[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رشتی با تعصب حمایت حمایت

رشتی با تعصب حمایت حمایت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

رشتی با تعصب حمایت حمایت

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 21, 2012 8:27 pm

[color=black:e0ed39d14f]بچه ها اگه واقعا رشتی هستید و خون میرزا تو رگاتونو دیگه تمومش کنید.
بخدا با هووو کردن و مخالفت کردن به جایی نمیرسیم امسال خیلی حساسه هوای تیمو داشته باشید.

اگر هم از مسئولین تیم بی مهری با حتی بی ادبی دیدید بخاطر تیم کوتاه بیاییدم .

پارسالم تا وقتی که از تارتار حمایت نکردیم دیدید که تیم تو چه شرایطی قرار گرفت.
ولی از وقتی که حمایت شد خودتون دیدید که داماشی شدیم که همه میخواستن.

از همه مدیران و کاربران سایت میخوام که کدورت هارو کنار بزارن و فقط و فقط به موفقیت تیم فکر کنند.

آقای سراوانی و دیگر مسئولین خواهشا شما هم دستتونو به سمت تماشاگرا بلند کنید مثل آقای درودگر.

اگه با این شرایط ادامه بدیم حتما مثل دورهای گذشته در سال دوم حضورمون میریم به لیگ یک.
الان همه دارن از این دو دستگی هوادارا و اختلاف هوادارا و مسئولین سو استفاده میکنن ( مثلا : همین امروز خبرگزاری ها از فحاشی شدید علیه داور خبر دادند که همچین چیزی نبود ) شاید میخواستن بازی با ذوب آهن هم در قزوین برگزار بشه.[/color:e0ed39d14f]
[size=24:e0ed39d14f]
[color=blue:e0ed39d14f]رشتی با تعصب حمایت حمایت[/color:e0ed39d14f][/size:e0ed39d14f]
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

Re: رشتی با تعصب حمایت حمایت

پستتوسط eparsi » جمعه سپتامبر 21, 2012 8:37 pm

[quote:a0926f52c9="meraj130"][color=black:a0926f52c9]بچه ها اگه واقعا رشتی هستید و خون میرزا تو رگاتونو دیگه تمومش کنید.
بخدا با هووو کردن و مخالفت کردن به جایی نمیرسیم امسال خیلی حساسه هوای تیمو داشته باشید.

اگر هم از مسئولین تیم بی مهری با حتی بی ادبی دیدید بخاطر تیم کوتاه بیاییدم .

پارسالم تا وقتی که از تارتار حمایت نکردیم دیدید که تیم تو چه شرایطی قرار گرفت.
ولی از وقتی که حمایت شد خودتون دیدید که داماشی شدیم که همه میخواستن.

از همه مدیران و کاربران سایت میخوام که کدورت هارو کنار بزارن و فقط و فقط به موفقیت تیم فکر کنند.

آقای سراوانی و دیگر مسئولین خواهشا شما هم دستتونو به سمت تماشاگرا بلند کنید مثل آقای درودگر.

اگه با این شرایط ادامه بدیم حتما مثل دورهای گذشته در سال دوم حضورمون میریم به لیگ یک.
الان همه دارن از این دو دستگی هوادارا و اختلاف هوادارا و مسئولین سو استفاده میکنن ( مثلا : همین امروز خبرگزاری ها از فحاشی شدید علیه داور خبر دادند که همچین چیزی نبود ) شاید میخواستن بازی با ذوب آهن هم در قزوین برگزار بشه.[/color:a0926f52c9]
[size=24:a0926f52c9]
[color=blue:a0926f52c9]رشتی با تعصب حمایت حمایت[/color:a0926f52c9][/size:a0926f52c9][/quote:a0926f52c9]

یه چی بهت میگم گوش کن برای تمام شدن این مسائل باید مسئولین باشگاه پا پیش بذارن سروانی که شده نوکر بی اختیار عابدینی و قویدل هم که همش سودا از جدایی داره و عابدینی همه چی رو تقصیر هوادارا میدونه این باعث عکس العمل هوادار میشه چه انتظاری داریفردی چوب بخوره ولی هوای دادخواهی نداشته باشه اول این آقایون بیان از دل هوادارا در بیارن بعد مطمئن باش هوادارای داماش بامرامتر از ایناست ولی خودت رشتی ها میشناسی تا کسی خوبی کنه بهش خوبی میکنن ولی خدای نکرده......
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه سپتامبر 21, 2012 8:43 pm

نیازی به این تایپیک نبود!!

برای جلوگیری از پراکندگی مباحث قفل و بزودی حذف خواهد شد :wink:

چه حالی میده پز مدیریتی بگیری , احساس خوبی داره !!

جدا از شوخی تنها کاری که به نظرم میشه انجام داد و مفید هست همینه

امیدوارم همه تو این کار همکاری کنن که البته بعیده!!!!!

ولی خدای نکرده آخر فصل اون اتفاقی که نباید بیفته , اگر بیفته فوتبال رشت میره تو کما , پس جان هر کسی که دوست دارین الان بیخیال انتقاد بشین و فقط اتحاد
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » جمعه سپتامبر 21, 2012 8:46 pm

یعنی میگی سرمون رو اینه کبک بندازیم پایین و هر بلایی رو سرمون اوردن حرف نزنیم تو سرمون زدن حرف نزنیم اوضاع تیم خطرناکه چون مربی دلال اومده (درخشان) همون کسی که شاهین رو بدبخت کرد خوب اگه از این بگذریم مدیر سیاه باز رو چه کنیم اقای مالک رو چه کنیم که همش ادعا داره وهیچ کاری نمیکنه هر کدوم از اینا میتونه ریشه یک تیم رو بزنه واینکه خدا جای حق نشسته مطمئن باش و این نامردی که با امید خان این کارو کرد رو جوابش رو میده
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه سپتامبر 21, 2012 8:47 pm

[quote:570bf73dd5="sepidroudi"]نیازی به این تایپیک نبود!!

برای جلوگیری از پراکندگی مباحث قفل و بزودی حذف خواهد شد :wink:

چه حالی میده پز مدیریتی بگیری , احساس خوبی داره !!

جدا از شوخی تنها کاری که به نظرم میشه انجام داد و مفید هست همینه

امیدوارم همه تو این کار همکاری کنن که البته بعیده!!!!!

ولی خدای نکرده آخر فصل اون اتفاقی که نباید بیفته , اگر بیفته فوتبال رشت میره تو کما , پس جان هر کسی که دوست دارین الان بیخیال انتقاد بشین و فقط اتحاد[/quote:570bf73dd5]

اتحاد شعارش قشنگه ولی عزیزم وقتی هوادار دلشکسته کنن اتحاد عملی نمیشه چرا نمیگیرید شما رشتیهارو بهتر میشناسید خدا نکنه با یکی لج کنن تا چشم و ابروش کور نکنن دست بردار نیستن آقای سروانی که رشتیهارو میشناسه باید به اربابش بگه نه من دارم میترکم میگم هوادار سرخورده نکنید این راهش نیست تنبیه هیچوقت راه درستی نبوده اگر بود کسی معتاد قاتل و اصلا جرمی نبود همین
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 21, 2012 8:49 pm

منم قبول دارم که یه عده که ازشون انتظار نمیرفت یه کارایی و یه حرفایی زدن که نباید میزدن.
ولی بخاطر تیم کنار میام ( خودم به شخصه )

خیلی قشنگ میشه که الان آقای سراوانی با معذرت خواهی از هوادارا دلشونو بدست بیاره و بهشون قوت قلب بده .

آقای سراوانی خواهشا شما هم به این حاشیه ها دامنه نزنید
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط eparsi » جمعه سپتامبر 21, 2012 8:53 pm

[quote:c841a7b972="meraj130"]منم قبول دارم که یه عده که ازشون انتظار نمیرفت یه کارایی و یه حرفایی زدن که نباید میزدن.

خیلی قشنگ میشه که الان آقای سراوانی با معذرت خواهی از هوادارا دلشونو بدست بیاره و بهشون قوت قلب بده .

آقای سراوانی خواهشا شما هم به این حاشیه ها دامنه نزنید[/quote:c841a7b972]

من هم امیدوارم اینقدر مرد باشه بتونه از هوادارا عذرخواهی کنه
البته اینجا جاش نیست ولی meraj چرا پستی روی سایت برای این بازی گذاشته نشد؟ :?
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 21, 2012 8:53 pm

[quote:4668a98d04="meraj130"]منم قبول دارم که یه عده که ازشون انتظار نمیرفت یه کارایی و یه حرفایی زدن که نباید میزدن.

آقای سراوانی خواهشا شما هم به این حاشیه ها دامنه نزنید[/quote:4668a98d04]

منم موافقم ! آقای سراوانی بیاد معذرت خواهی کنه ... عابدینی هرندی رو به تیم برگردونه مثلا به عنوان مدیر فنی یا یه پست دیگه بده بهش .... قویدل هم بگه استقلالی نیست و فقط عشقه داماشه و تلاششو میکنه تیم فصل بعد در کنار بومی بودند چند بازیکن قوی داشته باشه ترجیحا خارجی قوی بخره ... اینا خیلی قشنگه ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط havosh » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:01 pm

1- به نظرتون فیروز کریمی دلال تر بود یا حمید درخشان؟

2- کسی امروز به هوادارا توهین کرده ؟

جان من این سوالام رو بی جواب نذارین :?
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:03 pm

[quote:570fe2ca6e="nima_beckham"][quote:570fe2ca6e="meraj130"]منم قبول دارم که یه عده که ازشون انتظار نمیرفت یه کارایی و یه حرفایی زدن که نباید میزدن.

آقای سراوانی خواهشا شما هم به این حاشیه ها دامنه نزنید[/quote:570fe2ca6e]

منم موافقم ! آقای سراوانی بیاد معذرت خواهی کنه ... عابدینی هرندی رو به تیم برگردونه مثلا به عنوان مدیر فنی یا یه پست دیگه بده بهش .... قویدل هم بگه استقلالی نیست و فقط عشقه داماشه و تلاششو میکنه تیم فصل بعد در کنار بومی بودند چند بازیکن قوی داشته باشه ترجیحا خارجی قوی بخره ... اینا خیلی قشنگه ...[/quote:570fe2ca6e] شما باشی واقعا قبول میکنی! که با نامردی حقتو بخورن بعد بیان یه پست تشریفاتی که تو فوتبال ایران عین دکور میمونه رو بپذری بعد این اقای مالک هیچ پولی نداره شرکتش ورشکستس همه حرفاش خالی بندیه
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط eparsi » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:04 pm

[quote:91739d7ad7="havosh"]1- به نظرتون فیروز کریمی دلال تر بود یا حمید درخشان؟

جان من این سوالام رو بی جواب نذارین :?[/quote:91739d7ad7]

تو فکر کن فیروز کریمی بدتر هست و درخشان بد

مثل اینکه یه برخوردهایی با هوادارا در ورزشگاه شد البته فیزیکی نبود بیشتر دلشکستگی را بوجود آورد
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abararshahrebaran » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:05 pm

[quote:5535177a8e="havosh"]1- به نظرتون فیروز کریمی دلال تر بود یا حمید درخشان؟

جان من این سوالام رو بی جواب نذارین :?[/quote:5535177a8e] جواب سوال اول هر دو مورد دلال هستن نگو نپرس
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:07 pm

[quote:feab7da302="eparsi"][quote:feab7da302="meraj130"]منم قبول دارم که یه عده که ازشون انتظار نمیرفت یه کارایی و یه حرفایی زدن که نباید میزدن.

آقای سراوانی خواهشا شما هم به این حاشیه ها دامنه نزنید[/quote:feab7da302]

من هم امیدوارم اینقدر مرد باشه بتونه از هوادارا عذرخواهی کنه
البته اینجا جاش نیست ولی meraj چرا پستی روی سایت برای این بازی گذاشته نشد؟ :?[/quote:feab7da302]

چون مدیران سایت هم رمقی براشون نمونده.

امشب بعد بازی افشین خان ناظمی گفت ای کاش بازی تو رشت برگزار میشد و این یعنی اونا هم هوادارا رو دوست دارن . این خودش نشون میده که همه از این شرایط راضی نیستن.

در ضمن بعضیا میگن خدا باید جواب این بلایی که سر امیدخان آوردن رو بده و جواب این کار احتملا میتونه سقوط تیم محبوبمون باشه.
بچه دلتون میاد دیگه این سایت نباشه ؟ دیگه داماش نباشه ؟ دیگه حتی همین بحث ها نباشه ؟
نزاریم کار به جاهای باریک کشیده بشه ( هم هوادارا هم مسئولین) امسال اگه بریم لیگ یک یعنی برای همیشه باید از فوتبال رشت دور باشیم.

منم خودم خیلی امیدخان رو دوست داشتم ودارم و از برکناریش دلخورم ولی الان حمایت از امید خان یعنی مرگ داماش - یه چیز دیگه هم میخوام بگم - همین عابدینی که امروز به نماد تنفر خیلیا تبدیل شده امید خان رو آورد ( الان میگید بخاطر بی پولی بوده ولی من قبول ندارم چون خیلیا بی کار بودن و میشد که بیاره حتی خود تارتار هم علاقه داشت با اون شرایط بمونه ) روزی که امید خان انتخاب شد همه شوکه شدیم و ناراحت از این انتخاب بودیم و عابدینی به انتخابش مطمئن بود .
الانم خود عابدینی اخراجش کرد ( البته به نطر منم به ناحق اخراج شد - اینو میشه از نظرسنجی برنامه سکو هم متوجه شد ) ولی شاید واقعا با امید خان به بن بست میرسیدیم - شاید طرفین نمیتونستن با هم کار کنن و...
بچه ها این عابدینی و قویدل هرچی باشن باشگاه رو مال خودشون میدونن و مطمئنا دوست ندارن که مال خوشونو نابود کنن.

من خیلی وقت بود توی سایت ساکت بودم - امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه - چاکر همتون هستم آبرارهای عزیز
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط khorami201 » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:08 pm

[color=black:28a237a13d][size=13:28a237a13d]درود بر همه همشهریان عزیز
اول از همه دوستان متعصب که رفتند و بخاطر دلشون و عشقشون (رشت) تیم رو بدون چشم داشتی و بدون خط و خط بازی تشویق کردن ممنونم. از ته دل از ته دل دست تک تک شما رو به گرمی و با مهر می فشارم.روی همه شما رو میبوسم.
دوم بعضی آقایون در تیم به اصطلاح همشهری فقط میگم : بدون شرح. . .
سوم : فقط میگم فکر کنم بعضی ها باید نگاهی به تاریخ بندازن سال 2012 میلادی شده پس چاله میدون بازی دورانش خیلی وقته تموم شده.
چهارم : خداوکیلی از تیم شهرتون دفاع کنید. با هم متحد و یکدل باشید.نشه روزی برسه و همه نادم و پشیمون باشیم[/size:28a237a13d].[/color:28a237a13d]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در جمعه سپتامبر 21, 2012 9:18 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 21, 2012 9:09 pm

[quote:d69175655f="eparsi"][quote:d69175655f="havosh"]1- به نظرتون فیروز کریمی دلال تر بود یا حمید درخشان؟

جان من این سوالام رو بی جواب نذارین :?[/quote:d69175655f]

تو فکر کن فیروز کریمی بدتر هست و درخشان بد

مثل اینکه یه برخوردهایی با هوادارا در ورزشگاه شد البته فیزیکی نبود بیشتر دلشکستگی را بوجود آورد[/quote:d69175655f]

من که شنیدم سراوانی اون حرفُ زد ناراحت شدم ! آخه مگه چه گناهی کردیم ؟؟؟ به خاطر تیم اومدیم قزوین باید تنبیه بشیم ؟؟ یعنی الان این همه تیم ها لیگ برتر تخلف میکنند باهاشون اینجوری برخورد میشه ؟؟؟

به خدا مسئول های ملوان از ترس هوادار ها بهشون (تو) نمیگند ... دیگه صالحنیا رو انزلی چیا پرتش کردند بیرون از تیم ! همینه که اونا نتیجه میگیرند ... به بازیکن و سرمربی رحم نمیکنند و در صورت دیدن کوچک ترین مشکلی همه رو زیر انتقاد میگیرند ! واسشون اسم ها مهم نیستند ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان