آبرار بنظر منم بحث هرندی جز ضرر سودی نداره، ولی اینایی که من گفت همه واقعایی بود که با [چشمام دیدم با گوشهام شنیدم]، حالا یسری حرفایی هم از هرندی نقل و قول میشه که حتما شما هم شنیدی، اگه اون حرفا واقعیت داشته اخراجش کاملا درست بود.
بقول مازیار، دیگه شخص مهم نیست فقط داماش[/quote:5c22e1576d]
ولی من با اکثر حرفات موافقم - منم موافقم باید از بومی ها بت بسازیم اما ...
منم مبگم که از عابدینی بت ساختیم و اشتباه کردیم - باید از کسی بت بسازیم که ارزششو داشته باشه.[/quote:5c22e1576d]
بچه ها بیاید از هوادار هامون بت بسازیم ...

چرا اصلا همین کارو نکنیم اگه از هرندی چون رشتی بود اینقدر دفاع میکنیم - حالا بیاییم از هوادارا که رشتی هستن حمایت کنیم و اتحاد داشته باشیم[/quote:5c22e1576d]
غیــــر این نباید باشه .موافقم آبرار.
پیشنهاد میکنم برای آروم شدن ماجرا نه ایرارن آسیا بگیم و نه امید هرندی رو صدا کنیم.
توی همه حرف هام میگم حق با هوادار واقعی هستش.چون مظلوم ترین و مهم ترین رکن هستش.
امیدهرندی خوب یا بد باز هم یه مربی خواهد شد و باز هم شاید توی شبکه ها از داماش به خوبی یا بدی یاد کنه .و این نیز خواهد گذشت....
عابدینی هم شاید بره و توی تیم دیگه یا فدراسیون فعالیت کنه و باز هم ما رو به خوبی یا بدی یاد کنه ... و این نیز خواهد گذشت...
اما اونی که برای مـــا عاشق میمونه معشوقه مظلوم(داماش)خواهد بود و دیگر نخواهد گذشت...
یادمون باشه همه ایران رو با این شعار میترسوندیم ((مـــــی خـــوام دنـــیـــا نــبــاشـــه ...اگــــه دامــــاش نـــباشـــه))
حالا برای اسم ها " داماش رو که یه دنیا برامون ارزش داره از دست ندیم.