[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بازی داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان در عضدی بدون تماشاگر

بازی داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان در عضدی بدون تماشاگر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط chile1369 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:05 pm

خوبه
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:14 pm

[quote:8689519470="raincityboy"][quote:8689519470="777"][quote:8689519470="raincityboy"][quote:8689519470="333"][b:8689519470]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:8689519470][/quote:8689519470]

[color=black:8689519470]
شما توی قزوین بودین؟؟

جسارت نباشه ببخشید این حرفو میزنم اگر به شما کسی فحش خواهر و مادر بده چطور مصاحبه میکنید؟ همین سراوانی برای بازی با سایپا 1000 نفر برد کرج حالا بازم با پول باشگاه ولی این رسمش نیست که با فحاشی حرمت ها بشکونیم انگار ما عقل کل هستیم و دیگران هیچ چیزی نمیفهم

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:8689519470][/quote:8689519470]
تااونجایی که من یادم میاد به سراوانی فحاشی نشد فقط شعارعلی سراوانی تاسف تاسف گفته شد حالا شایدمن بادم نمیاد :roll:[/quote:8689519470]
[color=black:8689519470]
داداش یکم بیشتر فکر کنی یادت میاد یا از چند نفر دیگه بپرس شاید من دروغ بگم، هوادارا گفتند سراوانی ابای ....

قبول کنید ما حرمت ها شکوندیم از لیدرهای قدیمی که حتی اگر بلد نباشند تشویق کنند بازهم باید حرمتشون حفظ میشد

کاش میتونستم حرفهایی که با مید هرندی زدم در اینجا منعکس کنم تا متوجه بشید واقعیت چیز دیگری است و حتی خود امید هرندی از فحاشی به سراوانی و ضرب و شتم مرغوب بسیار ناراحت هست

بلاخره من یک نکات کوچکی صحبتهام با امیدخان گفتم اگر کسی یا شخصی فکر میکنه دروغ میگم فایل صوتیشو در آینده بعد از تمام این جریانات انتشار میدم[/color:8689519470][/quote:8689519470]
نه داداش گل من هیچ کس یا شخصی فکر نمیکنه شما داری دروغ میگی شما راست میگی اون فایل صوتی هم تو ارشیوت نگه دار...
متاسقانه دروغ همین اقا داره میگه همین ادمی که به همشهری خودش رحم نکرد همین ادمی که تو پیچ خودش بر ضد امید خان حرف زد...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Mordab در يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:20 pm .
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:16 pm

[quote:0b01e83d1b="raincityboy"][quote:0b01e83d1b="777"][quote:0b01e83d1b="raincityboy"][quote:0b01e83d1b="333"][b:0b01e83d1b]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:0b01e83d1b][/quote:0b01e83d1b]

[color=black:0b01e83d1b]
شما توی قزوین بودین؟؟

جسارت نباشه ببخشید این حرفو میزنم اگر به شما کسی فحش خواهر و مادر بده چطور مصاحبه میکنید؟ همین سراوانی برای بازی با سایپا 1000 نفر برد کرج حالا بازم با پول باشگاه ولی این رسمش نیست که با فحاشی حرمت ها بشکونیم انگار ما عقل کل هستیم و دیگران هیچ چیزی نمیفهم

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:0b01e83d1b][/quote:0b01e83d1b]
تااونجایی که من یادم میاد به سراوانی فحاشی نشد فقط شعارعلی سراوانی تاسف تاسف گفته شد حالا شایدمن بادم نمیاد :roll:[/quote:0b01e83d1b]
[color=black:0b01e83d1b]
داداش یکم بیشتر فکر کنی یادت میاد یا از چند نفر دیگه بپرس شاید من دروغ بگم، هوادارا گفتند سراوانی ابای ....

قبول کنید ما حرمت ها شکوندیم از لیدرهای قدیمی که حتی اگر بلد نباشند تشویق کنند بازهم باید حرمتشون حفظ میشد

کاش میتونستم حرفهایی که با مید هرندی زدم در اینجا منعکس کنم تا متوجه بشید واقعیت چیز دیگری است و حتی خود امید هرندی از فحاشی به سراوانی و ضرب و شتم مرغوب بسیار ناراحت هست

بلاخره من یک نکات کوچکی صحبتهام با امیدخان گفتم اگر کسی یا شخصی فکر میکنه دروغ میگم فایل صوتیشو در آینده بعد از تمام این جریانات انتشار میدم[/color:0b01e83d1b][/quote:0b01e83d1b]
حالا اون یه تیکه یادم اومد ولی خیلی کم بود شاید 10 ثانیه اونم تعداد کمی میگفتن ولی کلا بیخیال شو ابرار الان دیگه کش دادن ماجرابی قایده هست وضرر درضمن اصن کارخوبی نکردی که صدایه هرندی رو ضبط کردی راستشو بگو ازکی خط میگیری :D :wink:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:22 pm

[quote:05ced09317="Mordab"][quote:05ced09317="raincityboy"][quote:05ced09317="333"][b:05ced09317]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:05ced09317][/quote:05ced09317]

[color=black:05ced09317]
شما توی قزوین بودین؟؟

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:05ced09317][/quote:05ced09317]
جالبه که امید خان همچین حرفی زده پس قضیه پاره شدن بنر امید خان به دستور این اقا چیه؟[/quote:05ced09317]

[color=black:05ced09317]من پیگیری کردم موضوع پاره شدن بنر امید خان، در قوانین جدیدی که به ناظران مسابقات داده شده است هیچ بنر و پرده ای نباید به فنس بسته شود، حالا اون دیگه بستگی داره به ارتباط ناظر با باشگاه ها، یکی قوانین اجرا میکنه و یکی هم قوانین اجرا نمیکنه اگر هم یادتون باشه در ورزشگاه عضدی هم پرده و بنر هوادارها اجازه نداشتند بزنند اون هم در قسمت رو به رو، البته مسئولین باشگاه با ناظرین صحبت میکردند که در قسمت های پشت دروازه اجازه بنر و زدن پرده داده میشد

در بازی داماش ، راه اهن ناظر بازی اقای شهبازی به مامورین نیروی انتظامی دستور داد تا بنر جمع اوری کنند که یک سرباز اومد بنر از فنس بکشه فنس اون ورزشگاه هم قدیمی بود و میله های فنس زده بود بیرون وقتی سرباز میخواست بنر بکنه با مقاومت ما تماشاگرا مواجع شد که در همین بکش،بکش بنر به فنس گیر میکنه و قسمت پایین بنر پاره میشه من حتی با نیروی انظامی صحبت کردم گفت سرباز میخواست بنر بکنه و بده به هوادارها فقط نباید به فنس بسته میشد، در پایان بازی هم اقای رضا زارع طلب با مامورین صحبت کرد تا متوجه بشه که چه کسی دستور کندن بنر را داد که اون مامور نام ان شخص را نمیدانست و گفت کسی که موهای جو گندمی دارد و پیراهن سرمه ای تنش است که اگر به نشانه ها توجه کنیم در اون بازی علی سراوانی مشکی پوشیده بود و ناظر بازی سرمه ای این سوئ تفاهم هایی بود که توسط هوادرها راه انداخته شد وگرنه انقدر موضوعات پیچیده نبود حالا میخواد هرکی بگه من دارم دروغ میگم ولی خودم شاهد ماجرا بودم و خودم هم با سربازی که داشت بنر میکند درگیر شدم و دیدم که بنر چگونه پاره شد

در مصاحبه ای که با امیدخان کردم به این نکته اشاره کردم و گفتم بنر شما پاره شد ایا فکر میکنید بچه های باشگاه و شخص علی سراوانی این کار را کرد؟ گفت من مطمئنم که علی سراوانی این کار را انجام نداده است چون رابطه من و اقای سراوانی خیلی خوب است حتی اگر هم علی سراوانی این کار را کرده است نباید به او فحاشی کرد چون او بومی است و همین بومی ها از من حمایت کردند

بازهم میگم فایل صوتی این مصاحبه بعد از تمام شدن این جریانات انعکاس داده میشه تا متوجه بشید دارم دروغ نمیگم[/color:05ced09317]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:22 pm

سپاهانیا خوار مادر بنگر رو به فحش گرفتند ! حالا باید منتظر رای حسنزاده باشیم !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:29 pm

raincityboy
باشه داداشم من قبول کردم...
امیدوارم [size=18:d27358a0bf]فوتبال رشت[/size:d27358a0bf] هم قبول کنه...
در ضمن من نگفتم شما دروغ میگی و به شما جسارت نکردم...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:31 pm

من نه نماینده و خط بگیر کسی هستم و نه از کسی میخوام دفاع کنم فقط دیدم بی جهت دارند بعضی ها یک موضوعات کوچک و بچگانه کشش میدن و میخوان به اهداف خودشون برسند من تمام واقعیتی که دیدم بهتون گفتم حالا بازهم هرکی دوستداره میتونه احساسی عمل کنه

من عاشق شهرم هستم ، عاشق تیمم هستم و به عنوان یک قطره از سیل هواداران داماش مخالف برکناری امید هرندی هستم ولی من بلدم اعتراض بکنم بلدم حرفمو به گوش بعضی ها برسونم نه با فحش خار مادر و ضرب و شتم نه با شایعه درست کردن و جو سازی

من میگم حرمت ها نباید شکسته بشه اگر من و تو حرمت نگهنداریم اون کسی که از لاهیجان پامیشه میاد رشت میخواین حرمت ما نگهداره؟؟/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:33 pm

[quote:e6965f125b="777"][quote:e6965f125b="raincityboy"][quote:e6965f125b="333"][b:e6965f125b]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:e6965f125b][/quote:e6965f125b]

[color=black:e6965f125b]
شما توی قزوین بودین؟؟

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:e6965f125b][/quote:e6965f125b]
[color=black:e6965f125b]تااونجایی که من یادم میاد به سراوانی فحاشی نشد فقط شعارعلی سراوانی تاسف تاسف گفته شد حالا شایدمن بادم نمیاد :roll:[/quote:e6965f125b]
منم فحاشی به سراوانی رو نشنیدم.و اگر هم میشنیدم نمیتونستم کاری کنم.اگه یه روزی یه کسی به سراوانی چیزی میگفت جلوشو میگرفتم ولی حالا هرکسی چیزی بگه من نمیتونم چیزی بگم.چون آقای سراوانی جای دفاع برامون نذاشت.من فردا سر تمرین هم این حرفها رو بهش میزنم.واسه من خیلی گرون تموم شد یه مامور تو یه شهر غریب بیاد بنر یه رشتی رو پاره کنه((البته نه اون بنر واسه من بود نه من نصبش کردم ونه...) ولی آقای سراوانی اگه مخالف این کارها بود میتونست بیاد و به یکیمون بگه که بنرو باز کنید.خدارو شکر شمارمونم که داره ولی آقای سراوانی طوری رفتار کرد که انگار ما جزامی هستیم.به نظر من نصب بنر هرندی اشتباه بود ولی پاره کردن بنر گندی بود که به این راحتی پاک نمیشه.من خیلی حرفها دارم که آقای سراوانی باید پاسخگو باشه.شاید ما اشتباه کنیم ولی باید یکی به ما جواب بده که دلیل این همه بی محلی چیه؟ما این همه راهو پاشدیم اومدیم قزوین بعد هیچ کس نمیاد طرف ما.چیه ازمون شاکی هستین.خوب ما هم شاکییم.شما مگه واسه ما چی کار کردید که انتظار دارید بچه های ما بدون کوچکترین اشتباهی تو ورزشگاه شعار بدن.بنده ی خدا تا 1 ماه پیش همه ازت حمایت میکردن.بعد همتون گفتید تماشاگره ما قاتله،جانیه،آدم کشه.یه خورده فکر کردین شاید مشکل از خودتو باشه.بخدا همه مسئول دارن ماهم داریم.
محمود جان شما میگی بازی سایپا تماشاگر برده،فکر میکنی عاشق چشم ابروی ما بودن.نه داداش من
فقط میتونم بگم علی سراوانی الان هیچ محبوبیت بین تماشاگرها نداره.مقصرش هم تنها و تنها خودشه.سیبل قرار دادن تماشاگر آخر عاقبت نداره.همین الان میشه بیاد و خیلی از ابهاماتو رفع کنه ولی الان هیچ کس طرفه ما نمیاد.انگار ما بو میدیم
اون موقعی که گل و بلبل بود و همه ازتون حمایت میکردن رشتی ها خوب بودن ولی حالا که خودتو اومدین با سیاست پیش برین تا مارو جریمه نکنن و دیدیم کمیته ی انظباتی چه بلایی سرمون آورد و به معنای واقعی کلمه مارو بخاطر منفعت باشگاه سوزوندین.ما شدیم مسخره ی یه کشور تا باشگاه محروم نشه.بدبختی اینه اگه مثلا یه جلسه بود باز یه چیزی ولی دیدیم الکی مارو سوزوندین..
فقط این وسط دلم واسه کسی میسوزه که 6000 تون بیشتر نداشت و منو قسم داد جونه مادرت ،رضا منو ببر قزوین.من اونجا قایمکی میام تو ورزشگاه فقط اومدیم رشت 500 تومن بهم بده تا من برم خونه و اومد قزوین ولی...
اون ... که میدونید چیه.دسته گلی بود که به آب دادین.
من فقط شرمنده ی کسی هستم که بعد پنالتی گریه میکرد.من...
حالا فکر میکنید من کی هستم که شرمنده ام.یه آدم معمولی.یه کاربر ساده ی وارش اسپرت.من اگه جای مسئولین باشگاه بودم از غصه میمردم...
یه همچین طرفداری رو باید بخوابید و تو خواب ببینید آقای سراوانی...[/color:e6965f125b]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:33 pm

امدوارم حرمت هوادار های خودمون هم حفظ بشه !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:44 pm

[quote:d47448fcee="Mordab"]raincityboy
باشه داداشم من قبول کردم...
امیدوارم [size=18:d47448fcee]فوتبال رشت[/size:d47448fcee] هم قبول کنه...
در ضمن من نگفتم شما دروغ میگی و به شما جسارت نکردم...[/quote:d47448fcee]

[color=black:d47448fcee]سیاست ما توی این سایت همیشه بر مبنای حفظ حرمت ها بوده و خودتون شاهد هستین که بدترین انتقادها به مدیران باشگاه و اشخاص باشگاه در این سایت توسط کاربران داده شد و هیج مدیری در وارش اسپرت اجازه حذف کردن و پاک کردن این مطالب در این سایت نداره چون این سایت مثل سایت هواداری دیگر با دوست فامیل ما راه اندازی نشده با شما کاربرای عزیز راه اندازی شده ما تا جایی که تونستیم حرف هوادارها به باشگاه رسونیدم و در جاهایی هم اشتباه کردیم و بعضی از دوستان از آزادی این سایت سوئ استفاده کردند، من و مدیران وارش بر این اصل معتقدیم که اگر انتقادی داریم بیاییم بیان کنیم و آن انتقاد پیگیری کنیم نه اینکه هر انتقادی با فحش به گوش مردم برسانیم، همیشه فحاشی در همه جا محکوم است و حتی اگر انتقاد بجا هم باشد فحاش مرتکب جرم شده است، من و شما از امید هرندی میخواهیم حمایت کنیم ولی نباید حمایت ما باعث نابودی کل فوتبال رشت بشود، حال روز ما از لنگی ها بدتر نیست که ابراران عزیز بدتر؟ رشتی با تعصب بلند شو و بلند شو بجای دامن زدن به موضاعات بیاین فکری کنیم برای برون رفت از بحران بیاین حداقل بین خودمون اتحاد داشته باشیم[/color:d47448fcee]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:53 pm

[quote:b80bd98fe4="raincityboy"][quote:b80bd98fe4="Mordab"][quote:b80bd98fe4="raincityboy"][quote:b80bd98fe4="333"][b:b80bd98fe4]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:b80bd98fe4][/quote:b80bd98fe4]

[color=black:b80bd98fe4]
شما توی قزوین بودین؟؟

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:b80bd98fe4][/quote:b80bd98fe4]
جالبه که امید خان همچین حرفی زده پس قضیه پاره شدن بنر امید خان به دستور این اقا چیه؟[/quote:b80bd98fe4]

[color=black:b80bd98fe4]من پیگیری کردم موضوع پاره شدن بنر امید خان، در قوانین جدیدی که به ناظران مسابقات داده شده است هیچ بنر و پرده ای نباید به فنس بسته شود، حالا اون دیگه بستگی داره به ارتباط ناظر با باشگاه ها، یکی قوانین اجرا میکنه و یکی هم قوانین اجرا نمیکنه اگر هم یادتون باشه در ورزشگاه عضدی هم پرده و بنر هوادارها اجازه نداشتند بزنند اون هم در قسمت رو به رو، البته مسئولین باشگاه با ناظرین صحبت میکردند که در قسمت های پشت دروازه اجازه بنر و زدن پرده داده میشد

در بازی داماش ، راه اهن ناظر بازی اقای شهبازی به مامورین نیروی انتظامی دستور داد تا بنر جمع اوری کنند که یک سرباز اومد بنر از فنس بکشه فنس اون ورزشگاه هم قدیمی بود و میله های فنس زده بود بیرون وقتی سرباز میخواست بنر بکنه با مقاومت ما تماشاگرا مواجع شد که در همین بکش،بکش بنر به فنس گیر میکنه و قسمت پایین بنر پاره میشه من حتی با نیروی انظامی صحبت کردم گفت سرباز میخواست بنر بکنه و بده به هوادارها فقط نباید به فنس بسته میشد، در پایان بازی هم اقای رضا زارع طلب با مامورین صحبت کرد تا متوجه بشه که چه کسی دستور کندن بنر را داد که اون مامور نام ان شخص را نمیدانست و گفت کسی که موهای جو گندمی دارد و پیراهن سرمه ای تنش است که اگر به نشانه ها توجه کنیم در اون بازی علی سراوانی مشکی پوشیده بود و ناظر بازی سرمه ای این سوئ تفاهم هایی بود که توسط هوادرها راه انداخته شد وگرنه انقدر موضوعات پیچیده نبود حالا میخواد هرکی بگه من دارم دروغ میگم ولی خودم شاهد ماجرا بودم و خودم هم با سربازی که داشت بنر میکند درگیر شدم و دیدم که بنر چگونه پاره شد

در مصاحبه ای که با امیدخان کردم به این نکته اشاره کردم و گفتم بنر شما پاره شد ایا فکر میکنید بچه های باشگاه و شخص علی سراوانی این کار را کرد؟ گفت من مطمئنم که علی سراوانی این کار را انجام نداده است چون رابطه من و اقای سراوانی خیلی خوب است حتی اگر هم علی سراوانی این کار را کرده است نباید به او فحاشی کرد چون او بومی است و همین بومی ها از من حمایت کردند

بازهم میگم فایل صوتی این مصاحبه بعد از تمام شدن این جریانات انعکاس داده میشه تا متوجه بشید دارم دروغ نمیگم[/color:b80bd98fe4][/quote:b80bd98fe4]
[color=black:b80bd98fe4]ای کاش چیزی که میگفتی میبود.موضوع ماله همون اول بازی بود و همون اول اون مامور عینکیه گفت اونی که پیراهن سرمه ای پوشیده و رو نیکت داماش نشسته.بعید میدونم ناظر بازی رو نیکت داماش بشینه.حالا بگذریم که ما قیافه ی آقای سراوانی رو هم میشناسیم
دقیقا همون لحظه ای که رسیدم خونه اینو نوشتم.و خبر پاره کردن بنر و مابقی رو همون دقیقه ی 5 بازی خودم به معراج گفتم که تو سایت کار کنه...
در ضمن اینو بخون
ارسال شده در: شنبه، 1 مهر ماه ، 1391 01:27:41
دقیقه 5 بازی بود بنر هرندی روی فنس بود و همه داشتیم شعار همه حمله رو میخوندیم.یه آن دیدیم که مامورها حمله کردن به سمت بنر و بنر رو پاره کردن.به ماموره گفتم بنرو چی کار داری.مشکلش چیه.گفت به من چه.مسئولای تیمه خودتون گفتند پارش کن.گفتش همون کسی که پیراهن سرمه ای پوشیده رو نیمکت نشسته گفت پاره کنید.
به نظرت این آدم ناظر بازیه؟![/color:b80bd98fe4]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:57 pm

raincityboy
برادر اگه شما تو ارشیو وارش پیدا کردی بنده از قوانین سایت تخطی کردم حرف شما درست و متین...
در ضمن مثله اینکه توجه نکردی تو گفتگوی ازاد گفتم من هم به فحاشی حتی به این اقایون معتقد نیستم و گفتم که چه خوب چه بد حالا که درخشان سرمربی شده باید ازش حمایت کرد...
حرف از بحران زدی ولی میذارم به حساب نااگاهیت بحران و حاشیه تیم شهر ما این اقایون هستن که مثله خوره چند سال به این تیم چسبیدن بحران اصلی تیم اول شهر ما ایناست عزیز من...
اگه از بابت بحران عدم نتیجه و خدای نکرده سقوط تیم نگرانی من به شما قول میدم اگه داماش بتونه دو الی سه بازیکن خوب بگیره ما حتی با درخشان هم موفق خواهیم بود البته اگه بتونه بگیره چون الان بهترین بازیکنای ایران جذب تیمها شدن و بازیکن خارجی هم واقعا"ریسکه بهرحال این به هنر عابدینی برمیگرده که بتونه مدیریت کنه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:00 pm

[quote:6c85265587="abarar1989"][quote:6c85265587="raincityboy"][quote:6c85265587="Mordab"][quote:6c85265587="raincityboy"][quote:6c85265587="333"][b:6c85265587]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:6c85265587][/quote:6c85265587]

[color=black:6c85265587]
شما توی قزوین بودین؟؟

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:6c85265587][/quote:6c85265587]
جالبه که امید خان همچین حرفی زده پس قضیه پاره شدن بنر امید خان به دستور این اقا چیه؟[/quote:6c85265587]

[color=black:6c85265587]من پیگیری کردم موضوع پاره شدن بنر امید خان، در قوانین جدیدی که به ناظران مسابقات داده شده است هیچ بنر و پرده ای نباید به فنس بسته شود، حالا اون دیگه بستگی داره به ارتباط ناظر با باشگاه ها، یکی قوانین اجرا میکنه و یکی هم قوانین اجرا نمیکنه اگر هم یادتون باشه در ورزشگاه عضدی هم پرده و بنر هوادارها اجازه نداشتند بزنند اون هم در قسمت رو به رو، البته مسئولین باشگاه با ناظرین صحبت میکردند که در قسمت های پشت دروازه اجازه بنر و زدن پرده داده میشد

بازهم میگم فایل صوتی این مصاحبه بعد از تمام شدن این جریانات انعکاس داده میشه تا متوجه بشید دارم دروغ نمیگم[/color:6c85265587][/quote:6c85265587]
[color=black:6c85265587]ای کاش چیزی که میگفتی میبود.موضوع ماله همون اول بازی بود و همون اول اون مامور عینکیه گفت اونی که پیراهن سرمه ای پوشیده و رو نیکت داماش نشسته.بعید میدونم ناظر بازی رو نیکت داماش بشینه.حالا بگذریم که ما قیافه ی آقای سراوانی رو هم میشناسیم
دقیقا همون لحظه ای که رسیدم خونه اینو نوشتم.و خبر پاره کردن بنر و مابقی رو همون دقیقه ی 5 بازی خودم به معراج گفتم که تو سایت کار کنه...
در ضمن اینو بخون
دقیقه 5 بازی بود بنر هرندی روی فنس بود و همه داشتیم شعار همه حمله رو میخوندیم.یه آن دیدیم که مامورها حمله کردن به سمت بنر و بنر رو پاره کردن.به ماموره گفتم بنرو چی کار داری.مشکلش چیه.گفت به من چه.مسئولای تیمه خودتون گفتند پارش کن.گفتش همون کسی که پیراهن سرمه ای پوشیده رو نیمکت نشسته گفت پاره کنید.
به نظرت این آدم ناظر بازیه؟![/color:6c85265587][/quote:6c85265587]

یعنی رضا جان عقل خودت میگه توی یک شهر غریب سراوانی به سرباز مملکت که خودش زیر نظر نیروی انتظامی هست دستور میده تو برو بنرو پاره کن؟؟؟نمیخوام حمایت کنم از شخصی ولی احساس میکنم تاحالا طرفدارامون انقدر احساسی و بی منطق تصمیم نمیگرفتند،من دیگه نظری نمیزارم شاید شهادت دوستان درست تر باشه ما نه فحش دادیم و نه اشتباهی کردیم همه چی آروم بود و من چقدر خوشحالم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:02 pm

[quote:ad1405437a="Mordab"]raincityboy
برادر اگه شما تو ارشیو وارش پیدا کردی بنده از قوانین سایت تخطی کردم حرف شما درست و متین...
در ضمن مثله اینکه توجه نکردی تو گفتگوی ازاد گفتم من هم به فحاشی حتی به این اقایون معتقد نیستم و گفتم که چه خوب چه بد حالا که درخشان سرمربی شده باید ازش حمایت کرد...
حرف از بحران زدی ولی میذارم به حساب نااگاهیت بحران و حاشیه تیم شهر ما این اقایون هستن که مثله خوره چند سال به این تیم چسبیدن بحران اصلی تیم اول شهر ما ایناست عزیز من...
اگه از بابت بحران عدم نتیجه و خدای نکرده سقوط تیم نگرانی من به شما قول میدم اگه داماش بتونه دو الی سه بازیکن خوب بگیره ما حتی با درخشان هم موفق خواهیم بود البته اگه بتونه بگیره چون الان بهترین بازیکنای ایران جذب تیمها شدن و بازیکن خارجی هم واقعا"ریسکه بهرحال این به هنر عابدینی برمیگرده که بتونه مدیریت کنه...[/quote:ad1405437a]

[color=black:ad1405437a] منظورم با شما نبود حرفم کلی بود شما مثل اکثر کاربرامون نظراتتون همیشه در چارچوب قوانین بود حتی اگر انقادی هم داشتید حرمت ها حفظ کردید[/color:ad1405437a]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 777 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:03 pm

[quote:8b9852e24d="raincityboy"][quote:8b9852e24d="abarar1989"][quote:8b9852e24d="raincityboy"][quote:8b9852e24d="Mordab"][quote:8b9852e24d="raincityboy"][quote:8b9852e24d="333"][b:8b9852e24d]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:8b9852e24d][/quote:8b9852e24d]

[color=black:8b9852e24d]
شما توی قزوین بودین؟؟

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:8b9852e24d][/quote:8b9852e24d]
جالبه که امید خان همچین حرفی زده پس قضیه پاره شدن بنر امید خان به دستور این اقا چیه؟[/quote:8b9852e24d]

[color=black:8b9852e24d]من پیگیری کردم موضوع پاره شدن بنر امید خان، در قوانین جدیدی که به ناظران مسابقات داده شده است هیچ بنر و پرده ای نباید به فنس بسته شود، حالا اون دیگه بستگی داره به ارتباط ناظر با باشگاه ها، یکی قوانین اجرا میکنه و یکی هم قوانین اجرا نمیکنه اگر هم یادتون باشه در ورزشگاه عضدی هم پرده و بنر هوادارها اجازه نداشتند بزنند اون هم در قسمت رو به رو، البته مسئولین باشگاه با ناظرین صحبت میکردند که در قسمت های پشت دروازه اجازه بنر و زدن پرده داده میشد

بازهم میگم فایل صوتی این مصاحبه بعد از تمام شدن این جریانات انعکاس داده میشه تا متوجه بشید دارم دروغ نمیگم[/color:8b9852e24d][/quote:8b9852e24d]
[color=black:8b9852e24d]ای کاش چیزی که میگفتی میبود.موضوع ماله همون اول بازی بود و همون اول اون مامور عینکیه گفت اونی که پیراهن سرمه ای پوشیده و رو نیکت داماش نشسته.بعید میدونم ناظر بازی رو نیکت داماش بشینه.حالا بگذریم که ما قیافه ی آقای سراوانی رو هم میشناسیم
در ضمن اینو بخون
به نظرت این آدم ناظر بازیه؟![/color:8b9852e24d][/quote:8b9852e24d]

یعنی رضا جان عقل خودت میگه توی یک شهر غریب سراوانی به سرباز مملکت که خودش زیر نظر نیروی انتظامی هست دستور میده تو برو بنرو پاره کن؟؟؟نمیخوام حمایت کنم از شخصی ولی احساس میکنم تاحالا طرفدارامون انقدر احساسی و بی منطق تصمیم نمیگرفتند،من دیگه نظری نمیزارم شاید شهادت دوستان درست تر باشه ما نه فحش دادیم و نه اشتباهی کردیم همه چی آروم بود و من چقدر خوشحالم[/quote:8b9852e24d]
دقیقا تااونجایی که من یادم میاد میخاستن اون بنرروبردارن ببرن که وقتی 10 20 نفری ریختیم سرسربازا اون کشیدن پاره شد
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان