[quote:0a2390f5c3="nima_beckham"][quote:0a2390f5c3="amirreza_pro"]شما یک لحظه به بازیکنهای ما نگاه کنید...محمد مختاری و ابراهیمی که دو تا از بهترینهای ما بودند محروم و مصدوم شدند.....گزارش بازی هم که کاملا مشخص بود اکثر موقعیتها با ما بود....
گل راه آهن هم دقیقه 93 و روی خطای محمدی(بازیکن تعویضی و اجباری ما) و از روی نقطه پنالتی زده شد(اینجا تاکتیک چه کاره هست من نمی دونم؟!!)
تیم هم که اصلا با درخشان تا به حال تمرین نکرده......
[color=darkblue:0a2390f5c3][b:0a2390f5c3]این بازی هم که به خاطر اشتباه هوادار و حواشی اونها خارج خانه و در قزوین برگزار شد.....
حالا شما اعتراضتون به چی هست؟؟!!!!!!
به جای اینکه از اشتباهاتی که کردیم خجالت بکشیم و از کارهایی که در بازی با ملوان کردیم نادم و پشیمان باشیم یک چیزی هم طلبکاریم؟!![/color:0a2390f5c3]!!![/b:0a2390f5c3]

[/quote:0a2390f5c3]
آره آقا من طلبکارم ... اگه چاوشی جلو بود 2 -0 بازی رو برنده میشدیم ... اگه هرندی اخراج نمیشد تیم اینقدر بی تمرکز نبود ... من مشکل دارم ! خجالت هم نمیکشم ...

حالا بازی اونجا برگزار شد چرا باشگاه اتوبوس نزاشت ؟؟؟ سراوانی اومده میشگه هوادار ها حقشون هست تو آفتاب بشینند ! خاک تو سرش ... ما میزبان بودیم ولی ...[/quote:0a2390f5c3]
من بازی و ندیدم
این حرفارو هم تاحالا توی سایت نزدم اما الان میگم چاوشی اگه جلو بود یا عقب بود هیچ کاری نمیکرد فصل قبل چیکار کرد؟اگه ها رو بزارید کنار اگه ها معنی نداره همین امید شهرباران حمایت کردیم یه چی پیش اومداخراج شد تموم رفت و اما چرا اتوبوس نذاشتن البته باید دست همه کسایی رو که رفتن بوسید طلاشون گرفت زد سر در فدراسیون.باشگاه وقتی دوس نداره هوادار بیاد اتوبوس نمیزاره بعدش تقصیر ماهم هست اگه دوتا بازی هوادار نیاد باشگاه به غلط کردن میوفته.اصن اقا وقتی خودی میاد به هوادارا توهین میکنه چه انتظاری از دیگرانه؟؟؟؟؟؟؟