[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نشست خبري مالك، مديرعامل و سرمربي جدید باشگاه داماش

نشست خبري مالك، مديرعامل و سرمربي جدید باشگاه داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 8:57 am

[quote:7cfc840ab7="miladcivil"][quote:7cfc840ab7="mahyarmaya"]یادم نمیره تنها کسی که از حرف من حمایت میکرد برای آبی شدن لباس و شباهتش با اس اس تهران آقا نیما با غیرت بود و فقط نیما بود که اندازه من بابت آبی شدن لباس ناراحت بود با ناراحتیش رو نشون میداد .[/quote:7cfc840ab7]

مهیار جان قبلنا حافظت قوی تر بودااااا عزیز :wink:
از یکی از بچه ها تو بازی پیکان شنیده بودم قراه بشه آبی استقلالی ، اما همون لحظه تو بازی پرسپولیس
که اومدن داخل به بچه های دور و برم گفتم : خودشونو .... گیر آوردن ، این که لباس پارسال استقلاله !!!![/quote:7cfc840ab7]
نه میلاد جان:) منظورم این بود نیما تا نهایتش همراهم بود .100% هوادار واقعی ناراحت بود بودن بابت اون قضیه .(به قول تراکتوری ها)شما که از 100% فراتری :)
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 10:21 am

امیدوارم با این کارهایی که کردند بتونن تیم رو بسازن
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 10:38 am

[quote:45cc9a40ec="only_abarar"]میگه از رفتن مهدوی کیا 400 تومن سود کردیم.تا اونجایی که من میدونم جمع 120 و 180 میشه 300 میلیون حالا عابدینی چهارصد از کجا دراود خدا میدونه!!!
خیلی دارم به خودم فشار میارم که خوشبینانه به قضیه نگاه کنم ولی وقتی حرف اودن بازیکنایی مثل انصاریان میشه دیگه یعنی اوضاع خیلی خرابه!!!اولین اخطارو داریم میدیم انصاریان اولی بازی ضعیوفو کرد هیچی ولی سر دومی باید منتظر فحش خوردن باشه چون اینجا جای هیچ ادم مفت خوری نیست.
اینم که قویدل گفته تیمو منتقل میکنیم باید بگم غلط میکنی.بزرگتر از تو هم نمیتونن اینکارو کنن.
با همه اینا بازم امیدوارم تیم نتیجه بگیره چون هدف همه و اروزیه همه ما هوادارا همینه ولی اگه خلاف این باشه دیگه هرچی دیدن از چشه خودشون دیدن[/quote:45cc9a40ec]

فکر نکنم در خشان انصاریانو بیاره.ولی اگه اومد به نظر من نباید بزاریم اصلا به اونجا برسه وبرای ما بازی کنه که ببینیم خوبه یا نه.باید تو اولین تمرینی که انصاریان اومد همون بلایی که پارسال تو یکی از تمرینات سر رضا نیک نظر اومدوسرش اورد.تا فکر رشت به سرش نزنه
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 11:17 am

تمام دلخوری و ناراحتی من از این که ما شهردار بومی خودمونو تخریب کردیم بخاطر این آقایون الان میبینیم که شهردارمون خیلی مردتر از این آقایونه تیمداریم بلده ای کاش تیمو شورای شهر تحویل میگرفت ای کاش دیگه دلو دماغی واسم نمونده امید وارم حداقل بازیکنای بومیمون با تمام وجود پشت تیم باشن
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط AntAreS » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 11:42 am

[color=blue:63d086ade5]دوستان فکر کنم همه شرایط این لیگ رو درک کردین که 4 تیم به صورت مستقیم و یک تیم غیر مستقیم سقوط می کنن

هرندی هم انسان خوبی بود در حد خودش و حالا هم که تو تیم نیست کاری جز آرزوی موفقیت براش از دستمون برنمیاد

بهتره علاقه و عشق به هرندی تو قلبمون بمونه و به دهن نرسه تا این لیگ سخت رو با موفقیت بگذرونیم

همه به خاطر یه عشق مشترک یعنی داماش و در مرحله بالاتر رشت اینجا جمع شدن و رفتن و موندن هیچ شخصی مارو ناراحت نمی کنه

همه میرن و میان این رشت ِ که می مونه

حالا که فرد بابضاعت غیر بومی اومده و داره پول خرج می کنه باید استفاده کرد تا به ثمر بشینه با ایراد گرفتن الکی و آبی و قرمز خوندن افراد تو باشگاه مثل همیشه درجا خواهیم زد

خواهشا کمی به آینده فکر کنید به خاطر این شهر ، این نیز بگذرد...[/color:63d086ade5]
نماد کاربر
AntAreS
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 11:56 am

ما هم میدونیم 4 تیم سقوط میکنه لازم نیست شما بگی میشه بگی این مالک تا حالا چقدر خرج کرده اصلا چی خرج کرده این دو نفر مافیای این تیمن(عابدینی وقویدل)اینا دارن ریشه این تیمو میزنن . بعد این مالک به گور باباش خندیده که به خواد داماش رو ببره استان دیگه .همه با هم در بازیهای داماش امید خان هرندی برگرد به تیمت..... عابدینی حیا کن تیم مارو رها کن
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 12:00 pm

[quote:2ec5bc3881="samblack"][quote:2ec5bc3881="pedram_1367"][quote:2ec5bc3881="hamidjavan"][quote:2ec5bc3881="Arvin"]این تیم دیگه داماش نیست.پرسپولیس رشته.داماش واسم مرد.مبارک عابدینی و کاسه لیساش[/quote:2ec5bc3881]

واقعا" برای تفکر بعضی ها متاسفم تیم تا آبی میپوشه میگند تیم شده استقلال پیرهنش دیگه کاملا" شبیه استقلال شده دیگه رنگ قرمز توش کار نشده.
تا یکی میا که قبلا"تو پرسپولیس بود دوباره بعضی های دیگه میگنداین تیم شده پرسپولیس .
نه عزیزان مشکل خود شما هستیدکه یا استقلالی هستید ویا پرسپولیسی . تا یه اتفاقی میفته انو به استقلال وپرسپولیس ربط ونسبت می دهیدو تحلیل فنی عاجزید وهمیشه این درد فوتباله رشت بوده. دلتون یه جای دیگست پیش ان دوتا تیم وفقط دنبال بهانه هستیدکه بگید این تیم تیم من نیست. همون بهتر که هیچوقت طرفدار داماش نباشید مخصوصا" تو بازیهای خاص بعدش ما ناچار نباشیم بریم قزوین.[/quote:2ec5bc3881]

برادر من خود مالک میگه من استقلالی هستم ... مدیر عامل میگه من پرسپولیسی هستم ... سرمربی میگه من پرسپولیسی هستم ... حالا این وسط ماها شدیم استقلالی و پرسپولیسی ؟!؟!؟
رئيس هيئت‌مديره باشگاه داماش گيلان گفت: من استقلالي هستم و دوست داشتم فرهاد مجيدي را جذب کنيم و علي کريمي را نمي‌خواهم.

دوست عزیز ؛ مشکل فوتبال رشت کسانی هستند که غریبه ها رو بیشتر مدح می کنند ... کسانیکه اگه کل رشتی ها بگن الان شب هست ، ولی تا یکی غریبه بگه صبح و آفتاب سوزان هست ، سریع تایید می کنند ....[/quote:2ec5bc3881]

من نمیدونم چرا بعضی دوستان تا وقتی یه کامنت برخلاف نظر خودشون میبینن،شروع میکنن به تهمت زدن.من امروز تمام این قضایا رو پیش بینی کردم و دربارش کامنت گذاشتم.ولی یهو یکی از دوستان شروع کرد به تهمت زدن به منو انواع اقسام تهمتهارو به من نسبت داد. از حاشیه سازی بگیر تا انزلیچی بودنو ملوانی بودن.
دوستان اینجا هرکی نظرشو میده.اگه کسی نظرش مخالفه با رعایت ادب لطفا جواب بده.البته این نظر منه[/quote:2ec5bc3881]

پسر خوب اولا من به تو نگفتم انزلیچی و ملوانی ولی خودت اصرار داری که باشی. ثانیا بهت میگم حاشیه سازی میکنی چون یک حرف رو خیلی کش میدی و بیخودی مغلطه میکنی. اگه الان بگن هرندی برمیگرده به تیم همه از خوشحالی پرواز میکنن پس نیازی نیست شما با تکرار حرفایی که ههممون میدونیم بین بچه ها دودستگی ایجاد کنی. بازم یادت رفت که من به تو انزلیچی و ململی نگفتم فقط 3تا خصلت ململیا رو گفتم که به خودت گرفتی و بهت برخورد.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 12:14 pm

یعنی هوادار نداریم که!!!از صد تا دشمن برای ما بدترند....!!!!! /9/ /9/ /9/
آخه به چه زبونی بگیم که یکم فرصت بدید....احساسی نشید....یکی چیزی شنید که بومی و غیر بومی و بعدش جو زده میشید؟!!!همه جای دنیا برای پیشرفت خودشون از نیروی غیر بومی متعهد و متخصص استفاده میشه,این چیز جدیدی نیست به خدا!!!!ما بومی ها باید با درایت نیروی غیر بومی رو به خدمت خودمون در بیاریم...کاری که برای مثال اصفهانی ها کردند...
آخه یعنی چی بریم ورزشگاه بر علیه عابدینی شعار بدیم؟!!!!این هم یک بچه بازی دیگه هست,مثل شعار در ورزشگاه بر علیه انزلی چیها؟!!!!
باز هم می خوایم یک کاری بکنیم و بعدش پشیمان بشیم؟!!!این بچه بازی ها قرار نیست تموم بشه؟!!!!! /9/ /9/ /9/ /9/
به خدا هر وقت میام سایت رو سر بزنم به جای اینکه دلواپسیم کمتر بشه,هزار برابر میشه....
مثل اینکه همه چیز برای دوستان اهمیت داره جز تیم داماش و شهر رشت...
[color=darkblue:a589378530][b:a589378530]قویدل و عابدینی هزار تا حرف خوب زدند شما اونا رو ول کردید!!!!!
بحث خروج تیم اساسا نشدنی هست(از جهات مختلف) و قویدل این حرف رو فقط برای تحت فشار قرار دادن مسئولین زده که کارها رو سریع تر راه بندازند...(عابدینی و قویدل میدونند اگه به فرض محال بخوان این کار رو بکنند باید اول از رو جنازه ما گیلانی ها رد بشند.... )
مالکای باشگاه در این اوضاع وانفسا که فوتبال صد در صد ضرر ده هست اومدند و در شهر ما دارند سرمایه گذاری میکنند(بعد میگیم چرا کمتر در استان گیلان سرمایه گذاری می کنند!!!)...قول ساخت ورزشگاه مجهز و تیم مقتدر در فصل بعد رو میدند...میدونید اما هوادارها با تفکر و تامل بیشتر و به خرج دادن کمی هوشیاری چه قدر می تونیم از این سرمایه گذاری هایی که تو شهر ما میشه استفاده کنیم....انزلی چی ها رو نمیبینید چه طوری دارند با هوشیاری و داریت از هدایتی استفاده میکنند؟!!!!!!! /9/ /9/ /9/
افرادی مثل عابدینی هیچ چیز که نداشته باشند ولی اعتبار دارند...خیلی ها در ایران هستند که رو حرفش قسم می خورند...من عاشق چشم و ابروی عابدین نیستم ولی وجود عابدینی برای پیشرفت و سرمایه گذاری در شهر و استانمون ضروری هست سرمایه دار به خاطر امثال عابدینی و عابدینی ها هست که میاد یک جایی...تو رو خدا این رو بفهمید!!!!به شهرمون فکر کنید به پیشرفت استانمون...
عابدینی و قویدل فصل جدید برای استان ما دارند باز میکنند...ما بومی ها باید بتونیم که از این موقعیت استفاده کنیم و اونها رو سکوی پرتاب خودمون قرار بدیم!!!![/b:a589378530][/color:a589378530]
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 12:15 pm

[quote:12fe368b4e="abararshahrebaran"]ما هم میدونیم 4 تیم سقوط میکنه لازم نیست شما بگی میشه بگی این مالک تا حالا چقدر خرج کرده اصلا چی خرج کرده این دو نفر مافیای این تیمن(عابدینی وقویدل)اینا دارن ریشه این تیمو میزنن . بعد این مالک به گور باباش خندیده که به خواد داماش رو ببره استان دیگه .همه با هم در بازیهای داماش امید خان هرندی برگرد به تیمت..... عابدینی حیا کن تیم مارو رها کن[/quote:12fe368b4e]
تموم کن آقا اینجا شدین متعصب.اون کاربر حرف درست زد.امثال تو هستن که مطمئنا تو وزشگاه فحاشیم میکنن و صلاح تیمو نیمخاین بعد میاین اینجا ادعای رشتی بودنتون سر به فلک میزاره.نمیدونم تو روز استقبال از قویدل بودی یا نه ولی اونجا که داشتن مردرو رو کولشون میزاشتن.زود همه چیزو فراموش میکنین.بس کنین دیگه ما به امتیاز احتیاج داریم شما میگی امید هرندی برگرد به تیمت من خودم از طرفدارای پروپاقرص هرندی بودم ولی دیدم تیم شهرم نسبت به همه مهم تره
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 12:28 pm

[quote:d57c6d0ae7="Inja-Rasht"][quote:d57c6d0ae7="samblack"][quote:d57c6d0ae7="pedram_1367"][quote:d57c6d0ae7="hamidjavan"][quote:d57c6d0ae7="Arvin"]این تیم دیگه داماش نیست.پرسپولیس رشته.داماش واسم مرد.مبارک عابدینی و کاسه لیساش[/quote:d57c6d0ae7]

واقعا" برای تفکر بعضی ها متاسفم تیم تا آبی میپوشه میگند تیم شده استقلال پیرهنش دیگه کاملا" شبیه استقلال شده دیگه رنگ قرمز توش کار نشده.
تا یکی میا که قبلا"تو پرسپولیس بود دوباره بعضی های دیگه میگنداین تیم شده پرسپولیس .
نه عزیزان مشکل خود شما هستیدکه یا استقلالی هستید ویا پرسپولیسی . تا یه اتفاقی میفته انو به استقلال وپرسپولیس ربط ونسبت می دهیدو تحلیل فنی عاجزید وهمیشه این درد فوتباله رشت بوده. دلتون یه جای دیگست پیش ان دوتا تیم وفقط دنبال بهانه هستیدکه بگید این تیم تیم من نیست. همون بهتر که هیچوقت طرفدار داماش نباشید مخصوصا" تو بازیهای خاص بعدش ما ناچار نباشیم بریم قزوین.[/quote:d57c6d0ae7]

برادر من خود مالک میگه من استقلالی هستم ... مدیر عامل میگه من پرسپولیسی هستم ... سرمربی میگه من پرسپولیسی هستم ... حالا این وسط ماها شدیم استقلالی و پرسپولیسی ؟!؟!؟
رئيس هيئت‌مديره باشگاه داماش گيلان گفت: من استقلالي هستم و دوست داشتم فرهاد مجيدي را جذب کنيم و علي کريمي را نمي‌خواهم.

دوست عزیز ؛ مشکل فوتبال رشت کسانی هستند که غریبه ها رو بیشتر مدح می کنند ... کسانیکه اگه کل رشتی ها بگن الان شب هست ، ولی تا یکی غریبه بگه صبح و آفتاب سوزان هست ، سریع تایید می کنند ....[/quote:d57c6d0ae7]

من نمیدونم چرا بعضی دوستان تا وقتی یه کامنت برخلاف نظر خودشون میبینن،شروع میکنن به تهمت زدن.من امروز تمام این قضایا رو پیش بینی کردم و دربارش کامنت گذاشتم.ولی یهو یکی از دوستان شروع کرد به تهمت زدن به منو انواع اقسام تهمتهارو به من نسبت داد. از حاشیه سازی بگیر تا انزلیچی بودنو ملوانی بودن.
دوستان اینجا هرکی نظرشو میده.اگه کسی نظرش مخالفه با رعایت ادب لطفا جواب بده.البته این نظر منه[/quote:d57c6d0ae7]

پسر خوب اولا من به تو نگفتم انزلیچی و ملوانی ولی خودت اصرار داری که باشی. ثانیا بهت میگم حاشیه سازی میکنی چون یک حرف رو خیلی کش میدی و بیخودی مغلطه میکنی. اگه الان بگن هرندی برمیگرده به تیم همه از خوشحالی پرواز میکنن پس نیازی نیست شما با تکرار حرفایی که ههممون میدونیم بین بچه ها دودستگی ایجاد کنی. بازم یادت رفت که من به تو انزلیچی و ململی نگفتم فقط 3تا خصلت ململیا رو گفتم که به خودت گرفتی و بهت برخورد.[/quote:d57c6d0ae7]

عجب!!!
پس من و اونایی که مخالف عابدینی و نامردیاشیم ،همه حاشیه سازیم؟ چون من فقط مخالف نیستم،خیلی ها مخالفن.میدونی چرا چون ما طرفدار حقیم و در مقابل ظلم ونامردی نمیتونیم سرمون مثل کپک بکنیم توی برف.یکی از دوستان حرف خوبی زد : زانو نمی زنم ،حتی اگر آسمان کوتاه تر از قامتم باشد.
آره چندتا آدم مثل تو پیدا میشه که به همشهریه خودش پشت کنه.
در ضمن همه عقل دارن و اکثرا کاربرای سایت دانشجو و تحصیل کرده اند.نیازی نیست من به کسی چیزی یاد بدم یا کسی رو تحریک کنم.همه چی واضح است و همه میدونن.من فقط نظرم رو میگم و با دوستان گفتگو میکنیم( نه مثل امثال شما که چشمات به واقعیت بستی و ظرفیت گفتگو رو هم نداری)
اصلا من فکر نمیکنم درباره چیز تکراری اینجا مغلطه کرده باشم!!! حالا این نظر توی !!!
اینکه هر آدمی بلند میشه میاد توی شهر خودمون به خودش اجازه میده هرکاری دلش میخواد بکنه.حرف از تغییر نام تیم،انتقال تیم بزنه و یا با آبروی اسطوره شهرمون، بازیکنای بومیمون و حتی با شخصیت و آبروی منه هوادار(بازی با مل مل) بازی کنه، دلیلش امثالی مثل شما هستن.چون اینقدر بزرگش کردین که به خودش اجازه همه کار میده
و در آخر آقای محترم اگه نظرت مخالفه اینقدر به دیگران نپر.سعی کنن با دلیل حرفهاتو بزنی.نه اینکه با تخریب مخاطبت حرف خودت به اثبات برسونی
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 12:40 pm

[quote:c90530f922="mehdi_damash"][quote:c90530f922="abararshahrebaran"]ما هم میدونیم 4 تیم سقوط میکنه لازم نیست شما بگی میشه بگی این مالک تا حالا چقدر خرج کرده اصلا چی خرج کرده این دو نفر مافیای این تیمن(عابدینی وقویدل)اینا دارن ریشه این تیمو میزنن . بعد این مالک به گور باباش خندیده که به خواد داماش رو ببره استان دیگه .همه با هم در بازیهای داماش امید خان هرندی برگرد به تیمت..... عابدینی حیا کن تیم مارو رها کن[/quote:c90530f922]
تموم کن آقا اینجا شدین متعصب.اون کاربر حرف درست زد.امثال تو هستن که مطمئنا تو وزشگاه فحاشیم میکنن و صلاح تیمو نیمخاین بعد میاین اینجا ادعای رشتی بودنتون سر به فلک میزاره.نمیدونم تو روز استقبال از قویدل بودی یا نه ولی اونجا که داشتن مردرو رو کولشون میزاشتن.زود همه چیزو فراموش میکنین.بس کنین دیگه ما به امتیاز احتیاج داریم شما میگی امید هرندی برگرد به تیمت من خودم از طرفدارای پروپاقرص هرندی بودم ولی دیدم تیم شهرم نسبت به همه مهم تره[/quote:c90530f922]

منم موافقم.اصلا شعار دادن تو استادیوم به صلاح تیم نیست.فقط تیمو تخریب میکنه.همیشه معتقد بودم که نباید زیر بار حرف زور رفت.ولی از راه درست و عقلانی.شعار دادن فقط روحیه بازیکنارو میاره پایین.ما باید به همه بفهمونیم پشت تیم هستیم و به کسی اجازه ی تخریبش رو نمیدیم
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 12:46 pm

دو تا از دوستان عزیزمون samblack و Inja-Rasht :
بنظرم بحث و گفتگوتون زیاد ادامه دار شده .....
البته به خودتون مربوط میشه ، اما پیشنهاد من اینه بهتره گفتمان تموم کنید و هرکدون نظر خودشو برای خودش نگه داره و سعی در تغییر و اصرار بر صحیح بودن نظر خودش نداشته باشه .
البته بازم میگم این فقط پیشنهاده .....
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 12:50 pm

[quote:2f1c8760bc="miladcivil"]دو تا از دوستان عزیزمون samblack و Inja-Rasht :
بنظرم بحث و گفتگوتون زیاد ادامه دار شده .....
البته به خودتون مربوط میشه ، اما پیشنهاد من اینه بهتره گفتمان تموم کنید و هرکدون نظر خودشو برای خودش نگه داره و سعی در تغییر و اصرار بر صحیح بودن نظر خودش نداشته باشه .
البته بازم میگم این فقط پیشنهاده .....[/quote:2f1c8760bc]

داداش بخدا من فقط نظرم رو میگم.ولی هرجا نظر دادم این آقا میاد به من میتوپه و میگه تو داری حاشیه سازی میکنی
اصلا تصمیم گرفتم جوابشو ندم
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط abararshahrebaran » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 2:05 pm

[quote:31032546d2="mehdi_damash"][quote:31032546d2="abararshahrebaran"]ما هم میدونیم 4 تیم سقوط میکنه لازم نیست شما بگی میشه بگی این مالک تا حالا چقدر خرج کرده اصلا چی خرج کرده این دو نفر مافیای این تیمن(عابدینی وقویدل)اینا دارن ریشه این تیمو میزنن . بعد این مالک به گور باباش خندیده که به خواد داماش رو ببره استان دیگه .همه با هم در بازیهای داماش امید خان هرندی برگرد به تیمت..... عابدینی حیا کن تیم مارو رها کن[/quote:31032546d2]
تموم کن آقا اینجا شدین متعصب.اون کاربر حرف درست زد.امثال تو هستن که مطمئنا تو وزشگاه فحاشیم میکنن و صلاح تیمو نیمخاین بعد میاین اینجا ادعای رشتی بودنتون سر به فلک میزاره.نمیدونم تو روز استقبال از قویدل بودی یا نه ولی اونجا که داشتن مردرو رو کولشون میزاشتن.زود همه چیزو فراموش میکنین.بس کنین دیگه ما به امتیاز احتیاج داریم شما میگی امید هرندی برگرد به تیمت من خودم از طرفدارای پروپاقرص هرندی بودم ولی دیدم تیم شهرم نسبت به همه مهم تره[/quote:31032546d2] نه اقا فقط تو متعصبی .فقط تو شهر رشت رو دوست داری . بقیه و ما نباید حرف بزنیم بعد تو با چه اجازه ای میگی که ما تو بازی با ملوان فحاشی کردیم مواظب حرفهایی که میزنی باش. این تیم ارث کس کارت نیست که این تیم مال تمام مردم رشته بعد این قویدلی رو که میگی به کدوم یکی از حرفاش عمل کرد . اینا یه باندن عابدینی و قویدل کی می خوایین این رو متوجه بشین و این که من تمام کس کارم رشتی اند نه مثل خیلی از این مردمی که الان از شهرای اطراف اومدن و خودشون رو رشتی میدونن. شاید شما جزو این مردمان باشی
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط aj61 » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 3:43 pm

[quote:774aec2f95="nima_beckham"][quote:774aec2f95="ARYANST122"]نیما هوادار دو آتیشه داماشه کاربرای تازه وارد لطفا به بچه های دیگه تهمت نزنن

ممنون /16/[/quote:774aec2f95]

الان هر کی اعتراض کنه بهش میگند استقلالی یا پرسپلیسی هست ... ولی من فکر میکنم خود این آقا یا از بچه های سایت هست که با یه نام کاربری دیگه داره تیکه میندازه یا هم خودش خوش حاله که داماش اینجوری شده ...اگه یادتون باشه موقعی که لباس آبی شده بود من از همه بیشتر اعتراض کردم چون من عاشق داماش و رشت هستم ... واسه باخت های این تیم اشک ریختم .... سال پیش هر هفته داماش بازی داشت صدام میگرفت تو مدرسه ...

جواب ابلهان خاموشیست ... اون دوست عزیزمون.... :arrow:[/quote:774aec2f95]

آقای نیما طرز حرف زدنت اصلا درست نیست,ابله هم خودتی که در مورد دیگران اینجوری قضاوت میکنی.ما فقط طرفدار داماشیم .
نماد کاربر
aj61
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان