عشق و علاقه به زادگاه و تلاش بی وقفه برای رشد و اعتلاش علی رغم تمام بی مهری هایی که بهش میشه بی نهایت زیباس و هر کسی که کوتاهی کنه تو این زمینه به نظر من بی غیرتی هستش ولی به چه قیمتی!!!!!!!
نظراتی که گذاشتی رو چند بار مرور کن نیما جان :
به نطر من ایرانیا افراطی هستند !
همین داماش گورستان سرداران و سربازان هخامنشی هست
یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های نژاد پرست که حرکت این عده جالبه !
و ..............
حداقل نظرات کسی که عکسش به عنوان آواتارت هست و دیگر بزرگای همین دیار (گیلان عزیز) رو در مورد ایران مرور کن شاید به یه چیزایی رسیدی!!!
نیما جان خیلی جوونی مثل خودم منم مثل تو بودم ولی ........ , قبلا هم چندین بار گفتم مرزهای ایران امروزی حداقل 2600 سال هستش که دیگه از این کوچکتر نشده , تو تمام این هزاره ها تو غم و شادی و درد و رنج کنار هم بودیم , مذهبی و معتقد نیستم ولی نمونه های آخرش جنگ , زلزله ها و ........ حالا به خاطر نفهمی چند نفر که لقب فارس و ایرانی بهش دادین میگین ما ایرانی نیستیم , میگی به ما ظلم شده , به کی ظلم نشده , یه جوری میگین فارس ها آدم شک میکنه نکنه این فارسها خیلی ظالمن , کجای ایران دست فارس بود تواین 100 سال برادر خرمی عزیز , رهبر!!! , شاه سابق و پدرش !!!!! , قاجارها!!!!! , کدوم!!!!؟؟؟؟
به جز اصفهان کدوم شهر فارس نشین الان اوضاعش خوبه!!!! (نگو تهران که فارس ها تو اونجا تو اقلیت قومی هستن)
یه جوری در مورد فارسها صحبت میکنین که انگار اینا صاحب خونه ان و ما مستاجر و هر ظلمی به ما میشه زیر سر ایناس!!
اون میرزایی که عکساش رو جوونای گیلانی نسل جدید عاشقانه به در و دیوار خودشون میزنن نه تنها نگفت من ایرانی نیستم بلکه تمام دغدغش ایران بود وبس[/quote:2995872367]
[color=black:2995872367][size=14:2995872367][b:2995872367]آبرار ، من این نظراتو ندادما

آبرار اتفاقا مخاطب صحبتام تو اون قسمت از حرفام شما بودی که فرمودی: عزیزجان ، دلیل این حس ناسیونالیستی افراطی که گفتید ، میدونید از کجاست؟؟ تو 100سال اخیر باید جستجوکرد. تو ظلمهایی که به گیلک ها شده.