[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم. خانه اش ویران باد...

چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم. خانه اش ویران باد...

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم. خانه اش ویران باد...

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:28 am

دوستان عزیزم این روزها همه باید از تیم حمایت کنیم نه از شخص خاصی فقط از نام داماش حمایت کنیم این تیم فقط ماله ما رشتی ها نیست بلکه واسه بچهای گیلانه از فومن گرفته تا لاهیجان یک ماه میشه که تیم دچار حاشیه شده هرکس به خاطر منافع شخصیش یه چیز میگه و همه باهم در موردش بحث میکنیم و اختلاف و دو دستگی پیش میاد اقای ایکس یه چیز میگه از روی عصبانیت مدیرای سایت هم این حرفشو رسانه ای میکنن و میزارن تو سایت و میشه سوزه تیم ما. چرا خودمون داریم واسه خودمون حاشیه درست میکنیم؟ دیروز شهرک همسایه رفته بودم داشتن از داماش حرف میزدن یکم حرفاشونو گوش کردم میگفتن رشتی ها افتادن به جون هم. بعضی از دوستان بدونن با تشویق هرندی و اوردن بنرش به هیچ جایی نمیرسیم با این کار تیم دچار حاشیه و بحران میشه. خودم موافق هرندی بودم و رفتنش اشتباه بود اما به هر دلیلی از تیم رفت. اما نباید اسمشو همش بیاریم این کار ما باعث پایین اومد روحیه بازیکنا میشه. همه باید با هم داماش شهر باران رو تشویق کنیم. این تیم نه ماله هرندیه نه ماله عابدینیه نه درخشان و... این تیمه بچهای گیلانه. هرکی میاد هرکی بره واسه ما موفقیت داماش مهمه. مگه ما پارسال پرهوادارترین تیم شهرستانی نشدیم؟؟ یادتون رفته کی روش سرمربی تیم ملی وقتی پارسال بازی داماش پرسپولیس تو ورزشگاه سردار جنگل رو دید چی گفته بود؟ گفته بود(مردم ایران) زیر بارون تو هوای سرد میان ورزشگاه رو پر میکنن و تیم رو تشویق میکنن منظورش به هوادارای داماش بود. همین امسال بازی فولاد سرپرست فولاد یادتون رفته چی گفت؟ تماشاگرای داماش با اینکه یک گل خوردند تیمشونو تا دقیقه ی 90 تشویق کردن مثل تماشاگرای ژاپنی بدون اینکه هیچ فحاشی انجام بدن. بیایم همه با هم دست تو دست هم بزاریم متحد بشیم و فقط داماش شهر باران رو تشویق کنیم خیلی ها میخوان این تیم نباشه و تیم رو دچار حاشیه کنن و ار بین ببرن اما ما باید چشم دشمنان این تیم رو کور کنیم. نزاریم دشمنانمون از اب گل الود ماهی بگیرن. اون مدیر عاملی که بر علیه مدیر تیم ما حرف میزنه و از این فرصت سو استفاده میکنه تا از اب گل الود ماهی بگیره یادش نره بازیکن محبوب تمیش دچار اعتیاد شده بود. پارسال تیم ما هفتم شده بود این اقا کجا بود؟ تیم خودش چندم شده بود ؟ کسی نمیتونه این تیم رو ازبین ببره. همه با هم متحد میشیم و فقط داماش رو تشویق مکنیم و بازم مثل همیشه پرچم رشت رو میبیریم بالا . زنده باد رشت.... زنده باد گیلان.....فقط داماش شهر باران
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:47 am

احسنت به روزبه عزیز.

متاسفانه بعضیا دارن در پیام هایی خصوصی بچه ها رو تحریک میکنن!!!!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:05 am

عالی بود داداش تک تک حرفهای منو تو این متنت زدی !
امیدوارم بعضی از دوستان از این غفلت و لجبازی دست بردارند و فقط انرژی خودشون رو صرف تشویق تیم مصرف کنند /13/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:06 am

موافقم.مرسی عالی بود باید خودزنی رو بزاریم کنار تو این شرایط.مرگ بر منافق /13/ /3/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amirabarar » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 12:40 pm

موافقم داداش...خودمون پرچمو میبریم بالا /23/
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 1:40 pm

بارها گفتم واسه منه هوادار اول داماش مهم هستش بعد نفرات من به عنوان دوست دار امید خان هرندی باید از کادرفنی و مدیرعامل حمایت کنم چون باید داماش باشه تا در سالهای آتی امید خان هرندی بتونه دوباره سکان دار داماش شهر باران بشه :P
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

Re: چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم. خانه اش ویران باد...

پستتوسط hamed3 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:04 pm

[quote:ed0644ae0e="rashti_sarvar"]دوستان عزیزم این روزها همه باید از تیم حمایت کنیم نه از شخص خاصی فقط از نام داماش حمایت کنیم این تیم فقط ماله ما رشتی ها نیست بلکه واسه بچهای گیلانه از فومن گرفته تا لاهیجان یک ماه میشه که تیم دچار حاشیه شده هرکس به خاطر منافع شخصیش یه چیز میگه و همه باهم در موردش بحث میکنیم و اختلاف و دو دستگی پیش میاد اقای ایکس یه چیز میگه از روی عصبانیت مدیرای سایت هم این حرفشو رسانه ای میکنن و میزارن تو سایت و میشه سوزه تیم ما. چرا خودمون داریم واسه خودمون حاشیه درست میکنیم؟ دیروز شهرک همسایه رفته بودم داشتن از داماش حرف میزدن یکم حرفاشونو گوش کردم میگفتن رشتی ها افتادن به جون هم. بعضی از دوستان بدونن با تشویق هرندی و اوردن بنرش به هیچ جایی نمیرسیم با این کار تیم دچار حاشیه و بحران میشه. خودم موافق هرندی بودم و رفتنش اشتباه بود اما به هر دلیلی از تیم رفت. اما نباید اسمشو همش بیاریم این کار ما باعث پایین اومد روحیه بازیکنا میشه. همه باید با هم داماش شهر باران رو تشویق کنیم. این تیم نه ماله هرندیه نه ماله عابدینیه نه درخشان و... این تیمه بچهای گیلانه. هرکی میاد هرکی بره واسه ما موفقیت داماش مهمه. مگه ما پارسال پرهوادارترین تیم شهرستانی نشدیم؟؟ یادتون رفته کی روش سرمربی تیم ملی وقتی پارسال بازی داماش پرسپولیس تو ورزشگاه سردار جنگل رو دید چی گفته بود؟ گفته بود(مردم ایران) زیر بارون تو هوای سرد میان ورزشگاه رو پر میکنن و تیم رو تشویق میکنن منظورش به هوادارای داماش بود. همین امسال بازی فولاد سرپرست فولاد یادتون رفته چی گفت؟ تماشاگرای داماش با اینکه یک گل خوردند تیمشونو تا دقیقه ی 90 تشویق کردن مثل تماشاگرای ژاپنی بدون اینکه هیچ فحاشی انجام بدن. بیایم همه با هم دست تو دست هم بزاریم متحد بشیم و فقط داماش شهر باران رو تشویق کنیم خیلی ها میخوان این تیم نباشه و تیم رو دچار حاشیه کنن و ار بین ببرن اما ما باید چشم دشمنان این تیم رو کور کنیم. نزاریم دشمنانمون از اب گل الود ماهی بگیرن. اون مدیر عاملی که بر علیه مدیر تیم ما حرف میزنه و از این فرصت سو استفاده میکنه تا از اب گل الود ماهی بگیره یادش نره بازیکن محبوب تمیش دچار اعتیاد شده بود. پارسال تیم ما هفتم شده بود این اقا کجا بود؟ تیم خودش چندم شده بود ؟ کسی نمیتونه این تیم رو ازبین ببره. همه با هم متحد میشیم و فقط داماش رو تشویق مکنیم و بازم مثل همیشه پرچم رشت رو میبیریم بالا . زنده باد رشت.... زنده باد گیلان.....فقط داماش شهر باران[/quote:ed0644ae0e]
مرسی از روزبه عزیز بخاطر اَ متن زیبا. کاملاً موافقم. فقط 2 تا نکته متنی اَیَ وجود دَره. ایتا کی تماشاگر ژاپنیَ نَنَم از کویَ بَمو. آلمانی بُگُفته بو فولادِ سرپرست :wink: ایتاهم اشتباه املایی ایسه کی خیــــــلی از زَکَن دَرید و متأسفانه همه سایتَنِ میان و حتی زیرنویس فیلمانِ میان دیده به و یجوری جا دَکَفته به اشتباه، اَنه کی نیویسید [b:ed0644ae0e]بزاریم یا نزاریم[/b:ed0644ae0e]، والله [color=red:ed0644ae0e][b:ed0644ae0e]نذاریم[/b:ed0644ae0e][/color:ed0644ae0e] درسته.
[color=red:ed0644ae0e]نگذاریم = نذاریم = مَگُذاریم = وَنَلیم = وَلانیم = وَنخالیم...[/color:ed0644ae0e]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

Re: چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم. خانه اش ویران باد...

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:57 pm

[quote:5aa56ebf68="hamed3"][quote:5aa56ebf68="rashti_sarvar"]دوستان عزیزم این روزها همه باید از تیم حمایت کنیم نه از شخص خاصی فقط از نام داماش حمایت کنیم این تیم فقط ماله ما رشتی ها نیست بلکه واسه بچهای گیلانه از فومن گرفته تا لاهیجان یک ماه میشه که تیم دچار حاشیه شده هرکس به خاطر منافع شخصیش یه چیز میگه و همه باهم در موردش بحث میکنیم و اختلاف و دو دستگی پیش میاد اقای ایکس یه چیز میگه از روی عصبانیت مدیرای سایت هم این حرفشو رسانه ای میکنن و میزارن تو سایت و میشه سوزه تیم ما. چرا خودمون داریم واسه خودمون حاشیه درست میکنیم؟ دیروز شهرک همسایه رفته بودم داشتن از داماش حرف میزدن یکم حرفاشونو گوش کردم میگفتن رشتی ها افتادن به جون هم. بعضی از دوستان بدونن با تشویق هرندی و اوردن بنرش به هیچ جایی نمیرسیم با این کار تیم دچار حاشیه و بحران میشه. خودم موافق هرندی بودم و رفتنش اشتباه بود اما به هر دلیلی از تیم رفت. اما نباید اسمشو همش بیاریم این کار ما باعث پایین اومد روحیه بازیکنا میشه. همه باید با هم داماش شهر باران رو تشویق کنیم. این تیم نه ماله هرندیه نه ماله عابدینیه نه درخشان و... این تیمه بچهای گیلانه. هرکی میاد هرکی بره واسه ما موفقیت داماش مهمه. مگه ما پارسال پرهوادارترین تیم شهرستانی نشدیم؟؟ یادتون رفته کی روش سرمربی تیم ملی وقتی پارسال بازی داماش پرسپولیس تو ورزشگاه سردار جنگل رو دید چی گفته بود؟ گفته بود(مردم ایران) زیر بارون تو هوای سرد میان ورزشگاه رو پر میکنن و تیم رو تشویق میکنن منظورش به هوادارای داماش بود. همین امسال بازی فولاد سرپرست فولاد یادتون رفته چی گفت؟ تماشاگرای داماش با اینکه یک گل خوردند تیمشونو تا دقیقه ی 90 تشویق کردن مثل تماشاگرای ژاپنی بدون اینکه هیچ فحاشی انجام بدن. بیایم همه با هم دست تو دست هم بزاریم متحد بشیم و فقط داماش شهر باران رو تشویق کنیم خیلی ها میخوان این تیم نباشه و تیم رو دچار حاشیه کنن و ار بین ببرن اما ما باید چشم دشمنان این تیم رو کور کنیم. نزاریم دشمنانمون از اب گل الود ماهی بگیرن. اون مدیر عاملی که بر علیه مدیر تیم ما حرف میزنه و از این فرصت سو استفاده میکنه تا از اب گل الود ماهی بگیره یادش نره بازیکن محبوب تمیش دچار اعتیاد شده بود. پارسال تیم ما هفتم شده بود این اقا کجا بود؟ تیم خودش چندم شده بود ؟ کسی نمیتونه این تیم رو ازبین ببره. همه با هم متحد میشیم و فقط داماش رو تشویق مکنیم و بازم مثل همیشه پرچم رشت رو میبیریم بالا . زنده باد رشت.... زنده باد گیلان.....فقط داماش شهر باران[/quote:5aa56ebf68]
مرسی از روزبه عزیز بخاطر اَ متن زیبا. کاملاً موافقم. فقط 2 تا نکته متنی اَیَ وجود دَره. ایتا کی تماشاگر ژاپنیَ نَنَم از کویَ بَمو. آلمانی بُگُفته بو فولادِ سرپرست :wink: ایتاهم اشتباه املایی ایسه کی خیــــــلی از زَکَن دَرید و متأسفانه همه سایتَنِ میان و حتی زیرنویس فیلمانِ میان دیده به و یجوری جا دَکَفته به اشتباه، اَنه کی نیویسید [b:5aa56ebf68]بزاریم یا نزاریم[/b:5aa56ebf68]، والله [color=red:5aa56ebf68][b:5aa56ebf68]نذاریم[/b:5aa56ebf68][/color:5aa56ebf68] درسته.
[color=red:5aa56ebf68]نگذاریم = نذاریم = مَگُذاریم = وَنَلیم = وَلانیم = وَنخالیم...[/color:5aa56ebf68][/quote:5aa56ebf68]

آبرار من املام خیلی ضعیفه :D یه کلاس املا باید ب[b:5aa56ebf68]ذ[/b:5aa56ebf68]اری واسه بچه ها !!! :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:06 pm

اقا حامد شما ببخش معذرت میخوام 8) همیشه منتظر غلط املایی بچه ها هستی ناقلا
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:33 pm

تجربه یه چیزو ثابت کرده اینکه اصولا چیزیکه تو سایتا هست دقیقا 180 درجه خلافش رو سکوها به نمایش میاد! این متن حرف دل منم هست ولی متاسفانه خیلیا فقط ژست روشنفکریو بلدن و بیشتر از همه جنجال افرینی میکنن... دیروز اخبار ورزشیو میدیدم که در مورد حواشیه بعد از بازی با راه اهن صحبت میکرد، این تازه اول ماجراست...
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:52 pm

civilboy: تجربه ثابت کرده وارش اسپرتی ها اگر متحد بشند قوی ترین عامل ممکن برای موفقیت تیم خواهند بود. مدیرها و بچه های اینجا عامل اصلی خروج از اون بحران کذایی بودن این حادثه کوچولو که در مقابل اون امتحان بزرگ چیزی نیست. ما باهم حاشیه را به حاشیه میبریم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:30 pm

[quote:4518f4f3df="Inja-Rasht"]civilboy: تجربه ثابت کرده وارش اسپرتی ها اگر متحد بشند قوی ترین عامل ممکن برای موفقیت تیم خواهند بود. مدیرها و بچه های اینجا عامل اصلی خروج از اون بحران کذایی بودن این حادثه کوچولو که در مقابل اون امتحان بزرگ چیزی نیست. ما باهم حاشیه را به حاشیه میبریم.[/quote:4518f4f3df]
افرین اتحاد پس بیاییم باهم متحد شیم نه فقط حرف بزنیم متحد شیمواسه تیم نه فرد نه اینکه بازی خارجخونه میریم خودی ها دعوا بگیرن
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:19 pm

واقعا جا داره از روزبه تشکر کنم. روزبه یکی از دوستان خوب وقدیمی منه منم با حرفاش موافقم که باید متحد بود ولی فقط متحد بودن طرفدارها ملاک موفقیت یک تیم نیست و این افراد و مدیرانی که تو تیم هستند هم باید متحد باشند و مردانگی داشته باشند ایا به نظر شما ما در تیم خودمون افراد سالم داریم افرادی که به موفقیت داماش فکر کنند نه جیب خودشان واینکه سرمایه گذارانی که امندند هدفشان خدمته یا معروف کردن خودشان. وبعد یکی دوسال مگویند هزینه تیم داری زیاد بود و ما نمیتوانیم تیم داری کنیم و روز از نو و روزی از نو و مدیر عامل عاشق لنگ اگه فردا بهش پیشنهاد مدیریت تیم تهرانی رو بدن تو تیم ما میمونه نه نمیمونه من مطمئن هستم اگه کلاش هم اینجا بیوفته دیگه سراغشو نمیگیره ودر اخر اینکه کسانی میمونن که مال این شهرن مثل امید هرندی. که واقعا مظلومانه بر کنار شد ایا به نظر شما دفاع از حق جرمه و حداقل تو این شرایط مدیر عامل باید بیاد تو یه برنامه پربیننده از امید خان تشکر وعذر خواهی کنه به این صورت میشه یکم این جو کم بشه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abararshahrebaran در يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:25 pm .
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط rashtlove » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:24 pm

من خیلی وقت دیگه کمتر پست میدم سر این موضوع چرا چون هر بحثی داشته باشم اما الان داماش اولویته
یه سری دارن از این اب گل الود ماهی میگیرن اصلا نظرم روی کاربرایی که همیشه اینجا هستن هممون میشناسیمشون نیست .شخصها رو بیخیال شین داماشمون رو بچسبیم
پس دوستان اتحاد اتحاد تا یه سری سو استفاده گر مشخص بشن
من خودم خیلی مشکل و حرف تو دلمه اما بیخیال

فقط داماش

توجه داشته باشید فقط داماش شهرم:-*

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:25 pm

[quote:e752d46a46="abararshahrebaran"]واقعا جا داره از روزبه تشکر کنم. روزبه یکی از دوستان خوب وقدیمی منه منم با حرفاش موافقم که باید متحد بود ولی فقط متحد بودن طرفدارها ملاک موفقیت یک تیم نیست و این افراد و مدیرانی که تو تیم هستند هم باید متحد باشند و مردانگی داشته باشند ایا به نظر شما ما در تیم خودمون افراد سالم داریم افرادی که به موفقیت داماش فکر کنند نه جیب خودشان واینکه سرمایه گذارانی که امندند هدفشان خدمته یا معروف کردن خودشان. وبعد یکی دوسال مگویند هزینه تیم داری زیاد بود و ما نمیتوانیم تیم داری کنیم و روز از نو و روزی از نو و مدیر عامل عاشق لنگ اگه فردا بهش پیشنهاد مدیریت تیم تهرانی رو بدن تو تیم ما میمونه نه نمیمونه من مطمئن هستم اگه کلاش هم اینجا بیوفته دیگه سراغشو نمیگیره ودر اخر اینکه کسانی میمونن که مال این شهرن مثل امید هرندی. که واقعا مظلومانه بر کنار شد ایا به نظر شما دفاع از حق جرمه[/quote:e752d46a46]
آبرار عزیز،تنها چیزی که اینجا میمونه عشق مشترک مردم این شهر یعنی داماش هست نه اشخاص!
در سال قبل هم اعتراضات به جایی هواداران انجام دادند،در بازی با فجر شعارهای اعتراضی سر دادند و در انتهای بازی با شاهین هم اعتراضاتی انجام دادند ولی دیگر هواداران فقط به فکر حمایت از تیم افتادند و حمایت هواداران باعث اوج گرفتن هواداران شد.پس لپ کلام ین هست که اعتراض حق هوادار است و خیلی از مواقع هم خوب است ولی ادامه دار شدن اعتراضات که با چاشنی تخریب باشد و در ان اسم شخص باشد ب تیم ضربه می زند و باعث نابودی فوتبال این شهر می شود.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان