[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رشتی با تعصب حمایت حمایت

رشتی با تعصب حمایت حمایت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 22, 2012 10:22 am

[quote:87f220c4cf="miladcivil"][quote:87f220c4cf="MAZIYAR"]فعلا برای اون افراد کنار گذاشته از تیم حرمت قائلم ، و به همین دلیل سکوت کردم ، در مورد عابدینی هم شاید در سایت کم و بیش انتقاد می کنم ولی انتقاد های اصلیمون رو به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش میگم.(مهم هم نیست چه اراجیف پشت سرمان میگویند و خدایی آن بالا هست)
برای من فقط و فقط تیم مهم هست و مثل بعضی ها نیستم که بعد از کنار گذاشتنشون بگم که :...(بی خیال)
علی دایی پرسپولیس رو قهرمان ایران کرد یا اصلا همین تیم خودمون رو مثال می زنم،نادر دست نشان پگاه رو نائب قهرمان ایران کرد ولی هر روز بر علیه تیم مصاحبه نکرد!و همیشه هم برای این تیم ارزوی موفقیت کرد در حالی که در آن برهه محبوب ترین شخص بین هواداران بود و از خیلی ها هم بهتر نتیجه گرفته بود علاوه بر اینکه تیم خوبی هم نداشت!
آدم فقط نباید ادعای رشتی بودن داشته باشه،در عمل هم باید صلاح تیمش رو بخواد.آقایان یه کاری نکنند که همون طور که رفتارهای بعضی ها رو بازگو کردیم این رفتارها رو هم بازگو کنیم!پس سعی نکنند ظاهر خودشون رو هم به مانند باطنشون بکنند!
کاربران عزیز سایت تو رو خدا منطقی فکر کنید Shocked ،این تیم شهر ماست،امسال اگه سقوط کنیم دیگه فوتبال این شهر نمیتونه کمر راست کنه و اون هوادارانی که فقط برای فحاشی و ... میان استادیوم دیگه در لیگ یک نمیان و باز هم ما عاشقان واقعی داماش میمونیم.پس همت کنید و گول بعضی ها رو نخورید و تیم شهرمون رو از این شرایط سخت بیرون آوریم.
اگر موافقید بگید یا علی[/quote:87f220c4cf]

مازیار جان ، یه انتقادی ازت دارم ، نه بعنوان یکی از مدیران سایتی که واقعا براش زحمت کشیده میشه
بلکه بعنوان یه دوستی که دغدغه ای مشترک تحت نام داماش داریم .
بعد کلللللللل این جریانات اومدی و یه نظر نوشتی ، اول هرندی بردی پایه چوب دار و متهمش میکنی که
تیمو داره به حاشیه میبره ، بعد به اندازه سر سوزن عابدینی مورد عنایت قرا دادی ......
شما عزیزان چرا یه اشتباهی رو هی تکرار میکنید ؟
یکی از دوستان به مقایسه تارتار و هرندی پرداخت و حالا شما به مقایسه هرندی و دست نشان !؟!؟!؟!؟
بعد یه سوال ، شما از باطن هرندی پس خبر داری ، یه لطفی کن و بازگو کن تا همگان خبردار بشن ، چون
در غیر اینصورت خیانت بزرگی به تیم و همشهری ها و شهرت کردی .....
البته استنباط من از اون فردی که گفتی هرندی بود ، حدسم درسته ؟
حالا یه لطف دیگه بفرما از ظاهر و باطن : سراوانی ، مرغوب ، ناظمی ، سجادی ، حمیدی .... هم برامون بگو .

اما من نظرم اینه اسامی فعال و خائن در تیم باید در نظر گرفته نشن ، اون افرادیگه همکه بیرون موندند بخاطر
مصلحت تیم بصورت موقتی فراموش بشن ، ما یکصدا فقط و فقط به تشویق داماش و بازیکنان و حمایت بپردازیم .[/quote:87f220c4cf]
اگر بخوایم همه چیز رو بگیم که دیگه تیم از هم می پاشه!میلاد جان دیدمت حضوری باهات صحبت می کنم.
به اون خدایی که هممون قبولش داریم،قصد حمایت از هیچ کس ندارم،فقط دلم مثل شما برای تیمم توی لیگی که 5 تیم سقوط می کنند میسوزه.اعتراض حق هوادار است ولی نه به قیمت ضربه به تیم ...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 22, 2012 10:30 am

[quote:3cd6f4f4ef="MAZIYAR"][quote:3cd6f4f4ef="miladcivil"][quote:3cd6f4f4ef="MAZIYAR"]فعلا برای اون افراد کنار گذاشته از تیم حرمت قائلم ، و به همین دلیل سکوت کردم ، در مورد عابدینی هم شاید در سایت کم و بیش انتقاد می کنم ولی انتقاد های اصلیمون رو به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش میگم.(مهم هم نیست چه اراجیف پشت سرمان میگویند و خدایی آن بالا هست)
برای من فقط و فقط تیم مهم هست و مثل بعضی ها نیستم که بعد از کنار گذاشتنشون بگم که :...(بی خیال)
علی دایی پرسپولیس رو قهرمان ایران کرد یا اصلا همین تیم خودمون رو مثال می زنم،نادر دست نشان پگاه رو نائب قهرمان ایران کرد ولی هر روز بر علیه تیم مصاحبه نکرد!و همیشه هم برای این تیم ارزوی موفقیت کرد در حالی که در آن برهه محبوب ترین شخص بین هواداران بود و از خیلی ها هم بهتر نتیجه گرفته بود علاوه بر اینکه تیم خوبی هم نداشت!
آدم فقط نباید ادعای رشتی بودن داشته باشه،در عمل هم باید صلاح تیمش رو بخواد.آقایان یه کاری نکنند که همون طور که رفتارهای بعضی ها رو بازگو کردیم این رفتارها رو هم بازگو کنیم!پس سعی نکنند ظاهر خودشون رو هم به مانند باطنشون بکنند!
کاربران عزیز سایت تو رو خدا منطقی فکر کنید Shocked ،این تیم شهر ماست،امسال اگه سقوط کنیم دیگه فوتبال این شهر نمیتونه کمر راست کنه و اون هوادارانی که فقط برای فحاشی و ... میان استادیوم دیگه در لیگ یک نمیان و باز هم ما عاشقان واقعی داماش میمونیم.پس همت کنید و گول بعضی ها رو نخورید و تیم شهرمون رو از این شرایط سخت بیرون آوریم.
اگر موافقید بگید یا علی[/quote:3cd6f4f4ef]

مازیار جان ، یه انتقادی ازت دارم ، نه بعنوان یکی از مدیران سایتی که واقعا براش زحمت کشیده میشه
بعد کلللللللل این جریانات اومدی و یه نظر نوشتی ، اول هرندی بردی پایه چوب دار و متهمش میکنی که
تیمو داره به حاشیه میبره ، بعد به اندازه سر سوزن عابدینی مورد عنایت قرا دادی ......
یکی از دوستان به مقایسه تارتار و هرندی پرداخت و حالا شما به مقایسه هرندی و دست نشان !؟!؟!؟!؟
بعد یه سوال ، شما از باطن هرندی پس خبر داری ، یه لطفی کن و بازگو کن تا همگان خبردار بشن ، چون
حالا یه لطف دیگه بفرما از ظاهر و باطن : سراوانی ، مرغوب ، ناظمی ، سجادی ، حمیدی .... هم برامون بگو .

اما من نظرم اینه اسامی فعال و خائن در تیم باید در نظر گرفته نشن ، اون افرادیگه همکه بیرون موندند بخاطر
مصلحت تیم بصورت موقتی فراموش بشن ، ما یکصدا فقط و فقط به تشویق داماش و بازیکنان و حمایت بپردازیم .[/quote:3cd6f4f4ef]

اگر بخوایم همه چیز رو بگیم که دیگه تیم از هم می پاشه!میلاد جان دیدمت حضوری باهات صحبت می کنم.
به اون خدایی که هممون قبولش داریم،قصد حمایت از هیچ کس ندارم،فقط دلم مثل شما برای تیمم توی لیگی که 5 تیم سقوط می کنند میسوزه.
اعتراض حق هوادار است ولی نه به قیمت ضربه به تیم ...[/quote:3cd6f4f4ef]

انشا الله ، حضوری صحبت میکنیم .
اما بنظرم در یک زمانی (مثلا" انتهای فصل) تمام ناگفته ها باید گفته بشه و یکسری افرادیکه مثل زالو
به تیم چسبیدن کنار برن ، حتی به قیمت اینکه افردی غیر بومی سر جاشون بیاد .
چیزی که پر واضح هست اینه که دغدغه تما بچه ها موفقیت داماش هست ، اما راه رسیدن به موفقیت
جای اختلاف نظر هست و هرکی میگه به طریقی که من میگم .
با شناختی که از شما موجوده ، میشه متوجه شد قصد حمایت از فردی نداری و تیم برات مهمه ، اما از اون
کامنت مفصل بطور ناخواسته به تخریب یکی که مردم اونو مُحِق میدونن و در برابر افرادیکه بد بهش نارو زدن
پرداختی .
به امید رفع تمام حواشی و افتادن رو دور برد تیممون .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » شنبه سپتامبر 22, 2012 10:38 am

[quote:5a63043bbe="MAZIYAR"]فعلا برای اون افراد کنار گذاشته از تیم حرمت قائلم ، و به همین دلیل سکوت کردم ، در مورد عابدینی هم شاید در سایت کم و بیش انتقاد می کنم ولی انتقاد های اصلیمون رو به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش میگم.(مهم هم نیست چه اراجیف پشت سرمان میگویند و خدایی آن بالا هست)
اگر موافقید بگید یا علی[/quote:5a63043bbe]
دوست عزیز همشهری من روزی که هرندی سرمربی شد تو این سایت خیلیا ازش بد گفتن یادمه بعضیا ممیگفتن میوه فروش محلمون اگه سرمربی میشد بهتر بود !!! یادتونه کیا از هرندی دفاع کردن؟؟کیا گفتن مردی خوبیه؟؟؟ مگه تا همین 2 هفته پیش برای جلسه پیشش نرفتین؟؟؟ دوست عزیز من وقتی هوادار پگاه شدم اول بخاطر شهرم بود بعد حضور بازیکنای همشهریم وهمچنین ارزشی که برای هواداراش قائل بود الان چی؟؟؟ وقتی خود مالک باشگاه میگه میخوام تیمی آسیایی ببندم یعنی چی؟؟ وقتی زیر حرف خودش میزنه و میگه تیم اسمش میشه داماش صدرا یا اصلا صدرا یعنی چی؟؟؟ اینا یعنی ارزش برای هوادار ما باید با چنگ و دندون تیممونو حفظ کنیم تیم بره دسته 3 بهتره تا فقط اسم گیلانو یدک کش باشه یا به قول قویدل به استان دیگه انتقالش بده.
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 22, 2012 10:38 am

[quote:f100e01e42="miladcivil"][quote:f100e01e42="MAZIYAR"][quote:f100e01e42="miladcivil"][quote:f100e01e42="MAZIYAR"]فعلا برای اون افراد کنار گذاشته از تیم حرمت قائلم ، و به همین دلیل سکوت کردم ، در مورد عابدینی هم شاید در سایت کم و بیش انتقاد می کنم ولی انتقاد های اصلیمون رو به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش میگم.(مهم هم نیست چه اراجیف پشت سرمان میگویند و خدایی آن بالا هست)
اگر موافقید بگید یا علی[/quote:f100e01e42]

مصلحت تیم بصورت موقتی فراموش بشن ، ما یکصدا فقط و فقط به تشویق داماش و بازیکنان و حمایت بپردازیم .[/quote:f100e01e42]

به اون خدایی که هممون قبولش داریم،قصد حمایت از هیچ کس ندارم،فقط دلم مثل شما برای تیمم توی لیگی که 5 تیم سقوط می کنند میسوزه.
اعتراض حق هوادار است ولی نه به قیمت ضربه به تیم ...[/quote:f100e01e42]

انشا الله ، حضوری صحبت میکنیم .
اما بنظرم در یک زمانی (مثلا" انتهای فصل) تمام ناگفته ها باید گفته بشه و یکسری افرادیکه مثل زالو
به تیم چسبیدن کنار برن ، حتی به قیمت اینکه افردی غیر بومی سر جاشون بیاد .
چیزی که پر واضح هست اینه که دغدغه تما بچه ها موفقیت داماش هست ، اما راه رسیدن به موفقیت
جای اختلاف نظر هست و هرکی میگه به طریقی که من میگم .
با شناختی که از شما موجوده ، میشه متوجه شد قصد حمایت از فردی نداری و تیم برات مهمه ، اما از اون
کامنت مفصل بطور ناخواسته به تخریب یکی که مردم اونو مُحِق میدونن و در برابر افرادیکه بد بهش نارو زدن
پرداختی .
به امید رفع تمام حواشی و افتادن رو دور برد تیممون .[/quote:f100e01e42]
با 99 درصد حرفات موافقم و از نظر لطف شما هم ممنونم.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط rashtlove » شنبه سپتامبر 22, 2012 10:48 am

من میخواستم یه چیزی رو بگم تو تغییرات که میشه یه سری ها همیشه هستن که این اصلا درست نیست از نظر حرفه ای شما فکر کن من کمک مربی خیالم جمع باشه که هرکی بیاد هستم دیگه از خودم استعداد و کمک قابل توجه ای بروز نمیدم یه سری کارهای کلیشه ای انجام میدم خودش جای سواله و خیلی چیز هاای دیگه

تو مصابحه اخری که تو یکی از این تایپیک ها از عابدینی گزاشته بودند گفته شده بازیکنان هم مشکل ترکیب رو به من گزارش کردند؟؟
یعنی کیااا؟
اینا خودشون دارن تیم رو نابود میکنن به نظرم مثل کبک سرمون بکنیم تو برف به جایی نمیرسه

حالا من حرف دلماینه که تا وقتی که یه سری افراد بومی نما و ظاهر سازو یه سری دیگه تو تیم باشن نمیخواستم بیام استادیوم

اما میام تا اینا پاشون قطع شه چون اینا میخوان هوادار نیاد باور کنید قصدشون همین

با کمال احترام به اقای سروانی در حد یه ادم معمولی .
اقای سروانی بگیر تا برو به بالا جاشون تو تیم نیست و بشتر خاصیت دکوری و مخرب دارند

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه سپتامبر 22, 2012 11:03 am

[quote:6a2a15e350="MAZIYAR"]فعلا برای اون افراد کنار گذاشته از تیم حرمت قائلم ، و به همین دلیل سکوت کردم ، در مورد عابدینی هم شاید در سایت کم و بیش انتقاد می کنم ولی انتقاد های اصلیمون رو به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش میگم.(مهم هم نیست چه اراجیف پشت سرمان میگویند و خدایی آن بالا هست)
اگر موافقید بگید یا علی[/quote:6a2a15e350]

یا علی -مازیار جان من چیزی به ذهنم نمیرسه برای برون رفت از این مشکل .
خواستم با ایجاد این تاپیک بچه هارو متحد کنم که انگار قضیه خیلی مفصل تر و بدتر از این حرفاست .
الان کوچکترین کاری به ضرر تیم تموم میشه - نباید جز 5 تیم آخر باشیم.

ای کاش مسئولین هم به خودشون بیان - یه فراخوان برای این برهه میتونه تاثیرگذار باشه - آقای سراوانی وقتی بی پول بودیم تو فراخوان شرکت میکردید ولی الان ...
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » شنبه سپتامبر 22, 2012 11:15 am

meraj130
[color=darkblue:af1b7f7525][b:af1b7f7525]معراج جان این گره فقط به دست جناب عابدینی و سراوانی باز میشه...این عزیزان باید بیایند در بین هوادارها و مستقیما باهاشون هم صحبت بشند...باید همراه جناب هرندی بیایند و با دلجویی از ایشون اختلافات رو کنار بگذارند...این فاصله گرفتنها و غیر مستقیم حرف زدنها و مخفی شدنها فقط کینه دشمنی رو بیشتر میکنه....
واقعا جناب درودگر از حیث ِ ارتباط مستقیم با هوادار بی نظیر هستند...ای کاش مدیر عامل ما هم اینچنین بود....[/b:af1b7f7525][/color:af1b7f7525]

راستی مطلبی رو در این زمینه نوشتم میتونم پستش کنم یا تعدا پستها زیاد میشه؟
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه سپتامبر 22, 2012 11:16 am

بچه ها من با پسر عمم اومده بودم اما همش تشويق هرندي وايكنه داماش نباشه اگه اميد نباشه سر ميدان 300 نفري كه اومده بودن ودربين 90 هم همش فيلم ميگرفت والا دشمناي ما همين رو ميخوان بخدا درسته عابديني وسراواني تماشاگرا رو بي حرمتي كردن اما اينا شخص هستن موندگار نيسن اوني كه مي مونه داماشه پس بهتره اختلاف هارو فعلا آتش بس اعلام كنيم.ميدنم سر اميد خان رو بريدن نا جوانمردانه اما لا اقل اگه حمايت هم نكنيم از درخشان بر ضد هم نباشيم راستي من شنيدم يه جورايي رشتيه فاميل هاشم اينجان يه مغازه هم هست به نام درخشان فكركنم
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » شنبه سپتامبر 22, 2012 11:36 am

[quote:2ee8aba942="damash_city"]این فصل اصلا جای این حواشی ساختگی هوادارها و مسولین داماش نیست اقای هرندی با تمام خوبی های که داشت این دو ماه برای داماش زحمت کشید حالا رفت فراموش کنیم کدوم مربی بعد رفتن به این اندازه مصاحبه کرد برای تیم حواشی ساخت تارتار توی هر بازی حیا کن رها کن شنید تیم هفتم شد اخراج شد یک مصاحبه علیه داماش نکرد حالا با این درخشان خوب یا بد باید ساخت تا این فصل تموم شه تسویه حساب بمونه برای بعد این فصل داماش توی لیگ بمونه برای همیشه موندگار میشه فقط مسولین داماش از هوادراها حمایت کنن هوادارها 10 برار حمایت میکنن[/quote:2ee8aba942]

محض اطلاعتان آقای تارتار از داماش اخراج نشد بلکه طی توافقی که با جناب عابدینی داشتند از این تیم جدا شدند !! اگر ایشون اخراج شده بود هیچ وقت سر از تیم گهر در نمی آورد و مطمئن باشید اگه ایشون واقعا اخراج می شد هرروز که نه بلکه هر ساعت مصاحبه می کرد !
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_city » شنبه سپتامبر 22, 2012 12:16 pm

[quote:b20f47d9fa="sajad1985"][quote:b20f47d9fa="damash_city"]این فصل اصلا جای این حواشی ساختگی هوادارها و مسولین داماش نیست اقای هرندی با تمام خوبی های که داشت این دو ماه برای داماش زحمت کشید حالا رفت فراموش کنیم کدوم مربی بعد رفتن به این اندازه مصاحبه کرد برای تیم حواشی ساخت تارتار توی هر بازی حیا کن رها کن شنید تیم هفتم شد اخراج شد یک مصاحبه علیه داماش نکرد حالا با این درخشان خوب یا بد باید ساخت تا این فصل تموم شه تسویه حساب بمونه برای بعد این فصل داماش توی لیگ بمونه برای همیشه موندگار میشه فقط مسولین داماش از هوادراها حمایت کنن هوادارها 10 برار حمایت میکنن[/quote:b20f47d9fa]

محض اطلاعتان آقای تارتار از داماش اخراج نشد بلکه طی توافقی که با جناب عابدینی داشتند از این تیم جدا شدند !! اگر ایشون اخراج شده بود هیچ وقت سر از تیم گهر در نمی آورد و مطمئن باشید اگه ایشون واقعا اخراج می شد هرروز که نه بلکه هر ساعت مصاحبه می کرد ![/quote:b20f47d9fa]

برادر من بحث تارتار نیست حالا اخراج شد استعفا داد اون یک غیر بومی و پرسپولیسی بی تعصب به داماش بود اما عابدینی گفت بدرد داماش نمیخوره از داماش جدا شد حرفه ای گری کرد مثل دینورزاده مثل قاسمپور مثل جهانپور و خیلی ها با مصاحبه ها شون تیم تخریب نکردن اما کسانی که خودش دلسوز داماش و فوتبال گیلان میدونه چرا داره هم به تیم ضربه میزنه هم هوادارها تحریک میکنن درست توی زمانی که فدراسیون فوتبال و کمیته انضاباتی حتی برنامه های تلویزیونی مربوط به فوتبال چه خودی یا غیر خودی یک کلمه مثبت از داماش و هواداراش نگفتن همه دارن به داماش ضربه میزنن این به نظر شما یک سناریور برنامه ریزی شده نیست میخوان داماش از لیگ جدا کنن میخوان تیم سقوط کنه بعد منحل بشه این تیم سقوط کنه همین مالک جدید کار یکسره میکنه بعد باید با داماش خداحافظی کرد از یک طرف ما هوادارها داریم خواسته یا نا خواسته داریم با هشون همکاری میکنیم
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط monfared » شنبه سپتامبر 22, 2012 12:21 pm

[quote:afff214d5f="damash_city"][quote:afff214d5f="sajad1985"][quote:afff214d5f="damash_city"]این فصل اصلا جای این حواشی ساختگی هوادارها و مسولین داماش نیست اقای هرندی با تمام خوبی های که داشت این دو ماه برای داماش زحمت کشید حالا رفت فراموش کنیم کدوم مربی بعد رفتن به این اندازه مصاحبه کرد برای تیم حواشی ساخت تارتار توی هر بازی حیا کن رها کن شنید تیم هفتم شد اخراج شد یک مصاحبه علیه داماش نکرد حالا با این درخشان خوب یا بد باید ساخت تا این فصل تموم شه تسویه حساب بمونه برای بعد این فصل داماش توی لیگ بمونه برای همیشه موندگار میشه فقط مسولین داماش از هوادراها حمایت کنن هوادارها 10 برار حمایت میکنن[/quote:afff214d5f]

محض اطلاعتان آقای تارتار از داماش اخراج نشد بلکه طی توافقی که با جناب عابدینی داشتند از این تیم جدا شدند !! اگر ایشون اخراج شده بود هیچ وقت سر از تیم گهر در نمی آورد و مطمئن باشید اگه ایشون واقعا اخراج می شد هرروز که نه بلکه هر ساعت مصاحبه می کرد ![/quote:afff214d5f]

برادر من بحث تارتار نیست حالا اخراج شد استعفا داد اون یک غیر بومی و پرسپولیسی بی تعصب به داماش بود اما عابدینی گفت بدرد داماش نمیخوره از داماش جدا شد حرفه ای گری کرد مثل دینورزاده مثل قاسمپور مثل جهانپور و خیلی ها با مصاحبه ها شون تیم تخریب نکردن اما کسانی که خودش دلسوز داماش و فوتبال گیلان میدونه چرا داره هم به تیم ضربه میزنه هم هوادارها تحریک میکنن درست توی زمانی که فدراسیون فوتبال و کمیته انضاباتی حتی برنامه های تلویزیونی مربوط به فوتبال چه خودی یا غیر خودی یک کلمه مثبت از داماش و هواداراش نگفتن همه دارن به داماش ضربه میزنن این به نظر شما یک سناریور برنامه ریزی شده نیست میخوان داماش از لیگ جدا کنن میخوان تیم سقوط کنه بعد منحل بشه این تیم سقوط کنه همین مالک جدید کار یکسره میکنه بعد باید با داماش خداحافظی کرد از یک طرف ما هوادارها داریم خواسته یا نا خواسته داریم با هشون همکاری میکنیم[/quote:afff214d5f]

آفرین به درکت آبرار
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 22, 2012 12:35 pm

[quote:5798ed5489="damash_city"][quote:5798ed5489="sajad1985"][quote:5798ed5489="damash_city"]این فصل اصلا جای این حواشی ساختگی هوادارها و مسولین داماش نیست اقای هرندی با تمام خوبی های که داشت این دو ماه برای داماش زحمت کشید حالا رفت فراموش کنیم کدوم مربی بعد رفتن به این اندازه مصاحبه کرد برای تیم حواشی ساخت تارتار توی هر بازی حیا کن رها کن شنید تیم هفتم شد اخراج شد یک مصاحبه علیه داماش نکرد حالا با این درخشان خوب یا بد باید ساخت تا این فصل تموم شه تسویه حساب بمونه برای بعد این فصل داماش توی لیگ بمونه برای همیشه موندگار میشه فقط مسولین داماش از هوادراها حمایت کنن هوادارها 10 برار حمایت میکنن[/quote:5798ed5489]

محض اطلاعتان آقای تارتار از داماش اخراج نشد بلکه طی توافقی که با جناب عابدینی داشتند از این تیم جدا شدند !! اگر ایشون اخراج شده بود هیچ وقت سر از تیم گهر در نمی آورد و مطمئن باشید اگه ایشون واقعا اخراج می شد هرروز که نه بلکه هر ساعت مصاحبه می کرد ![/quote:5798ed5489]

برادر من بحث تارتار نیست حالا اخراج شد استعفا داد اون یک غیر بومی و پرسپولیسی بی تعصب به داماش بود اما عابدینی گفت بدرد داماش نمیخوره از داماش جدا شد حرفه ای گری کرد مثل دینورزاده مثل قاسمپور مثل جهانپور و خیلی ها با مصاحبه ها شون تیم تخریب نکردن اما کسانی که خودش دلسوز داماش و فوتبال گیلان میدونه چرا داره هم به تیم ضربه میزنه هم هوادارها تحریک میکنن درست توی زمانی که فدراسیون فوتبال و کمیته انضاباتی حتی برنامه های تلویزیونی مربوط به فوتبال چه خودی یا غیر خودی یک کلمه مثبت از داماش و هواداراش نگفتن همه دارن به داماش ضربه میزنن این به نظر شما یک سناریور برنامه ریزی شده نیست میخوان داماش از لیگ جدا کنن میخوان تیم سقوط کنه بعد منحل بشه این تیم سقوط کنه همین مالک جدید کار یکسره میکنه بعد باید با داماش خداحافظی کرد از یک طرف ما هوادارها داریم خواسته یا نا خواسته داریم با هشون همکاری میکنیم[/quote:5798ed5489]

دوست عزیزم بهتره بحثهای متعددی سر این موضوع انجام ندیم .
اما تارتار با هماهنگی عابدینی داماش گیلان ول کرد و رفت گهر (داماش درود)، اگه بی تیم میموند 100% یکسری صحبتهایی میکرد .
دینورزاده هم که تنها تجربه سرمربیگری در لیگ برتر با داماش داشت و خودش استعفاء داد و جالبه محض اطلاع بدونید
سال قبل در نیم فصل دوم مربی پارسه (داماش تهران) . قاسمپور هم که نتایج خوبی با ما گرفت و رزومشو قوی کرد و
با تکیه بر استخاره به دنبال تیمی پر پول گشت که پیدا کرد .
بحث جهانپور در داماش بی معنی هست ، چون نبوده .
اما یه سوال ؟؟؟؟؟؟
اینکه یک سناریو از طرف مسئولین برای داماش به دلیل وجود عابدینی نوشته شده ، پس اگه عابدینی دلسوز داماش هست استعفاء
میده و میره ، ولی اینکارو نمیکنه و داره تلاش میکنه موفق بشه ، چون کسی در جایگاه فعلی نمیتونه اخراجش کنه !!!
اما شما انتظار داری هرندی که با هزاران مشکلی که منو شما میدونیبم اومد و تیمو جمع کرد ، با نامردی کنار گذاشته
شد ، همینطور مثل لال ها بمونه ؟؟؟؟؟؟؟ مسخره نیست ؟
اگه همینطوری به دلیل نتیجه ضعیف هرندی اخراج میشد همه تقریبا" هضم میکردن اما این سناریوی ساختگی و دعوا و
زدو خورد ......... بسیار سنگین هست .
استیلی که اون همه گند زده بود ، وقتی اخراج شد طلبکار بود ، علی دایی و قلعه نویی و مظلومی و مرفاوی و .... بجای خود .
حالا هرندی که الکی اخراج شد و قرار شده پولشو بهش ندن ، بحرف شما میشه خیرنخواه تیم و وارد کن حاشیه !!!

والله همیشه به این جمله میرسم که : از ماست که بر ماست .....

اما سئوال از دوستمون monfared !!! یعنی اگه فردی منکر نظر دوستمون damash_city بشه ، بی درک و اصطلاحا" خوج
تشریف داره ؟؟؟؟؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه سپتامبر 22, 2012 2:42 pm

به نظرم امسال خیلی از تیم ها متزلزل ظاهر شدند. تیم ما هم اگر هرچع سریعتر 1-2 بازیکن خوب بگیره میتونه از بحران خارج بشه.
وظیفه هواداران هم الان سنگین تر از قبل هستش. نباید دست از حمایت از داماش برداریم و با 1-2 شکست انگ بی غیرتی به بازیکنان ببندیم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 22, 2012 3:16 pm

فقط برای اطلاع کاربران وارش اسپرت دارم و میگم و هیچ گونه برداشتی توش نیست:
عابدینی بر مثل دو سال قبل تصمیم داشت بعد از اخراج هرندی ، او رو سرمربی گهر بکنه.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط ali126 » شنبه سپتامبر 22, 2012 3:31 pm

الان هرندی این همه حرف زد نمیدونم دخالت میکنه و این چیزا... فک نکنم دیگه این تصمیم و بگیره
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان