[quote:4d8092c1f3="milad1987"][quote:4d8092c1f3="neye_kabir"][quote:4d8092c1f3="miladcivil"][quote:4d8092c1f3="neye_kabir"]من از همین جا به دشمنان داماش تبریک میگم.این اتفاقات به هر دلیل و با دخالت هرکسی که بود و هرکسی که مقصر اصلی بود فرقی نداره.مهمترین نتیجه ای که داد این بود که همه هوادارا به جون هم افتادن.مدیرا به کاربرا تهمت میزنن،کاربرا به مدیرا،مسئولین داماش به هر دو،کاربرا و مدیرا به مسئولین.همدلی ماها که تا چند وقت پیش زبانزد شده بود به این وضع رسید.تا حالا که فقط با هم بودیم همه جوره سرمونو بریدن و نذاشتن به حقمون برسیم.حالا که این وضع پیش اومده دیگه خیال دشمنا راحت شد.خودمون به راحتی داریم سر خودمونو میبریم.باز هم به همه دشمنان عزیز تبریک میگم.[/quote:4d8092c1f3]
نه آقا این چه حرفیه ، من مطمئنم بزودی همه چیز مثل قبل میشه .
یه کدورت و ابهاماتی پیش اومد که با یکسری گفتگو بین بچه ها 100% حل میشه .[/quote:4d8092c1f3]
متاسفانه مشکل اصلی همینجاست.اکثر ماها اهل گفتگو نیستیم.فقط میخوایم با زور حرفمونو به کرسی بنشونیم.همه خودمونو علامه دهر میدونیم.حتی یک درصد هم احتمال نمیدیم که شاید قضیه اونجوری نباشه که ما فکر میکنیم.حل این مشکلات فقط در صورتی امکان داره که همه بچه ها اتفاقات گذشته رو فراموش کنن و فقط از تیم حمایت کنن.نه هرندی،نه عابدینی،نه درخشان و نه ... .فقط و تنها فقط داماش باید حمایت بشه.[/quote:4d8092c1f3]
خش اول گر نهد معمار کج****** تا ثریا میرود دیوار کج[/quote:4d8092c1f3]
این ضرب المثل قدیمی هست آقا ، الان با روشهای مهندسی سازه ، هزاران روش واسه ترمیم دیوارهای کج هست
مهم خواستن و یک مقدار بالا بردن آستانه تحمل و صبر و اینکه واژه (من) کنار گذاشته بشه .