ولی بخاطر تیم کنار میام ( خودم به شخصه )
خیلی قشنگ میشه که الان آقای سراوانی با معذرت خواهی از هوادارا دلشونو بدست بیاره و بهشون قوت قلب بده .
آقای سراوانی خواهشا شما هم به این حاشیه ها دامنه نزنید[/quote:5d1b663a2a]
من هم امیدوارم اینقدر مرد باشه بتونه از هوادارا عذرخواهی کنه
البته اینجا جاش نیست ولی meraj چرا پستی روی سایت برای این بازی گذاشته نشد؟

چون مدیران سایت هم رمقی براشون نمونده.
امشب بعد بازی افشین خان ناظمی گفت ای کاش بازی تو رشت برگزار میشد و این یعنی اونا هم هوادارا رو دوست دارن . این خودش نشون میده که همه از این شرایط راضی نیستن.
در ضمن بعضیا میگن خدا باید جواب این بلایی که سر امیدخان آوردن رو بده و جواب این کار احتملا میتونه سقوط تیم محبوبمون باشه.
بچه دلتون میاد دیگه این سایت نباشه ؟ دیگه داماش نباشه ؟ دیگه حتی همین بحث ها نباشه ؟
نزاریم کار به جاهای باریک کشیده بشه ( هم هوادارا هم مسئولین) امسال اگه بریم لیگ یک یعنی برای همیشه باید از فوتبال رشت دور باشیم.
منم خودم خیلی امیدخان رو دوست داشتم ودارم و از برکناریش دلخورم ولی الان حمایت از امید خان یعنی مرگ داماش - یه چیز دیگه هم میخوام بگم - همین عابدینی که امروز به نماد تنفر خیلیا تبدیل شده امید خان رو آورد ( الان میگید بخاطر بی پولی بوده ولی من قبول ندارم چون خیلیا بی کار بودن و میشد که بیاره حتی خود تارتار هم علاقه داشت با اون شرایط بمونه ) روزی که امید خان انتخاب شد همه شوکه شدیم و ناراحت از این انتخاب بودیم و عابدینی به انتخابش مطمئن بود .
الانم خود عابدینی اخراجش کرد ( البته به نطر منم به ناحق اخراج شد - اینو میشه از نظرسنجی برنامه سکو هم متوجه شد ) ولی شاید واقعا با امید خان به بن بست میرسیدیم - شاید طرفین نمیتونستن با هم کار کنن و...
بچه ها این عابدینی و قویدل هرچی باشن باشگاه رو مال خودشون میدونن و مطمئنا دوست ندارن که مال خوشونو نابود کنن.
من خیلی وقت بود توی سایت ساکت بودم - امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه - چاکر همتون هستم آبرارهای عزیز[/quote:5d1b663a2a]
این رو می گن حرف حساب . ممنون