[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مجمع هم اندیشی هواداران سایت برای حفظ تیم بومی و جلوگیری از سرخابی کردن آن

مجمع هم اندیشی هواداران سایت برای حفظ تیم بومی و جلوگیری از سرخابی کردن آن

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abararshahrebaran » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 7:46 am

خدایا داماش رو از شر این مافیا بازی نجات بده
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 7:47 am

abrarshahrebaran: آبرار جان همه رو این چیزایی که گفتی اتفاق نظر داریم ولی فعلا سکوت کنیم بهتره تا ببینیم حرکت بعدیشون چیه.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 7:48 am

[quote:d806b4c702="Inja-Rasht"]abrarshahrebaran: آبرار جان همه رو این چیزایی که گفتی اتفاق نظر داریم ولی فعلا سکوت کنیم بهتره تا ببینیم حرکت بعدیشون چیه.[/quote:d806b4c702]حرکت بعدیشون تیر خلاص به پیکره داماشه
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط abararshahrebaran » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 7:53 am

همه با هم در اولین بازی خانگی در رشت عابدینی حیاکن تیم مارو رها کن امید خان هرندی /23/
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط meelad » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 8:02 am

مصاحبه ی هرندی با روزنامه 90 خیلی از ناگفته و مسایل پشت پرده رو روشن کرد..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 8:08 am

اینا هدفشون انتقال تیم به خارج استانه.قابل توجه دوستانی که میگن سکوت کنین
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 8:33 am

بیخود حرف تو دهن کسی نذارید دوستان. شرط انتقال تیم به قویدل باقی ماندن در رشت هست. بخاطر همین شرط ساکت تیم رو نخرید. تیم در رشت میمونه و به کوری چشم بدخواهان با قدرت به کارش ادامه میده و هوادارهای واقعی اجازه نخواهند داد با شعارهای 100تا یه غاز برای تیم حاشیه درست بشه. بازی با ململ باندباز و هوادارها و مدیرعامل کثیفش درس خوبی شد برای ما. اینبار دندان هر حاشیه سازی رو در حلقش میریزیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط civilboy » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 8:41 am

این انتقال تیم به خارج از استانو کی گفته؟ تو کدوم مصاحبه؟ لینکشو بزارین؟
امیدوارم فقط درست گفته باشین چون اگه غیر از این باشه به من یکی که ثابت میشه اکثر کسایی که اینجان کلا تو جون و عادت دارن ساز مخالف بزن و دنبال حقیقت نمیگردن
کافیه یکی یه حرفی بزنه تا اخر پیشو میگیرن.
لینک مصاحبه شو که گفته تیمو از استان میبره رو بزراین
جناب The_King_of_rasht شما ادعا کردی همچین حرفی زده لطف کن مصاحبه شو بزار ببینیم تا چقد صحت داره
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 8:58 am

[quote:fcf699fe79="civilboy"]این انتقال تیم به خارج از استانو کی گفته؟ تو کدوم مصاحبه؟ لینکشو بزارین؟
امیدوارم فقط درست گفته باشین چون اگه غیر از این باشه به من یکی که ثابت میشه اکثر کسایی که اینجان کلا تو جون و عادت دارن ساز مخالف بزن و دنبال حقیقت نمیگردن
جناب The_King_of_rasht شما ادعا کردی همچین حرفی زده لطف کن مصاحبه شو بزار ببینیم تا چقد صحت داره[/quote:fcf699fe79]

داداش قبل اینکه اینقدر زود جوش بیاری یه خورده تو خبرگزاریها سر بزن :wink:

قويدل در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اينکه آيا بعد از مطرح شدن در فوتبال ديگر تيم‌داري نمي‌کنند گفت: اگر استان، ما را همراهي نکند تيم را به استان ديگر منتقل مي‌کنيم. اکنون هزينه‌ها سرسام آور است زماني امتياز تيم يک ميليارد تومان مي‌ارزيد اما اکنون اينگونه نيست. (عابديني گفت: در سال 1379 بودجه پرسپوليس فقط 960ميليون تومان بود.)
وي گفت: امسال با عابديني حرف زدم و 4.5ميليارد تومان امتياز داماش را خريديم. او بودجه هفت هشت ميلياردي را مطرح کرد که به 12ميليارد تومان رسيد. اکنون با تعويض سرمربي و جذب چند بازيکن جديد رقم پرداختي ما به حدود 15ميليارد تومان مي‌رسد. مالک باشگاه داماش ادامه داد: اولين باشگاه سهامي عام خواهيم بود که در ليگ برتر حضور داريم و پذيره نويسي انجام مي‌دهيم. بحث کارهاي عمراني هم است. من با وزير در رشت جلسه دارم. اگر توافق شود ورزشگاه عضدي را به خارج شهر منتقل مي‌کنيم و يک ورزشگاه مدرن مي‌سازيم و ورزشگاه کنوني عضدي را تبديل به يک مرکز تجاري خواهيم کرد.

یعنی آقا میخواد ورزشگاه عضدی که به سنبل رشت تبدیل شده رو واسه خودش بگیره و تجارت کنه.به نظر شما هیچوقت دولت همچین اجازه ای رو میده؟پس این آقا کم کم میخواد اهداف شومش رو سر تیم پیاده کنه.البته ما این اجازه رو به هیچ کس نمیدیم.ولی زبون آوردن این حرف هم درست نیست
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:12 am

[quote:509e7184c8="civilboy"]این انتقال تیم به خارج از استانو کی گفته؟ تو کدوم مصاحبه؟ لینکشو بزارین؟
جناب The_King_of_rasht شما ادعا کردی همچین حرفی زده لطف کن مصاحبه شو بزار ببینیم تا چقد صحت داره[/quote:509e7184c8]

قو‌يدل: استقلالي هستم و کريمي را نمي‌خواهم

رئيس هيئت‌مديره باشگاه داماش گيلان گفت: من استقلالي هستم و دوست داشتم فرهاد مجيدي را جذب کنيم و علي کريمي را نمي‌خواهم.

به نقل از فارس، شهرام قويدل در نشست خبري باشگاه داماش گيلان در مورد اينکه آيا از فوتبال درآمدزايي داريد و با چه هدفي وارد فوتبال شديد گفت: در برنامه 90دوشنبه فقط يک دقيقه و نيم فرصت داشتم که آن هم مجبور شدم جواب حرف‌هاي هرندي را بدهم. خوب شد که اين سؤال را پرسيديد تا توضيح دهم. فصل گذشته از طريق شرکت صدرا 5.5ميليارد تومان به پرسپوليس پول داديم که رقم کمي نيست.

وي گفت: امسال با عابديني حرف زدم و 4.5ميليارد تومان امتياز داماش را خريديم. او بودجه هفت هشت ميلياردي را مطرح کرد که به 12ميليارد تومان رسيد. اکنون با تعويض سرمربي و جذب چند بازيکن جديد رقم پرداختي ما به حدود 15ميليارد تومان مي‌رسد. مالک باشگاه داماش ادامه داد: اولين باشگاه سهامي عام خواهيم بود که در ليگ برتر حضور داريم و پذيره نويسي انجام مي‌دهيم. بحث کارهاي عمراني هم است. من با وزير در رشت جلسه دارم. اگر توافق شود ورزشگاه عضدي را به خارج شهر منتقل مي‌کنيم و يک ورزشگاه مدرن مي‌سازيم و ورزشگاه کنوني عضدي را تبديل به يک مرکز تجاري خواهيم کرد.

قويدل گفت: فکر نمي‌کنم از خود فوتبال بتوانيم درآمد زيادي داشته باشيم. حداکثر 50درصد هزينه‌هاي جاري را مي‌توانيم از فوتبال در بياوريم اما برنامه ما براي باشگاه داماش سه ساله خواهد بود. سال آينده هم بحث اقتصادي نمي‌کنيم اما مي‌خواهيم سهميه آسيايي کسب کنيم به همين دليل بايد تيم گراني ببنديم و اميدوارم سال آينده در خدمت درخشان باشيم. افق ديد ما سه ساله است تا هزينه‌ها را جبران کنيم. ضمن آنکه مي‌خواهيم بعد تبليغاتي هم داشته باشيم زيرا صدرا مجموعه‌اي در حال توسعه است.

وي در مورد اينکه قرار است علي کريمي را جذب کنند يا نه گفت: عابديني کاملاً پرسپوليسي است اما خواهش مي‌کنم ما و پرسپوليس را وارد حاشيه نکنيد. بحثي براي جذب کريمي نداشته‌ايم، درخشان حرف‌هايش را در هيئت‌مديره زد و صحبتي از جذب علي کريمي نکرد. خواهش مي‌کنم با اين بحث‌ها ما و پرسپوليس را به حاشيه نبريد.

مالک باشگاه داماش تصريح کرد: من استقلالي هستم و فرهاد مجيدي را مي‌خواستم اما مجيدي حاضر نشد در ايران بازي کند. علي کريمي را بر نمي‌داريم، البته اگر علي کريمي از باشگاه پرسپوليس جدا شود حق هر باشگاهي است که با او مذاکره کند اما در شرايط کنوني نه اخلاقي و نه حرفه‌اي است که ما با بازيکن پرسپوليس مذاکره کنيم.

قويدل با اشاره به برخي پيغام‌ها از رشت عنوان کرد: به من مي‌گويند چرا مربي و مديرعامل بومي انتخاب نمي‌کنيد اما فوتبال حرفه‌اي اين بحث‌ها را بر نمي‌تابد. آيا اگر تيم ما اصفهاني بود بايد تمام ارکان آن تيم اصفهاني باشد. رويانيان به ما گفت که چرا از حميد درخشان استفاده نمي‌کنيد.

قويدل در مورد اينکه درخشان بايد چه جايگاهي را بگيرد تا سال بعد هم سرمربي تيم باشد گفت: مي‌خواهيم رتبه‌اي در ميانه جدول داشته باشيم. درخشان مربي خوبي است و همانطور که عابديني گفت قرارداد او به گونه‌اي نيست که بخواهيم اگر به رده مورد نظر نرسيديم تغييرات ايجاد کنيم.

رئيس هيئت‌مديره داماش گيلان در مورد بازي در قزوين گفت: در بازي با تراکتورسازي تماشاگران صندلي‌ها را شکستند اما اکنون ما را جريمه کرده‌اند. گناه ما چيست؟ ما بايد دو برابر هزينه کنيم تا در قزوين بازي کنيم، چرا حکمي را که در مورد اين اتفاق دادند قطعي اعلام کردند و حق اعتراض نداشتيم. از يک طرف مي‌گويند پول بياوريد و خصوصي‌ شويد و از طرف ديگر اينگونه رفتار مي‌شود.

قويدل در مورد اينکه عابديني تا چه زماني مديرعامل خواهد بود گفت: وقتي ديدم او در برخي رسانه‌ها صحبت کرده که مي‌خواهد معاون اجرايي پرسپوليس شود به او گفتم آيا مي‌خواهي بروي. عابديني گفت دوست داري من بروم که من گفتم بايد بماني. او قرارداد دو ساله با باشگاه داماش دارد (عابديني در اين لحظه گفت: من اين دوستان را مطرح کرده‌ام، آنها در خانه‌شان نشسته‌بودم و از هيچ چيز خبر نداشتند. هنوز قراردادم امضا نشده اما مي‌خواستم براي مالک و مديريت جديد اين حق را قائل شوم که خودشان تصميم بگيرند. البته قرارداد دوساله منعقد مي‌کنند).

[color=red:509e7184c8][size=24:509e7184c8]قويدل در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اينکه آيا بعد از مطرح شدن در فوتبال ديگر تيم‌داري نمي‌کنند گفت: اگر استان، ما را همراهي نکند تيم را به استان ديگر منتقل مي‌کنيم. اکنون هزينه‌ها سرسام آور است زماني امتياز تيم يک ميليارد تومان مي‌ارزيد اما اکنون اينگونه نيست. (عابديني گفت: در سال 1379 بودجه پرسپوليس فقط 960ميليون تومان بود.)[/size:509e7184c8][/color:509e7184c8]

این هم لینکش نو ورزش 3 :

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%87%D9%85
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:12 am

وقتی میگه تیم میخواد سهامی عام بشه دیگه رئیس جمهورم نمیتونه تیم رو منتقل کنه میشه مال مردم رشت پس خودش قلبا و عقلا حاضر نیست چنین کاری بکنه. تبدیل کاربری عضدی هم خیال خام هست تربیت بدنی اجازه نمیده عضدی رو بازسازی کنن چه برسه به اینکه تغیر کاربریش بدن. بعضیا بیخودی جوش میارن. یه یاوه ای برای خودش بافته ما باید سعی کنیم از امثال این آدما استفاده ببریم هروقتم خواستن غلط اضافی کنن بشونیم سر جاشون. تازه این حرفها برای زمانی هست که واقعا چنین مصاحبه ای کرده باشه. من که نتونستم لینکش پیدا کنم هرکس لینکش بذاره ممنون میشیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:14 am

varzesh3 مزخرف زیاد مینویسه تا یه خبرگزاری معتبر مثل پانا، فارس، گل نگفته باور نکنید.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Mordab » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:15 am

دوستان گل وارش تیم به هیچ وجه منتقل نمیشه بعد از واگذاری امتیاز تیم فوتبال داماش به شرکت تامین خودرو صدرا پروانه تیم در استانداری گیلان برای همیشه در شهر رشت ثبت شد...
از همین الان هم این قضیه رو فراموش کنید و خیالتون راحت باشه هیچ اتفاقی نمی افته...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:16 am

[quote:f64c096954="Inja-Rasht"]وقتی میگه تیم میخواد سهامی عام بشه دیگه رئیس جمهورم نمیتونه تیم رو منتقل کنه میشه مال مردم رشت پس خودش قلبا و عقلا حاضر نیست چنین کاری بکنه. تبدیل کاربری عضدی هم خیال خام هست تربیت بدنی اجازه نمیده عضدی رو بازسازی کنن چه برسه به اینکه تغیر کاربریش بدن. بعضیا بیخودی جوش میارن. یه یاوه ای برای خودش بافته ما باید سعی کنیم از امثال این آدما استفاده ببریم هروقتم خواستن غلط اضافی کنن بشونیم سر جاشون. تازه این حرفها برای زمانی هست که واقعا چنین مصاحبه ای کرده باشه. من که نتونستم لینکش پیدا کنم هرکس لینکش بذاره ممنون میشیم.[/quote:f64c096954]

قويدل در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اينکه آيا بعد از مطرح شدن در فوتبال ديگر تيم‌داري نمي‌کنند گفت: اگر استان، ما را همراهي نکند تيم را به استان ديگر منتقل مي‌کنيم. اکنون هزينه‌ها سرسام آور است زماني امتياز تيم يک ميليارد تومان مي‌ارزيد اما اکنون اينگونه نيست. (عابديني گفت: در سال 1379 بودجه پرسپوليس فقط 960ميليون تومان بود.)

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%87%D9%85
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط samblack » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 9:17 am

[quote:88110511e9="Inja-Rasht"]varzesh3 مزخرف زیاد مینویسه تا یه خبرگزاری معتبر مثل پانا، فارس، گل نگفته باور نکنید.[/quote:88110511e9]

به نقل از فارس، شهرام قويدل در نشست خبري باشگاه داماش گيلان...
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان