[quote:cf33130ae5="nima_beckham"][quote:cf33130ae5="amirreza_pro"]شما یک لحظه به بازیکنهای ما نگاه کنید...محمد مختاری و ابراهیمی که دو تا از بهترینهای ما بودند محروم و مصدوم شدند.....گزارش بازی هم که کاملا مشخص بود اکثر موقعیتها با ما بود....
گل راه آهن هم دقیقه 93 و روی خطای محمدی(بازیکن تعویضی و اجباری ما) و از روی نقطه پنالتی زده شد(اینجا تاکتیک چه کاره هست من نمی دونم؟!!)
تیم هم که اصلا با درخشان تا به حال تمرین نکرده......
[color=darkblue:cf33130ae5][b:cf33130ae5]این بازی هم که به خاطر اشتباه هوادار و حواشی اونها خارج خانه و در قزوین برگزار شد.....
حالا شما اعتراضتون به چی هست؟؟!!!!!!
به جای اینکه از اشتباهاتی که کردیم خجالت بکشیم و از کارهایی که در بازی با ملوان کردیم نادم و پشیمان باشیم یک چیزی هم طلبکاریم؟!![/color:cf33130ae5]!!![/b:cf33130ae5]

[/quote:cf33130ae5]
آره آقا من طلبکارم ... اگه چاوشی جلو بود 2 -0 بازی رو برنده میشدیم ... اگه هرندی اخراج نمیشد تیم اینقدر بی تمرکز نبود ... من مشکل دارم ! خجالت هم نمیکشم ...

حالا بازی اونجا برگزار شد چرا باشگاه اتوبوس نزاشت ؟؟؟ سراوانی اومده میشگه هوادار ها حقشون هست تو آفتاب بشینند ! خاک تو سرش ... ما میزبان بودیم ولی ...[/quote:cf33130ae5]
[quote:cf33130ae5="nima_beckham"][quote:cf33130ae5="amirreza_pro"]شما یک لحظه به بازیکنهای ما نگاه کنید...محمد مختاری و ابراهیمی که دو تا از بهترینهای ما بودند محروم و مصدوم شدند.....گزارش بازی هم که کاملا مشخص بود اکثر موقعیتها با ما بود....
گل راه آهن هم دقیقه 93 و روی خطای محمدی(بازیکن تعویضی و اجباری ما) و از روی نقطه پنالتی زده شد(اینجا تاکتیک چه کاره هست من نمی دونم؟!!)
تیم هم که اصلا با درخشان تا به حال تمرین نکرده......
[color=darkblue:cf33130ae5][b:cf33130ae5]این بازی هم که به خاطر اشتباه هوادار و حواشی اونها خارج خانه و در قزوین برگزار شد.....
حالا شما اعتراضتون به چی هست؟؟!!!!!!
به جای اینکه از اشتباهاتی که کردیم خجالت بکشیم و از کارهایی که در بازی با ملوان کردیم نادم و پشیمان باشیم یک چیزی هم طلبکاریم؟!![/color:cf33130ae5]!!![/b:cf33130ae5]

[/quote:cf33130ae5]
آره آقا من طلبکارم ... اگه چاوشی جلو بود 2 -0 بازی رو برنده میشدیم ... اگه هرندی اخراج نمیشد تیم اینقدر بی تمرکز نبود ... من مشکل دارم ! خجالت هم نمیکشم ...

حالا بازی اونجا برگزار شد چرا باشگاه اتوبوس نزاشت ؟؟؟ سراوانی اومده میشگه هوادار ها حقشون هست تو آفتاب بشینند ! خاک تو سرش ... ما میزبان بودیم ولی ...[/quote:cf33130ae5]
نیما جان اولا خسته نباشید بابت حضورت در ورزشگاه و تشویق تیم.....
در مورد پاسخ شما هم باید بگم هرندی چون الان رفته شده عزیز دل همه و اسطوره و.....
بازی با ملوان و فولاد و سایپا نه اینکه تیم تمکرز داشت و عالی و بدون نقص بازی میکرد و دو تا دو تا گل میزد؟!!!!یادمه همون موقع همینجا از دفاع و حمله و...چه قدر ایراد میگرفتند...من مطمئن هستم اگه دو سه تا بازی بیشتر عابدینی به هرندی فرصت میداد همینجا هوادارها میامدند و میگفتند هرندی رو بندازید بیرون(همون کاری که انزلی چی ها دارند با پورغلامی می کنند)
اما امروز با توجه به مصدومیت چند بازیکن و محرومیتش انصافا خوب بازی کردیم و بر اثر اتفاق باختیم....دیگه یکم واقع بین باش..
درباره اتوبوس هم باید بگم هزار نفر اونجا بودن و این همه مشکل پیش اومد وای به حال وقتی که جمعیت بیشتری میومد....
در شرایط فعلی من هم اگه بودم هر کاری می کردم تا هوادارها رو از تیم جدا کنم.....چون این جور هوادارها بلایی که سر پرسپولیس و...آوردن میارن....
با تمام احترامی که برای هوادارهای تیم قائلم اما متاسفانه خیلی از هواداری ما درکی از وضعیتی که درش قرار گرفتند ندارند...