[quote:781ae22800="rashtlove"][quote:781ae22800="meraj130"][quote:781ae22800="miladcivil"][quote:781ae22800="meraj130"]دوستان اینقدر سریع از یکی برای خودمون بت نسازیم .
متاسفانه ما رشتی ها خیلی سریع یکی رو بت میکنیم - پارسال یادتون هست که قاسمپور بعد 3 هفته شد فرمانروا ؟؟؟!!!
بازم از پارسال بگم - یادتون هست میلاد زنیدپور بهترین بود و میلاد آرپیجی زن ؟ آخر فصل فحش خورد و شد بی غیرت ؟؟؟!!!
الانم امید هرندی بت شده البته خیلی بزرگتر از بیت های پیشین چون پسوند رشت رو یدک میکشه!!!! پسوندی که در عمل هیچ کاری براش نکرده !!! تو برنامه سکو گفت نمیخوام از داماش حرف بزنم چون میره تو حاشیه ولی همه حرفاشو زد . گفت این تیم مثل بچم میمونه !!!!! مگه آدم از بچشم بدی میکنه ( برنامه بعد بازی با ملوان ) درحالیکه خودمونیم هرندی چیکار کرد امسال ؟ از آلمینیوم باید میبخاتیم که شانسی یه امتیاز گرفتیم - از ملوان باید میباختیم که نباختیم .
در حالیکه که هرندی هنوزم میگه در بازی پارسال فقز 3 دقیقه خوب بودیم ولی در مورد بازی امسال همچین چیزی نمیگه !!!! امسال که 3 ثانیه هم خوب نبودیم استاد !!!!
فقط بخاطر اینکه هرندی بومی هست ازش حمایت نکنیم اگه واقعا اینطوریه میشه از ناظمی حمایت کرد که چندین ساله بدون حاشیه داره کار میکنه نه کسی که یه شبه خودشو صاحب همه چیز میدونه ارزش نداره ( البته منم با اخراجش مخالف بودم و هستم و این کار ها به جایی نمیرسه هرندی عزیز )
این هرندی نیست که برای ما میمونه این تیم شهرمونه که باید بمونه و تجربه میگه در سال دوم حضورش نمیمونه . ولی ما اجازه نمیدیم که این اتفاق بیفته.
بچه ها بخدا اون چیزی که شما فکر میکنید نیست نه هرندی اون آدمی هست که الان شما فکر میکنید نه عابدینی و سراوانی اون آدم هایی هستن که شما فکر میکنید ( البته عابدینی هم نباید مثل گذشته به بت تبدیل بشه )
در انتها فقط میخوام بگم ایشالا که ختم به خیر بشه ولی با این کارهایی که بعضیا دارن میکنن اجازه نمیدن انگار[/quote:781ae22800]
معراج جان نکنه شما امروز با مازیار عزیز به گفتگو پرداختین !؟!؟!؟!
از یه طرف همه دارن بیخیال میشن ، باز شما یکدفعه میای این حرفارو میزنه ، دوباره هرندی شده آدم بده و عابدینی و
کاسه لیس های اطرافش شدن خوووووووووب .....
نمیدونم عابدینی بصورت پشت پرده چه بالایی سر اشماها آورده که انقدر ازش میترسید ..... و جرات نفس کشیدن هم
انگار ازتون گرفته .
آقا اشتباه کرده و از همه بدتر رو اشتباهش داره پافشاری میکنه ، این وسط هرندی هم طعمه بود ، حالا هی شماها
بیاین بگین عابدینی خوبتر از وانی هست که فکر میکردید و هرندی بدتر از اونی که فکر میکنید .
ای بابا ، تمومش کنید دیگه .
گور بابای تمام اسامی ، اما مخاطب و هوادار نباید مشنگ فرض بشه ، چطور اونموقع که به حضورشون نیاز تند تند فراخوان
اما الان حتی وقتی با پول شخصی میرن واسه تیم باید برخوردهای زننده و نامناسب باهاشون بشه .[/quote:781ae22800]
دوست عزیز اولا:دلیلی نمیبینم بیام اینجا بگم امروز با چه کسی حرف زدم یا در ارتباط بودم!!!!
ثانیا : اگه منظورت اینه که خط بگیر عابدینی هستم سخت در اشتباهی ( خداروشکر از وضع مالی خوبی برخوردارم و نیازی به باج هیچ کس ندارم ) دلیلی هم نداره از کسی بترسم آبرار.
منم میگم گور بابای تمام اسامی ولی اینجا از یه چیزی میترسم اونم اینه که امسال جز 5 تیم آخر باشیم فقط از همین میترسم نه از چیز یا کس دیگه ای!!!!!
فقط بگم از هرندی بت نسازید ( اخراجش اشتباه بود ولی کارهای این روزهای هرندی اشتباه تر از از اخراجش )[/quote:781ae22800]
ابرار معراج عزیز منظور اینه اگه قرار یکدلی بوجود بیاد هیچ سمتی کوبیده نشه شما دیگه ملوان ما رو بازوندی و.. این حرف ها فقط کار رو گره میزنه مطمئن باش کسایی که از هرندی حمایت میکنند بخاطر نتایج نبود بخاطر اینکه درست با مربی بومی ما برخورد نشد قربانی شد.کسی که قرار بود بعد مدتها حق مربی های گیلانی رو بگیره بتونه مربی گری کنه طوری زدنش زمین که خیلی واضح بود
حالا اگه شما میخوایی جو اروم کنی بدترین راه رو انتخاب کردی. بتی هم در کار نیست
از شما نتظار میره وسیع تر ببینی ابرار[/quote:781ae22800]
منم میگم که اشتباه هرندی اشتباه بود آبرار - حالا که هرندی قربانی شد - با این کار و فحاشی به مسئولین تیم تیم شهرمونم قربانی میشه.
من دیگه حرفی ندارم - اگه کمی بد صحبت کردم به بزرگی خودتون ببخشید .
حرفی که میلاد عزیز زد بدجوری روحیمو بهم ریخت - دمت گرم آبرار حالا ما شدیم آدم عابدینی