[quote:e6965f125b="777"][quote:e6965f125b="raincityboy"][quote:e6965f125b="333"][b:e6965f125b]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:e6965f125b][/quote:e6965f125b]
[color=black:e6965f125b]
شما توی قزوین بودین؟؟
جسارت نباشه ببخشید این حرفو میزنم اگر به شما کسی فحش خواهر و مادر بده چطور مصاحبه میکنید؟ همین سراوانی برای بازی با سایپا 1000 نفر برد کرج حالا بازم با پول باشگاه ولی این رسمش نیست که با فحاشی حرمت ها بشکونیم انگار ما عقل کل هستیم و دیگران هیچ چیزی نمیفهم
من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:e6965f125b][/quote:e6965f125b]
[color=black:e6965f125b]تااونجایی که من یادم میاد به سراوانی فحاشی نشد فقط شعارعلی سراوانی تاسف تاسف گفته شد حالا شایدمن بادم نمیاد

[/quote:e6965f125b]
منم فحاشی به سراوانی رو نشنیدم.و اگر هم میشنیدم نمیتونستم کاری کنم.اگه یه روزی یه کسی به سراوانی چیزی میگفت جلوشو میگرفتم ولی حالا هرکسی چیزی بگه من نمیتونم چیزی بگم.چون آقای سراوانی جای دفاع برامون نذاشت.من فردا سر تمرین هم این حرفها رو بهش میزنم.واسه من خیلی گرون تموم شد یه مامور تو یه شهر غریب بیاد بنر یه رشتی رو پاره کنه((البته نه اون بنر واسه من بود نه من نصبش کردم ونه...) ولی آقای سراوانی اگه مخالف این کارها بود میتونست بیاد و به یکیمون بگه که بنرو باز کنید.خدارو شکر شمارمونم که داره ولی آقای سراوانی طوری رفتار کرد که انگار ما جزامی هستیم.به نظر من نصب بنر هرندی اشتباه بود ولی پاره کردن بنر گندی بود که به این راحتی پاک نمیشه.من خیلی حرفها دارم که آقای سراوانی باید پاسخگو باشه.شاید ما اشتباه کنیم ولی باید یکی به ما جواب بده که دلیل این همه بی محلی چیه؟ما این همه راهو پاشدیم اومدیم قزوین بعد هیچ کس نمیاد طرف ما.چیه ازمون شاکی هستین.خوب ما هم شاکییم.شما مگه واسه ما چی کار کردید که انتظار دارید بچه های ما بدون کوچکترین اشتباهی تو ورزشگاه شعار بدن.بنده ی خدا تا 1 ماه پیش همه ازت حمایت میکردن.بعد همتون گفتید تماشاگره ما قاتله،جانیه،آدم کشه.یه خورده فکر کردین شاید مشکل از خودتو باشه.بخدا همه مسئول دارن ماهم داریم.
محمود جان شما میگی بازی سایپا تماشاگر برده،فکر میکنی عاشق چشم ابروی ما بودن.نه داداش من
فقط میتونم بگم علی سراوانی الان هیچ محبوبیت بین تماشاگرها نداره.مقصرش هم تنها و تنها خودشه.سیبل قرار دادن تماشاگر آخر عاقبت نداره.همین الان میشه بیاد و خیلی از ابهاماتو رفع کنه ولی الان هیچ کس طرفه ما نمیاد.انگار ما بو میدیم
اون موقعی که گل و بلبل بود و همه ازتون حمایت میکردن رشتی ها خوب بودن ولی حالا که خودتو اومدین با سیاست پیش برین تا مارو جریمه نکنن و دیدیم کمیته ی انظباتی چه بلایی سرمون آورد و به معنای واقعی کلمه مارو بخاطر منفعت باشگاه سوزوندین.ما شدیم مسخره ی یه کشور تا باشگاه محروم نشه.بدبختی اینه اگه مثلا یه جلسه بود باز یه چیزی ولی دیدیم الکی مارو سوزوندین..
فقط این وسط دلم واسه کسی میسوزه که 6000 تون بیشتر نداشت و منو قسم داد جونه مادرت ،رضا منو ببر قزوین.من اونجا قایمکی میام تو ورزشگاه فقط اومدیم رشت 500 تومن بهم بده تا من برم خونه و اومد قزوین ولی...
اون ... که میدونید چیه.دسته گلی بود که به آب دادین.
من فقط شرمنده ی کسی هستم که بعد پنالتی گریه میکرد.من...
حالا فکر میکنید من کی هستم که شرمنده ام.یه آدم معمولی.یه کاربر ساده ی وارش اسپرت.من اگه جای مسئولین باشگاه بودم از غصه میمردم...
یه همچین طرفداری رو باید بخوابید و تو خواب ببینید آقای سراوانی...[/color:e6965f125b]