5-1 بردیم اوج تشویق تیم بود چون تازه تیم صاحب پیدا کرده بود و تماشاگرا خوشحال از اخبار بودن و یکپارچه تشویق می کردن .
حرفم اینه فقط تیمتون رو تشویق کنید و حواشی رو بیخیال شین . از دوستای گلم یه خواهش دارم اونم اینه که یه راهکار بدین برای اینکه چیکار کنیم وقتی که چند تا تماشاگر فحش می دن حالا به هر کی .
لطفا نظراتون رو بگید شاید یه راه حل اساسی پیدا بشه تا تو ورزشگاه های رشت فقط داماش تشویق بشه . یادمه یکی از مربیایی که تو رشت باخت گفت من وختی وارد استادیوم شدم و تشویق تماشاگرا رو دیدیم یا تشویق تیم های آلمانی شدم یعنی تماشاگرا ی رشتی رو با تماشاگرای اروپایی مقایسه کرد . من به شخصه به رشتی بودنم افتخار کردم . شاید اون مربی گیلکی بلد نبود و متوجه فحش هایی که میدادن نمی شد .و لی برادرای گلم که تو استادیوم می ردی بخدا اگه شما فحش بدین تمام گلان رو به یه چشم دیگه می بینن و اگه تشویق کنید هم همین تو باعث غرور گیلان میشد .
زنده باد گیلان و گیلانی با شعور[/quote:c13154fcd7]
دوست عزیز شما چی فرمودین؟!!!!!!((( یادمه یکی از مربیایی که تو رشت باخت گفت من وختی وارد استادیوم شدم و تشویق تماشاگرا رو دیدیم یا تشویق تیم های آلمانی شدم یعنی تماشاگرا ی رشتی رو با تماشاگرای اروپایی مقایسه کرد . من به شخصه به رشتی بودنم افتخار کردم . شاید اون مربی گیلکی بلد نبود و متوجه فحش هایی که میدادن نمی شد))))!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! حرفت عجیبه.اما من به فال نیک میگیرم .
من نمیخوام زیاد حرفی در این مورد بزنم اما باید بگم که این اختلافات باید از کل به جز حل بشه.همه چیز رو با مثال توضیح میدم تا جای سوال نمونه.
ما دسته اول بودیم و همه چیز خوب بود و هواداران حتی کل کل نداشتن(جز) اما پژمان نوری میاد میگه من بزرگترین اشتباه کردم و رفتم پگاه و...(که گفتن نداره) .این باشعور!! باید انتظار داشته باشه میاد رشت گل رز بدن بهش؟!یا پول پرستی خودش رو زیر سایه داماش مخفی میکنه میگه من رفتم قطر چون داماش خوب بسته شد و من به مسولین ملوان گفتم اگه داماش قوی باشه ما ضیف باشیم "میرم.(کلیات)
یا اون زارع میاد توی 90 میگه از این که پگاه بالا اومده خوشحال نیستم (کلیات)یا توی تهران دست به داماشی ها نمیده !این احمق با این کارش انتظار داره رشتی ها تف به غیرتش نکنن؟!
دوست خوبم وقتی هوادارن (جزیئات)بازی با تراکتور شعار اتحاد اتحاد دادن و برای قایقران چاقو کشیدن چیزی تغییر کرد ؟!
باید از کلیات شروع کرد.باید از مسولین خواست.باید از باشگاه خواست.افشین رفت عیادت اون باید جواب داشته باشه ..باید ادامه پیدا کنه.
مثال آخر :الان بازی سرخآبی ها رو بی حاشیه هستش.نمیدونم یادت هست یا نه .با هم ضیافت میرفتن نهار شام میخوردن...و کلی برنامه هایی که تنش رو کم کرد.
اما اینجا فقط 3 4 روز مونده بازی توی رسانه ها جو رو بیشتر میکنن ! و در ضمن از رشتی ها انتظار دارن فـــقــــط.
ما تا الان برای انزلی نقش پدر رو داشتیم ...همیشه زیر سایه ما رشد کردن ...اما دیگه رشد کردن این طفل و گردن کلفتی برای پدر "خیلی سنگین تموم میشه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 11:17 am

وا بدن برار تونم اَ اوزا میان وقت گیر باواردی اتحاد دِ چیه
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 11:37 am

نمیشه باور کرد چرا بعضی ها همش انتظار دارن این اتحاد همش یه طرفه ساخته بشه در صورتی دوستان همسایه همش بفکر تخریب این بنا هستن !!!!
تو این گیر وواگیر واقعآ بعضی ها رو چه جوری شور ملوان گرفته , خدا میدونه !!!!
عزیز جان این موضوع باید دراز مدت حل بشه آنهم با خواست دوطرف نه راضی کردن یه طرف !!! /7/
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 12:07 pm

اتحادازاین بهترکه تویه هفته قبل هردوتیم گیلانی یک هیچ باختن بایه پنالتی /10/ ......
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 1:15 pm

دوستان شک نکنید اتحادی که الان در گیلان وجود داره حداقل 15-10 سال هستش که وجود نداشته...(اون چیزی که به سن من قد میده)
الان جوانهای گیلانی خودشون و تاریخشون و هویتشون رو شناختند و برای اعتلای اون دارند میجنگند.....
این اتحاد من رو به آینده گیلان خیلی امیدوار میکنه....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 1:26 pm

قرمز و آبی نریم.امو همه گیلکیم /23/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال