توسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 22, 2012 10:38 am
[quote:f100e01e42="miladcivil"][quote:f100e01e42="MAZIYAR"][quote:f100e01e42="miladcivil"][quote:f100e01e42="MAZIYAR"]فعلا برای اون افراد کنار گذاشته از تیم حرمت قائلم ، و به همین دلیل سکوت کردم ، در مورد عابدینی هم شاید در سایت کم و بیش انتقاد می کنم ولی انتقاد های اصلیمون رو به صورت مستقیم و غیر مستقیم بهش میگم.(مهم هم نیست چه اراجیف پشت سرمان میگویند و خدایی آن بالا هست)
برای من فقط و فقط تیم مهم هست و مثل بعضی ها نیستم که بعد از کنار گذاشتنشون بگم که :...(بی خیال)
علی دایی پرسپولیس رو قهرمان ایران کرد یا اصلا همین تیم خودمون رو مثال می زنم،نادر دست نشان پگاه رو نائب قهرمان ایران کرد ولی هر روز بر علیه تیم مصاحبه نکرد!و همیشه هم برای این تیم ارزوی موفقیت کرد در حالی که در آن برهه محبوب ترین شخص بین هواداران بود و از خیلی ها هم بهتر نتیجه گرفته بود علاوه بر اینکه تیم خوبی هم نداشت!
آدم فقط نباید ادعای رشتی بودن داشته باشه،در عمل هم باید صلاح تیمش رو بخواد.آقایان یه کاری نکنند که همون طور که رفتارهای بعضی ها رو بازگو کردیم این رفتارها رو هم بازگو کنیم!پس سعی نکنند ظاهر خودشون رو هم به مانند باطنشون بکنند!
کاربران عزیز سایت تو رو خدا منطقی فکر کنید Shocked ،این تیم شهر ماست،امسال اگه سقوط کنیم دیگه فوتبال این شهر نمیتونه کمر راست کنه و اون هوادارانی که فقط برای فحاشی و ... میان استادیوم دیگه در لیگ یک نمیان و باز هم ما عاشقان واقعی داماش میمونیم.پس همت کنید و گول بعضی ها رو نخورید و تیم شهرمون رو از این شرایط سخت بیرون آوریم.
اگر موافقید بگید یا علی[/quote:f100e01e42]
مازیار جان ، یه انتقادی ازت دارم ، نه بعنوان یکی از مدیران سایتی که واقعا براش زحمت کشیده میشه
بلکه بعنوان یه دوستی که دغدغه ای مشترک تحت نام داماش داریم .
بعد کلللللللل این جریانات اومدی و یه نظر نوشتی ، اول هرندی بردی پایه چوب دار و متهمش میکنی که
تیمو داره به حاشیه میبره ، بعد به اندازه سر سوزن عابدینی مورد عنایت قرا دادی ......
شما عزیزان چرا یه اشتباهی رو هی تکرار میکنید ؟
یکی از دوستان به مقایسه تارتار و هرندی پرداخت و حالا شما به مقایسه هرندی و دست نشان !؟!؟!؟!؟
بعد یه سوال ، شما از باطن هرندی پس خبر داری ، یه لطفی کن و بازگو کن تا همگان خبردار بشن ، چون
در غیر اینصورت خیانت بزرگی به تیم و همشهری ها و شهرت کردی .....
البته استنباط من از اون فردی که گفتی هرندی بود ، حدسم درسته ؟
حالا یه لطف دیگه بفرما از ظاهر و باطن : سراوانی ، مرغوب ، ناظمی ، سجادی ، حمیدی .... هم برامون بگو .
اما من نظرم اینه اسامی فعال و خائن در تیم باید در نظر گرفته نشن ، اون افرادیگه همکه بیرون موندند بخاطر
مصلحت تیم بصورت موقتی فراموش بشن ، ما یکصدا فقط و فقط به تشویق داماش و بازیکنان و حمایت بپردازیم .[/quote:f100e01e42]
اگر بخوایم همه چیز رو بگیم که دیگه تیم از هم می پاشه!میلاد جان دیدمت حضوری باهات صحبت می کنم.
به اون خدایی که هممون قبولش داریم،قصد حمایت از هیچ کس ندارم،فقط دلم مثل شما برای تیمم توی لیگی که 5 تیم سقوط می کنند میسوزه.
اعتراض حق هوادار است ولی نه به قیمت ضربه به تیم ...[/quote:f100e01e42]
انشا الله ، حضوری صحبت میکنیم .
اما بنظرم در یک زمانی (مثلا" انتهای فصل) تمام ناگفته ها باید گفته بشه و یکسری افرادیکه مثل زالو
به تیم چسبیدن کنار برن ، حتی به قیمت اینکه افردی غیر بومی سر جاشون بیاد .
چیزی که پر واضح هست اینه که دغدغه تما بچه ها موفقیت داماش هست ، اما راه رسیدن به موفقیت
جای اختلاف نظر هست و هرکی میگه به طریقی که من میگم .
با شناختی که از شما موجوده ، میشه متوجه شد قصد حمایت از فردی نداری و تیم برات مهمه ، اما از اون
کامنت مفصل بطور ناخواسته به تخریب یکی که مردم اونو مُحِق میدونن و در برابر افرادیکه بد بهش نارو زدن
پرداختی .
به امید رفع تمام حواشی و افتادن رو دور برد تیممون .[/quote:f100e01e42]
با 99 درصد حرفات موافقم و از نظر لطف شما هم ممنونم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"