[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مجمع هم اندیشی هواداران سایت برای حفظ تیم بومی و جلوگیری از سرخابی کردن آن

مجمع هم اندیشی هواداران سایت برای حفظ تیم بومی و جلوگیری از سرخابی کردن آن

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

مجمع هم اندیشی هواداران سایت برای حفظ تیم بومی و جلوگیری از سرخابی کردن آن

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:42 pm

درود بر همه هواداران باغیرت داماش که شب ها به عشق خواب بردهای داماش سر به بالین میگذارند و صبح ها برای هودارای پرقدرتشان از تیم محبوبشان از خواب برمیخیزند
دوستان با توجه به صحبت های انجام شده ومصاحبه های اخیر کاملا واضح و مشخص است که تیم داماش به سوی اهدافی پیش میرود که تیم را غیر بومی خواهد ساخت مدیرعامل همیشه حرف از استعداد یابی و ساختن تیمی بر پایه استعداهای بومی سخن میگفت اما در حال حاضر سخنان خلاف امر را ثابت میکنند این اقدام با سناریوی هرندی آغاز شد -شاید در صوررت نتیجه نگرفتن هرندی خود ما هم خواستار اخرج او میشدیم ولی سناریوی اخراج هرندی بسیار مسخره تر از آن بود که ما آن را باور کنیم ---این سناریو بزودی سایر بخش های داماش را هم در برخواهد گرفت ----در صورتی که--- ما سکوت کنیم
سکوت ما = هرکاری که دلمتون میخواد با مردم ما انجام بدید
یادتان میاد وقتی حسابهای باشگاه پرپول بود چه اتفاقی برای تیم والیبالمان افتاد ----بسکتبالمان چه شد ---شانس آوردیم که قبل اینکه به فوتبال برسه پول ها تمام شد
نگذارید با ما هرکاری دلشان میخواهد بکنند --نگذارید فکر کنند ما خیلی ساده ایم----نگذارید مسخره شهرک های همسایه و استان های دیگر بشویم----دست در دست هم بدهیم باری اتحاد برای شهرمان برای غرورمان برای هرچه که مالکان فکر میکنند ما نداریم و میتوانند از این نداشته های ما سوئ استفاده کنند
نمیگویم در ورزشگاه بروید و فحش دهی کنید حرف من همفکری شماست تا با اقدامات کاملا فرهنگیمان تیم شهرمان را حفظ کنیم فقط همین.
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:18 pm

آقا اشکان ممنونم از ایجاد این تایپیک
احتمالا الان یا این تایپیک بسته میشه یا یک سری از دوستان میان و میگن اینها سیاست باشگاهه !!!!باید تیم قوی بشه!!!!و.....
من نمیدونم مصاحبه قویدل رو خواندند یا نه عملا اشاره به بردن تیم از استان میکنه حرفی که روز اول هم زد!!بعد آقایون میگن این سیاست برای فشار به مسئولینه !
گل بود به سبزه نیز آراسته شد خود عابدینی کم میگفت پرسپولیس الان درخشان اضافه شده؛ بحث استقلال رو نداشتیم که آقای قویدل لطف کردند و فرمودند فردا هم واعظ میاد سر اون !
به قولی:
"روزهای روشن خداحافظ"
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:20 pm

خیلی از تیم ها از میدیریت و کادرفنی استفاده میکنن خودشون پرسپولیسی و استقلالی معرفی میکنند همین تراکتور و ملوان و راه اهن هوادارهای داماش فصل پیش نشون دادند هم توی رشت هم توی تهران که تیم های تهرانی برای گیلانی ها معنی نداره مهم هوادارها هستند که اکثیرت داماشی هستند
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:23 pm

اگه مسئولین باشگاه بخان اینطوری ادامه بدن وبخان اون حرفشون یعنی خارج کردن تیم ازاستان روجدی کنن وهی این حرفهاروتکرارکنن بخدا دیگه سکوت ما وحمایت ما جایزنیست دیگه بایداونوقت دست بکارشیم.......
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:27 pm

باید یه پرده بنویسیم با این متن :
‏[آقایان مسول ما اگر نخواهیم داماش شعبه دوم سوگلی های پایتخت شود، چه کسی را باید ببینیم؟] حالا اگه یه متن بهتر سراغ دارید چه بهتر.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:35 pm

شهر من : من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش.....

-----------------------------

پشت قاب شیشه ی پنجره ای، که شبای منو با خود میبره

جایی که گذشته هام، مثل تصویر از تو قابش میگذره

پشت قاب بی نفس ، مثل اون پرنده که دلش گرفته تو قفس
مثل یک حقیقت رفته به باد

منو با خودمیبره ، مثل یه رویا توی خواب
شهر من ، من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش

از پس شیشه تو را میبینم ، که گرفتی مرا در بر خویش
من وضو با نفس خیال تو میگیرم

و تو را میخوانم و به شوق فردا که تو را خواهم دید
چشم به راه می مانم...

تن من پاره ای از آن تن توست
و قشنگترین شبای پر ستاره شب توست...
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:48 pm

[size=13:ef8b10d542][color=black:ef8b10d542]خدایا نام [/color:ef8b10d542][b:ef8b10d542]استقلال و پرسپولیس [/b:ef8b10d542][color=black:ef8b10d542]را از سر فوتبال این کشور کم کن تا بدین مقدار با اسم این دو دردانه ، آلودگی صوتی برای هواداران شهرستانی ایجاد نشود. خداوندا ، من گیلانی و رشتیم ، دوست ندارم اسم این دو را در زادگاهم بشنوم .برای من فقط شنیدن نام [/color:ef8b10d542][color=darkblue:ef8b10d542][b:ef8b10d542]داماش[/b:ef8b10d542][/color:ef8b10d542] [color=black:ef8b10d542]و [/color:ef8b10d542][color=red:ef8b10d542][b:ef8b10d542]سپیدرود [/b:ef8b10d542][/color:ef8b10d542][color=black:ef8b10d542]آرامش بخش است. خداوندا ، یا سمیع بصیر ، اسم این دو تیم را از استانم از شهرم دور گردان[/color:ef8b10d542][/size:ef8b10d542]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:10 pm

بعضی از دوستان معتقدند که عابدینی کار درست رو انجام میده و ما باید به تجربه ایشون اعتماد کنیم منم میگم حق با شماهاست ما فقط میخواهیم گوش زد و یادآوری کنیم که مبادا ایشون دچار فراموشی در پاره ای از مسائل بشن مطمئنا هدف همه ما سربلندی گیلان و گیلانیست
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:20 pm

[quote:093ee181e0="majid13"]باید یه پرده بنویسیم با این متن :
‏[آقایان مسول ما اگر نخواهیم داماش شعبه دوم سوگلی های پایتخت شود، چه کسی را باید ببینیم؟] حالا اگه یه متن بهتر سراغ دارید چه بهتر.[/quote:093ee181e0]

کاملا موافق هستم ... اما می تونه یک چیزی شبیه " داماش تنها یک نام نیست بلکه هویت گیلان است " باشه ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:45 pm

/15/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 3:40 am

من فکر میکنم شعارهایی مثل همین قرمز و آبی ناریم
اینجا شعبه دوم استقلال پریسپولیس نیست
داماش گیلان
تیم غیر بومی نمیخوایم نمیخوایم
و... که تاکید بر گیلان و بومی بودن تیم داشته باشه میتونه کمک کنه
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 6:53 am

واقعا نمیدونم باید چکار کرد؟ از همه طرف داریم میاریم. فکر میکنم فعلا سکوت کنیم و منتظر حرکت بعدی این مسئولین خوش غیرت باشیم بهتره. به نظرم این 2 بازی تو قزوین رو ساکت بمونیم تا بعد با حضور گسترده تو اولین بازی تو رشت با یک کار درست و حسابی یه مشت محکم بکوبیم تو دهن این قویدل مشنگ. اینجور که پیش میره فکر میکنم عابدینی هم زیاد موندگار نیست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 7:10 am

ما فعلا به عشق داماش و شهرمون سکوت میکنیم و فقط به اتحاد فکر می کنی...
اما مطمئنا [color=red:f16713df75][b:f16713df75]خطوط قرمزی[/b:f16713df75][/color:f16713df75] هم داریم....
[color=darkblue:f16713df75][b:f16713df75]قطعا از آوردن بازیکنهای غیر بومی که در اوج آمادگی هستند و می تونند به تیم داماش و فوتبال رشت کمک کنند حمایت میکنیم..مثل کاری که باشگاه سپاهان و خیلی از باشگاههای مطرح دنیا انجام میدهند...
اما...اما....قطعا در مقابل آوردن بازیکنهایی که تاریخ مصرفشون گذشته و کاملا اشباع شده اند و اصلا انگیزه ای ندارند(مثل انصاریان و...) اعتراض میکنیم و در مقابلشون می ایستیم....[/b:f16713df75][/color:f16713df75]
متاسفانه جناب قویدل کمتر در رشت هستند و اکثر اوقات در تهران هستند و از جو و فضای حاکم بر هوادارهای متعصب و تیفوسی این شهر اطلاعی ندارند.....اینجا واژه هایی مثل پرسپولیس و استقلال, بیشتر از هر واژه دیگری هوادارها رو آزرده میکنه.....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 7:40 am

در صورت حضور انصاریان باید جواب دندان شکنی به درخشان بدیم و انقدر بهش فشار بیاریم که بره گم شه. گرچه بعیده تا زمانی که عابدینی باشه جرات چنین کاری رو داشته باشه.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Inja-Rasht در پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 7:41 am .
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » پنج شنبه سپتامبر 20, 2012 7:40 am

ما الان با یه باند مافیایی روبه رو هستیم یعنی عابدینی و قویدل اقایونی که سنگ مدیر سیاه باز رو به سینه میزنند تحویل بگیرند مربی از کار افتاده پرسپولیسی و بازیکن از کار افتاده لنگی وحالا هم خارج کردن تیم از استان. من نمی دونم این مرتیکه مدیر سیاه باز /9/ میگه من کلاس مربیگری رفتم و فلانو فلان ومن میتونم هدایت کنم مربی رو اخه سیاهباز /9/ تو چی فک کردی که مردم رشت هیچی نمیفهمن دخالت بیمورد تو و این که امید خان بهش اجازه دخالت نداد عقده شده رو دلش به همین دلیل امید رو بر کنار کرد. این اقا میگه من اچار فرانسه هستم خوب دیگه چرا مربی میاری بازیکن میاری. ودر اخر اینکه برای من جالبه که بعد از برکناری امید مدیران سایت اظهارو نظری نکردن
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان