[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vsراه اهن/تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلان vsراه اهن/تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:38 pm

بچه ها بخدا انزلیچی ما هم میرسه .
فقط الان به اتحاد نیاز داریم باید همه اتفاق هایی که در چند روز گذشته افتاده رو فراموش کنیم و از داماش شهرمون حمایت کنیم .
الان فقط به ضرر تیم تموم میشه هو کردن و امثال این کارها .

ایشالا مثل پارسال صبارو میبریم و یه سر و سامونی به خودمون میدیم
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:39 pm

[quote:dff7da9966="popo131"]مازیار جان اگه میشه در مورد فحاشی یه چیزی بگو[/quote:dff7da9966]

دروغه بابا ... فحاشی به داور کجا بود ... دیگه اینقدر هوادارا با خودمون درگیری داشتیم وقت واسه فحاشی به داور نبود
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:44 pm

[quote:32f9ae6c8d="nima_beckham"]هه ! تازه رسیدیم ... من فعلا اعصاب کامنت ندارم ! ولی بعضی از هوادارا امروز رفتارشون فاجعه بود ! خودشون هم میدونن کیا رو میگم .... بعد بازی چند تا قزوینی داشتند میخندیدند به هم میگفتند لیدر های ما همدیگه رو زدند ... :([/quote:32f9ae6c8d]

نیما جان موافقم , دیگه حالم از دست یه عده بهم میخوره , از همه مینالیم ولی بعضی از هوادارامون از همه بدترن :( :(

شیطون میگه بیخیال داماش بشم به طور کلی بچسبم به سپیدرود , آخه از دست همه داریم میکشیم ........

همون بهتر که بازیه بعدی رو بندازن هزار کیلومتر اون ور تر , دارم دیوانه میشم به خدا , کار و زندگیمو ول کردم ...........
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:44 pm

[quote:fa94b9e72c="amirreza_pro"]شما یک لحظه به بازیکنهای ما نگاه کنید...محمد مختاری و ابراهیمی که دو تا از بهترینهای ما بودند محروم و مصدوم شدند.....گزارش بازی هم که کاملا مشخص بود اکثر موقعیتها با ما بود....
گل راه آهن هم دقیقه 93 و روی خطای محمدی(بازیکن تعویضی و اجباری ما) و از روی نقطه پنالتی زده شد(اینجا تاکتیک چه کاره هست من نمی دونم؟!!)
تیم هم که اصلا با درخشان تا به حال تمرین نکرده......
[color=darkblue:fa94b9e72c][b:fa94b9e72c]این بازی هم که به خاطر اشتباه هوادار و حواشی اونها خارج خانه و در قزوین برگزار شد.....
حالا شما اعتراضتون به چی هست؟؟!!!!!!
به جای اینکه از اشتباهاتی که کردیم خجالت بکشیم و از کارهایی که در بازی با ملوان کردیم نادم و پشیمان باشیم یک چیزی هم طلبکاریم؟!![/color:fa94b9e72c]!!![/b:fa94b9e72c]
/9/ /9/ /9/[/quote:fa94b9e72c]

آره آقا من طلبکارم ... اگه چاوشی جلو بود 2 -0 بازی رو برنده میشدیم ... اگه هرندی اخراج نمیشد تیم اینقدر بی تمرکز نبود ... من مشکل دارم ! خجالت هم نمیکشم ... :?: حالا بازی اونجا برگزار شد چرا باشگاه اتوبوس نزاشت ؟؟؟ سراوانی اومده میشگه هوادار ها حقشون هست تو آفتاب بشینند ! خاک تو سرش ... ما میزبان بودیم ولی ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در جمعه سپتامبر 21, 2012 6:46 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط samblack » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:46 pm

[quote:cdc4852907="nima_beckham"]تازه رسیدیم ... من فعلا اعصاب کامنت ندارم ! ولی بعضی از هوادارا امروز رفتارشون فاجعه بود ! خودشون هم میدونن کیا رو میگم .... بعد بازی چند تا قزوینی داشتند میخندیدند به هم میگفتند لیدر های ما همدیگه رو زدند ... :([/quote:cdc4852907]

آقا راسته که میگن به داور فحش دادن؟ :roll:
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:47 pm

[quote:344abd6216="samblack"][quote:344abd6216="nima_beckham"]تازه رسیدیم ... من فعلا اعصاب کامنت ندارم ! ولی بعضی از هوادارا امروز رفتارشون فاجعه بود ! خودشون هم میدونن کیا رو میگم .... بعد بازی چند تا قزوینی داشتند میخندیدند به هم میگفتند لیدر های ما همدیگه رو زدند ... :([/quote:344abd6216]

آقا راسته که میگن به داور فحش دادن؟ :roll:[/quote:344abd6216]

نه بره ! هیچکی اصلا به داور فحش نداد ! اصلا حتی داور هو هو هم کسی نگفت !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:50 pm

[quote:46c9df24c3="sepidroudi"][quote:46c9df24c3="nima_beckham"]هه ! تازه رسیدیم ... من فعلا اعصاب کامنت ندارم ! ولی بعضی از هوادارا امروز رفتارشون فاجعه بود ! خودشون هم میدونن کیا رو میگم .... بعد بازی چند تا قزوینی داشتند میخندیدند به هم میگفتند لیدر های ما همدیگه رو زدند ... :([/quote:46c9df24c3]

نیما جان موافقم , دیگه حالم از دست یه عده بهم میخوره , از همه مینالیم ولی بعضی از هوادارامون از همه بدترن :( :(

شیطون میگه بیخیال داماش بشم به طور کلی بچسبم به سپیدرود , آخه از دست همه داریم میکشیم ........

همون بهتر که بازیه بعدی رو بندازن هزار کیلومتر اون ور تر , دارم دیوانه میشم به خدا , کار و زندگیمو ول کردم ...........[/quote:46c9df24c3]

آبره من آبروم جلوی بابام رفت ... یکی از بچه های خودمون اومده بلند میگه هر کی تشویق نکنه پر *# ... آخه آبرار عزیز جای اینکه تو شهر دیگه پشت هم باشیم دارید همدیگه رو میزنید ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed-rashti » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:51 pm

چه خبره تو این سایت ؟؟
چندتا اسم جدید میبینم که نظرت عجیب و غریب میذارن.
کی اند اینا؟؟
از کجا پیداشون شده؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:52 pm

نیما پیام خصوصی :arrow:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:56 pm

انگار قرار نیست حاشیه دست از سر ما برداره :? :?
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:58 pm

[quote:0ab9b8edbc="meraj130"]بچه ها بخدا انزلیچی ما هم میرسه .
فقط الان به اتحاد نیاز داریم باید همه اتفاق هایی که در چند روز گذشته افتاده رو فراموش کنیم و از داماش شهرمون حمایت کنیم .
الان فقط به ضرر تیم تموم میشه هو کردن و امثال این کارها .

ایشالا مثل پارسال صبارو میبریم و یه سر و سامونی به خودمون میدیم[/quote:0ab9b8edbc]

خدا وکیلی دیگه خسته شدم.پس کی این عرسی میرسه.داریم 1 ساله میشنویم که انزلیچی ماهم میرسه.مشکلات و حواشی پشت سر هم میاد.تا یه مشکل تموم میشه 10 تا مشکل دیگه بوجود میاد.بعد از پیدا شدن اسپانسر میگفتن انزلیچی به کوچه ما رسیده. ولی بازم ... بابا من اعتراض دارم، اعتراض.به این همه فشار روحی اعتراض دارم.به این همه نامردی اعتراض دارم.بخدا دیگه خسته شدم خسته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 21, 2012 6:59 pm

[quote:9db9672fc7="meraj130"]نیما پیام خصوصی :arrow:[/quote:9db9672fc7]

جواب دادم آبرار
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hatam » جمعه سپتامبر 21, 2012 7:07 pm

[quote:bc2d774648="nima_beckham"]تازه رسیدیم ... من فعلا اعصاب کامنت ندارم ! ولی بعضی از هوادارا امروز رفتارشون فاجعه بود ! خودشون هم میدونن کیا رو میگم .... بعد بازی چند تا قزوینی داشتند میخندیدند به هم میگفتند لیدر های ما همدیگه رو زدند ... :([/quote:bc2d774648]

ای داد بیداد ، کم حاشیه داشتیم ... اینم اضافه شد
نیما جان و دوستانی که رفتن واسه تشویق تیم... خسته نباشید ، دمتون گرم
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 21, 2012 7:21 pm

احساس خستگی عجیبی دارم نمیدونم چرا ولی ..............شب بخیر
به امید روز های خوش
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » جمعه سپتامبر 21, 2012 7:30 pm

[quote:cf33130ae5="nima_beckham"][quote:cf33130ae5="amirreza_pro"]شما یک لحظه به بازیکنهای ما نگاه کنید...محمد مختاری و ابراهیمی که دو تا از بهترینهای ما بودند محروم و مصدوم شدند.....گزارش بازی هم که کاملا مشخص بود اکثر موقعیتها با ما بود....
گل راه آهن هم دقیقه 93 و روی خطای محمدی(بازیکن تعویضی و اجباری ما) و از روی نقطه پنالتی زده شد(اینجا تاکتیک چه کاره هست من نمی دونم؟!!)
[color=darkblue:cf33130ae5][b:cf33130ae5]این بازی هم که به خاطر اشتباه هوادار و حواشی اونها خارج خانه و در قزوین برگزار شد.....
به جای اینکه از اشتباهاتی که کردیم خجالت بکشیم و از کارهایی که در بازی با ملوان کردیم نادم و پشیمان باشیم یک چیزی هم طلبکاریم؟!![/color:cf33130ae5]!!![/b:cf33130ae5]
/9/ /9/ /9/[/quote:cf33130ae5]

آره آقا من طلبکارم ... اگه چاوشی جلو بود 2 -0 بازی رو برنده میشدیم ... اگه هرندی اخراج نمیشد تیم اینقدر بی تمرکز نبود ... من مشکل دارم ! خجالت هم نمیکشم ... :?: حالا بازی اونجا برگزار شد چرا باشگاه اتوبوس نزاشت ؟؟؟ سراوانی اومده میشگه هوادار ها حقشون هست تو آفتاب بشینند ! خاک تو سرش ... ما میزبان بودیم ولی ...[/quote:cf33130ae5]

[quote:cf33130ae5="nima_beckham"][quote:cf33130ae5="amirreza_pro"]شما یک لحظه به بازیکنهای ما نگاه کنید...محمد مختاری و ابراهیمی که دو تا از بهترینهای ما بودند محروم و مصدوم شدند.....گزارش بازی هم که کاملا مشخص بود اکثر موقعیتها با ما بود....
[color=darkblue:cf33130ae5][b:cf33130ae5]این بازی هم که به خاطر اشتباه هوادار و حواشی اونها خارج خانه و در قزوین برگزار شد.....
به جای اینکه از اشتباهاتی که کردیم خجالت بکشیم و از کارهایی که در بازی با ملوان کردیم نادم و پشیمان باشیم یک چیزی هم طلبکاریم؟!![/color:cf33130ae5]!!![/b:cf33130ae5]
/9/ /9/ /9/[/quote:cf33130ae5]

آره آقا من طلبکارم ... اگه چاوشی جلو بود 2 -0 بازی رو برنده میشدیم ... اگه هرندی اخراج نمیشد تیم اینقدر بی تمرکز نبود ... من مشکل دارم ! خجالت هم نمیکشم ... :?: حالا بازی اونجا برگزار شد چرا باشگاه اتوبوس نزاشت ؟؟؟ سراوانی اومده میشگه هوادار ها حقشون هست تو آفتاب بشینند ! خاک تو سرش ... ما میزبان بودیم ولی ...[/quote:cf33130ae5]

نیما جان اولا خسته نباشید بابت حضورت در ورزشگاه و تشویق تیم.....
در مورد پاسخ شما هم باید بگم هرندی چون الان رفته شده عزیز دل همه و اسطوره و.....
بازی با ملوان و فولاد و سایپا نه اینکه تیم تمکرز داشت و عالی و بدون نقص بازی میکرد و دو تا دو تا گل میزد؟!!!!یادمه همون موقع همینجا از دفاع و حمله و...چه قدر ایراد میگرفتند...من مطمئن هستم اگه دو سه تا بازی بیشتر عابدینی به هرندی فرصت میداد همینجا هوادارها میامدند و میگفتند هرندی رو بندازید بیرون(همون کاری که انزلی چی ها دارند با پورغلامی می کنند)
اما امروز با توجه به مصدومیت چند بازیکن و محرومیتش انصافا خوب بازی کردیم و بر اثر اتفاق باختیم....دیگه یکم واقع بین باش..
درباره اتوبوس هم باید بگم هزار نفر اونجا بودن و این همه مشکل پیش اومد وای به حال وقتی که جمعیت بیشتری میومد....
در شرایط فعلی من هم اگه بودم هر کاری می کردم تا هوادارها رو از تیم جدا کنم.....چون این جور هوادارها بلایی که سر پرسپولیس و...آوردن میارن....
با تمام احترامی که برای هوادارهای تیم قائلم اما متاسفانه خیلی از هواداری ما درکی از وضعیتی که درش قرار گرفتند ندارند...
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان