[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رشتی با تعصب حمایت حمایت

رشتی با تعصب حمایت حمایت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 12:25 pm

menab : ببین آقای محمدی عزیز اگر می خواید هوادار باشی یا اینجا مثل یک هوادار عمل کنی پس مثل هوادار باش نه نظر بدی با جایگاهی که الان حضور دارید چون من فکر دیگری می کنم و دوست ندارم این فکرها رو کامل بگم .
اینجا بعضی از دوستان رو یه ابهاماتی برای اینکه بعضی چیزها رو نمی دونند به ناحق یا به حق از ما انتقاد می کنند ولی متاسفانه کسانی هم هستند که قصدشون انتقاد نیست و شاید هوادار هم نباشند و خودتون هم بهتر می دونید..
من توصیه می کنم کسانی که با شما حرف می زنند و یا این نوع کامنت دادنتون که مثلا می خواید سایت رو زیر سوال ببرید رو بذارید کنار چون این بچه هایی که الان بدترین چیزها رو ممکنه برعلیه ما بگن یا نگن آخرش همه چیز براشون روشن میشه و انزلیچی برای کسانی می مونه که دوست داشتند ذغال باشند .
بعد از جریان آقای مرغوب اومدی و گفتی چرا داری میگی و داری از هوادار پل می سازی و من هم گفتم فایلش رو دارم که گفتی چرا فایل داری مگه اطلاعاتی هستی... اومدین تو خبر کنفرانس گفتی چرا داری از افشین ناظمی می پرسی فلانی و فلانی رو گذاشتی یا چرا پرسیدی این ترکیب رو آقای عابدینی زده یا نه که پاسخ دادم تو همونجا ... نمی دونستم من فقط باید به به چه چه کنم در یک راه و باید برم یک سمت رو بگیرم!
حالا به شما برمی خوره رو من نمی دونم اما این پل رو گویا شما میخوای با سو استفاده از هوادار بزنی به سود کی رو نمیدونم شاید بدونم..
نمی دونم ما اینجا چه منافعی داریم بدست میاریم که یکی از مثل شما از X جا میاد و حرف در میاره یا یکی از جبهه آقای مهندس هرندی باز یه حرفایی و یکی از جبهه هوادار باز یه حرفایی...نمیدونم بعدش کجاست...
فعلا که ما شدیم سکوی همه
اما بهتره بدونید سکو اسم برنامه ای هست که داره مجتبی پوربخش درست میکنه!
الان داری میبینی بعضی از همین دوستان هوادار رو احساس ابهاماتی رو مطرح می کنند در مورد ما و میاید اینجوری نظر میدی...
اکثر کسانی که اینجا حرفی رو مطرح می کنند روی دلسوزی هست،به عنوان یک برادر کوچکتر بهتون توصیه می کنم سعی در تخریب جهت دار نداشته باشید چون اونوقت ممکنه هست........
شاید دیر و زود داشته باشه ، اما هوادار عاقبت راه خودش رو پیدا می کنه و من و ما هم به تصمیمشون احترام میگذاریم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در يکشنبه سپتامبر 23, 2012 12:30 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 12:29 pm

[quote="MAZIYAR"][quote="menab"]دوستان عزیز هر موقع مطلبی نوشتیم که به مزاج مدیران سایت خوش نیامد در صدد جواب برآمدند نه برای روشن شدن مطلب و یا موضوع بلکه برای خالی کردن خود و یا جمع و جور کردن بعضی از اشتباهات خواسته ویا ناخواسته خود . اشتباه را با اشتباه جواب نمیدهند بلکه دنبال راهکاری برای نزدیک کردن هوادار ، باشگاه ، بازیکن و... ارائه میدهند . اگر کسی مخالفت باشخص آنها ویا بعضی از کارهای اشتباه آنها کرد(مدیران سایت ) ، زیر شدیدترین تیغهای انتقادی (نزدیک به گیوتین ) میگیرند و درصدد له کردن واز بین بردنش پیش می روند . اما گفته و نوشته های خود را انتقادی ودر جهت سازندگی عنوان می کنند . یک بام دو هوا که نمیشود . خراب کردن واز بین بردن خیلی راحت است اما ساختن وآبادانی زمان زیادی می برد . در روزهای گذشته چند سطری نوشتم فقط از مدیران سایت چند بار جوابیه با رنگها و فونت های مختلف ارائه شد ! عابدینی همان عابدینی است ، باشگاه همان باشگاه است ، و مدیران آن هم تغییر نکردند . عوض کردن مربی هم که در فوتبال جای تعجب ندارد آیا کمی فکر کردیم که چه پیش آمده ؟! چرا باید تاخت ؟ برای چه باید تاخت ؟ من همان حرف قبلی را تکرا میکنم که : " ازهوادار پله برای خود نسازیم و روح پاک آنها را با کارهای با برنامه خود آلوده نکنیم " هوادار واقعی تیم را تشویق می کند تا نتیجه بگیرد . کسی که تیم شهرش را دوست دارد برای او مهم نیست مربی تیم چه کسی باشد و از کجا باشد (18تیم لیگ برتر چند مربی بومی دارند؟ ) چه باشد وچه نباشد برای سربلندی تیم شهرش تلاش می کند . دیروز مربی بودی امروز هوادارش باش ، دیروز در کنار نیمکت از برد تیم لذت می بردی امروز هم باید از سکوی تماشاگران از برد تیم لذت ببری . چرا که نه ؟![/quote]
الان ما شدیم چوب دو سر نجس!
از داخل باشگاه مثل شما می گویند ما در حال تخریب تیم هستیم!
بعضی هواداران هم می گویند ما خط بگیر عابدینی هستیم!
اشکال نداره این روزها هم میگذره و خیلی چیزها روشن میشه و ماهیت خیلی از اشخاص هم برای ما روشن میشه.[/quote]

[b]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 12:29 pm

[color=black:5ce48394d5][size=14:5ce48394d5][b:5ce48394d5]غم بی همزبانی کشت مارا. . . [/b:5ce48394d5][/size:5ce48394d5]
[b:5ce48394d5]فقط گیلان ،رشت و همه تیمهای رشتی[/b:5ce48394d5].[/color:5ce48394d5]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 12:32 pm

[quote:88d7dc8ca9="MAZIYAR"][quote:88d7dc8ca9="milad1987"]بهتر بود مدیرای سایت نظر ندن اونم بر خلاف جریان سایت کار واقعا اشتباهی بود چه بصورت خط گرفته شده چه بصورت نظر شخصی وقتی برند حقوقی میشی باید بدونی چی داری میگی هر آدم کمی عاقلم حرفای دوستان و بخونه متوجه میشه خط گرفتن کاش سایت ما همون آزادگی شو حفظ میکرد و وارد حاشیه ها نمیشد البته ما نمیتونیم خورده بگیریم چون گاهی باید عقب نشست و در موقع لزوم دوباره انتقاد کرد[/quote:88d7dc8ca9]
اول از همه نمی خواد با نظراتی مثل هر آدم کی عاقلم و ... نیاز نیست دیگران رو به این سمت بکشی که آره ما خط گرفتی و ...
بعضی ها توی این سایت چی می خواهید؟فقط دیگه مونده به خواهر و مادر افراد فحش بدید!دیگه از این فضا منتقدانه تر؟هی ما سکوت کردیم و از هرکس و ناکسی توهین می شنویم و به زبان نمی اوریم ، انگار ما رو هالو گیر اوردند!در واقع داریم چوب آزادی سایت رو می خوریم.و خیلی جالب هست وارش اسپرت داره بر خلاف خودمون میشه و اگر واقعا از این فضا ناراضی هستید یه نظرسنجی بذارید تا اگر حق با شخص شما بود ما یه فکری بکنیم!
میلاد جان تا قبل از بازی با راه آهن سکوت مطلق کردیم و هیچ حرفی نزدیم ولی در روز بازی و بعد از بازی مواردی رو به چشم دیدم که دیگه بعضی ها شورش رو در اوردند!آینده خیلی چیزها رو مشخص میکنه و بهتون حق میدم مخالف من باشی چون از خیلی اتفاقات خبر نداری![/quote:88d7dc8ca9]
من و شاید خیلی ازماها داغون شدیم نزدیک 1ساله تحت فشاریم * که شاید 5 ساعت از زندگیم هر روز رو هول و هوش تیم میچرخم چه فرصت کنم بیام تمرین چه واسه تماشای بازی چه تو همین سایت چه تو جمع دوستان داریم از تیم میگیمو میشنویمو میخونیم و میبینیم دیگه بعد از این 1سال واقعا انتظار نداشته باشید که این هوادارا تحت فشار باشه با همه سختی ها جنگیدیم چون فکر می کردیم داریم واسه شهرمون میجنگیم کسی ام مقصر نبود تو مشکلات همه داشتیم تلاشمونو می کردیم ولی الان که تا حدی تلاشا ثمر داده ما هوادارا و ما رشتی ها شدیم آدم بده آقایون شدن آدم خوبه به کی بگیم اگه دادی اینجا میزنیم از سر ناچاریه اگه قوی نباشیم حرفمون خریدار نداره همه میدونن و همه میدونیم دارن سر میبرن ولی فقط داریم داد میزنیم و کاری نمی تونیم کنیم من خیلی ناراحتم واسه تیم اگه چیزی گفتم باعث ناراحتی شد شرمنده ولی دلم میسوزه اینجا رشته ما همه فقط دوست داریم بومیامون موفق باشن ما مثل اصفهان و تبریز نیستیم که 1 بازیکن بومیم نداشته باشن خوشحال باشن ما دوست داریم تیممون در عین موفقیت بومی هم باشه با این وضعیت باز باید شاهد محمدی ها دلال بازی ها دورو ور تیم باشیم یه عده مفتخور بیانو برن بازیکنای با غیرت ما رزرو اونا باشن
وسلام
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط menab » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 12:44 pm

من به عنوان یک هوادار نظر میدم نه چیز دیگری . من هرگز به شعور شما توهین نکردم و نمیکنم و نه از کسی خط می گیرم ونه تابع کسی هستم .در مورد آدمها شناخت پیدا کن بعد در مورد آنها قضاوت کنید . رسم امانتداری را حفظ کن . هرکسی اشتباه کند باید بپذیرد که با اشتباه نمیشود راه را پیدا کرد حال یا من باشم یا شما ! . شما بدون اینکه نظرم درباره مصاحبه آقای ناظمی را بخوانی فقط به قصد پاسخگویی انتقادی رفتی . شما باید مطلع باشید که بازیکن سه اخطاره است چون رسانه هستید . من بعنوان کاربر به شما تذکر دادم چون وظیفه من است . من خودم هم از به به و چه چه خوشم نمیاید . از x جا آمدن گناه است ؟
نماد کاربر
menab
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 12:47 pm

[quote:94b639cd43="neye_kabir"][quote:94b639cd43="miladcivil"][quote:94b639cd43="neye_kabir"]من از همین جا به دشمنان داماش تبریک میگم.این اتفاقات به هر دلیل و با دخالت هرکسی که بود و هرکسی که مقصر اصلی بود فرقی نداره.مهمترین نتیجه ای که داد این بود که همه هوادارا به جون هم افتادن.مدیرا به کاربرا تهمت میزنن،کاربرا به مدیرا،مسئولین داماش به هر دو،کاربرا و مدیرا به مسئولین.همدلی ماها که تا چند وقت پیش زبانزد شده بود به این وضع رسید.تا حالا که فقط با هم بودیم همه جوره سرمونو بریدن و نذاشتن به حقمون برسیم.حالا که این وضع پیش اومده دیگه خیال دشمنا راحت شد.خودمون به راحتی داریم سر خودمونو میبریم.باز هم به همه دشمنان عزیز تبریک میگم.[/quote:94b639cd43]

نه آقا این چه حرفیه ، من مطمئنم بزودی همه چیز مثل قبل میشه .
یه کدورت و ابهاماتی پیش اومد که با یکسری گفتگو بین بچه ها 100% حل میشه .[/quote:94b639cd43]

متاسفانه مشکل اصلی همینجاست.اکثر ماها اهل گفتگو نیستیم.فقط میخوایم با زور حرفمونو به کرسی بنشونیم.همه خودمونو علامه دهر میدونیم.حتی یک درصد هم احتمال نمیدیم که شاید قضیه اونجوری نباشه که ما فکر میکنیم.حل این مشکلات فقط در صورتی امکان داره که همه بچه ها اتفاقات گذشته رو فراموش کنن و فقط از تیم حمایت کنن.نه هرندی،نه عابدینی،نه درخشان و نه ... .فقط و تنها فقط داماش باید حمایت بشه.[/quote:94b639cd43]
خش اول گر نهد معمار کج****** تا ثریا میرود دیوار کج
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 12:50 pm

[quote:4d8092c1f3="milad1987"][quote:4d8092c1f3="neye_kabir"][quote:4d8092c1f3="miladcivil"][quote:4d8092c1f3="neye_kabir"]من از همین جا به دشمنان داماش تبریک میگم.این اتفاقات به هر دلیل و با دخالت هرکسی که بود و هرکسی که مقصر اصلی بود فرقی نداره.مهمترین نتیجه ای که داد این بود که همه هوادارا به جون هم افتادن.مدیرا به کاربرا تهمت میزنن،کاربرا به مدیرا،مسئولین داماش به هر دو،کاربرا و مدیرا به مسئولین.همدلی ماها که تا چند وقت پیش زبانزد شده بود به این وضع رسید.تا حالا که فقط با هم بودیم همه جوره سرمونو بریدن و نذاشتن به حقمون برسیم.حالا که این وضع پیش اومده دیگه خیال دشمنا راحت شد.خودمون به راحتی داریم سر خودمونو میبریم.باز هم به همه دشمنان عزیز تبریک میگم.[/quote:4d8092c1f3]

نه آقا این چه حرفیه ، من مطمئنم بزودی همه چیز مثل قبل میشه .
یه کدورت و ابهاماتی پیش اومد که با یکسری گفتگو بین بچه ها 100% حل میشه .[/quote:4d8092c1f3]

متاسفانه مشکل اصلی همینجاست.اکثر ماها اهل گفتگو نیستیم.فقط میخوایم با زور حرفمونو به کرسی بنشونیم.همه خودمونو علامه دهر میدونیم.حتی یک درصد هم احتمال نمیدیم که شاید قضیه اونجوری نباشه که ما فکر میکنیم.حل این مشکلات فقط در صورتی امکان داره که همه بچه ها اتفاقات گذشته رو فراموش کنن و فقط از تیم حمایت کنن.نه هرندی،نه عابدینی،نه درخشان و نه ... .فقط و تنها فقط داماش باید حمایت بشه.[/quote:4d8092c1f3]
خش اول گر نهد معمار کج****** تا ثریا میرود دیوار کج[/quote:4d8092c1f3]

این ضرب المثل قدیمی هست آقا ، الان با روشهای مهندسی سازه ، هزاران روش واسه ترمیم دیوارهای کج هست :wink:
مهم خواستن و یک مقدار بالا بردن آستانه تحمل و صبر و اینکه واژه (من) کنار گذاشته بشه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 1:05 pm

[quote:260ca2f3d1="menab"]دوستان عزیز هر موقع مطلبی نوشتیم که به مزاج مدیران سایت خوش نیامد در صدد جواب برآمدند نه برای روشن شدن مطلب و یا موضوع بلکه برای خالی کردن خود و یا جمع و جور کردن بعضی از اشتباهات خواسته ویا ناخواسته خود . اشتباه را با اشتباه جواب نمیدهند بلکه دنبال راهکاری برای نزدیک کردن هوادار ، باشگاه ، بازیکن و... ارائه میدهند . اگر کسی مخالفت باشخص آنها ویا بعضی از کارهای اشتباه آنها کرد(مدیران سایت ) ، زیر شدیدترین تیغهای انتقادی (نزدیک به گیوتین ) میگیرند و درصدد له کردن واز بین بردنش پیش می روند . اما گفته و نوشته های خود را انتقادی ودر جهت سازندگی عنوان می کنند . یک بام دو هوا که نمیشود . خراب کردن واز بین بردن خیلی راحت است اما ساختن وآبادانی زمان زیادی می برد . در روزهای گذشته چند سطری نوشتم فقط از مدیران سایت چند بار جوابیه با رنگها و فونت های مختلف ارائه شد ! عابدینی همان عابدینی است ، باشگاه همان باشگاه است ، و مدیران آن هم تغییر نکردند . عوض کردن مربی هم که در فوتبال جای تعجب ندارد آیا کمی فکر کردیم که چه پیش آمده ؟! چرا باید تاخت ؟ برای چه باید تاخت ؟ من همان حرف قبلی را تکرا میکنم که : " ازهوادار پله برای خود نسازیم و روح پاک آنها را با کارهای با برنامه خود آلوده نکنیم " هوادار واقعی تیم را تشویق می کند تا نتیجه بگیرد . کسی که تیم شهرش را دوست دارد برای او مهم نیست مربی تیم چه کسی باشد و از کجا باشد (18تیم لیگ برتر چند مربی بومی دارند؟ ) چه باشد وچه نباشد برای سربلندی تیم شهرش تلاش می کند . دیروز مربی بودی امروز هوادارش باش ، دیروز در کنار نیمکت از برد تیم لذت می بردی امروز هم باید از سکوی تماشاگران از برد تیم لذت ببری . چرا که نه ؟![/quote:260ca2f3d1]

[align=justify:260ca2f3d1]دوست عزیز ، من نه وکیل مدافع این سایت هستم و نه فونت نوشتاریم به رنگهای مختلف است ! اول از همه ادعای شما درباره پاسخ به کامنتهایتان کمی نشان از کم ظرفیتی شما دارد که انتظار دارید حرفهایتان را بیان کنید و حتما پاسخی هم غیر تائید دریافت نکنید ! البته دوست عزیز اینجا تالار گفتمان است و شما حتما معنی آن را بهتر می دانید. بنابراین امیدوارم مرا فقط یک فونت تغیر یافته تلقی نفرمائید چرا که اگر اساس بر چنین تفکری باشد من هم شما را کارگزار X و Y در باشگاه تلقی میکنم که حتی کامنتهایتان را هم با اجازه و تائید آنان منتشر می کنید!
دوست عزیز متاسفانه چند موردی شاهد بوده ام که در نظرهایتان مستقیم و غیر مستقیم به مدیران سایت و یا نوعی طرز تفکر توهین میکنید نمونه اش در داستان " مرغوب" بوده در حالی که دلایلی که می آورید بیشتر به یک عقده گشایی شباهت دارد ! تهمت خود خواهی و بازیچه قرار دادن هوادار به مدیران سایت غیر توهین به آنها حتی توهین به من کاربر هم هست ! این در حالی هست که من حداقل در بعضی موارد شاهد بوده ام که همین دوستان چه استرس و فشاری را تحمل میکنند ! ذوست عزیز تهمت زدن از پشت کامپیوتر به افراد شاید زیاد سخت نباشد! ولی شما که ادعا دارید احساسات من کاربر پلی شده برای مدیران لطفا نمایی از بالای پل را هم ترسیم کنید تا همه بدانیم که مدیران این سایت از تردبان من شما به چه قله هایی رسیده اند!!!
البته ایشان باید افتخار کنند که مدیریت سایتی را عهده دار هستند که شما و هر منتقد دیگری به راحتی هرچه می خواهید می گویید و تازه از پاسخ شنیدن هم ظاهرا دلخور می شوید!!
دوست عزیز این حرفها دلیل بر این نیست که این سایت و یا مدیریت دوستان هیچ اشکالی ندارد که ادعای چنین مطلبی خود یک باور غلط خواهد بود اما من در این مدتی که مهمان این سایت هستم شاهد بوده ام که فضای ایجاد شده در این بستر یکی از بهترین ها حداقل در کشور است . در فضایی که اتفاقا گاهی اوقات کاربرانش این قدرت را دارند که فضای آن را به سمتی ببرند که کاملا با نظر مدیرانش تفاوت دارد . اگر شما با انعکاس یک خبر مخالف هستید دلیل نمی شود که همه اینگونه فکر کنند و به این نتیجه برسید که مدیران چنین هستند و چنان !!! این بیشتر نشان از میلتان به تخریب این سایت دارد تا انتقاد البته اگر هم چنین باشد باز قدمتان مبارک هست چون اعتقادم این هست که این سایت و کاربرانش با همه اشکالاتی که داریم اما آنقدر با هوش هستند که راه را از چاه تشخیص دهند وجود شما و امثال شما اتفاقا یکی از دلایلی هست که من را هرروز تشویق می کند که سری به این خانه دوم بزنم و با همه وجودم به آن افتخار کنم .
*برای اینکه ثابت کنم من یک فونت رنگی نیستم اگر تمایل داشتید مشخصاتم را به طور خصوصی برایتان ارسال می کنم[/align:260ca2f3d1]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 1:56 pm

من از همه عاشقای داماش خواهش میکنم که بحث رو تموم کنن.اگه هم یه نفر اومد و چیزی نوشت که بوی حاشیه میداد کسی جواب نده.به خدا با ادامه این بحثا فقط داریم خودزنی میکنیم.پس به خاطر عشقمون و به کوری چشم دشمنان تیممون؛

صلوات
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 2:55 pm

فقط حمایت از داماش /23/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 3:06 pm

من به شخصه تصمیم گرفتم سکوت کنم چون احساس میکنم هرچی بیشتر در برابر بی عدالتی فریاد کنی، کمتر شنیده میشه.تو این سایت دوستان اعتتقاد دارند که سکوت کردن بهتر از اعتراض است چون به تیم ضربه میزنه!!!
باشد دوستان حداقل من تو این سایت همرنگ جماعت میشوم . سرم را مثل کپک میکنم زیر برف و تماشاگر آنچه اطراف تیم دارد می افتد میشوم و فقط تیم را تشویق میکنم
انشا الله که این سکوت به نفع تیم باشد!!!
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 3:49 pm

[quote:95a8382b99="samblack"]من به شخصه تصمیم گرفتم سکوت کنم چون احساس میکنم هرچی بیشتر در برابر بی عدالتی فریاد کنی، کمتر شنیده میشه.تو این سایت دوستان اعتتقاد دارند که سکوت کردن بهتر از اعتراض است چون به تیم ضربه میزنه!!!
باشد دوستان حداقل من تو این سایت همرنگ جماعت میشوم . سرم را مثل کپک میکنم زیر برف و تماشاگر آنچه اطراف تیم دارد می افتد میشوم و فقط تیم را تشویق میکنم
انشا الله که این سکوت به نفع تیم باشد!!![/quote:95a8382b99]
آخه دوست من با انتقاد تو هرندی که بر نمیگرده پس بهتره فقط از تیم حمایت کنیم والله بهتره
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 3:56 pm

samblack: تو چیکاره این سایتی که به همه توهین میکنی؟؟؟!!!! آقای مدیران سایت به چه دلیل توهین این آقا رو ندید میگیرید بعد جوابش بدم نگید چرا؟؟؟؟؟
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:03 pm

[quote:5c2c571d28="Inja-Rasht"]samblack: تو چیکاره این سایتی که به همه توهین میکنی؟؟؟!!!! آقای مدیران سایت به چه دلیل توهین این آقا رو ندید میگیرید بعد جوابش بدم نگید چرا؟؟؟؟؟[/quote:5c2c571d28]

اولا من به کسی توهین نکردم.آقا اگه کسی دیده به منم بگه
بعدشم دیگه داری گنده تر از دهنت حرف میزنی.مثلا چه غلطی میخوای بکنی؟
تو مثل اینکه بازم قرصات رو نخوردی.احترام خودتو داشته باش مرد حسابی؟
تو اصلا حق نداری در باره من صحبت کنی؟ اصلا کی درباره تو صحبت کرد؟ من به کی اینجا توهین کردم؟
مثل اینکه این سایت دیگه جای موندن نیست.هرکی هرچی از دهنش در میاد دیگه داره به ادم میگه
همین مونده بود که تو زندگیم با آدم بی فرهنگی مثل تو دهن به دهن بیام
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:13 pm

[quote:fe62da9aff="samblack"][quote:fe62da9aff="Inja-Rasht"]samblack: تو چیکاره این سایتی که به همه توهین میکنی؟؟؟!!!! آقای مدیران سایت به چه دلیل توهین این آقا رو ندید میگیرید بعد جوابش بدم نگید چرا؟؟؟؟؟[/quote:fe62da9aff]

اولا من به کسی توهین نکردم.آقا اگه کسی دیده به منم بگه
بعدشم دیگه داری گنده تر از دهنت حرف میزنی.مثلا چه غلطی میخوای بکنی؟
تو مثل اینکه بازم قرصات رو نخوردی.احترام خودتو داشته باش مرد حسابی؟
تو اصلا حق نداری در باره من صحبت کنی؟ اصلا کی درباره تو صحبت کرد؟ من به کی اینجا توهین کردم؟
مثل اینکه این سایت دیگه جای موندن نیست.هرکی هرچی از دهنش در میاد دیگه داره به ادم میگه
همین مونده بود که تو زندگیم با آدم بی فرهنگی مثل تو دهن به دهن بیام[/quote:fe62da9aff]
[color=black:fe62da9aff]Inja-Rasht نه دوستمه نه تا حالا دیدمش نا پسرخالم شما هم به همین ترتیب حتی تا حالا ندیدم.اون به شما به حق یا ناحق گفت چی کاره ی سایتی و مدیرای سایت توهین این آقا رو ندید میگیرید.تاکید میکنم گفت آقا ولی حالا نظرات شما
گنده تر از دهنت صحبت میکنی.چه غلطی میخوای بکنی.قرصاتو نخوردی(یعنی دیوانه ای) بلانسبت کاربر سایت.احترام خودتو داشته باش مرد حسابی.مثل اینکه این سایت دیگه جای موندن نیست.هرکی هرچی از دهنش در میاد دیگه داره به ادم میگه
همین مونده بود که تو زندگیم با آدم بی فرهنگی مثل تو دهن به دهن بیام
Inja-Rasht گفت تو چی کاره ی سایتی و شما...
حالا خودت کلاتو قاضی کن ببین اون چی گفت و شما چی گفتی[/color:fe62da9aff]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان