[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vsراه اهن/تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلان vsراه اهن/تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط khorami201 » جمعه سپتامبر 21, 2012 3:22 pm

[color=black:f60fb7b403][size=14:f60fb7b403][b:f60fb7b403]رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود[/b:f60fb7b403]

همه دوستان و سروران من توجه کنند :
[b:f60fb7b403]چطور دلتون میاد بگید " تیم بره دسته 1" ؟؟؟ چطور؟؟ تیم فقط تو برد مال ماست؟ از شما بعید عزیزان. اگر با هر سیاستی مخالفیم ولی باید برای تیم آرزوی موفقیت کرد[/b:f60fb7b403][/size:f60fb7b403].[/color:f60fb7b403]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه سپتامبر 21, 2012 3:23 pm

بعد تماشای بازی بهتر میشه راجع به بار فنی بازی و نحوه بازی تیم نظر داد. اما باخت به راه آهن در خارج ار خونه (با پنالی و اون هم دقیقه 94) واقعا بدشانسی هست و نمیشه خیلی از کادر فنی اشکال گرفت. ااا باید بازی رو دید و نقاط ضعف رو برطرف کرد.
دوستان بهتره امیدوار باشیم به آینده. شک ندارم میتونیم جبران کنیم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه سپتامبر 21, 2012 3:27 pm

واقعا من نمیدونم ما رشتیا چرا اینطوری هستیم...یعنی چی آخه تا یه بازی ببازیم سلام لیگ یک :roll: درخشان تازه اومده بزار دو هفته بگزره تیم جا میفته...
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » جمعه سپتامبر 21, 2012 3:33 pm

شما یک لحظه به بازیکنهای ما نگاه کنید...محمد مختاری و ابراهیمی که دو تا از بهترینهای ما بودند محروم و مصدوم شدند.....گزارش بازی هم که کاملا مشخص بود اکثر موقعیتها با ما بود....
گل راه آهن هم دقیقه 93 و روی خطای محمدی(بازیکن تعویضی و اجباری ما) و از روی نقطه پنالتی زده شد(اینجا تاکتیک چه کاره هست من نمی دونم؟!!)
تیم هم که اصلا با درخشان تا به حال تمرین نکرده......
[color=darkblue:b7967bbeab][b:b7967bbeab]این بازی هم که به خاطر اشتباه هوادار و حواشی اونها خارج خانه و در قزوین برگزار شد.....
حالا شما اعتراضتون به چی هست؟؟!!!!!!
به جای اینکه از اشتباهاتی که کردیم خجالت بکشیم و از کارهایی که در بازی با ملوان کردیم نادم و پشیمان باشیم یک چیزی هم طلبکاریم؟!![/color:b7967bbeab]!!![/b:b7967bbeab]
/9/ /9/ /9/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirreza_pro در جمعه سپتامبر 21, 2012 3:39 pm .
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه سپتامبر 21, 2012 3:37 pm

ضمنا امسال وضعیت خیلی از تیم ها متزلزل هستش و هنوز فرصت زیادی داریم. مهم اینه که هواداران پشت تیم (نه شخص) باشند و ایشالله هرچه زودتر با جذب چند بازیکن نقاط ضعف رو بهبود میدیم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه سپتامبر 21, 2012 3:47 pm

[quote:a00b229b9e="amirreza_pro"]و صدای آشنای هوادارها در بازی داماش - ملوان....
"تی ....غم"......."تی ...غم"........"تی ...غم"
/15/ /15/ /15/[/quote:a00b229b9e]

الان هر کی گردن یکی میندازه ، یکی هوادارا ، یکی عابدینی ، یکی بازیکنا ....
اما در نظر گرفته نمیشه که بازی تقریبا خوبی (رادیویی) انجام دادیم و موقعیات
زیاد و همچنین مصدوم و محروم مهمی داشتیم .
بنظرم ایراد نداره . این یه بازیه خارج خانه برامون محسوب میشه و بازن بنظرم قابل
قبول بود ، سر بدشانسی و بیاری دایی دقیقه 95 باختیم !
میتونیم با برنامه ریزی و کم کردن اشتباهات و کسب 4 الی 6 امتیاز برابر صبا و ذوب
میتونیم اوضاعمونو انزلیچی بدیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه سپتامبر 21, 2012 3:54 pm

[quote:81db39dbe7="hatam"]میبردیم میگفتیم این تیم امید هرندیه ، الان باختیم تیم حمید درخشانه!!! /15/[/quote:81db39dbe7]

این فصل داماش قهرمان بشه و یا بیوفته (به هیچ عنوان) نمیشه منکر زحمات هرندی برامون شد .
این بازی هم مثل بازی های مزخرفی که سال قبل داشتیم و هچین واگذار میکردیم ، بود .
تیم و بازیکنا و ممربی و مدیریت باید شرایط طوری فراهم کنه که بچه ها بدون استرس بازی کنن .
با نگاه به جدول هنوز هم ما چندان ضرر نکردیم ، فقط کارمون سختتر شده که قابل جبران هست .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه سپتامبر 21, 2012 4:01 pm

ایشالله یه مهاجم بهمون اضافه شه ترکنیم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hatam » جمعه سپتامبر 21, 2012 4:13 pm

[b:63453dae8a]مربي داماش: پنالتي راه‌آهن درست نبود[/b:63453dae8a]

حميد درخشان سرمربي جديد داماش که روي نيمکت نبود، در نشست خبري پس از شکست يک بر صفر اين تيم مقابل راه‌آهن حاضر نشد و به جاي او افشين ناظمي مقابل خبرنگاران قرار گرفت.

وي در مورد اين شکست گفت: فکر نمي کنم پنالتي راه آهن درست بود اما اميدوارم من اشتباه کنم و کميته داوران پس از بازبيني فيلم در مورد اين صحنه نظر بدهد. داماش گيلان در ضربات آخر دقت کافي را نداشت. اگر بازي در رشت بود بهتر بازي مي کرديم.

ناظمي در مورد فحاشي هواداران داماش به داور و اينکه چه اقداماتي براي جلوگيري از اين فحاشي ها صورت گرفته، اظهار داشت: اين به مسئولان ارتباط دارد و در حوزه من نيست.

-----

فحاشی هوادارا؟! :roll:
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه سپتامبر 21, 2012 4:14 pm

[quote:d3821c9d4c="hatam"][b:d3821c9d4c]مربي داماش: پنالتي راه‌آهن درست نبود[/b:d3821c9d4c]

حميد درخشان سرمربي جديد داماش که روي نيمکت نبود، در نشست خبري پس از شکست يک بر صفر اين تيم مقابل راه‌آهن حاضر نشد و به جاي او افشين ناظمي مقابل خبرنگاران قرار گرفت.

وي در مورد اين شکست گفت: فکر نمي کنم پنالتي راه آهن درست بود اما اميدوارم من اشتباه کنم و کميته داوران پس از بازبيني فيلم در مورد اين صحنه نظر بدهد. داماش گيلان در ضربات آخر دقت کافي را نداشت. اگر بازي در رشت بود بهتر بازي مي کرديم.

ناظمي در مورد فحاشي هواداران داماش به داور و اينکه چه اقداماتي براي جلوگيري از اين فحاشي ها صورت گرفته، اظهار داشت: اين به مسئولان ارتباط دارد و در حوزه من نيست.

-----

فحاشی هوادارا؟! :roll:[/quote:d3821c9d4c]
مگه به داور فحش دادن؟
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه سپتامبر 21, 2012 4:17 pm

به دوراز انصاف هستش که با هر باخت . به تیم حاشیه وارد کنیم :roll:
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه سپتامبر 21, 2012 4:17 pm

[quote:07958702c5="samblack"][quote:07958702c5="hatam"][b:07958702c5]مربي داماش: پنالتي راه‌آهن درست نبود[/b:07958702c5]

-----

فحاشی هوادارا؟! :roll:[/quote:07958702c5]
مگه به داور فحش دادن؟[/quote:07958702c5]

نمیدونم والا ، ما که تشویقشون رو اکثرا شنیدیم ... شاید شیطنت این خبرگزاریها باشه!
باید بچه ها بیان ببینیم چی شد
خدا کنه فحش نداده باشن! :idea:
چون قرار بود اگه این بازی جـَو اروم باشه ، بازی با ذوب اهن رو تو رشت برگزار کنن..
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط armin8651 » جمعه سپتامبر 21, 2012 4:23 pm

هی هی هی
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه سپتامبر 21, 2012 4:24 pm

[b:0a17945158]
حاشيه داماش گيلان و راه‌آهن
[/b:0a17945158]

در نشست خبري علي دايي در حالي که او مشغول صحبت بود برق سالن کنفرانس رفت اما دقايقي بعد وصل شد.

* علي دايي در نشست خبري به هر سوالي که در مورد پرسپوليس پرسيده مي شد پاسخ نمي داد.

* در جريان بازي تماشاگران داماش عليه عادل فردوسي پور مجري برنامه 90 شعار دادند و او را بي عدالت خواندند.

* در اواسط بازي اميد هرندي سرمربي برکنار شده داماش توسط هواداران اين تيم تشويق شد.

* حميد درخشان سرمربي جديد داماش که امروز مجوز نشستن روي نيمکت را نداشت وقتي قصد داشت به سمت رختکن برود از سوي هواداران داماش هو شد.

* هواداران داماش که به دليل فحاشي در بازي هاي گذشته مورد تنبيه کميته انضباطي قرار گرفتند و به همين دليل بازي امروز تيمشان در قزوين برگزار مي شد عليه حسن اکرمي داور اين ديدار به شدت فحاشي کردند. وي در دقايق پاياني براي راه آهن پنالتي گرفت.

* علي دايي در اواخر نيمه دوم اعتقاد داشت داور خطايي را به نفع تيم او نگرفته بود و به همين دليل به شدت کنار زمين عصباني شد.

----

دايي: چيزي به اسم ستاره نداريم

علي دايي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل داماش گيلان که به دليل محروميت داماش از برگزاري ديدار خانگي در رشت در قزوين برگزار شد، گفت: از مردم قزوين بسيار تشکر مي کنم که امروز تيم راه آهن را تشويق کردند. فکر مي کنم هر دو تيم در نيمه نخست تدافعي بازي کردند اما با اين حال راه آهن بيشتر مالک توپ بود.

سرمربي راه آهن اضافه کرد: در نيمه دوم چند موقعيت خوب براي گلزني بدست آورديم و بهتر از داماش بازي کرديم و از روي نقطه پنالتي در اواخر بازي گل زديم. نظم تاکتيکي خوبي در اين بازي داشتيم.

وي در پاسخ به اين سؤال که چرا از مجتبي شيري که ستاره راه آهن است از ابتدا استفاده نکرده، اظهار داشت: ما چيزي به نام ستاره نداريم و تمام بازيکنان خوب هستند.

دايي در مورد داوري حسن اکرمي عنوان کرد: داور هر اتفاقي رخ مي داد به سود داماش سوت مي زد. در اين بازي داور مهربان همه سوت ها را به سود داماش زد.

دايي در مورد اينکه راه آهن مي تواند سهميه کسب کند، گفت: قطعا تلاش ما براي کسب ليگ قهرمانان آسيا است. در بازي هاي بعدي هم اميدواريم نتيجه دلخواه را بگيريم.
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط ali126 » جمعه سپتامبر 21, 2012 4:29 pm

واقعا مسخرس اگه فحش دادن !!خوبه گفتیم فحش ندن بازی بعدی اینجا هست :? :roll: یعنی کسایی که فحش دادن هوادار واقعی داماشن؟؟؟ :roll: متاسفم!!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان