چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم. خانه اش ویران باد...

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 7:24 am

[quote:6f6bd425e3="abararshahrebaran"]واقعا جا داره از روزبه تشکر کنم. روزبه یکی از دوستان خوب وقدیمی منه منم با حرفاش موافقم که باید متحد بود ولی فقط متحد بودن طرفدارها ملاک موفقیت یک تیم نیست و این افراد و مدیرانی که تو تیم هستند هم باید متحد باشند و مردانگی داشته باشند ایا به نظر شما ما در تیم خودمون افراد سالم داریم افرادی که به موفقیت داماش فکر کنند نه جیب خودشان واینکه سرمایه گذارانی که امندند هدفشان خدمته یا معروف کردن خودشان. وبعد یکی دوسال مگویند هزینه تیم داری زیاد بود و ما نمیتوانیم تیم داری کنیم و روز از نو و روزی از نو و مدیر عامل عاشق لنگ اگه فردا بهش پیشنهاد مدیریت تیم تهرانی رو بدن تو تیم ما میمونه نه نمیمونه من مطمئن هستم اگه کلاش هم اینجا بیوفته دیگه سراغشو نمیگیره ودر اخر اینکه کسانی میمونن که مال این شهرن مثل امید هرندی. که واقعا مظلومانه بر کنار شد ایا به نظر شما دفاع از حق جرمه و حداقل تو این شرایط مدیر عامل باید بیاد تو یه برنامه پربیننده از امید خان تشکر وعذر خواهی کنه به این صورت میشه یکم این جو کم بشه[/quote:6f6bd425e3] مرسی ممنونم
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 2:57 pm

چه کس میخواهد منو تو ما نشود====> دشمن
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 4:31 pm

واضحه چه کسی میخواد من و تو ما نشویم. همونهایی که یا اسم هرندی رو زبونشونه یا عابدینی. اینا جماعت بت پرستن که فقط یک بتی نیاز دارن که بپرستن. تازه بتشونم اشتباهی انتخاب کردن. کاش این بت داماش و رشت بود نه یک شخص. متاسفم چون این سایت شاید خیلی آزاد باشه ولی از نظر درک وقایع اصلا یکدست نیست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 4:48 pm

[quote:82988bb231="Inja-Rasht"]واضحه چه کسی میخواد من و تو ما نشویم. همونهایی که یا اسم هرندی رو زبونشونه یا عابدینی. اینا جماعت بت پرستن که فقط یک بتی نیاز دارن که بپرستن. تازه بتشونم اشتباهی انتخاب کردن. کاش این بت داماش و رشت بود نه یک شخص. متاسفم چون این سایت شاید خیلی آزاد باشه ولی از نظر درک وقایع اصلا یکدست نیست.[/quote:82988bb231] من هم میگم باید متحد شد ولی یه چیزی باید بگم اونم اینه که عابدینی فقط هرندی رو بر کنار نزد بلکه شاید یه ضربه مهلک به فوتبال رشت زد واین باعث این شد که فوتبال رشت چندین سال عقب بیوفته واونم اینه که مربیان رشتی دیگه نمیتونن تواناییهای خودشون رو نشون بدن وباید از مربیانی که تاریخ مصرفشون گذشته و دیگه کارایی ندارن استفاده کرد و همون میدونیم که این مربیان اون تعصب رو به رشت هم ندارن وفقط بخاطر پول میان ومیرن و چیزی هم عایید این فوتبال رشت نمیشه
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 4:50 pm

[quote:41df5895d7="Inja-Rasht"]واضحه چه کسی میخواد من و تو ما نشویم. همونهایی که یا اسم هرندی رو زبونشونه یا عابدینی. اینا جماعت بت پرستن که فقط یک بتی نیاز دارن که بپرستن. تازه بتشونم اشتباهی انتخاب کردن. کاش این بت داماش و رشت بود نه یک شخص. متاسفم چون این سایت شاید خیلی آزاد باشه ولی از نظر درک وقایع اصلا یکدست نیست.[/quote:41df5895d7] من هم میگم باید متحد شد ولی یه چیزی باید بگم اونم اینه که عابدینی فقط هرندی رو بر کنار نزد بلکه شاید یه ضربه مهلک به فوتبال رشت زد واین باعث این شد که فوتبال رشت چندین سال عقب بیوفته واونم اینه که مربیان رشتی دیگه نمیتونن تواناییهای خودشون رو نشون بدن وباید از مربیانی که تاریخ مصرفشون گذشته و دیگه کارایی ندارن استفاده کرد و هممون میدونیم که این مربیان اون تعصب رو به رشت هم ندارن وفقط بخاطر پول میان ومیرن و چیزی هم عایید این فوتبال رشت نمیشه
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 4:57 pm

[quote:8cdddc38a4="abararshahrebaran"][quote:8cdddc38a4="Inja-Rasht"]واضحه چه کسی میخواد من و تو ما نشویم. همونهایی که یا اسم هرندی رو زبونشونه یا عابدینی. اینا جماعت بت پرستن که فقط یک بتی نیاز دارن که بپرستن. تازه بتشونم اشتباهی انتخاب کردن. کاش این بت داماش و رشت بود نه یک شخص. متاسفم چون این سایت شاید خیلی آزاد باشه ولی از نظر درک وقایع اصلا یکدست نیست.[/quote:8cdddc38a4] من هم میگم باید متحد شد ولی یه چیزی باید بگم اونم اینه که عابدینی فقط هرندی رو بر کنار نزد بلکه شاید یه ضربه مهلک به فوتبال رشت زد واین باعث این شد که فوتبال رشت چندین سال عقب بیوفته واونم اینه که مربیان رشتی دیگه نمیتونن تواناییهای خودشون رو نشون بدن وباید از مربیانی که تاریخ مصرفشون گذشته و دیگه کارایی ندارن استفاده کرد و همون میدونیم که این مربیان اون تعصب رو به رشت هم ندارن وفقط بخاطر پول میان ومیرن و چیزی هم عایید این فوتبال رشت نمیشه[/quote:8cdddc38a4]

خب الان منظور شما چیه؟؟؟ ما چیکار کنیم؟ بریم به عابدینی و درخشان و قویدل فحش بدیم خوبه؟ یا فقط داماش رو حمایت کنیم؟ اصلا مطرح کردن این حرفا که کی مقصر بود چه دردی از من و شما درمان میکنه؟ چه دردی از تیم درمان میکنه؟ اصلا اگه دنبال مقصر بگردیم و باهم متحد بشیم ولی با تیم و مجموعه تیم متحد نشیم و خواهان پیروزیش نباشیم اتحادمون به چه دردی میخوره؟ لطفا به سوالای من جواب بده. واقعا میخوام بدونم منظور بچه هایی که از عابدینی یا هرندی حمایت میکنن چیه و دنبال چی هستن؟
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 5:11 pm

امید هرندی عزیز سوابق شما در داماش برای هیچ کس پوشیده نیست و مردم گیلان خدماتی را که شما به این تیم کردین هرگز از یاد نمیبرن ! اما همه این ها دلیل نمیشه که با مصاحبه های پیاپی به آتش به راه افتاده هیزم اضافه کنید !
یعنی الان تمام فکرتان این شده که داماش یک پله صعود نکند تا امید هرندی باقی بمانید ؟؟؟ نتیجه این همه سال ماندن در این تیم این آرزو شده ؟؟
امید خان همه ما این روز ها ناراحتیم . هم به خاطر نتایج تیم و هم مسائل پیش آمده ، با این صحبت ها بد تر نمک به زخم دلمان میزنید و به سمتی میروید که به جایگاه امیدی که فرمانروای قلبمان شد شک کنیم !

امید وارم همان امیدی شوید که اول فصل شناختیم و آرزویتان موفقیت داماش باشد نه سایر مسائلی که حتی فکر کردن بهش باعث انزجار میشود ( منبع فیس بوک داماش گیلان)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط rashti_sarvar در دوشنبه سپتامبر 24, 2012 5:25 pm .
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abararshahrebaran » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 5:16 pm

نظر من این بود که انسان یک روز اغاز میشه و یه روز هم تمام و دیگه اون کارایی رو نداره من میگم قبل از اینکه کار به حیا کن رها کن برسه مدیر عامل تیم متوجه بشه که دیگه دورانش به سر اومده و باید با احترام خداحافظی کنه وبره شما تیم همسایه رو ببین درودگر اومده تمام پیشکسوتان رو جمع کرده تمام استخوا خورد کرده های ملوان رو اورده بهشون بها داده ایا اونا هم پورغلامی رو برکنار کردن نه نکردن چون که پیشکسوت اون شهر دلش خیلی بیشتر از یه ادم غریبه میسوزه و در تیم ما برعکسه کسایی الان هستن که اصلا مال این شهر نیستن و کارنامشون هم معلومه در نابود کردن بقیه تیمهای لیگ برتری. واینو یادت نره که این حواشی رو طرفدارها شروع نکردن که بخوان تموم کنن اینو مدیر عاملی به وجود اورد که اصلا عاشق این شهرو واین تیم نیست و عاشق تیم لنگه
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط abararshahrebaran » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 5:21 pm

[quote:71a1eb5654="rashti_sarvar"]امید هرندی عزیز سوابق شما در داماش برای هیچ کس پوشیده نیست و مردم گیلان خدماتی را که شما به این تیم کردین هرگز از یاد نمیبرن ! اما همه این ها دلیل نمیشه که با مصاحبه های پیاپی به آتش به راه افتاده هیزم اضافه کنید !
یعنی الان تمام فکرتان این شده که داماش یک پله صعود نکند تا امید هرندی باقی بمانید ؟؟؟ نتیجه این همه سال ماندن در این تیم این آرزو شده ؟؟
امید خان همه ما این روز ها ناراحتیم . هم به خاطر نتایج تیم و هم مسائل پیش آمده ، با این صحبت ها بد تر نمک به زخم دلمان میزنید و به سمتی میروید که به جایگاه امیدی که فرمانروای قلبمان شد شک کنیم !

امید وارم همان امیدی شوید که اول فصل شناختیم و آرزویتان موفقیت داماش باشد نه سایر مسائلی که حتی فکر کردن بهش باعث انزجار میشود[/quote:71a1eb5654] اخه امید کی گفت که دوست دارم داماش نتیجه نگیره از تو انتظار نداشتم روزبه
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 5:22 pm

[quote:6b86219b07="abararshahrebaran"][quote:6b86219b07="rashti_sarvar"]امید هرندی عزیز سوابق شما در داماش برای هیچ کس پوشیده نیست و مردم گیلان خدماتی را که شما به این تیم کردین هرگز از یاد نمیبرن ! اما همه این ها دلیل نمیشه که با مصاحبه های پیاپی به آتش به راه افتاده هیزم اضافه کنید !

امید وارم همان امیدی شوید که اول فصل شناختیم و آرزویتان موفقیت داماش باشد نه سایر مسائلی که حتی فکر کردن بهش باعث انزجار میشود[/quote:6b86219b07] اخه امید کی گفت که دوست دارم داماش نتیجه نگیره از تو انتظار نداشتم روزبه[/quote:6b86219b07] این اخرین مصاحبه هرندی بود که تو فیس بوک نوشته
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abararshahrebaran » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 6:46 pm

[quote:3cccaa936a="Inja-Rasht"][quote:3cccaa936a="abararshahrebaran"][quote:3cccaa936a="Inja-Rasht"]واضحه چه کسی میخواد من و تو ما نشویم. همونهایی که یا اسم هرندی رو زبونشونه یا عابدینی. اینا جماعت بت پرستن که فقط یک بتی نیاز دارن که بپرستن. تازه بتشونم اشتباهی انتخاب کردن. کاش این بت داماش و رشت بود نه یک شخص. متاسفم چون این سایت شاید خیلی آزاد باشه ولی از نظر درک وقایع اصلا یکدست نیست.[/quote:3cccaa936a] من هم میگم باید متحد شد ولی یه چیزی باید بگم اونم اینه که عابدینی فقط هرندی رو بر کنار نزد بلکه شاید یه ضربه مهلک به فوتبال رشت زد واین باعث این شد که فوتبال رشت چندین سال عقب بیوفته واونم اینه که مربیان رشتی دیگه نمیتونن تواناییهای خودشون رو نشون بدن وباید از مربیانی که تاریخ مصرفشون گذشته و دیگه کارایی ندارن استفاده کرد و همون میدونیم که این مربیان اون تعصب رو به رشت هم ندارن وفقط بخاطر پول میان ومیرن و چیزی هم عایید این فوتبال رشت نمیشه[/quote:3cccaa936a]

خب الان منظور شما چیه؟؟؟ ما چیکار کنیم؟ بریم به عابدینی و درخشان و قویدل فحش بدیم خوبه؟ یا فقط داماش رو حمایت کنیم؟ اصلا مطرح کردن این حرفا که کی مقصر بود چه دردی از من و شما درمان میکنه؟ چه دردی از تیم درمان میکنه؟ اصلا اگه دنبال مقصر بگردیم و باهم متحد بشیم ولی با تیم و مجموعه تیم متحد نشیم و خواهان پیروزیش نباشیم اتحادمون به چه دردی میخوره؟ لطفا به سوالای من جواب بده. واقعا میخوام بدونم منظور بچه هایی که از عابدینی یا هرندی حمایت میکنن چیه و دنبال چی هستن؟[/quote:3cccaa936a]نظر من این بود که انسان یک روز اغاز میشه و یه روز هم تمام و دیگه اون کارایی رو نداره من میگم قبل از اینکه کار به حیا کن رها کن برسه مدیر عامل تیم متوجه بشه که دیگه دورانش به سر اومده و باید با احترام خداحافظی کنه وبره شما تیم همسایه رو ببین درودگر اومده تمام پیشکسوتان رو جمع کرده تمام استخوا خورد کرده های ملوان رو اورده بهشون بها داده ایا اونا هم پورغلامی رو برکنار کردن نه نکردن چون که پیشکسوت اون شهر دلش خیلی بیشتر از یه ادم غریبه میسوزه و در تیم ما برعکسه کسایی الان هستن که اصلا مال این شهر نیستن و کارنامشون هم معلومه در نابود کردن بقیه تیمهای لیگ برتری. واینو یادت نره که این حواشی رو طرفدارها شروع نکردن که بخوان تموم کنن اینو مدیر عاملی به وجود اورد که اصلا عاشق این شهرو واین تیم نیست و عاشق تیم لنگه
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط abararshahrebaran » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 6:53 pm

[quote:a801032fd9="rashti_sarvar"][quote:a801032fd9="abararshahrebaran"][quote:a801032fd9="rashti_sarvar"]امید هرندی عزیز سوابق شما در داماش برای هیچ کس پوشیده نیست و مردم گیلان خدماتی را که شما به این تیم کردین هرگز از یاد نمیبرن ! اما همه این ها دلیل نمیشه که با مصاحبه های پیاپی به آتش به راه افتاده هیزم اضافه کنید !

امید وارم همان امیدی شوید که اول فصل شناختیم و آرزویتان موفقیت داماش باشد نه سایر مسائلی که حتی فکر کردن بهش باعث انزجار میشود[/quote:a801032fd9] اخه امید کی گفت که دوست دارم داماش نتیجه نگیره از تو انتظار نداشتم روزبه[/quote:a801032fd9] این اخرین مصاحبه هرندی بود که تو فیس بوک نوشته[/quote:a801032fd9] از کجا معلوم اون مصاحبه راست باشه و دروغ نباشه ما نباید هر چیزی رو هرجا نوشت باور کنیم
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 7:40 pm

[quote:68d5e9120b="abararshahrebaran"][quote:68d5e9120b="Inja-Rasht"][quote:68d5e9120b="abararshahrebaran"][quote:68d5e9120b="Inja-Rasht"]واضحه چه کسی میخواد من و تو ما نشویم. همونهایی که یا اسم هرندی رو زبونشونه یا عابدینی. اینا جماعت بت پرستن که فقط یک بتی نیاز دارن که بپرستن. تازه بتشونم اشتباهی انتخاب کردن. کاش این بت داماش و رشت بود نه یک شخص. متاسفم چون این سایت شاید خیلی آزاد باشه ولی از نظر درک وقایع اصلا یکدست نیست.[/quote:68d5e9120b] من هم میگم باید متحد شد ولی یه چیزی باید بگم اونم اینه که عابدینی فقط هرندی رو بر کنار نزد بلکه شاید یه ضربه مهلک به فوتبال رشت زد واین باعث این شد که فوتبال رشت چندین سال عقب بیوفته واونم اینه که مربیان رشتی دیگه نمیتونن تواناییهای خودشون رو نشون بدن وباید از مربیانی که تاریخ مصرفشون گذشته و دیگه کارایی ندارن استفاده کرد و همون میدونیم که این مربیان اون تعصب رو به رشت هم ندارن وفقط بخاطر پول میان ومیرن و چیزی هم عایید این فوتبال رشت نمیشه[/quote:68d5e9120b]

خب الان منظور شما چیه؟؟؟ ما چیکار کنیم؟ بریم به عابدینی و درخشان و قویدل فحش بدیم خوبه؟ یا فقط داماش رو حمایت کنیم؟ اصلا مطرح کردن این حرفا که کی مقصر بود چه دردی از من و شما درمان میکنه؟ چه دردی از تیم درمان میکنه؟ اصلا اگه دنبال مقصر بگردیم و باهم متحد بشیم ولی با تیم و مجموعه تیم متحد نشیم و خواهان پیروزیش نباشیم اتحادمون به چه دردی میخوره؟ لطفا به سوالای من جواب بده. واقعا میخوام بدونم منظور بچه هایی که از عابدینی یا هرندی حمایت میکنن چیه و دنبال چی هستن؟[/quote:68d5e9120b]نظر من این بود که انسان یک روز اغاز میشه و یه روز هم تمام و دیگه اون کارایی رو نداره من میگم قبل از اینکه کار به حیا کن رها کن برسه مدیر عامل تیم متوجه بشه که دیگه دورانش به سر اومده و باید با احترام خداحافظی کنه وبره شما تیم همسایه رو ببین درودگر اومده تمام پیشکسوتان رو جمع کرده تمام استخوا خورد کرده های ملوان رو اورده بهشون بها داده ایا اونا هم پورغلامی رو برکنار کردن نه نکردن چون که پیشکسوت اون شهر دلش خیلی بیشتر از یه ادم غریبه میسوزه و در تیم ما برعکسه کسایی الان هستن که اصلا مال این شهر نیستن و کارنامشون هم معلومه در نابود کردن بقیه تیمهای لیگ برتری. واینو یادت نره که این حواشی رو طرفدارها شروع نکردن که بخوان تموم کنن اینو مدیر عاملی به وجود اورد که اصلا عاشق این شهرو واین تیم نیست و عاشق تیم لنگه[/quote:68d5e9120b]

منظورت از استخوان خرد کرده ها همونی هست که تو دهات همسایه بهش میگن کرگردن بی حیا؟؟!! برادر من اگه الگوی ما اون تیم باشه و عابدینی در به کوتاهی درودگر باشه که خاک بر سر ما اگر ساکت بمونیم. الگوی ما باید تیمی مثل سپاهان باشه که داره تو آسیا آقایی میکنه و پزش به همه ایران میدن که اصفهان قطب ورزشه نه تیم در پیتی که غیر ادعای تو خالی هیچی نیست و زمان جنگ و بدبختی با بودجه دولتی اونم از یکی از قویترین ارگانهای مملکت در اون زمان خیبر لرستان رو برده و دوتا قهرمانی زپرتی رو در غیاب اکثر تیمهای مطرح اون موقع آورده. من به عنوان یک رشتی روزی که اینقدر بدبخت بشم که الگوم شهرهایی باشن که حداقل 100 سال از شهرم عقبن سرم میذارم میمیرم. نگران عابدینی هم نباشید دیر یا زود باید بره چون هر آمدنی رفتنی داره و این تیم شهر رشت(دقت بکن اسم تیم رو نبردم چون اصالت یک تیم به اصالت شهرش هست و تیم شهر با اصالتی مثل رشت که هیچ وقت نامش دچار تغیر نشده اصالتش رو از شهرش داره) به پشتوانه هواداران هوشیاری که مو رو از ماست میکشن و میدونن کی ساکت باشن و کی فریاد بزنن همیشه پایدار خواهد بود. در پایان بهت قول میدم اونی که شما به عنوان الگو معرفی کردی آخر فصل زیر ما دست و پا خواهد زد فقط صبر کن و یادت باشه در این تاریخ چی گفتم. اونوقت ببینم بازم درودگر شیاد و تیم زپرتیش الگوت میمونه یا نه؟!
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abararshahrebaran » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 8:48 am

[quote:1359af2d9f="Inja-Rasht"][quote:1359af2d9f="abararshahrebaran"][quote:1359af2d9f="Inja-Rasht"][quote:1359af2d9f="abararshahrebaran"][quote:1359af2d9f="Inja-Rasht"]واضحه چه کسی میخواد من و تو ما نشویم. همونهایی که یا اسم هرندی رو زبونشونه یا عابدینی. اینا جماعت بت پرستن که فقط یک بتی نیاز دارن که بپرستن. تازه بتشونم اشتباهی انتخاب کردن. کاش این بت داماش و رشت بود نه یک شخص. متاسفم چون این سایت شاید خیلی آزاد باشه ولی از نظر درک وقایع اصلا یکدست نیست.[/quote:1359af2d9f] من هم میگم باید متحد شد ولی یه چیزی باید بگم اونم اینه که عابدینی فقط هرندی رو بر کنار نزد بلکه شاید یه ضربه مهلک به فوتبال رشت زد واین باعث این شد که فوتبال رشت چندین سال عقب بیوفته واونم اینه که مربیان رشتی دیگه نمیتونن تواناییهای خودشون رو نشون بدن وباید از مربیانی که تاریخ مصرفشون گذشته و دیگه کارایی ندارن استفاده کرد و همون میدونیم که این مربیان اون تعصب رو به رشت هم ندارن وفقط بخاطر پول میان ومیرن و چیزی هم عایید این فوتبال رشت نمیشه[/quote:1359af2d9f]

خب الان منظور شما چیه؟؟؟ ما چیکار کنیم؟ بریم به عابدینی و درخشان و قویدل فحش بدیم خوبه؟ یا فقط داماش رو حمایت کنیم؟ اصلا مطرح کردن این حرفا که کی مقصر بود چه دردی از من و شما درمان میکنه؟ چه دردی از تیم درمان میکنه؟ اصلا اگه دنبال مقصر بگردیم و باهم متحد بشیم ولی با تیم و مجموعه تیم متحد نشیم و خواهان پیروزیش نباشیم اتحادمون به چه دردی میخوره؟ لطفا به سوالای من جواب بده. واقعا میخوام بدونم منظور بچه هایی که از عابدینی یا هرندی حمایت میکنن چیه و دنبال چی هستن؟[/quote:1359af2d9f]نظر من این بود که انسان یک روز اغاز میشه و یه روز هم تمام و دیگه اون کارایی رو نداره من میگم قبل از اینکه کار به حیا کن رها کن برسه مدیر عامل تیم متوجه بشه که دیگه دورانش به سر اومده و باید با احترام خداحافظی کنه وبره شما تیم همسایه رو ببین درودگر اومده تمام پیشکسوتان رو جمع کرده تمام استخوا خورد کرده های ملوان رو اورده بهشون بها داده ایا اونا هم پورغلامی رو برکنار کردن نه نکردن چون که پیشکسوت اون شهر دلش خیلی بیشتر از یه ادم غریبه میسوزه و در تیم ما برعکسه کسایی الان هستن که اصلا مال این شهر نیستن و کارنامشون هم معلومه در نابود کردن بقیه تیمهای لیگ برتری. واینو یادت نره که این حواشی رو طرفدارها شروع نکردن که بخوان تموم کنن اینو مدیر عاملی به وجود اورد که اصلا عاشق این شهرو واین تیم نیست و عاشق تیم لنگه[/quote:1359af2d9f]

منظورت از استخوان خرد کرده ها همونی هست که تو دهات همسایه بهش میگن کرگردن بی حیا؟؟!! برادر من اگه الگوی ما اون تیم باشه و عابدینی در به کوتاهی درودگر باشه که خاک بر سر ما اگر ساکت بمونیم. الگوی ما باید تیمی مثل سپاهان باشه که داره تو آسیا آقایی میکنه و پزش به همه ایران میدن که اصفهان قطب ورزشه نه تیم در پیتی که غیر ادعای تو خالی هیچی نیست و زمان جنگ و بدبختی با بودجه دولتی اونم از یکی از قویترین ارگانهای مملکت در اون زمان خیبر لرستان رو برده و دوتا قهرمانی زپرتی رو در غیاب اکثر تیمهای مطرح اون موقع آورده. من به عنوان یک رشتی روزی که اینقدر بدبخت بشم که الگوم شهرهایی باشن که حداقل 100 سال از شهرم عقبن سرم میذارم میمیرم. نگران عابدینی هم نباشید دیر یا زود باید بره چون هر آمدنی رفتنی داره و این تیم شهر رشت(دقت بکن اسم تیم رو نبردم چون اصالت یک تیم به اصالت شهرش هست و تیم شهر با اصالتی مثل رشت که هیچ وقت نامش دچار تغیر نشده اصالتش رو از شهرش داره) به پشتوانه هواداران هوشیاری که مو رو از ماست میکشن و میدونن کی ساکت باشن و کی فریاد بزنن همیشه پایدار خواهد بود. در پایان بهت قول میدم اونی که شما به عنوان الگو معرفی کردی آخر فصل زیر ما دست و پا خواهد زد فقط صبر کن و یادت باشه در این تاریخ چی گفتم. اونوقت ببینم بازم درودگر شیاد و تیم زپرتیش الگوت میمونه یا نه؟![/quote:1359af2d9f] ببین من از حرفهایی که زدی متوجه شدم که داری احساسی نظر میدی من دفاع تیم شهر همسایه رو نکردم و اصلا حرفی از تغییر نام نزدم من میگم پیشکسوتان رو جمع کرده دلسوختگان رو جمع کرده اینا کسایی بودن که عمر خودشون رو واسه اون شهر گذاشتن وبهتر از ادمهای دلالی هستن که بیاد به شهرشون به اسم مدیر و مربی و غیره ولی رشت تو این چند سال به چه کسایی پناه برد استانکو عبدی نتیجه سقوط به فیروز کریمی دلال پناه برد عاقبتشو که همه میدونیم به پوشنیک پناه برد به دینورزاده به تاتار و حالا به درخشان واقعا ما تو شهرمون مربیهایی بومی خودمون به خدا صد برابر از اینا بهتر هستند اخه ببین ما تواین چند سال چند تا مربی اوردیم اخه ازمون و خطا تا کی. همیشه برامون مرغ همسایه غازه میدونی چرا تو رشت اقای مدیر هر کاری دلش میخواد میکنه و کسی هم نمیتونه بهش بگه بالای چشت ابرویه از تغییر رنگ لباس در سال اول از فیروزه ای به قرمز و بعد ابی وقرمز وحالا هم که شده کپی پیراهن استقلال چون که من وتو ودر کل ما رشتی ها هیچ وقت متحد نبودیم ولی در شهر همسایه اینطور نیست وجرات ندارن غیر بومی رو مربی کنن این چهل سال قدمت ملون این رو میگه در اخر شما سپاهان رو مثال زدی سپاهان تمام تشکیلاتش اصفهانی بودن از هیئت مدیره تا مدیر عامل ساکت ده سال مدیر بود و حالا رحیمی اومده و داره راه اون رو میره تو رو خدا تورو خدا احساسی نظر ندین عابدینی خیلی خدمت کرد ولی کم هم به فوتبال رشت ضربه نزد. بحث من امسال نیست بحث من مسائل خیلی کلی این شهره که همش ازش ضربه خوردیم چون همیشه به غریبه اطمینان میکنیم ولی به خودی نه
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط civilboy » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 9:51 am

تا حدودی با abararshahrebaran موافقم، ولی نه در وضعیت فعلی، الان موقع این حرفا نیست، خونه تکونی به همین راحتی نیست که وسط فصل اتفاق بیفته و اب از اب تکون نخوره، دوستمون ملوانو مثال زد، کاملا باهاش موافقم، حال بماند که بعضی دوستان رو اسم بعضی تیمها حساسند!
تیمهای موفق معمولا در راس کار یه بومی قرار داره، تراکتور، سپاهان، ملوان سابق و خیلی از تیمها مدیر عاملشون از همون شهره، ولی باید ببینیم در وضعیت کنونی با این جابجایی چه نصیبمون میشه و چی از دست میره. به هر حال خیلی از بازیکنا به اعتبار عابدینی موندن، اسپانسرو تیمو عابدینی جذب کرد.
بنظر من جابجایی مدیر عامل باید در اخر فصل اتفاق بیفته اونم در فصل بعد.
الان فقط حمایت واسه منم فرقی نمیکنه درخشان رو تیم باشه یا هرندی
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان