[quote:8147632673="mahyarmaya"][quote:8147632673="pedram_1367"][quote:8147632673="popo131"][quote:8147632673="Mordab"]عابدینی در مورد سرمایه گزاری تو رشته های دیگه در خارج از استان اعلام کرده بود...
حالا چرا تو یه استان دیگه اون هم تو کشتی!!!!سرمایه گذاری کرده{با توجه به اینکه کشتی گیلان اگه از مازندران بیشتر نباشه کمتر نیست}به سلیقه مالک برمیگرده...
بچه ها یادتون باشه قویدل فقط امتیاز فوتبال باشگاه داماش خریده و هیچ تعهدی نسبت به بقیه رشته ها تو گیلان نداره{باز هم میگم فقط امتیاز فوتبال}یعنی بسکتبال :والیبال:و کاراته ای که قبلا"باشگاه داماش ایرانیان داشت ربطی به قویدل نداره...
در مورد اسم هم بنظرم مهم نیست اصلا"عابدینی اسم خودشو تو تیم بذاره حسن:امیر:بهرحال هرچی که هست برای ما چه فرقی میکنه...
مهم اینکه اسم تیم فوتبال داماش گیلان تغییر نکنه که اون هم چند وقت پیش در ثبت شرکتها که خود سایت اصلی باشگاه اعلام کرده بود اسم تیم فوتبال تغییر نمیکنه...
البته خودشون هم میدونن اگه اسم تیم بخواد تغییر کنه باید قید هوادار فوتبال رشت بزنن برن بدون تماشگر و هوادار میلیاردی خرج کنند{علی کریمی رو بیارن و ...}[/quote:8147632673]
با تک تک کلمه هات موافقم

[/quote:8147632673]
دوستان عزیز من با نهایت احترامی که برای شما قائل هستم ولی باید بگم این صحبت ها از نظر من اشتباه هست !!
به نظر من " داماش " یک برند وابسته به گیلان هست و هر تیمی به این نام باشه و زیرمجموعه و تحت حمایت های شرکت صدرا باشه باید درون گیلان باشه ... همونطوری که مالکان در جلسات اولیه تاکید کردند که برای پیشرفت و سرمایه گذاری در ورزش گیلان تشریف آوردند ....
راستی چرا تیم کشتی نباید درون رشت ( گیلان ) باشه ؟! چه مشکلی هست ؟! اگر بنا بر جذب بهترین هاست پس چرا نمیارند رشت ( گیلان ) تا استعدادهای ما مثل معصومی بیان و پیشرفت کنند ؟؟؟ الان یکم فکر می کنم می بینم هدایتی در ملوان به هر شکلی داره جا باز می کنه مثلا اینکه می خواد تیم کاراته درست کنه که ویشگاهی رو بکنه کاپیتان و مسئولش و ... ولی مالکان ما می رن بازیکن می خرند ، مربی عالی می خرند ولی تیم رو می برن جای دیگه با اسم عجیب و غریبه " صدرای داماش بابل " !!! من واسه اون کسانی که برن و بازی های این تیم رو ببینند از همین الان متاسفم !
حرف آخر ، می تونند اسم تیم کشتی رو بذارند کاله مازندران و اونجا به عنوان اسپانسر باشند ولی اینکه از نام ما اونجا استفاده کنند از نظر من بی نهایت غیر قابل قبول هست ... داماش اگه تیمی بخواد داشته باشه اسمش می تونه " صدرای داماش " یا " داماش صدرا " باشه ولی فقط باید با گیلان شناخته و مطرح بشه ... ( نا گفته نماند ما همون داماش گیلان فریاد می زنیم

)[/quote:8147632673]
من نظراتم به پدرام عزیز نزدیک تر هست تا مرداب گل.اما مرداب اشتباه نمیگه.میشه گفت حرف مرداب عزیز رو کاغذ درست هستش.
اما عرف چیز دیگه ایست.
به نظر من باید همه چیز فراهم بشه تا سرمایه گدار احساس امنیت و دل خوشی کنن.
مشتاق بودن مردم شهر تاثیر فراوانی داره .بنده جای مسولین صدرا بودم برای تبلیغ اسم موسسه هرگز جایی که مخاطب کم داشته باشه هزینه نخواهم کرد.
مثلا برای اسب سواری هیج جایی بهتر از گلستان(ترکمن)نیست "هزینه کردن این ورزش جایی که بها داده نمیشه بیهوده ست.
منصفانه بخوایم نگاه کنیم کشتی مازندران با گیلان قابل قیاس نیست حتی هوادارانش.پس نباید از یه باشگاه انتظار داشت کار وزارت ورزش رو انجام بده و توی استان دنبال استعداد باشه(پیرو حرف مرداب)
اما با ورزشگاه جدید و اشتیاق هوادارن میتونیم خواهان ورزش های دیگه باشیم.باید توی عمل انجام شده قرار بدیم مسولین رو.
البته میتونیم خواهان تغییر اسم داماش برای بابلی ها شد (پیرو حرف پدرام)
===================================================================
به نظر بنده بیشتر از هر چیزی برای شهر ما تشکیل فوتسال نیازه.
توی شهر نمیشه یه سالن خالی پیدا کرد!چمن مصنوعی توی این شهر ساع 3 ظهر توی گرما رزرف شده.
و البته باید دنبال ورزش های مدال دار بود یا بهتر بگم عناوبن دار بود.بانوان ما آزادی توی شهر دارن بابت فرهنگ خوب خانواده های رشت و توی این بی فرهنگی ایران باید از پتانسیل بانوان شهر استفاده کرد با این هدف خیلی از شهرها جلو میوفتیم.[/quote:8147632673]
من با نظر همه دوستان موافقم و هر کدوم در بخشی از صحبتهاشون حقیقت رو بیان کردند.ولی از اونجایی که تو این چند وقته برام ثابت شده، اینه که اصلا مالک و مدیران باشگاه تنها چیزی که براشون مهم نیست نظر هوادار و مردمه.اونا هرچی به نفع خودشون (نه تیم) باشه رو انجام میدن