[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رشتی با تعصب حمایت حمایت

رشتی با تعصب حمایت حمایت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط havosh » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:11 pm

[quote:5d1b663a2a="meraj130"][quote:5d1b663a2a="eparsi"][quote:5d1b663a2a="meraj130"]منم قبول دارم که یه عده که ازشون انتظار نمیرفت یه کارایی و یه حرفایی زدن که نباید میزدن.
ولی بخاطر تیم کنار میام ( خودم به شخصه )

خیلی قشنگ میشه که الان آقای سراوانی با معذرت خواهی از هوادارا دلشونو بدست بیاره و بهشون قوت قلب بده .

آقای سراوانی خواهشا شما هم به این حاشیه ها دامنه نزنید[/quote:5d1b663a2a]

من هم امیدوارم اینقدر مرد باشه بتونه از هوادارا عذرخواهی کنه
البته اینجا جاش نیست ولی meraj چرا پستی روی سایت برای این بازی گذاشته نشد؟ :?[/quote:5d1b663a2a]

چون مدیران سایت هم رمقی براشون نمونده.

امشب بعد بازی افشین خان ناظمی گفت ای کاش بازی تو رشت برگزار میشد و این یعنی اونا هم هوادارا رو دوست دارن . این خودش نشون میده که همه از این شرایط راضی نیستن.

در ضمن بعضیا میگن خدا باید جواب این بلایی که سر امیدخان آوردن رو بده و جواب این کار احتملا میتونه سقوط تیم محبوبمون باشه.
بچه دلتون میاد دیگه این سایت نباشه ؟ دیگه داماش نباشه ؟ دیگه حتی همین بحث ها نباشه ؟
نزاریم کار به جاهای باریک کشیده بشه ( هم هوادارا هم مسئولین) امسال اگه بریم لیگ یک یعنی برای همیشه باید از فوتبال رشت دور باشیم.

منم خودم خیلی امیدخان رو دوست داشتم ودارم و از برکناریش دلخورم ولی الان حمایت از امید خان یعنی مرگ داماش - یه چیز دیگه هم میخوام بگم - همین عابدینی که امروز به نماد تنفر خیلیا تبدیل شده امید خان رو آورد ( الان میگید بخاطر بی پولی بوده ولی من قبول ندارم چون خیلیا بی کار بودن و میشد که بیاره حتی خود تارتار هم علاقه داشت با اون شرایط بمونه ) روزی که امید خان انتخاب شد همه شوکه شدیم و ناراحت از این انتخاب بودیم و عابدینی به انتخابش مطمئن بود .
الانم خود عابدینی اخراجش کرد ( البته به نطر منم به ناحق اخراج شد - اینو میشه از نظرسنجی برنامه سکو هم متوجه شد ) ولی شاید واقعا با امید خان به بن بست میرسیدیم - شاید طرفین نمیتونستن با هم کار کنن و...
بچه ها این عابدینی و قویدل هرچی باشن باشگاه رو مال خودشون میدونن و مطمئنا دوست ندارن که مال خوشونو نابود کنن.

من خیلی وقت بود توی سایت ساکت بودم - امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه - چاکر همتون هستم آبرارهای عزیز[/quote:5d1b663a2a]

این رو می گن حرف حساب . ممنون
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:22 pm

من به شخصه فکر میکنم وخامت موضوع برای همه روشن شده .
البته هدف ما نگه داشتن نام داماش در سطح اول کشور هست ، حتی امید خان هم که برای داماشمون مردانگی کرد ، دوستش داریم .
درسته حرکات بسیار زشت و غیر قابل بخششی از طرفین مالکیت و مدیریت و بعضی افراد بومی (همیشه در تیم هستن) شکل گرفت ،
من که نمیتونم ببخشمشون ، اما چون نمیخوام نام داماش که پسوندی به بزرگی گیلان داره و نماد مردم گیلان و رشت هست متضرر بشه ،
این دمل چرکین بزرگ سربسته نگه میدارم (موقتی و تا انتهای فصل) تا به امید خدا و همت سربازای داماش رتبه ای درخورد خودمون و البته
متناسی با بضاعتمون که میتونه از دوازدهم تا ششم باشه کسب کنیم .
بازم میگم نمیخوام نامردی ها فراموش بشه ، اما پیشنهاد دارم :
1) تک تک بازیکنایی که تو زمین برامون زحمت میکشن .
2) داماش گیلان .
فقط این دو مورد تا انتهای فصل تشویق بشن ، حمایت و حق خواهی امید خان تو دلمون بصورت معلق نگه میدازیم تا انتهای فصل .
اما همینجا هم اعلام میکنم که از نظر من اگه کسی غیر این رفتار کنه و تشویق ها خط دار باشه و حقایق فرموش میشه ، اون آدم یا آدمها
خائنین نابخشودنی هستن .

به امید کسب موفقیت برای [size=18:ed42a0b7e4][color=darkblue:ed42a0b7e4]داماش شهر باران[/color:ed42a0b7e4][/size:ed42a0b7e4] و [color=red:ed42a0b7e4][size=24:ed42a0b7e4]هواداران واقعیش[/size:ed42a0b7e4][/color:ed42a0b7e4] ....
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:39 pm

[size=24:459609b207][color=red:459609b207]من همینجا برائت خودمو از مسئولای باشگاه اعلام میکنم...
من غلط کردم اگه یه روزی از یکیشون حمایت کردم...[/color:459609b207][/size:459609b207]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:41 pm

[quote:b39995d713="abarar1989"][size=24:b39995d713][color=red:b39995d713]من همینجا برائت خودمو از مسئولای باشگاه اعلام میکنم...
من غلط کردم اگه یه روزی از یکیشون حمایت کردم...[/color:b39995d713][/size:b39995d713][/quote:b39995d713]

چی شده آبرار.من نتونستم بیام.موضوع چیه؟
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:42 pm

حمایت ازکی ازچی ازاینا من*... بخورم
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:44 pm

[quote:2916ed45bc="abarar1989"][size=24:2916ed45bc][color=red:2916ed45bc]من همینجا برائت خودمو از مسئولای باشگاه اعلام میکنم...
من غلط کردم اگه یه روزی از یکیشون حمایت کردم...[/color:2916ed45bc][/size:2916ed45bc][/quote:2916ed45bc]
[color=black:2916ed45bc][b:2916ed45bc]دوست خوب و متعصبم برادر عزیزم اولا دوراز جون شما. دوما آبرار خداییش خداییش از رشتی جماعت مظلوم تر کجاست؟؟یادتون هست بعضی صحبتای من ؟؟[/b:2916ed45bc][/color:2916ed45bc]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در جمعه سپتامبر 21, 2012 11:32 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه سپتامبر 21, 2012 10:00 pm

[quote:5e6b3425f3="samblack"][quote:5e6b3425f3="abarar1989"][size=24:5e6b3425f3][color=red:5e6b3425f3]من همینجا برائت خودمو از مسئولای باشگاه اعلام میکنم...
من غلط کردم اگه یه روزی از یکیشون حمایت کردم...[/color:5e6b3425f3][/size:5e6b3425f3][/quote:5e6b3425f3]

چی شده آبرار.من نتونستم بیام.موضوع چیه؟[/quote:5e6b3425f3]
وا بدن.فقط بدان من از کرده ی خودم مثل سگ پشیمانم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashtlove » جمعه سپتامبر 21, 2012 10:17 pm

من به عنوان یه جوون رشتی و گیلانی اسم واسم مهم نیست حتی هرکی میخواد باشه حتی اون اقایه مثلا روابط عمومی چون 1درصد واسه هوادارا خدمتی نکرد

من نظرم اینه استاندار مازندرانی هر بلایی دلش خواست سر مردم ما اورد
و عابدینی دید مردم ما چقدر نجیب با حیا هستن داره یه جورایی مثل اون یارو عمل میکنه دیواری کوتا تر از مردم پیدا نکرده

در هر صورت من در این مورد پست نمیدم فقط داماش تشویق کنیم به مرور زمان ضایعات تیم واونایی که نباید باشن خودشون بار و کولشون میبندن

به امید روزی که یکی از جوون های خودمون بشه رییس کانون هواداران و مدیر روابط عمومی داماش تا پای بعضی نا لایق ها از تیم بیوفته
از ته دلم ارزومه

نه بخاطر کار هاییی که بچه ها میگن اتفاق افتاده.نه
مسولی که بیاد اینجا بگه به عشق شما دارم خدمت میکنم تو عملش جور دیگه باشه به درد ما نمیخوره و ما نمیخواییم اما چه کنیم هرکی که به درد ما نیمخوره تو شهر استان ما زیاد هستن /7/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه سپتامبر 21, 2012 10:23 pm

[quote:d4844c5c9a="meraj130"][quote:d4844c5c9a="eparsi"][quote:d4844c5c9a="meraj130"]منم قبول دارم که یه عده که ازشون انتظار نمیرفت یه کارایی و یه حرفایی زدن که نباید میزدن.
ولی بخاطر تیم کنار میام ( خودم به شخصه )

خیلی قشنگ میشه که الان آقای سراوانی با معذرت خواهی از هوادارا دلشونو بدست بیاره و بهشون قوت قلب بده .

آقای سراوانی خواهشا شما هم به این حاشیه ها دامنه نزنید[/quote:d4844c5c9a]

من هم امیدوارم اینقدر مرد باشه بتونه از هوادارا عذرخواهی کنه
البته اینجا جاش نیست ولی meraj چرا پستی روی سایت برای این بازی گذاشته نشد؟ :?[/quote:d4844c5c9a]

چون مدیران سایت هم رمقی براشون نمونده.

امشب بعد بازی افشین خان ناظمی گفت ای کاش بازی تو رشت برگزار میشد و این یعنی اونا هم هوادارا رو دوست دارن . این خودش نشون میده که همه از این شرایط راضی نیستن.

در ضمن بعضیا میگن خدا باید جواب این بلایی که سر امیدخان آوردن رو بده و جواب این کار احتملا میتونه سقوط تیم محبوبمون باشه.
بچه دلتون میاد دیگه این سایت نباشه ؟ دیگه داماش نباشه ؟ دیگه حتی همین بحث ها نباشه ؟
نزاریم کار به جاهای باریک کشیده بشه ( هم هوادارا هم مسئولین) امسال اگه بریم لیگ یک یعنی برای همیشه باید از فوتبال رشت دور باشیم.

منم خودم خیلی امیدخان رو دوست داشتم ودارم و از برکناریش دلخورم ولی الان حمایت از امید خان یعنی مرگ داماش - یه چیز دیگه هم میخوام بگم - همین عابدینی که امروز به نماد تنفر خیلیا تبدیل شده امید خان رو آورد ( الان میگید بخاطر بی پولی بوده ولی من قبول ندارم چون خیلیا بی کار بودن و میشد که بیاره حتی خود تارتار هم علاقه داشت با اون شرایط بمونه ) روزی که امید خان انتخاب شد همه شوکه شدیم و ناراحت از این انتخاب بودیم و عابدینی به انتخابش مطمئن بود .
الانم خود عابدینی اخراجش کرد ( البته به نطر منم به ناحق اخراج شد - اینو میشه از نظرسنجی برنامه سکو هم متوجه شد ) ولی شاید واقعا با امید خان به بن بست میرسیدیم - شاید طرفین نمیتونستن با هم کار کنن و...
بچه ها این عابدینی و قویدل هرچی باشن باشگاه رو مال خودشون میدونن و مطمئنا دوست ندارن که مال خوشونو نابود کنن.

من خیلی وقت بود توی سایت ساکت بودم - امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه - چاکر همتون هستم آبرارهای عزیز[/quote:d4844c5c9a]
آقا معراج افشين خان؟بايد بهش گفت دلال
من به هيچ عنوان كوتاه نميام،چون 1سري افرادي تو اين تيم هستن كه دارن از ريشه اين تيمو نابود ميكنن
درضمن ما نبايد اجازه بديم بعضي از افراد(غابديني،مرغوب،سراواني،ناظمي و...)براي ما بزرگتري كنن و هر بلايي كه ميخوان سر اين تيم بيارن
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه سپتامبر 21, 2012 10:56 pm

منم موافقم.پیشنهاد خوبیه.امیدوارم همه تو شرایط حساس حال حاضر که تیم نیاز به حمایت داره پشت تیم باشن
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه سپتامبر 21, 2012 11:07 pm

[color=black:501e622cfa][size=13:501e622cfa]متاسفانه برخی مسائل تبدیل به تراژدی تلخ گردیده، تراژدی که شکسپیر هم باید در قبال نویسندگان آن از خود لنگ در بنماید.از بنده گرفته تا بسیاری از دوستان از عنوان این مسایل خودداری می نمودیم به خاطر مصالح و منافع تیم شهرمان.[b:501e622cfa]ولی به شخصه میبینم که متاسفانه انگار در فوتبال ما داشتن حجب و حیا جواب نمیدهد[/b:501e622cfa]. انگار با سکوت در برار کسانی که تیشه برداشته و به ریشه فوتبال این شهر میزنند ، اوضاع نه تنها بهتر که نمیشود بلکه روز به روز وخیم ترهم شده است. سناریوهایی که اجرا میشود زیاد جالب نیست. [b:501e622cfa]مسئولین محترم ، هوادار ولی نعمت شماست. چشمانتان را بشویید و جور دیگری بنگرید[/b:501e622cfa].در حوزه خلیج فارس به هر دری میزنند تا تعدادی هوادار رو به ورزشگاه بکشانند آن وقت شما؟؟ [b:501e622cfa]البته حق دارید از مسایل روز فوتبال دنیا بی خبر باشید چون انسانهای امروز جهت تبادل نظر نیاز به لپ تاپ و نت دارند![/b:501e622cfa]واقعا امشب عذاب کشیدم وقتی این هواداران خونگرم را دیدم که این گونه ناراحتند و به خودشان از شدت ناراحتی می پیچند. شماهایی که برای مردم انزلی نگران شدید و از لیزرپرانی صحبت میکردید ، مدینه فاضله نمادین خود را چه زود ویران نمودید. هیچ کس با پاره کردن تصویر کسی بزرگ و کسی هم با پاره شدن تصویرش کوچک نشده.مگر شما نمیدانید شاهنامه آخرش خوش است؟ [b:501e622cfa]ما همیشه و تحت هر شرایط آرزوی موفقیت تیممان را داریم چه با شما چه بی شما. شما چطور ؟ تحت هر شرایطی عاشق داماش هستید؟ حتی اگر خود بر مسند یا پستی نباشید؟[/b:501e622cfa][/size:501e622cfa][/color:501e622cfa]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » شنبه سپتامبر 22, 2012 4:03 am

دوستان ما باید از کی حمایت کنیم؟ داماش؟ عابدینی؟قویدل؟ از کی؟
در اینکه ما همواره طرفدار داماشیم حرفی نیست ولی عزیزم شاید تا سال دیگه چیزی به اسم داماش وجود نداشته باشه شاید به قول قویدل استان همراهی نکنه اصلا تیمی در رشت وجود نداشته باشه که تو بخوای ازش حمایت کنی ؟؟؟ یادته پروژه کنار گذاشتن بازیکنای بومی سهرابی ملکی میکائیلی بقیه هم که بودن اصلا بازی نمیکردن مثل افشه مختاری چاووشی اینا رو یادتون رفته فکر کردی سال دیگه یه بازیکن رشتی هم میذارن بازی کنه؟؟؟؟ بازم بگین حمایت حمایت.
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه سپتامبر 22, 2012 4:16 am

[quote:c1a8e8eea6="abarar1989"][size=24:c1a8e8eea6][color=red:c1a8e8eea6]من همینجا برائت خودمو از مسئولای باشگاه اعلام میکنم...
من غلط کردم اگه یه روزی از یکیشون حمایت کردم...[/color:c1a8e8eea6][/size:c1a8e8eea6][/quote:c1a8e8eea6]

رضاجان خوشحالم همه دارید به این نتیجه میرسید.
حرفی که من چندین بار تو سایت زدم و همه بهم حمله کردن.

اما بیخیال.
من از مدیران سایت میخوام یه جلسه هم اندیشی بذارن واسه برون رفت از بحران.
خواهشا همه بیان.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه سپتامبر 22, 2012 5:36 am

گاهی اوقات سکوت بهترین چیز هست...
یکم جای اینکه اینجا شعار بدید مرد عمل باشید...
شما تیم رو تشویق کنید تا اونا شرمنده ی ای رفتار شما بشند... /15/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 22, 2012 6:26 am

[color=darkblue:700ada3e69]این همه راه خودمون پول گذاشتیم زدیم رفتیم تا قزوین،خواره صدامونو به عذاش نشوندیم.آقایون زورشون میاد بیان سمتمون.همین سراوانیه که میگی اومده دور میزنه تا از جلومون رد نشه انگار ما جرآمییم.
آاقای سراوانی اینو بدون همه جای دنیا واسه هواداراشون میمیرن تو ایران هم همینطوریه جز رشت.همین داهات نشینای همسایه که شما ازشون عذر خواهی کردید با اینکه صدر جدول بودن ولی از نفت تهران باختن همشونو بستن به فحش و از بالا تا پایینشونو شستن ولی آیا یکی از مدیران باشگاشون بهشون چیزی گفت یا سپاهانیها همه ملتو زرد پوش میکنن این همه لباسو کیکو کلوچه ولی هیچ وقت دیدی ورزشگاشون پر شه.سایپا و راه آهن به زور پول و کیک و ساندیس و لباس چهارتا بچه رو میارن تو استادیمون براشون تشویق کنن که جمع سنه همشون 20 سال نمیشه.
آخه شما دیگه چی میخواین از جونه ما.تموم بازی هامون ورزشگاه پره.خدارو شکر تو ورزشگاهامون نه یه لباس میدن نه کیک و ساندیس.خارج از خونه هم که خودمون پول میزاریم و میریم.نه مثل تیم همسایه براشون ماشین بزارن و نفری 20 تومن هم بشون پول بدن.فقط آقای سراوانی اینو بدون عابدینی ها یه روزی از این شهر میرن.همون طور که شاد ها رفتند و دیگه کسی ازشون یاد نمیکنه
ولی نام و خاطره ی هوشنگی ها و الطافی ها باقی مونده میدونی چرا چون رو بازی میکنن و نامرد نیستند.چون...[/color:700ada3e69]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان