[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مجمع هم اندیشی هواداران سایت برای حفظ تیم بومی و جلوگیری از سرخابی کردن آن

مجمع هم اندیشی هواداران سایت برای حفظ تیم بومی و جلوگیری از سرخابی کردن آن

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط samblack » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:19 am

[quote:c1e18b0758="Mordab"]دوستان گل وارش تیم به هیچ وجه منتقل نمیشه بعد از واگذاری امتیاز تیم فوتبال داماش به شرکت تامین خودرو صدرا پروانه تیم در استانداری گیلان برای همیشه در شهر رشت ثبت شد...
از همین الان هم این قضیه رو فراموش کنید و خیالتون راحت باشه هیچ اتفاقی نمی افته...[/quote:c1e18b0758]

درسته دوست عزیز.اگه هم این فکر تو سر بعضی ها بیوفته ما هوادارا نمیزاریم.اینو خودشونم میدونن
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:21 am

از اون زمان که عابدینی اومد رشت یادم میاد خیلی از مردم تو اون سالی که دسته یک بودیم بدترین توهین ها رو بهش کردن از جمله خودم و هیچ اعتمادی بهش نداشتیم. اما پارسال یکدفعه شد امیر ارتش عشق. الان دوباره شده خائن. مطمئن باشید دوباره یک روزی میشه امپراطور سرزمین عشق و ازین قرطی بازیا. خوبه زود به هرکسی توهین نکنیم تا دلسرد نشه و زود به هرکسی لقب ندیم تا جوگیر نشه. من مطمئنم تیم ما داره راه درستی میره ولی در این راه گاهی از مسیر منحرف میشه که وظیفه ما هوادارهاست که به مسیر اصلی برش گردونیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:23 am

[quote:799243de6d="samblack"][quote:799243de6d="civilboy"]این انتقال تیم به خارج از استانو کی گفته؟ تو کدوم مصاحبه؟ لینکشو بزارین؟
امیدوارم فقط درست گفته باشین چون اگه غیر از این باشه به من یکی که ثابت میشه اکثر کسایی که اینجان کلا تو جون و عادت دارن ساز مخالف بزن و دنبال حقیقت نمیگردن
کافیه یکی یه حرفی بزنه تا اخر پیشو میگیرن.
لینک مصاحبه شو که گفته تیمو از استان میبره رو بزراین
جناب The_King_of_rasht شما ادعا کردی همچین حرفی زده لطف کن مصاحبه شو بزار ببینیم تا چقد صحت داره[/quote:799243de6d]

داداش قبل اینکه اینقدر زود جوش بیاری یه خورده تو خبرگزاریها سر بزن :wink:

قويدل در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اينکه آيا بعد از مطرح شدن در فوتبال ديگر تيم‌داري نمي‌کنند گفت: اگر استان، ما را همراهي نکند تيم را به استان ديگر منتقل مي‌کنيم. اکنون هزينه‌ها سرسام آور است زماني امتياز تيم يک ميليارد تومان مي‌ارزيد اما اکنون اينگونه نيست. (عابديني گفت: در سال 1379 بودجه پرسپوليس فقط 960ميليون تومان بود.)
وي گفت: امسال با عابديني حرف زدم و 4.5ميليارد تومان امتياز داماش را خريديم. او بودجه هفت هشت ميلياردي را مطرح کرد که به 12ميليارد تومان رسيد. اکنون با تعويض سرمربي و جذب چند بازيکن جديد رقم پرداختي ما به حدود 15ميليارد تومان مي‌رسد. مالک باشگاه داماش ادامه داد: اولين باشگاه سهامي عام خواهيم بود که در ليگ برتر حضور داريم و پذيره نويسي انجام مي‌دهيم. بحث کارهاي عمراني هم است. من با وزير در رشت جلسه دارم. اگر توافق شود ورزشگاه عضدي را به خارج شهر منتقل مي‌کنيم و يک ورزشگاه مدرن مي‌سازيم و ورزشگاه کنوني عضدي را تبديل به يک مرکز تجاري خواهيم کرد.

یعنی آقا میخواد ورزشگاه عضدی که به سنبل رشت تبدیل شده رو واسه خودش بگیره و تجارت کنه.به نظر شما هیچوقت دولت همچین اجازه ای رو میده؟پس این آقا کم کم میخواد اهداف شومش رو سر تیم پیاده کنه.البته ما این اجازه رو به هیچ کس نمیدیم.ولی زبون آوردن این حرف هم درست نیست[/quote:799243de6d]

عجب...
ماشالله همه اینجا یه پا مفسر سیاسین!
من این خبرو قبلنم خوندم کافیه بخش اول صحبتاش و بخش دومشو کنار هم بزارین.
بخش اولش چیزی نیست جز تهدید مسئولین واسه حمایت بیشتر از تیم داماش، و در بخش دومش صحبت از سرمایه گذاری و یه جور اینده نگری واسه تیم داریه.
تیم خصوصیه، ملتفت هستین که، وقتی تیم خصوصی میشه بحث سود و منفعت مالک هم باید در نظر گرفت،(شک نکنین تو ملوانم همچین خبرایی هست و جعفر زاده هم یه چیزایی در این مورد گفته بود و حرف از استثمار ملوان توسط هدایتی زده بود! )
کی گفته عضدی سنبل (شما بخون سمبل!) رشته؟! اگه بخش خصوصی بخواد یه ورزشگاه بسازه اولا شما مطمئن باشین هم کارا سریع تر پیش میره هم سطح امکاناتش با سردار جنگل زمین تا اسمون متفاوته. درودگر هم در مورد ورزشگاه تختی انزلی همچین حرفایی زده بود و اونم وعده ساخت یه ورزشگاهو داد.
قرار نیست امثال قویدل بیان پولشونو دو دستی تقدیم باشگاه کنن و انتظار هیچ سود دهییم نداشته باشن.
این اقا صحبت از اسیایی شدنه تیمو میزنه و بحث گران بستین تیمی در فصل اینده، چرا اینارو نمیبینین؟
یه بام و دو هوا نباشین، وقتی قویدل تیمو تحویل گرفتن همه میپرستیدنش، برین تو تاپیکایه قدیمی حرفایه همین دوستانی که الان طلایه دار سپاه مبارزه با غیربومیا شدنو بخونین، چطور اون موقع قویدل بچه رشتی سر زبوناشون بود ولی بعد از چن ماه همه چی عوض شد؟!
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:25 am

این هم به خاطر گل روی دوستانی که به سایت مهر اطمینان دارند :

بحث حضور کریمی در داماش صحت ندارد/ حمایت نکنند داماش را از گیلان می‌برم
مالک باشگاه داماش گیلان با اشاره به اینکه اگر مسئولان استان از این باشگاه حمایت نکنند تیم را به شهر دیگر منتقل می‌کند در مورد بحث حضور علی کریمی در این تیم گفت: چنین بحثی اصلا در هیات مدیره و باشگاه داماش مطرح نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام قویدل، رئیس هیات مدیره باشگاه داماش گیلان در نشست خبری امروز چهارشنبه ضمن بیان مطلب فوق گفت: سال گذشته که اسپانسر پرسپولیس بودیم 5.5 میلیارد پرداخت کردیم که رقم کمی نیست اما امسال پس از صحبت با آقای عابدینی به این نتیجه رسیدیم که با 4.5 میلیارد می‌توانیم امتیاز باشگاه داماش را بخریم.

وی گفت: البته با توجه به هزینه‌های جاری، تغییر سرمربی، جذب بازیکنان و مواردی دیگر تقریبا پرداختی ما برای این فصل تیم داماش 15 میلیارد می‌شود که شاید 50 درصد هزینه جاری خود را بتوانیم از فوتبال و موارد دیگر تامین کنیم.

مالک باشگاه داماش اضافه کرد: به عنوان نخستین باشگاه سهامی عام قصد داریم در شهر رشت پذیره نویسی سهام انجام دهیم. همچنین در بحث بعدی به سراغ کارهای عمرانی می‌رویم. در این رابطه فردا برای کارهای عمرانی دو ورزشگاه عضدی و سردار جنگل با وزیر ورزش و جوانان گفتگو خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه می‌خواهیم ورزشگاه عضدی را به بیرون شهر منتقل کنیم، تصریح کرد: این ورزشگاه 40 ساله کاربری قدیمی دارد. می‌توانیم با تغییر کاربری آن به مرکز تجاری یا موارد دیگر ورزشگاه بهتری را در بیرون شهر احداث کنیم. در صورت عملی شدن این مسائل و پذیره نویسی سهام فکر می‌کنم تا سال 93 به درآمدزایی برسیم.

قویدل اهداف باشگاه داماش را اینگونه تشریح کرد: هدف‌مان این است که برای سال آینده تیم خوبی را ببندیم و در فکر آسیایی شدن هستیم. برای رسیدن به این هدف باید تیم گران قیمتی را ببندیم. امیدوارم امسال با حمید درخشان به موفقیت برسیم و بتوانیم سال آینده با همین مربی به اهداف بزرگی که داریم، دست یابیم.

رئیس هیات مدیره باشگاه داماش افق دید باشگاه را سه ساله دانست و افزود: در بحث تبلیغاتی هم هزینه کردن در فوتبال برای شرکت صدرا خوب است، ضمن اینکه در صورت اجرای برنامه‌های هیات مدیره به اهداف‌مان در این زمینه هم خواهیم رسید.

وی در خصوص مباحث مطرح شده پیرامون پرسپولیسی بودن امیر عابدینی تصریح کرد: ایشان مدیری کاملا پرسپولیسی است اما بحث داماش و پرسپولیس را باید از هم جدا کنیم. آقایان عابدینی و درخشان، مدیر و سرمربی پرسپولیسی هستند اما ما امروز از آنها در باشگاه داماش استفاده می‌کنیم. این بخشی از فوتبال حرفه‌ای است که برای بهتر شدن باید از نفرات بهتر نیز استفاده کرد. اینکه می‌گویند اگر تیمی شهرستانی است باید تمام نفراتش از آن شهر باشند درست نیست.

وی ادامه داد: اینکه آقایان درخشان و عابدینی چون پرسپولیسی هستند باید همیشه در پرسپولیس کار کنند موضوع غیرمنطقی است. آقای درخشان چند ماه در پرسپولیس بود، مگر ما گفتیم آن باشگاه از ایشان استفاده نکند؟ حتی در مراسم افطاری باشگاه پرسپولیس آقای رویانیان گفت می‌توانیم از کمک‌های آقای درخشان استفاده کنیم.

خبرنگاری در خصوص بحث حضور علی کریمی در داماش پرسید که قویدل اینگونه پاسخ داد: چنین بحثی را ما نداشتیم و در جلسه هیات مدیره هم نام ایشان مطرح نشد. من استقلالی‌ام و در ابتدای فصل با فرهاد مجیدی صحبت کردم اما ایشان نخواست در ایران بازی کند. در اینجا بازهم تاکید می‌کنم، مذاکره‌ای با علی کریمی نداشته‌ایم.

قویدل در این خصوص اضافه کرد: اگر زمانی علی کریمی بخواهد از پرسپولیس جدا شود هر باشگاهی حق دارد با وی مذاکره کند اما در این مقطع ایشان بازیکن پرسپولیس بوده و از لحاظ اخلاقی و حرفه‌ای مذاکره با ایشان صحیح نیست.

رئیس هیات مدیره باشگاه داماش با اشاره به اینکه در صورت نیاز حمید درخشان بازیکن جدید جذب می‌شود، اضافه کرد: متاسفانه فوتبال سودآوری ندارد و در این بین هر روز شاهد ترکش‌هایی نیز هستیم. تماشاگران تراکتورسازی در بازی برابر ما تخلف کردند و بازی این تیم در تبریز بدون تماشاگر برگزار شد اما به خاطر توهین تماشاگران دو بازی خانگی ما باید بیرون از استان گیلان برگزار شود. ما مجموعه خصوصی هستیم چرا کاری می‌کنند که هزینه‌های‌مان دو برابر شود؟

وی با بیان اینکه "تماشاگر فحاشی کرده و قطعا باید جریمه شود اما گناه ما چیست که محل بازی را به بیرون استان منتقل می‌کنند"، ادامه داد: چرا ما نباید اجازه اعتراض به حکم صادره کمیته انضباطی را داشته باشیم و آنها بگویند این حکم قطعی است؟ چرا حکم اولیه را به ما ندادند و حکم ثانویه را اعلام کردند که عواقب آن محرومیت تیم بود؟

وی گفت: تیم‌های پرطرفدار را بعد از چند بازی جریمه می‌کنند اما ناگهان ما را به برگزاری بازی در استانی دیگر که هیچ چیز آن در اختیار ما نیست محکوم می‌کنند. همین مسائل باعث می‌شود که کسی رغبت نمی‌کند برای خصوصی شدن باشگاه‌ها گام بردارد.

قویدل در مورد صحبت‌های عابدینی که اعلام کرده بود یک مدیر را کنارش قرار خواهد داد و پس از دو ماه از داماش می‌رود، اظهار داشت: در آن مقطع صحبت از حضور عابدینی در پرسپولیس و چند جای دیگر بود. من با ایشان تماس گرفتم و گفتم دارید می‌روید که عابدینی خیلی راحت گفت می‌روم. من پاسخ دادم شما می‌توانید به هر شکلی که دوست دارید به تیم دیگر بروید اما در باشگاه داماش بمانید. درست است شما پرسپولیسی هستید و من استقلالی‌ام ولی باید برای موفقیت داماش با هم همکاری کنیم.

رئیس هیات مدیره باشگاه داماش اضافه کرد: آقای عابدینی قرارداد دو ساله با ما خواهد بست ولی هر وقت بخواهد اجازه دارد از باشگاه داماش برود.

[color=red:00bf866d31][size=24:00bf866d31]وی در پایان در پاسخ به این سئوال که "آیا برای مطرح شدن به فوتبال آمده‌اید و مانند مالکان باشگاه‌هایی چون کشاورز و بهمن ممکن است در آینده تیمداری نکنید؟"، گفت: روزی که آمدم در استانداری گیلان گفتم اگر من را همراهی نکنید تیم را جمع نمی‌کنم بلکه آن را به استانی دیگر منتقل خواهم کرد.[/size:00bf866d31][/color:00bf866d31]

این هم لینکش :

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.a ... ID=1700375

=====================================================

من هم معتقدم تیم به هیچ وجه از استان و مخصوصا رشت خارج نمیشه ... ولی اینکه بعضی از دوستان میان و این حرف که زده شده رو پای جوگیری ماها می ذارن و خودشون در نقش روشنفکر و آینده بین و آگاه به همه مسائل ظاهر می شند یکم ناراحت کننده هست ... مثل اون دوستمون که می گفت شماها استقلالی و پرسپولیسی هستید که میگید مدیران و مالک داماش پرسپولیسی و استقلالی هستند ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:30 am

[quote:221df11e40="civilboy"][quote:221df11e40="samblack"][quote:221df11e40="civilboy"]این انتقال تیم به خارج از استانو کی گفته؟ تو کدوم مصاحبه؟ لینکشو بزارین؟
امیدوارم فقط درست گفته باشین چون اگه غیر از این باشه به من یکی که ثابت میشه اکثر کسایی که اینجان کلا تو جون و عادت دارن ساز مخالف بزن و دنبال حقیقت نمیگردن
جناب The_King_of_rasht شما ادعا کردی همچین حرفی زده لطف کن مصاحبه شو بزار ببینیم تا چقد صحت داره[/quote:221df11e40]

قويدل در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اينکه آيا بعد از مطرح شدن در فوتبال ديگر تيم‌داري نمي‌کنند گفت: اگر استان، ما را همراهي نکند تيم را به استان ديگر منتقل مي‌کنيم. اکنون هزينه‌ها سرسام آور است زماني امتياز تيم يک ميليارد تومان مي‌ارزيد اما اکنون اينگونه نيست. (عابديني گفت: در سال 1379 بودجه پرسپوليس فقط 960ميليون تومان بود.)
وي گفت: امسال با عابديني حرف زدم و 4.5ميليارد تومان امتياز داماش را خريديم. او بودجه هفت هشت ميلياردي را مطرح کرد که به 12ميليارد تومان رسيد. اکنون با تعويض سرمربي و جذب چند بازيکن جديد رقم پرداختي ما به حدود 15ميليارد تومان مي‌رسد. مالک باشگاه داماش ادامه داد: اولين باشگاه سهامي عام خواهيم بود که در ليگ برتر حضور داريم و پذيره نويسي انجام مي‌دهيم. بحث کارهاي عمراني هم است. من با وزير در رشت جلسه دارم. اگر توافق شود ورزشگاه عضدي را به خارج شهر منتقل مي‌کنيم و يک ورزشگاه مدرن مي‌سازيم و ورزشگاه کنوني عضدي را تبديل به يک مرکز تجاري خواهيم کرد.

یعنی آقا میخواد ورزشگاه عضدی که به سنبل رشت تبدیل شده رو واسه خودش بگیره و تجارت کنه.به نظر شما هیچوقت دولت همچین اجازه ای رو میده؟پس این آقا کم کم میخواد اهداف شومش رو سر تیم پیاده کنه.البته ما این اجازه رو به هیچ کس نمیدیم.ولی زبون آوردن این حرف هم درست نیست[/quote:221df11e40]

عجب...
بخش اولش چیزی نیست جز تهدید مسئولین واسه حمایت بیشتر از تیم داماش، و در بخش دومش صحبت از سرمایه گذاری و یه جور اینده نگری واسه تیم داریه.
تیم خصوصیه، ملتفت هستین که، وقتی تیم خصوصی میشه بحث سود و منفعت مالک هم باید در نظر گرفت،(شک نکنین تو ملوانم همچین خبرایی هست و جعفر زاده هم یه چیزایی در این مورد گفته بود و حرف از استثمار ملوان توسط هدایتی زده بود! )
کی گفته عضدی سمبل (شما بخون سمبل!) رشته؟! اگه بخش خصوصی بخواد یه ورزشگاه بسازه اولا شما مطمئن باشین هم کارا سریع تر پیش میره هم سطح امکاناتش با سردار جنگل زمین تا اسمون متفاوته. درودگر هم در مورد ورزشگاه تختی انزلی همچین حرفایی زده بود و اونم وعده ساخت یه ورزشگاهو داد.
قرار نیست امثال قویدل بیان پولشونو دو دستی تقدیم باشگاه کنن و انتظار هیچ سود دهییم نداشته باشن.
این اقا صحبت از اسیایی شدنه تیمو میزنه و بحث گران بستین تیمی در فصل اینده، چرا اینارو نمیبینین؟
یه بام و دو هوا نباشین، وقتی قویدل تیمو تحویل گرفتن همه میپرستیدنش، برین تو تاپیکایه قدیمی حرفایه همین دوستانی که الان طلایه دار سپاه مبارزه با غیربومیا شدنو بخونین، چطور اون موقع قویدل بچه رشتی سر زبوناشون بود ولی بعد از چن ماه همه چی عوض شد؟![/quote:221df11e40]

دوست من اصلا تماااااااااااااااااااااااااااام حرف های شما درست.ولی یه سوال دارم:
آیا زدن این حرف که تیم رو به استان دیگه منتقل میکنم حتی اگه برای تهدید باشه درسته؟ اصلا من خوشبینانه نگاه میکنم به موضوع.ولی به نظر شما کسی حق زدن همچین حرفیو داره؟ حتی اگه مالک این باشگاه باشه.دیگه منو تو میدونیم که چه خو ن دلهایی واسه این تیم خورده شده
در ضمن ممنون ازین که اشتباه تایپی منو گرفتی!!!! :D

قویدل:
وی در پایان در پاسخ به این سئوال که "آیا برای مطرح شدن به فوتبال آمده‌اید و مانند مالکان باشگاه‌هایی چون کشاورز و بهمن ممکن است در آینده تیمداری نکنید؟"، گفت: روزی که آمدم در استانداری گیلان گفتم اگر من را همراهی نکنید تیم را جمع نمی‌کنم بلکه آن را به استانی دیگر منتقل خواهم کرد.
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:36 am

دوستان اصلا بحث خروج تیم از استان نیست که میتونه یا نمیتونه ((باتوجه به اینکه خودش هم اعتراف کرده که از اول چنین قصدی داشته)) مهم اینه که ما اجازه ندیم چنین کلماتی رو روی زبون بیارن حالا میخواد تهدید باشه یا خالی بندی یا کاملا جدی این تیم بی صاحب نیست خونه یا ماشین این آقا نیست در درجه اول این تیم مال مردم این شهر
در ضمن سیاست های باشگاه داره کاملا تغییر میکنه روز اول گفتن اگر اسم تیم عوض ویا بخواهد پسوند ویا پیشوندی بهش اضافه بشه با نظرسنجی تماشاگرا این کارو میکنیم ولی الان......داماش صدرا ...بعضی تیم ها کلا صدرا.... اگر دقت کرده باشین عابدینی بعد بازی ملوان هوادارای ما رو کوچیک کرده گویی که ما دشمنانشیم طوری حرف زد که ما ها رو اصلا نباید تو ورزشگاه ها راه داد یک ذزه تامل کنید ....سکوت دربرابر رای کمیته اانضباطی...((تماشاگرای ما فقط فحش دادن سنگ تو سر بازیکنی نزدن))....تنبیه تماشاگرا از سوی خود مدیر عامل ....صحبت اخراج هرندی....درگیری ....رسانه ای کردن این موضوع((هر وقت اتفاقی در تیم پرسپولیس میفته جناب عابدینی میگن این مساله خانوادگیه نباید رسانه ای بشه)) تو هین دست راست ایشون به بچه های سایت....و گل سرسبد جلسه معارفه
یه کم فکر کنید!!!!
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 10:11 am

امیدوارم به بازیکنای بومی میدون بدن
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 10:27 am

دوستان در مورد اسم تیم بنظرم هیچ گونه تغییری صورت نگرفته این خبر داماش صدرا در خبرگزاریها ورزشی اومده که میتونه طبق معمول شیطنت رسانه ها باشه تو سایت خود داماش که منبع اصلی تغییر تحولات باشگاه در اونجاست به این مساله اشاره نشده حتی عابدینی گفته اسم تیم حفظ شد...
در ضمن برای ما فقط اسم تیم فوتبالمون مهمه که داماش خواهد ماند اینکه قویدل دوست داره تو یک ورزش دیگه اسم شرکتش رو تیم بذاره بنظر من مهم نیست...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sajjad_fx » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 10:41 am

سلام،مصاحبه ی کامل تری از نشست دیروز:

[color=black:2da235646b]به نقل از فارس، جلسه معارفه حميد درخشان سرمربي جديد داماش گيلان با حضور شهرام قويدل مالک باشگاه، محمد يکي از اعضاي هيئت مديره و امير عابديني مديرعامل باشگاه برگزار شد.

عابديني در اين مراسم گفت: امروز مي‌خواهم حرف‌هاي داماش جديد که داماش صدرا نام گرفته را به شما بگويم و پاسخ سؤالات شما که با قلم و بيانتان باعث رشد و تعالي ورزش مي‌شويد، را بدهم. شما مي‌توانيد براي ستاره‌ها فرصت سازي کنيد و از افول ستاره‌ها جلوگيري کنيد به همين خاطر براي شما احترام قائلم.

وي ادامه داد: باشگاه داماش با 4 و نيم ميليارد تومان به طور قطعي به شرکت صدرا واگذار شده و نام تيم داماش صدرا است و مي‌خواهيم در رشته‌هاي مختلف ورزش تيم‌داري کنيم. در برخي رشته‌ها با نام تيم صدرا شرکت مي‌کنيم. تغيير و تحولي هم در کادر فني تيم صورت گرفته و حميد درخشان صبح امروز قراردادش را با باشگاه داماش امضا کرد و در ديدار با راه‌ آهن روي نيمکت نخواهد نشست و از بازي بعدي هدايت تيم را برعهده مي‌گيرد.

عابديني تاکيد کرد: مشکل خاصي در روند تامين بودجه نداريم و بر اساس جدول، بودجه‌مان تامين مي‌شود در آخر سال هم مي‌توانيم در مورد اقدامات انجام شده از ساختار سازي تا اينکه در کجاي جدول هستيم، صحبت کنيم اما به مردم رشت و گيلان نويد مي‌دهم روزها و آينده خوبي در انتظار باشگاه داماش گيلان خواهد بود.

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيد شما به مربيان جوان همواره ميدان مي‌دهيد، اما برخي مربيان هم برکنار مي‌کنيد، گفت: من از سال 72 با حميد درخشان در پرسپوليس بودم. او در آن سال سرمربي- بازيکن بود و تا سال 76 در خدمتش بودم تا اينکه پروين آمد و او نيز ديدگاه ديگري داشت. درخشان تمام دوره‌ها را با من و پرسپوليس طي کرده است.

مديرعامل باشگاه داماش افزود: عابديني در زمان رفتن استانکو و گده با ما بود و در دربي هم روي نيمکت نشسته است. بايد فضا را براي رشد مربيان مهيا کرد. به همين خاطر فرشاد پيوس را بعد از آنکه دوران بازيگري‌اش تمام شد به کرواسي فرستادم تا دوره مربيگري ببيند. اگر بتوانيم اولين مربي را ترانسفر کنيم فوتبال ما به اروپا طعنه مي‌زند. بازيکن را مي‌توان ترانسفر کرد اما ترانسفر مربي سخت است.

عابديني عنوان کرد: برخي مربيان از داماش استعفا مي‌دهند و بعد آن را گردن باشگاه مي‌اندازند. از دينورزاده بپرسيد چرا استعفا کرد. او بعد از باخت در اصفهان در رختکن استعفا کرد بدون آنکه من مطلع شوم. من در روزنامه فردا فهميدم او استعفا کرده. از قاسم‌پور بپرسيد چرا رفت. او استخاره کرد و خوب آمد اما از بي‌پولي ترسيد. گفت بازيکنان بدون پول بازي نمي‌کنند اما بعد از او ديديد بازيکنان بدون پول براي تارتار بازي کردند. تارتار آخر فصل هم بر دريافت‌هايش به مشکل خورد، البته او تسويه کرد و از داماش رفت.

وي ادامه داد: آقاي پوشنيک حرکتي مرتکب شد که 6 ماه تا يک سال شما در موردش صحبت مي‌کرديد. فونيکه‌ گفت مربي فلان باشگاه از من پول مي‌خواسته و طبيعي است که چنين مربي را اخراج کنيم. با اين مربي تعارفي ندارم. بعد به وضعيت بحراني رسيديم و بايد تيم را مي‌بستيم آن هم زماني که مالکان جديد هنوز نيامده بودند و ليگ در آستانه شروع شدن بود.

وي گفت: از رشت به من پيشنهاد دادند اميد هرندي را انتخاب کنم. به آنها گفتم به هرندي بگوييد پولي نداريم که بدهيم. هرندي به خاطر باخت جابجا نشد. وقتي برخي از وزرا از هيئت دولت کنار گذاشته مي‌شوند دو ساعت دولت را نقد مي‌کنند در حالي که وقتي در دولت بودند هيچ حرفي نمي‌زدند. هرندي هم همينگونه است. او بايد حرف‌هايش را بزند و من هم بايد صبر و تحمل داشته باشم و نبايد پاسخ او را بدهم تا مسئله حل شود.

مدير عامل باشگاه داماش گيلان در مورد وضعيت تيم ملي گفت: تيم ملي براي صعود به جام جهاني 8 امتياز لازم دارد که آن را به دست مي‌آورد و بايد قبل از بازي آخر اين امتيازات را بدست بياوريم زيرا بازي در کره جنوبي سخت است. کي‌روش جوانگرايي کند و فرصت جوانگرايي به او بدهيم. روحيه تيم بهتر مي‌شود و تيم مي‌تواند بهتر و شاداب‌تر بازي کند.

عابديني در مورد اينکه آيا در کار حميد درخشان هم مثل هرندي دخالت مي‌کند يا نه،‌ تصريح کرد: درخشان که هيچ اگر فرگوسن هم باشد من هدايتش مي‌کنم. هدايت با دخالت فرق مي‌کند. زماني شما ماشين خود را در اختيار راننده‌اي مي‌گذاريد و خودتان در ماشين نشسته‌ايد اگر او بخواهد چراغ قرمز را رد کند به او مي‌گوييد اين کار را نکن اين معنايش دخالت نيست. اين به آن معني نيست که چراغ قرمز را رد کند و شما را به ديوار بکوبد، اين معناي دخالت نمي‌دهد.

مديرعامل پيشين پرسپوليس اظهار داشت: من حتي زمان استانکو هم در پرسپوليس اين کار را مي‌کردم. زماني که با آليما در تهران بازي داشتيم به استانکو گفتم بايد به جاي ترابيان، ادموند بزيک را بگذاريم اما او مخالف بود با اين حال پاي تخته رفت و گفت برخلاف ميل باطني‌ام به جاي رضا ترابيان بزيک را به دستور برزيدنت در ترکيب تيم مي‌گذارم.

عابديني افزود: از سال 1977 مربي فوتبال بودم، سال 1346 و 48 در تيم ملي حضور داشتم و در پيکان بازي کردم و دوره مربي‌گري‌ را در فدراسيون فوتبال آمريکا گذرانده‌ام. من مدير فني هستم و سبک من اين است. به درخشان هم مشاوره مي‌دهم، البته به مربي جوان بيشتر مشورت مي‌دهم. خصوصيات من اين است. درخشان هم مي‌داند نمي‌تواند بگويم نمي‌دانستم. تکليف ما روشن است و هر جا مشورت لازم باشد به درخشان مي‌دهم.

وي در پاسخ به سؤالي که خبرنگاري پرسيد اگر پرسپوليس درخشان را بخواهد مثل مهدوي‌کيا او را هم به پرسپوليس مي‌دهيد،‌ گفت: من خودم درخشان را به رويانيان معرفي کردم و گفتم او يار و غار است و پايش مي‌ايستد. او را پيشنهاد دادم و وقتي درخشان به باشگاه پرسپوليس رفت که يکي دو نفر از بچه‌ها رفتند. راي اکثريت بچه‌هاي هيئت مديره باشگاه داماش حميد درخشان بود. گزينه خارجي هم اين اواخر کنار گذاشتيم. 4-5 گزينه ديگر داشتيم.

وي ادامه داد: زماني که خواستيم درخشان را سرمربي کنيم به رويانيان اين مسئله را گفتم. جريان درخشان با مهدوي‌کيا فرق مي‌کند. مهدوي‌کيا ديگر نمي‌خواست در رشت بماند و ما بابت انتقالش 20-30 ميليون گرفتيم و چندين ميليون هم به مهدوي کيا نداديم. حدود 400 ميليون تومان صرفه‌جويي شد.[/color:2da235646b]

[color=red:2da235646b]عابديني در مورد اينکه گفته علي کريمي را در صورت اخراج از پرسپوليس جذب مي‌کنيد و آيا با رويانيان همچنان در تعامل هستيد، خاطرنشان کرد: درخشان که قرارداد نداشت را از پرسپوليس گرفتيم، با اين حال قبل از آن به رويانيان گفتيم که مي‌خواهيم اين کار را بکنيم. علي کريمي سال پيش، قبل از حضور در پرسپوليس نزد من آمد و من به او توصيه کردم به پرسپوليس برود زيرا معتقدم اسطوره‌هاي پرسپوليس بايد در پرسپوليس کارشان را تمام کنند.

وي افزود: کريمي نمي‌تواند معجزه کند. او يکي دو سال ديگر مي‌تواند بازي کند. اين مجموعه اگر کاري از دستش بربيايد براي پرسپوليس انجام مي‌دهد. (در اين لحظه قويدل مالک و رئيس هيئت مديره باشگاه گفت: خواهش مي‌کنم ما و پرسپوليس را وارد حاشيه نکنيد. ما کريمي را نمي‌خواهيم حتي اگر او روي زمين بماند ما او را بر نمي‌داريم زيرا درخشان نفرات مدنظرش را به ما اعلام کرده و نامي از علي کريمي نبوده است. چنين بحثي مطرح نشده است. ما فرهاد مجيدي را مي‌خواستيم چون من استقلالي هستم اما مجيدي نمي‌خواست در ايران بازي کند).

مديرعامل باشگاه داماش گيلان در اين لحظه گفت: اگر پرسپوليس کريمي را نخواست و او را کنار گذاشت ما او را جذب مي‌کنيم.[/color:2da235646b]

[color=black:2da235646b]
عابدني گفت: مديريت بايد تصميم درست بگيرد. يک مربي خوب بايد از 5 بازي 11 امتياز بگيرد. اما اگر 1.4 امتياز گرفت تيم در خطر سقوط است و يا اگر 1.2 امتياز گرفت ترديد نکنيد آن تيم سقوط مي‌کند. تيمي که از 5 بازي 6 امتياز بگيرد سقوطش حتمي است. به چنين مربي فرصت نمي‌دهم من را تا لب پرتگاه ببرد. آن هم مربي که براي اولين بار روي نيمکت نشسته حالا مي‌خواهد فرگوسن، گواردويولا يا حميد درخشان باشد و اداي آنها را در‌آورد و بعد تاکتيک تيم فراموش مي‌شود. درگيري که در اتوبوس داماش افتاد در تيم‌هاي محلي هم رخ نمي‌دهد بايد چنين مربي را تغيير داد. از داخل تيم هم بازيکنان به من گفتند که تاکتيک تيم خوب نيست.

عابديني با اشاره به انجام دو بازي اين تيم در قزوين گفت: باشگاه داماش را به جاي تماشاگران جريمه کردند. من به احترام فدراسيون سکوت کردم زيرا مي‌دانستم دچار تنش باخت بعد از بازي با لبنان است. بحث من فوتبال ملي است. و نمي‌خواستم فدراسيون را دچار حادثه کنم اما اين حکم قانوني است؟ شما که مي‌گوييد مديريت باشگاه و روابط عمومي باشگاه داماش خوب کار کرده است، مگر من مسئول فحاشي هستم. اين يک بام و دو هواست. حريف و رقيب من در استان در 7 بازي 6 پنالتي مي‌زند و آقاي گل ليگ با 6 پنالتي آقاي گل است. اين اتفاق خوبي براي فوتبال نيست و ديگر سکوت نمي‌کنم.

خبرنگاري از مديرعامل داماش پرسيد مي‌گويند فردي در کنار زمين و رختکن داماش مي‌رود و دستورات تاکتيکي مي‌دهد آيا اين فرد را مي‌شناسي که عابديني گفت: شما اسم آن آقا را بگوييد. او عبدالله مرغوب سرمربي تيم‌هاي پايه من است و خيلي‌ها او را اذيت کردند و مي‌خواهند من او را کنار بگذارم ولي تا زماني که من هستم او فعاليت مي‌کند. (درخشان هم گفت مگر مي‌شود کسي بين بازي بيايد و دستور تاکتيکي بدهد)؟آيا آن فرد به رختکن خالي دستور تاکتيکي مي‌دهد؟

وي در مورد اينکه درخشان بايد چه مقامي بياورد تا فصل آينده هم سرمربي داماش باشد، گفت: در سالي که ما بي‌پول بوديم هفتم شديم. امسال در آغاز فصل گفتيم بايد مدعي باشيم و يکي از 5 تيم اول باشيم به شرط آنکه مالک پيدا کنيم که اين اتفاق در ابتداي فصل رخ نداد. مربي را با تدبير انتخاب کرديم و قراردادش با باشگاه داماش اينگونه نيست که اگر قرار است مثلا دهم شويم و يازدهم شويم بگوييم آقاي درخشان خداحافظ اما اگر چهاردهم شديم با توجه به اينکه نمي‌توان 8 بازيکن بيشتر گرفت فصل بعد نمي‌توانيم اول شويم. بايد بين پنجم تا هشتم قرار بگيريم و سال بعد براي کسب سهميه تلاش کنيم.

عابديني عنوان کرد: يک بازيکن خارجي را مي‌‌خواهيم به قيمت 175 هزار دلار بگيريم که دلار شد 2 هزار تومان. رقم پيشنهادي به هيئت مديره را تغيير داديم بعد دلار شد 2300 تومان که هنوز دعوتنامه به دست بازيکن نرسيده بود. مي‌خواهم بگويم برنامه‌ريزي تابعي از متغيرهاست.
[/color:2da235646b]

[color=red:2da235646b]
وي در مورد بازي با راه‌آهن در قزوين گفت: دو روز است که تيم را به قزوين فرستاديم تا با شرايط آنجا آشنا شود اما هواداران مي‌گويند ما را با اتوبوس به قزوين بفرستيد که مي‌ترسم برخي بين تماشاگران ما قرار بگيرند و فحاشي کنند و ما باز محروم شويم. مسئوليت همه مسائل اخلاقي به عهده ماست اما مگر ما تماشاگر را خلق مي‌کنيم؟ تماشاگر از پيکره جامعه مي‌آيد، نه بليت فروشي مال من است و نه اجازه مي‌دهند کارت صادر کنيم و بعد به جاي تماشاگر باشگاه را محروم مي‌کنند.

مديرعامل باشگاه داماش افزود: مي‌گويند تو باعث شدي اين فدراسيون بماند. پايان اين فدراسيون آن مي‌شود که مقابل لبنان يک بر صفر مي‌بازيم، شايد من خيلي غلط‌ها کرده باشم اما آقايان نبايد خودشان را اصلاح کنند؟ اصلاحي نمي‌بينيم و همچنان روش‌هاي قديمي اجرا مي‌شود. چرا زورشان به داماش رسيد؟

وي عنوان کرد: نمي‌دانم چقدر از ليگ درآمد داريم يک يا دو ميليارد تومان. مي‌گويند خيلي چيزهاست از تبليغات محيطي تا... اما پول را قطره چکاني به ما مي‌دهند. سودي هم به پولي که يک سال پيش آنهاست نمي‌دهند اما جريمه را نقدي مي‌گيرند. آقايان هيئت رئيسه فدراسيون بايد سيستم را اصلاح کنيد و گرنه فوتبال ضربه مي‌خورد.

عابديني گفت: امروز احمدي‌نژاد گفته است به فوتبال هجمه نکنيد اما من اين حرف‌ها را زدم و شايد بگوييد از قصد اين کار را انجام دادم ولي اين فوتبال را خودتان از بين برديد.

[color=red:2da235646b]
وي در مورد اينکه برخي از اعضاي هيئت مديره داماش، پرسپوليسي و برخي استقلالي هستند، تاکيد کرد: واعظ و قويدل استقلالي هستند و من و محمد پرسپوليسي. اگر پورمختار را از دست ندهيم رنگ قرمز در اين باشگاه مي‌چربد.
مديرعامل باشگاه داماش در مورد تشکيل اتحاديه باشگاه‌هاي خصوصي که هدايتي گفته است، گفت: مي‌خواهيم اتحاديه باشگاه‌هاي خصوصي تشکيل شود.

عابديني در مورد پيشنهادات براي انتقال تيم گهر از شهرداري دورود گفت: من برخي را پيشنهاد دادم که در حال مذاکره با مسئولان قضايي مستقر در باشگاه گهر هستند. خيلي احتمال دارد باشگاه گهر به فروش برسد. شهرداري دورود نمايشي داد و گفت مي‌خواهيم زمين بفروشيم و شلوغ کرد.

وي در مورد اينکه او پدر معنوي گهر است و تکليف مهدي تارتار در اين باشگاه چه مي‌شود، گفت: من پدر معنوي فوتبال هستم. تارتار با حيدرپور جلسه داشته و اگر برنگردد جريمه مي‌شود نمي‌شود. وقتي مربي را اخراج مي‌کنيم بايد پولش را بدهيم و حالا که او اين کار را کرده بايد خسارت باشگاه را بدهد.

عابديني در پايان عنوان کرد: با منصور برزگر در حال رايزني هستيم تا تيم کشتي داماش صدرا را تشکيل دهيم.

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%86%D9%85[fade]
در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسونم میکند:
آبی آسمانی که میبینم و میدانم که نیست،خدایی که نمیبینم و میدانم که هست...
نماد کاربر
sajjad_fx
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 11:01 am

[b:1ef5175d42]آقایان بیخیال بشید.تیم از استان خارج نمیشه.تو یکی از بند های قرارداد واگذاری داماش به شرکت صدرا اومده که تیم باید تو رشت بمونه.این حرف قویدل برای این بود که مسئولین عضدی رو بدن بهش.همین و بس[/b:1ef5175d42]
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 11:07 am

[quote:695a17ea23="civilboy"]این انتقال تیم به خارج از استانو کی گفته؟ تو کدوم مصاحبه؟ لینکشو بزارین؟
جناب The_King_of_rasht شما ادعا کردی همچین حرفی زده لطف کن مصاحبه شو بزار ببینیم تا چقد صحت داره[/quote:695a17ea23]

دوستان لطف کردند و لینک مورد نظر گذاشتند ؛
تجربه نشان داده که دیدگاه من و شما کاملا متفاوته (البته نظر شما کاملا صحیحه)
ممنون میشم به لینک مربوطه سر بزنید
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 11:59 am

یعنی هوادار نداریم که!!!از صد تا دشمن برای ما بدترند....!!!!! /9/ /9/ /9/
آخه به چه زبونی بگیم که یکم فرصت بدید....احساسی نشید....یکی چیزی شنید که بومی و غیر بومی و بعدش جو زده میشید؟!!!همه جای دنیا برای پیشرفت خودشون از نیروی غیر بومی متعهد و متخصص استفاده میشه,این چیز جدیدی نیست به خدا!!!!ما بومی ها باید با درایت نیروی غیر بومی رو به خدمت خودمون در بیاریم...کاری که برای مثال اصفهانی ها کردند...
آخه یعنی چی بریم ورزشگاه بر علیه عابدینی شعار بدیم؟!!!!این هم یک بچه بازی دیگه هست,مثل شعار در ورزشگاه بر علیه انزلی چیها؟!!!!
باز هم می خوایم یک کاری بکنیم و بعدش پشیمان بشیم؟!!!این بچه بازی ها قرار نیست تموم بشه؟!!!!! /9/ /9/ /9/ /9/
به خدا هر وقت میام سایت رو سر بزنم به جای اینکه دلواپسیم کمتر بشه,هزار برابر میشه....
مثل اینکه همه چیز برای دوستان اهمیت داره جز تیم داماش و شهر رشت...
[color=darkblue:685bf080ac][b:685bf080ac]قویدل و عابدینی هزار تا حرف خوب زدند شما اونا رو ول کردید!!!!!
بحث خروج تیم اساسا نشدنی هست(از جهات مختلف) و قویدل این حرف رو فقط برای تحت فشار قرار دادن مسئولین زده که کارها رو سریع تر راه بندازند...(عابدینی و قویدل میدونند اگه به فرض محال بخوان این کار رو بکنند باید اول از رو جنازه ما گیلانی ها رد بشند.... )
مالکای باشگاه در این اوضاع وانفسا که فوتبال صد در صد ضرر ده هست اومدند و در شهر ما دارند سرمایه گذاری میکنند(بعد میگیم چرا کمتر در استان گیلان سرمایه گذاری می کنند!!!)...قول ساخت ورزشگاه مجهز و تیم مقتدر در فصل بعد رو میدند...میدونید اما هوادارها با تفکر و تامل بیشتر و به خرج دادن کمی هوشیاری چه قدر می تونیم از این سرمایه گذاری هایی که تو شهر ما میشه استفاده کنیم....انزلی چی ها رو نمیبینید چه طوری دارند با هوشیاری و داریت از هدایتی استفاده میکنند؟!!!!!!! /9/ /9/ /9/
افرادی مثل عابدینی هیچ چیز که نداشته باشند ولی اعتبار دارند...خیلی ها در ایران هستند که رو حرفش قسم می خورند...من عاشق چشم و ابروی عابدین نیستم ولی وجود عابدینی برای پیشرفت و سرمایه گذاری در شهر و استانمون ضروری هست سرمایه دار به خاطر امثال عابدینی و عابدینی ها هست که میاد یک جایی...تو رو خدا این رو بفهمید!!!!به شهرمون فکر کنید به پیشرفت استانمون...
عابدینی و قویدل فصل جدید برای استان ما دارند باز میکنند...ما بومی ها باید بتونیم که از این موقعیت استفاده کنیم و اونها رو سکوی پرتاب خودمون قرار بدیم!!!![/b:685bf080ac][/color:685bf080ac]
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 12:41 pm

[quote:d35a4f935b="samblack"][quote:d35a4f935b="civilboy"][quote:d35a4f935b="samblack"][quote:d35a4f935b="civilboy"]این انتقال تیم به خارج از استانو کی گفته؟ تو کدوم مصاحبه؟ لینکشو بزارین؟
جناب The_King_of_rasht شما ادعا کردی همچین حرفی زده لطف کن مصاحبه شو بزار ببینیم تا چقد صحت داره[/quote:d35a4f935b]

یعنی آقا میخواد ورزشگاه عضدی که به سنبل رشت تبدیل شده رو واسه خودش بگیره و تجارت کنه.به نظر شما هیچوقت دولت همچین اجازه ای رو میده؟پس این آقا کم کم میخواد اهداف شومش رو سر تیم پیاده کنه.البته ما این اجازه رو به هیچ کس نمیدیم.ولی زبون آوردن این حرف هم درست نیست[/quote:d35a4f935b]

عجب...
کی گفته عضدی سمبل (شما بخون سمبل!) رشته؟! اگه بخش خصوصی بخواد یه ورزشگاه بسازه اولا شما مطمئن باشین هم کارا سریع تر پیش میره هم سطح امکاناتش با سردار جنگل زمین تا اسمون متفاوته. درودگر هم در مورد ورزشگاه تختی انزلی همچین حرفایی زده بود و اونم وعده ساخت یه ورزشگاهو داد.
یه بام و دو هوا نباشین، وقتی قویدل تیمو تحویل گرفتن همه میپرستیدنش، برین تو تاپیکایه قدیمی حرفایه همین دوستانی که الان طلایه دار سپاه مبارزه با غیربومیا شدنو بخونین، چطور اون موقع قویدل بچه رشتی سر زبوناشون بود ولی بعد از چن ماه همه چی عوض شد؟![/quote:d35a4f935b]

دوست من اصلا تماااااااااااااااااااااااااااام حرف های شما درست.ولی یه سوال دارم:
آیا زدن این حرف که تیم رو به استان دیگه منتقل میکنم حتی اگه برای تهدید باشه درسته؟ اصلا من خوشبینانه نگاه میکنم به موضوع.ولی به نظر شما کسی حق زدن همچین حرفیو داره؟ حتی اگه مالک این باشگاه باشه.دیگه منو تو میدونیم که چه خو ن دلهایی واسه این تیم خورده شده
در ضمن ممنون ازین که اشتباه تایپی منو گرفتی!!!! :D

قویدل:
وی در پایان در پاسخ به این سئوال که "آیا برای مطرح شدن به فوتبال آمده‌اید و مانند مالکان باشگاه‌هایی چون کشاورز و بهمن ممکن است در آینده تیمداری نکنید؟"، گفت: روزی که آمدم در استانداری گیلان گفتم اگر من را همراهی نکنید تیم را جمع نمی‌کنم بلکه آن را به استانی دیگر منتقل خواهم کرد.[/quote:d35a4f935b]

اگه یکم به گذشته نگاه کنی میبینی که این فقط قویدل نبوده که از این حرفا زده، فصل پیش و در بدترین دوران (البته اون موقع ناز عابدینی خیلی خریدار داشت) عابدینی بارها بارها این حرفو زده بود و غیر مستقیمم شخص استاندار خطاب قرار میداد تا استینی بالا بزنه.
اخه اگه بخوان تیمو ببرن یه استانه دیگه چه لزومی داره اوایل فصل این حرفو بزنن و طرفدارارو عصبی کنن؟!
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط civilboy » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 12:51 pm

[quote:0316214012="The_King_of_rasht"][quote:0316214012="civilboy"]این انتقال تیم به خارج از استانو کی گفته؟ تو کدوم مصاحبه؟ لینکشو بزارین؟
جناب The_King_of_rasht شما ادعا کردی همچین حرفی زده لطف کن مصاحبه شو بزار ببینیم تا چقد صحت داره[/quote:0316214012]

ممنون میشم به لینک مربوطه سر بزنید[/quote:0316214012]
دوست عزیز کدوم تجربه؟!!! مگه ما چن بار با هم بحث کردیم که بخوایم رویکردمونو نسبت به یه موضوع بدونیم؟!
فقط امیدوارم همینطور که چن روز پیش در صحت و سلامت اعلام کردین در مورد عابدینی اشتباه میکردین! چن روز دیگه و با چن تا مصاحبه دیگه از اقایون نگین باز هم اشتباه میکردین!
اگه جوو علیه عابدینی کنین اول از همه ضررش واسه تیمه، اونم تو این برهه زمانی که 4.5 تیم سقوط میکنن، این حرفارو بزارین واسه پایان فصل نه الان
فک میکنین برین سر سکوها شعار بدین چی میشه، برفرض که عابدینی رفت و هرندیم اومد، بر فرضم که قویدلم بخاطر این حرفش فرستادین خونه بعدش میخواین چیکار کنین؟! باز باید کاسه چه کنم چه کنم بگیرین دستتون که یکی بیاد تیمو بخره (که اونم عمرا بیاد)
فاصله بین غیرت و حماقت یه تار مویه که اسمش سیاسته
باز خودتون مختارین هر کاری دوس دارین بکنین
موفق باشین
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 1:01 pm

[quote:60402682ae="civilboy"][quote:60402682ae="The_King_of_rasht"][quote:60402682ae="civilboy"]این انتقال تیم به خارج از استانو کی گفته؟ تو کدوم مصاحبه؟ لینکشو بزارین؟
جناب The_King_of_rasht شما ادعا کردی همچین حرفی زده لطف کن مصاحبه شو بزار ببینیم تا چقد صحت داره[/quote:60402682ae]

ممنون میشم به لینک مربوطه سر بزنید[/quote:60402682ae]
دوست عزیز کدوم تجربه؟!!! مگه ما چن بار با هم بحث کردیم که بخوایم رویکردمونو نسبت به یه موضوع بدونیم؟!
فقط امیدوارم همینطور که چن روز پیش در صحت و سلامت اعلام کردین در مورد عابدینی اشتباه میکردین! چن روز دیگه و با چن تا مصاحبه دیگه از اقایون نگین باز هم اشتباه میکردین!
اگه جوو علیه عابدینی کنین اول از همه ضررش واسه تیمه، اونم تو این برهه زمانی که 4.5 تیم سقوط میکنن، این حرفارو بزارین واسه پایان فصل نه الان
فک میکنین برین سر سکوها شعار بدین چی میشه، برفرض که عابدینی رفت و هرندیم اومد، بر فرضم که قویدلم بخاطر این حرفش فرستادین خونه بعدش میخواین چیکار کنین؟! باز باید کاسه چه کنم چه کنم بگیرین دستتون که یکی بیاد تیمو بخره (که اونم عمرا بیاد)
فاصله بین غیرت و حماقت یه تار مویه که اسمش سیاسته
باز خودتون مختارین هر کاری دوس دارین بکنین
موفق باشین[/quote:60402682ae]

مرسی دوست عزیز...به خدا تک تک ِ جملاتت حقه....
یک هفته هست دارم به انواع مختلف این رو به دوستان میگم اما کو گوش شنوا؟!!!
دقیقا همون ضجرهایی که قبل از بازی با تیم ملوان کشیده بودم,که آقا فحاشی نکنیم و دودش اول از همه تو چشم خودمون میره و ضررش رو اول خودمون می بینیم و...دقیقا شرایط مشابه پیش اومده...
امیدوارم حداقل هوادارهای خارج سایت دچار احساسات نشند و عواقب کار خودشون رو بدونند و با سیاست رفتار کنند...
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان