سلام،مصاحبه ی کامل تری از نشست دیروز:
[color=black:2da235646b]به نقل از فارس، جلسه معارفه حميد درخشان سرمربي جديد داماش گيلان با حضور شهرام قويدل مالک باشگاه، محمد يکي از اعضاي هيئت مديره و امير عابديني مديرعامل باشگاه برگزار شد.
عابديني در اين مراسم گفت: امروز ميخواهم حرفهاي داماش جديد که داماش صدرا نام گرفته را به شما بگويم و پاسخ سؤالات شما که با قلم و بيانتان باعث رشد و تعالي ورزش ميشويد، را بدهم. شما ميتوانيد براي ستارهها فرصت سازي کنيد و از افول ستارهها جلوگيري کنيد به همين خاطر براي شما احترام قائلم.
وي ادامه داد: باشگاه داماش با 4 و نيم ميليارد تومان به طور قطعي به شرکت صدرا واگذار شده و نام تيم داماش صدرا است و ميخواهيم در رشتههاي مختلف ورزش تيمداري کنيم. در برخي رشتهها با نام تيم صدرا شرکت ميکنيم. تغيير و تحولي هم در کادر فني تيم صورت گرفته و حميد درخشان صبح امروز قراردادش را با باشگاه داماش امضا کرد و در ديدار با راه آهن روي نيمکت نخواهد نشست و از بازي بعدي هدايت تيم را برعهده ميگيرد.
عابديني تاکيد کرد: مشکل خاصي در روند تامين بودجه نداريم و بر اساس جدول، بودجهمان تامين ميشود در آخر سال هم ميتوانيم در مورد اقدامات انجام شده از ساختار سازي تا اينکه در کجاي جدول هستيم، صحبت کنيم اما به مردم رشت و گيلان نويد ميدهم روزها و آينده خوبي در انتظار باشگاه داماش گيلان خواهد بود.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيد شما به مربيان جوان همواره ميدان ميدهيد، اما برخي مربيان هم برکنار ميکنيد، گفت: من از سال 72 با حميد درخشان در پرسپوليس بودم. او در آن سال سرمربي- بازيکن بود و تا سال 76 در خدمتش بودم تا اينکه پروين آمد و او نيز ديدگاه ديگري داشت. درخشان تمام دورهها را با من و پرسپوليس طي کرده است.
مديرعامل باشگاه داماش افزود: عابديني در زمان رفتن استانکو و گده با ما بود و در دربي هم روي نيمکت نشسته است. بايد فضا را براي رشد مربيان مهيا کرد. به همين خاطر فرشاد پيوس را بعد از آنکه دوران بازيگرياش تمام شد به کرواسي فرستادم تا دوره مربيگري ببيند. اگر بتوانيم اولين مربي را ترانسفر کنيم فوتبال ما به اروپا طعنه ميزند. بازيکن را ميتوان ترانسفر کرد اما ترانسفر مربي سخت است.
عابديني عنوان کرد: برخي مربيان از داماش استعفا ميدهند و بعد آن را گردن باشگاه مياندازند. از دينورزاده بپرسيد چرا استعفا کرد. او بعد از باخت در اصفهان در رختکن استعفا کرد بدون آنکه من مطلع شوم. من در روزنامه فردا فهميدم او استعفا کرده. از قاسمپور بپرسيد چرا رفت. او استخاره کرد و خوب آمد اما از بيپولي ترسيد. گفت بازيکنان بدون پول بازي نميکنند اما بعد از او ديديد بازيکنان بدون پول براي تارتار بازي کردند. تارتار آخر فصل هم بر دريافتهايش به مشکل خورد، البته او تسويه کرد و از داماش رفت.
وي ادامه داد: آقاي پوشنيک حرکتي مرتکب شد که 6 ماه تا يک سال شما در موردش صحبت ميکرديد. فونيکه گفت مربي فلان باشگاه از من پول ميخواسته و طبيعي است که چنين مربي را اخراج کنيم. با اين مربي تعارفي ندارم. بعد به وضعيت بحراني رسيديم و بايد تيم را ميبستيم آن هم زماني که مالکان جديد هنوز نيامده بودند و ليگ در آستانه شروع شدن بود.
وي گفت: از رشت به من پيشنهاد دادند اميد هرندي را انتخاب کنم. به آنها گفتم به هرندي بگوييد پولي نداريم که بدهيم. هرندي به خاطر باخت جابجا نشد. وقتي برخي از وزرا از هيئت دولت کنار گذاشته ميشوند دو ساعت دولت را نقد ميکنند در حالي که وقتي در دولت بودند هيچ حرفي نميزدند. هرندي هم همينگونه است. او بايد حرفهايش را بزند و من هم بايد صبر و تحمل داشته باشم و نبايد پاسخ او را بدهم تا مسئله حل شود.
مدير عامل باشگاه داماش گيلان در مورد وضعيت تيم ملي گفت: تيم ملي براي صعود به جام جهاني 8 امتياز لازم دارد که آن را به دست ميآورد و بايد قبل از بازي آخر اين امتيازات را بدست بياوريم زيرا بازي در کره جنوبي سخت است. کيروش جوانگرايي کند و فرصت جوانگرايي به او بدهيم. روحيه تيم بهتر ميشود و تيم ميتواند بهتر و شادابتر بازي کند.
عابديني در مورد اينکه آيا در کار حميد درخشان هم مثل هرندي دخالت ميکند يا نه، تصريح کرد: درخشان که هيچ اگر فرگوسن هم باشد من هدايتش ميکنم. هدايت با دخالت فرق ميکند. زماني شما ماشين خود را در اختيار رانندهاي ميگذاريد و خودتان در ماشين نشستهايد اگر او بخواهد چراغ قرمز را رد کند به او ميگوييد اين کار را نکن اين معنايش دخالت نيست. اين به آن معني نيست که چراغ قرمز را رد کند و شما را به ديوار بکوبد، اين معناي دخالت نميدهد.
مديرعامل پيشين پرسپوليس اظهار داشت: من حتي زمان استانکو هم در پرسپوليس اين کار را ميکردم. زماني که با آليما در تهران بازي داشتيم به استانکو گفتم بايد به جاي ترابيان، ادموند بزيک را بگذاريم اما او مخالف بود با اين حال پاي تخته رفت و گفت برخلاف ميل باطنيام به جاي رضا ترابيان بزيک را به دستور برزيدنت در ترکيب تيم ميگذارم.
عابديني افزود: از سال 1977 مربي فوتبال بودم، سال 1346 و 48 در تيم ملي حضور داشتم و در پيکان بازي کردم و دوره مربيگري را در فدراسيون فوتبال آمريکا گذراندهام. من مدير فني هستم و سبک من اين است. به درخشان هم مشاوره ميدهم، البته به مربي جوان بيشتر مشورت ميدهم. خصوصيات من اين است. درخشان هم ميداند نميتواند بگويم نميدانستم. تکليف ما روشن است و هر جا مشورت لازم باشد به درخشان ميدهم.
وي در پاسخ به سؤالي که خبرنگاري پرسيد اگر پرسپوليس درخشان را بخواهد مثل مهدويکيا او را هم به پرسپوليس ميدهيد، گفت: من خودم درخشان را به رويانيان معرفي کردم و گفتم او يار و غار است و پايش ميايستد. او را پيشنهاد دادم و وقتي درخشان به باشگاه پرسپوليس رفت که يکي دو نفر از بچهها رفتند. راي اکثريت بچههاي هيئت مديره باشگاه داماش حميد درخشان بود. گزينه خارجي هم اين اواخر کنار گذاشتيم. 4-5 گزينه ديگر داشتيم.
وي ادامه داد: زماني که خواستيم درخشان را سرمربي کنيم به رويانيان اين مسئله را گفتم. جريان درخشان با مهدويکيا فرق ميکند. مهدويکيا ديگر نميخواست در رشت بماند و ما بابت انتقالش 20-30 ميليون گرفتيم و چندين ميليون هم به مهدوي کيا نداديم. حدود 400 ميليون تومان صرفهجويي شد.[/color:2da235646b]
[color=red:2da235646b]عابديني در مورد اينکه گفته علي کريمي را در صورت اخراج از پرسپوليس جذب ميکنيد و آيا با رويانيان همچنان در تعامل هستيد، خاطرنشان کرد: درخشان که قرارداد نداشت را از پرسپوليس گرفتيم، با اين حال قبل از آن به رويانيان گفتيم که ميخواهيم اين کار را بکنيم. علي کريمي سال پيش، قبل از حضور در پرسپوليس نزد من آمد و من به او توصيه کردم به پرسپوليس برود زيرا معتقدم اسطورههاي پرسپوليس بايد در پرسپوليس کارشان را تمام کنند.
وي افزود: کريمي نميتواند معجزه کند. او يکي دو سال ديگر ميتواند بازي کند. اين مجموعه اگر کاري از دستش بربيايد براي پرسپوليس انجام ميدهد. (در اين لحظه قويدل مالک و رئيس هيئت مديره باشگاه گفت: خواهش ميکنم ما و پرسپوليس را وارد حاشيه نکنيد. ما کريمي را نميخواهيم حتي اگر او روي زمين بماند ما او را بر نميداريم زيرا درخشان نفرات مدنظرش را به ما اعلام کرده و نامي از علي کريمي نبوده است. چنين بحثي مطرح نشده است. ما فرهاد مجيدي را ميخواستيم چون من استقلالي هستم اما مجيدي نميخواست در ايران بازي کند).
مديرعامل باشگاه داماش گيلان در اين لحظه گفت: اگر پرسپوليس کريمي را نخواست و او را کنار گذاشت ما او را جذب ميکنيم.[/color:2da235646b]
[color=black:2da235646b]
عابدني گفت: مديريت بايد تصميم درست بگيرد. يک مربي خوب بايد از 5 بازي 11 امتياز بگيرد. اما اگر 1.4 امتياز گرفت تيم در خطر سقوط است و يا اگر 1.2 امتياز گرفت ترديد نکنيد آن تيم سقوط ميکند. تيمي که از 5 بازي 6 امتياز بگيرد سقوطش حتمي است. به چنين مربي فرصت نميدهم من را تا لب پرتگاه ببرد. آن هم مربي که براي اولين بار روي نيمکت نشسته حالا ميخواهد فرگوسن، گواردويولا يا حميد درخشان باشد و اداي آنها را درآورد و بعد تاکتيک تيم فراموش ميشود. درگيري که در اتوبوس داماش افتاد در تيمهاي محلي هم رخ نميدهد بايد چنين مربي را تغيير داد. از داخل تيم هم بازيکنان به من گفتند که تاکتيک تيم خوب نيست.
عابديني با اشاره به انجام دو بازي اين تيم در قزوين گفت: باشگاه داماش را به جاي تماشاگران جريمه کردند. من به احترام فدراسيون سکوت کردم زيرا ميدانستم دچار تنش باخت بعد از بازي با لبنان است. بحث من فوتبال ملي است. و نميخواستم فدراسيون را دچار حادثه کنم اما اين حکم قانوني است؟ شما که ميگوييد مديريت باشگاه و روابط عمومي باشگاه داماش خوب کار کرده است، مگر من مسئول فحاشي هستم. اين يک بام و دو هواست. حريف و رقيب من در استان در 7 بازي 6 پنالتي ميزند و آقاي گل ليگ با 6 پنالتي آقاي گل است. اين اتفاق خوبي براي فوتبال نيست و ديگر سکوت نميکنم.
خبرنگاري از مديرعامل داماش پرسيد ميگويند فردي در کنار زمين و رختکن داماش ميرود و دستورات تاکتيکي ميدهد آيا اين فرد را ميشناسي که عابديني گفت: شما اسم آن آقا را بگوييد. او عبدالله مرغوب سرمربي تيمهاي پايه من است و خيليها او را اذيت کردند و ميخواهند من او را کنار بگذارم ولي تا زماني که من هستم او فعاليت ميکند. (درخشان هم گفت مگر ميشود کسي بين بازي بيايد و دستور تاکتيکي بدهد)؟آيا آن فرد به رختکن خالي دستور تاکتيکي ميدهد؟
وي در مورد اينکه درخشان بايد چه مقامي بياورد تا فصل آينده هم سرمربي داماش باشد، گفت: در سالي که ما بيپول بوديم هفتم شديم. امسال در آغاز فصل گفتيم بايد مدعي باشيم و يکي از 5 تيم اول باشيم به شرط آنکه مالک پيدا کنيم که اين اتفاق در ابتداي فصل رخ نداد. مربي را با تدبير انتخاب کرديم و قراردادش با باشگاه داماش اينگونه نيست که اگر قرار است مثلا دهم شويم و يازدهم شويم بگوييم آقاي درخشان خداحافظ اما اگر چهاردهم شديم با توجه به اينکه نميتوان 8 بازيکن بيشتر گرفت فصل بعد نميتوانيم اول شويم. بايد بين پنجم تا هشتم قرار بگيريم و سال بعد براي کسب سهميه تلاش کنيم.
عابديني عنوان کرد: يک بازيکن خارجي را ميخواهيم به قيمت 175 هزار دلار بگيريم که دلار شد 2 هزار تومان. رقم پيشنهادي به هيئت مديره را تغيير داديم بعد دلار شد 2300 تومان که هنوز دعوتنامه به دست بازيکن نرسيده بود. ميخواهم بگويم برنامهريزي تابعي از متغيرهاست.
[/color:2da235646b]
[color=red:2da235646b]
وي در مورد بازي با راهآهن در قزوين گفت: دو روز است که تيم را به قزوين فرستاديم تا با شرايط آنجا آشنا شود اما هواداران ميگويند ما را با اتوبوس به قزوين بفرستيد که ميترسم برخي بين تماشاگران ما قرار بگيرند و فحاشي کنند و ما باز محروم شويم. مسئوليت همه مسائل اخلاقي به عهده ماست اما مگر ما تماشاگر را خلق ميکنيم؟ تماشاگر از پيکره جامعه ميآيد، نه بليت فروشي مال من است و نه اجازه ميدهند کارت صادر کنيم و بعد به جاي تماشاگر باشگاه را محروم ميکنند.
مديرعامل باشگاه داماش افزود: ميگويند تو باعث شدي اين فدراسيون بماند. پايان اين فدراسيون آن ميشود که مقابل لبنان يک بر صفر ميبازيم، شايد من خيلي غلطها کرده باشم اما آقايان نبايد خودشان را اصلاح کنند؟ اصلاحي نميبينيم و همچنان روشهاي قديمي اجرا ميشود. چرا زورشان به داماش رسيد؟
وي عنوان کرد: نميدانم چقدر از ليگ درآمد داريم يک يا دو ميليارد تومان. ميگويند خيلي چيزهاست از تبليغات محيطي تا... اما پول را قطره چکاني به ما ميدهند. سودي هم به پولي که يک سال پيش آنهاست نميدهند اما جريمه را نقدي ميگيرند. آقايان هيئت رئيسه فدراسيون بايد سيستم را اصلاح کنيد و گرنه فوتبال ضربه ميخورد.
عابديني گفت: امروز احمدينژاد گفته است به فوتبال هجمه نکنيد اما من اين حرفها را زدم و شايد بگوييد از قصد اين کار را انجام دادم ولي اين فوتبال را خودتان از بين برديد.
[color=red:2da235646b]
وي در مورد اينکه برخي از اعضاي هيئت مديره داماش، پرسپوليسي و برخي استقلالي هستند، تاکيد کرد: واعظ و قويدل استقلالي هستند و من و محمد پرسپوليسي. اگر پورمختار را از دست ندهيم رنگ قرمز در اين باشگاه ميچربد.
مديرعامل باشگاه داماش در مورد تشکيل اتحاديه باشگاههاي خصوصي که هدايتي گفته است، گفت: ميخواهيم اتحاديه باشگاههاي خصوصي تشکيل شود.
عابديني در مورد پيشنهادات براي انتقال تيم گهر از شهرداري دورود گفت: من برخي را پيشنهاد دادم که در حال مذاکره با مسئولان قضايي مستقر در باشگاه گهر هستند. خيلي احتمال دارد باشگاه گهر به فروش برسد. شهرداري دورود نمايشي داد و گفت ميخواهيم زمين بفروشيم و شلوغ کرد.
وي در مورد اينکه او پدر معنوي گهر است و تکليف مهدي تارتار در اين باشگاه چه ميشود، گفت: من پدر معنوي فوتبال هستم. تارتار با حيدرپور جلسه داشته و اگر برنگردد جريمه ميشود نميشود. وقتي مربي را اخراج ميکنيم بايد پولش را بدهيم و حالا که او اين کار را کرده بايد خسارت باشگاه را بدهد.
عابديني در پايان عنوان کرد: با منصور برزگر در حال رايزني هستيم تا تيم کشتي داماش صدرا را تشکيل دهيم.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%86%D9%85[fade]