توسط sepidroudi » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:41 pm
[quote:5912268839="abarar1989"][quote:5912268839="samblack"][quote:5912268839="Inja-Rasht"]samblack: تو چیکاره این سایتی که به همه توهین میکنی؟؟؟!!!! آقای مدیران سایت به چه دلیل توهین این آقا رو ندید میگیرید بعد جوابش بدم نگید چرا؟؟؟؟؟[/quote:5912268839]
اولا من به کسی توهین نکردم.آقا اگه کسی دیده به منم بگه
بعدشم دیگه داری گنده تر از دهنت حرف میزنی.مثلا چه غلطی میخوای بکنی؟
تو مثل اینکه بازم قرصات رو نخوردی.احترام خودتو داشته باش مرد حسابی؟
تو اصلا حق نداری در باره من صحبت کنی؟ اصلا کی درباره تو صحبت کرد؟ من به کی اینجا توهین کردم؟
مثل اینکه این سایت دیگه جای موندن نیست.هرکی هرچی از دهنش در میاد دیگه داره به ادم میگه
همین مونده بود که تو زندگیم با آدم بی فرهنگی مثل تو دهن به دهن بیام[/quote:5912268839]
[color=black:5912268839]Inja-Rasht نه دوستمه نه تا حالا دیدمش نا پسرخالم شما هم به همین ترتیب حتی تا حالا ندیدم.اون به شما به حق یا ناحق گفت چی کاره ی سایتی و مدیرای سایت توهین این آقا رو ندید میگیرید.تاکید میکنم گفت آقا ولی حالا نظرات شما
گنده تر از دهنت صحبت میکنی.چه غلطی میخوای بکنی.قرصاتو نخوردی(یعنی دیوانه ای) بلانسبت کاربر سایت.احترام خودتو داشته باش مرد حسابی.مثل اینکه این سایت دیگه جای موندن نیست.هرکی هرچی از دهنش در میاد دیگه داره به ادم میگه
همین مونده بود که تو زندگیم با آدم بی فرهنگی مثل تو دهن به دهن بیام
Inja-Rasht گفت تو چی کاره ی سایتی و شما...
حالا خودت کلاتو قاضی کن ببین اون چی گفت و شما چی گفتی[/color:5912268839][/quote:5912268839]
رضا جان منم نمیدونم چرا سایت اینجوری شده , هیچکس احترام همدیگرو نگه نمیداره , بابا هر کس نظرشو بده بدون اینکه به کاربرای دیگه تهمت بزنه و نسبت به نظراتش واکنش نشون بده , دیگه من که رفتم تو کار زنگ تفریح , خاطره ها و تایپیک مربوط به سپیدرود چون نظر دادن در مورد داماش به دلیل اینکه دیگه فضای خوبی توی مباحث نیست فایده نداره و ضمنا قضیه خیلی کش دار شده!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
sepidroudi در يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:44 pm .
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند