[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رشتی با تعصب حمایت حمایت

رشتی با تعصب حمایت حمایت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط samblack » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:19 pm

[quote:467834d5e4="abarar1989"][quote:467834d5e4="samblack"][quote:467834d5e4="Inja-Rasht"]samblack: تو چیکاره این سایتی که به همه توهین میکنی؟؟؟!!!! آقای مدیران سایت به چه دلیل توهین این آقا رو ندید میگیرید بعد جوابش بدم نگید چرا؟؟؟؟؟[/quote:467834d5e4]

اولا من به کسی توهین نکردم.آقا اگه کسی دیده به منم بگه
بعدشم دیگه داری گنده تر از دهنت حرف میزنی.مثلا چه غلطی میخوای بکنی؟
تو مثل اینکه بازم قرصات رو نخوردی.احترام خودتو داشته باش مرد حسابی؟
تو اصلا حق نداری در باره من صحبت کنی؟ اصلا کی درباره تو صحبت کرد؟ من به کی اینجا توهین کردم؟
مثل اینکه این سایت دیگه جای موندن نیست.هرکی هرچی از دهنش در میاد دیگه داره به ادم میگه
همین مونده بود که تو زندگیم با آدم بی فرهنگی مثل تو دهن به دهن بیام[/quote:467834d5e4]
[color=black:467834d5e4]Inja-Rasht نه دوستمه نه تا حالا دیدمش نا پسرخالم شما هم به همین ترتیب حتی تا حالا ندیدم.اون به شما به حق یا ناحق گفت چی کاره ی سایتی و مدیرای سایت توهین این آقا رو ندید میگیرید.تاکید میکنم گفت آقا ولی حالا نظرات شما
گنده تر از دهنت صحبت میکنی.چه غلطی میخوای بکنی.قرصاتو نخوردی(یعنی دیوانه ای) بلانسبت کاربر سایت.احترام خودتو داشته باش مرد حسابی.مثل اینکه این سایت دیگه جای موندن نیست.هرکی هرچی از دهنش در میاد دیگه داره به ادم میگه
همین مونده بود که تو زندگیم با آدم بی فرهنگی مثل تو دهن به دهن بیام
Inja-Rasht گفت تو چی کاره ی سایتی و شما...
حالا خودت کلاتو قاضی کن ببین اون چی گفت و شما چی گفتی[/color:467834d5e4][/quote:467834d5e4]

بابا این بار اولش نیست بخدا.هروقت اومده یه چیزی به من گفته.
تا حالا چند نفر به من پیام خصوصی دادن و بدترین فحش ها و توهین هارو نثار من کردن.اینآقا هم که اینجوری
باشه برادر ما دشمن داماش. من دیگه هیچ چی نمیگم تا سینه چاکهایی مانند این آقا واسه تیم دل بسوزونن
خوش باشین
من به کی توهین کردم عزیز جان
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:19 pm

samblack:
دوست عزیز اون چیز که در حیطه بنده حقیر است پیشنهاد دوستانه است و قطعا تذکر دادن بر عهده مدیران محترم سایت و گردانندگان ان....هرچند که مدیران سایت چندین و چند بار به شما تذکر دادند ولی مثل اینکه افاده نکرد....
اما چیزی که من اکثرا از شما دیدم نه انتقاد بلکه توهین و تخریب بود متاسفانه یا خوشبختانه هیچ کس هم در این قضیه در امان نگذاشتید از کاربران گرفته تا مدیران...
[color=darkblue:f9510b3ba8][b:f9510b3ba8]این رویه شما فضای سالم و سازنده این سایت رو خدشه دار میکنه...
حداقل خودمون قدر این سایت رو بدونیم و در پاک سازی آن تلاش کنیم.....
همه دراینجا انتقاد میکنند هیچ کسی هم جلو دار آنها نیست خوشبختانه ظرفیت اکثر دوستان بسیار بالاست ولی وقتی بعضی از خطوط قرمز زیر پا گذاشته می شود طبیعی هست که واکنش نشان داده شود...
برادرانه از شما درخواست دارم که در کامنتها و نظرات خودتون مسئولانه تر عمل کنید....ممنون و سپاس گزار[/color:f9510b3ba8][/b:f9510b3ba8]
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:22 pm

دوستان خویشتندار باشید - ما همه رشتی هستیم بخدا زشته که همچین کارایی میکنید .

درست صحبت کنید با همدیگه و قوانین سایت رو رعایت کنید.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:41 pm

[quote:5912268839="abarar1989"][quote:5912268839="samblack"][quote:5912268839="Inja-Rasht"]samblack: تو چیکاره این سایتی که به همه توهین میکنی؟؟؟!!!! آقای مدیران سایت به چه دلیل توهین این آقا رو ندید میگیرید بعد جوابش بدم نگید چرا؟؟؟؟؟[/quote:5912268839]

تو اصلا حق نداری در باره من صحبت کنی؟ اصلا کی درباره تو صحبت کرد؟ من به کی اینجا توهین کردم؟
مثل اینکه این سایت دیگه جای موندن نیست.هرکی هرچی از دهنش در میاد دیگه داره به ادم میگه
همین مونده بود که تو زندگیم با آدم بی فرهنگی مثل تو دهن به دهن بیام[/quote:5912268839]
[color=black:5912268839]Inja-Rasht نه دوستمه نه تا حالا دیدمش نا پسرخالم شما هم به همین ترتیب حتی تا حالا ندیدم.اون به شما به حق یا ناحق گفت چی کاره ی سایتی و مدیرای سایت توهین این آقا رو ندید میگیرید.تاکید میکنم گفت آقا ولی حالا نظرات شما
گنده تر از دهنت صحبت میکنی.چه غلطی میخوای بکنی.قرصاتو نخوردی(یعنی دیوانه ای) بلانسبت کاربر سایت.احترام خودتو داشته باش مرد حسابی.مثل اینکه این سایت دیگه جای موندن نیست.هرکی هرچی از دهنش در میاد دیگه داره به ادم میگه
حالا خودت کلاتو قاضی کن ببین اون چی گفت و شما چی گفتی[/color:5912268839][/quote:5912268839]

رضا جان منم نمیدونم چرا سایت اینجوری شده , هیچکس احترام همدیگرو نگه نمیداره , بابا هر کس نظرشو بده بدون اینکه به کاربرای دیگه تهمت بزنه و نسبت به نظراتش واکنش نشون بده , دیگه من که رفتم تو کار زنگ تفریح , خاطره ها و تایپیک مربوط به سپیدرود چون نظر دادن در مورد داماش به دلیل اینکه دیگه فضای خوبی توی مباحث نیست فایده نداره و ضمنا قضیه خیلی کش دار شده!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sepidroudi در يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:44 pm .
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:42 pm

[quote:44d704b4f6="samblack"][quote:44d704b4f6="abarar1989"][quote:44d704b4f6="samblack"][quote:44d704b4f6="Inja-Rasht"]samblack: تو چیکاره این سایتی که به همه توهین میکنی؟؟؟!!!! آقای مدیران سایت به چه دلیل توهین این آقا رو ندید میگیرید بعد جوابش بدم نگید چرا؟؟؟؟؟[/quote:44d704b4f6]

همین مونده بود که تو زندگیم با آدم بی فرهنگی مثل تو دهن به دهن بیام[/quote:44d704b4f6]
[color=black:44d704b4f6]Inja-Rasht نه دوستمه نه تا حالا دیدمش نا پسرخالم شما هم به همین ترتیب حتی تا حالا ندیدم.اون به شما به حق یا ناحق گفت چی کاره ی سایتی و مدیرای سایت توهین این آقا رو ندید میگیرید.تاکید میکنم گفت آقا ولی حالا نظرات شما
حالا خودت کلاتو قاضی کن ببین اون چی گفت و شما چی گفتی[/color:44d704b4f6][/quote:44d704b4f6]

بابا این بار اولش نیست بخدا.هروقت اومده یه چیزی به من گفته.
تا حالا چند نفر به من پیام خصوصی دادن و بدترین فحش ها و توهین هارو نثار من کردن.اینآقا هم که اینجوری
باشه برادر ما دشمن داماش. من دیگه هیچ چی نمیگم تا سینه چاکهایی مانند این آقا واسه تیم دل بسوزونن
خوش باشین
من به کی توهین کردم عزیز جان[/quote:44d704b4f6]
[color=black:44d704b4f6]آبرار شما منو ببخش.من گفتم دلیلی وجود نداره به هم تهمت بزنیم یا توهین کنیم.حالا کسی که توهین میکنه میخواد من باشم یا شما یا هرکس دیگه...[/color:44d704b4f6]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:55 pm

[color=red:bad7e2d65b][size=24:bad7e2d65b]بچه ها نمیخواید تمومش کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size:bad7e2d65b]
[/color:bad7e2d65b]
یه خواهشی از تمام کاربرا ، چه موافقین و چه مخالفین [size=18:bad7e2d65b][color=blue:bad7e2d65b]هرندی و عابدینی[/color:bad7e2d65b][/size:bad7e2d65b] دارم !!!
دیگه هرندی تا زمان بودن عابدینی مربی ما نمیشه ، عابدینی هم حداقل تا پایان امسال مدیر ماست ، بذارید این دو در رسانه ، تلویزیون و ..... به گفتگو باهم بپردازن ، اینکه حق هم با کی هست ، بذارید بصورت یه نظر در اذهان خودمون بمونه و به بیرون نظرات درز ندید .
من میگم این بحثها به تیم ضربه میزنه ، هوادارا به وظیفشون مثل سال قبل عمل کنند ، تا انتهای فصل که از نتایج خوشحال و راضی بودم ، شاید بشه تصمیمات کلانی گرفت .
خواهشا" دیگه به هم نپرید و انقدر این خبر و اون خبر نقل قول نکنید و [size=24:bad7e2d65b]به فکر بازی های تیم و حمایت و پیروزی در مسابقات باشید (باشیم)[/size:bad7e2d65b] .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:57 pm

samblack و Inja-Rasht ، دوستای عزیز به عنوان یک برادر کوچکتر یک خواهش از شما دارم لطفا زمانی که احساس می کنید به هر دلیلی عصبانی هستید کمی در ارسال کامنتهایتان تعمل کنید من با همه وجودم اطمینان دارم که شما هردو عاشق داماش هستید پس خواهش میکنم با هم مهربانتر باشید حتی اگر باور دارید که در اینروزها رفتن یکی و آمدن دیگری به داماش ضربه میزند این را از برادر کوچکتران قبول کنید که هیچ چیز نمی تواند مثل اختلاف مابین شما به داماش ضربه بزند پس لطفا قدر هم رابدانید که باز این ما هستیم که می توانیم تیم را از بحران بیرون آوریم و در آخر این دو گل سرخ تقدیم به هر دویتان . /3/ /3/
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:01 pm

صددرصد انزلیچیادربین کاربران سایت هستند کارشون این بود که بین هوادارمون تفرقه بندازن که موفقم شدن متاسفانه مدیرای سایتمون نتونستن شناسایی کنن اونارو
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:24 pm

دیگه بعضی از دوستان دارن کاسه ی داغ تر از آش میشن.بس کنید دیگه.مهدکودک راه انداختید مگه همش بهانه میگیرید همش پاچه ی هم رو میگیرید !
[b:419c20fc5c]به نظرم اگه مدیران سایت تاپیک هایی که در مورد اتفاق های اخیر ایجاد شده رو قفل کنند خیلی بهتره ![/b:419c20fc5c]
بعضی ها انگار دوست ندارن این بحث تموم شه !!!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:39 pm

در مورد اتفاقات و اختلافات رخ داده تصمیم داشتم سکوت کنم ولی دیگه نتونستم
ابراران من یکی از دوستاران امید هرندی بودم و هستم ولی مسلما یه چیزو خیلی بیشتر از امید ابرار دوست دارم و اون شهرم رشت و تیم شهرمِ داماشِ ، اتفاقاتی که افتاده بود باعث دلخوری از مدیریت باشگاه شده بود ولی الان اعتراض چه سودی داره واسمون ؟؟ تو این بین فقط و فقط داماش لطمه می بینه و فوتبال رشت ... تو این قضیه می خوام فقط طرف داماش رو بگیرم و نه طرف هرندی عمل کنم نه طرف عابدینی در حالی که هر دو طرف اشتباهاتی رو داشتند ولی ما رشتیا مثل بعضیاا نیستیم که کورکورانه از یک نفر حمایت کنیم ( البته حمایت کورکورانه شاید خوب باشه !! شایدم بد !! )

با این اوصاف بیایند هممون طرف تیم باشیم مثل همیشه و اتحادمونو حفظ کنیم ابراران ... اجازه ندیم داماش صدمه ببینه ، چون داماش فقط یک تیم نیست ، بلکه عاملیِ برای سرافرازی رشت و گیلان ... اتحاد بین من و تو هوادار نباشه تیم صدمه میبینه ...چیزی که باعث شد تو سالی که گذشت داماش لطمه نبینه اتحاد هوادارا بود و خودتون شاهدید که زمانی اتحاد داشتیم به هرکسی که قصد لطمه زدن بهمون داشتو تاختیم ...

میرزا امی یار
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:44 pm

[quote:477fb2c705="toshiba"]صددرصد انزلیچیادربین کاربران سایت هستند کارشون این بود که بین هوادارمون تفرقه بندازن که موفقم شدن متاسفانه مدیرای سایتمون نتونستن شناسایی کنن اونارو[/quote:477fb2c705]

اتفاقا شناسایی شدن آبرار ولی بعضیاشون باز گذاشتن تا اینجا بیخودی چک و پر بزنن ما یکم بهشون بخندیم. ما باید هوشیار باشیم تا این کوچولوها همیشه کوچولو بمونن.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:46 pm

[quote:2c85431a22="Majid_Rasht"]samblack و Inja-Rasht ، دوستای عزیز به عنوان یک برادر کوچکتر یک خواهش از شما دارم لطفا زمانی که احساس می کنید به هر دلیلی عصبانی هستید کمی در ارسال کامنتهایتان تعمل کنید من با همه وجودم اطمینان دارم که شما هردو عاشق داماش هستید پس خواهش میکنم با هم مهربانتر باشید حتی اگر باور دارید که در اینروزها رفتن یکی و آمدن دیگری به داماش ضربه میزند این را از برادر کوچکتران قبول کنید که هیچ چیز نمی تواند مثل اختلاف مابین شما به داماش ضربه بزند پس لطفا قدر هم رابدانید که باز این ما هستیم که می توانیم تیم را از بحران بیرون آوریم و در آخر این دو گل سرخ تقدیم به هر دویتان . /3/ /3/[/quote:2c85431a22]

چی میگی عزیز دل صحبت داماش و غیره نیست صحبت توهینی هست که این طرف به همه کرده.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:29 pm

[color=red:9b1041bdc3]اخطاریه:[/color:9b1041bdc3]
[color=black:9b1041bdc3]Inja-Rasht و samblack :
هر کدام این درگیری ها را نسبت به هم ادامه دهید و یا نسبت به نظرات هم حساسیت نشان دهید معلق خواهید شد![/color:9b1041bdc3]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:29 pm

[color=red:955960165a]اخطاریه:[/color:955960165a]
[color=black:955960165a]Inja-Rasht و samblack :
هر کدام این درگیری ها را نسبت به هم ادامه دهید و یا نسبت به نظرات هم حساسیت نشان دهید معلق خواهید شد![/color:955960165a]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط samblack » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:33 pm

[quote:e0e8dd05f2="MAZIYAR"][color=red:e0e8dd05f2]اخطاریه:[/color:e0e8dd05f2]
[color=black:e0e8dd05f2]Inja-Rasht و samblack :
هر کدام این درگیری ها را نسبت به هم ادامه دهید و یا نسبت به نظرات هم حساسیت نشان دهید معلق خواهید شد![/color:e0e8dd05f2][/quote:e0e8dd05f2]

باشه آقا مازیار
من دیگه به هیچ عنوان جواب این آقا رو نمیدم.
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان