[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نشست خبري مالك، مديرعامل و سرمربي جدید باشگاه داماش

نشست خبري مالك، مديرعامل و سرمربي جدید باشگاه داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:24 pm

[quote:c6ee195287="pedram_1367"][quote:c6ee195287="hamidjavan"][quote:c6ee195287="Arvin"]این تیم دیگه داماش نیست.پرسپولیس رشته.داماش واسم مرد.مبارک عابدینی و کاسه لیساش[/quote:c6ee195287]

واقعا" برای تفکر بعضی ها متاسفم تیم تا آبی میپوشه میگند تیم شده استقلال پیرهنش دیگه کاملا" شبیه استقلال شده دیگه رنگ قرمز توش کار نشده.
تا یکی میا که قبلا"تو پرسپولیس بود دوباره بعضی های دیگه میگنداین تیم شده پرسپولیس .
نه عزیزان مشکل خود شما هستیدکه یا استقلالی هستید ویا پرسپولیسی . تا یه اتفاقی میفته انو به استقلال وپرسپولیس ربط ونسبت می دهیدو تحلیل فنی عاجزید وهمیشه این درد فوتباله رشت بوده. دلتون یه جای دیگست پیش ان دوتا تیم وفقط دنبال بهانه هستیدکه بگید این تیم تیم من نیست. همون بهتر که هیچوقت طرفدار داماش نباشید مخصوصا" تو بازیهای خاص بعدش ما ناچار نباشیم بریم قزوین.[/quote:c6ee195287]

برادر من خود مالک میگه من استقلالی هستم ... مدیر عامل میگه من پرسپولیسی هستم ... سرمربی میگه من پرسپولیسی هستم ... حالا این وسط ماها شدیم استقلالی و پرسپولیسی ؟!؟!؟
رئيس هيئت‌مديره باشگاه داماش گيلان گفت: من استقلالي هستم و دوست داشتم فرهاد مجيدي را جذب کنيم و علي کريمي را نمي‌خواهم.

دوست عزیز ؛ مشکل فوتبال رشت کسانی هستند که غریبه ها رو بیشتر مدح می کنند ... کسانیکه اگه کل رشتی ها بگن الان شب هست ، ولی تا یکی غریبه بگه صبح و آفتاب سوزان هست ، سریع تایید می کنند ....[/quote:c6ee195287]

من نمیدونم چرا بعضی دوستان تا وقتی یه کامنت برخلاف نظر خودشون میبینن،شروع میکنن به تهمت زدن.من امروز تمام این قضایا رو پیش بینی کردم و دربارش کامنت گذاشتم.ولی یهو یکی از دوستان شروع کرد به تهمت زدن به منو انواع اقسام تهمتهارو به من نسبت داد. از حاشیه سازی بگیر تا انزلیچی بودنو ملوانی بودن.
دوستان اینجا هرکی نظرشو میده.اگه کسی نظرش مخالفه با رعایت ادب لطفا جواب بده.البته این نظر منه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط samblack در چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:35 pm .
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:26 pm

خواهشا احساسی کامنت نزارین
هرندی دلش میخواست کمک کنه ولی خوب این تیم و شرایط براش سنگین بود
در مورد استثلالی و پرسپولیسی شدن مدیرا و این حرفا همه بی ارزشه
مهم طرفدارا و بازیکنای تیم هستن
درخشان هم دیگه اومده و کار تمامه پس بجای گله و شکایت ازش حمایت کنین تا نتیجه بگیریم گرچه خودم باهاش موافق نیستم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:26 pm

[quote:ea48677c70="samblack"]آقا این کامنتو آقای سراوانی دیشب در رابطه با اخراج هرندی تو fb گذاشت:
شما اگر در صندلی جلوی ماشین نشسته اید و راننده میخواهد از چراغ قرمز عبور کند آیا نمی گویید چراغ قرمز است توقف کن

چقدر جالبه همین جمله رو آقای عابدینی امروز تو مصاحبه اش گفت.چقدر این 2تا هماهنگن :roll:[/quote:ea48677c70]

آقای عابدینی و سراوانی عزیز بستگی به این داره که چه فردی بغل دست راننده بشینه. اگه شما دونفر باشین که میگین چراغ قرمز رد کن بریم.
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:41 pm

قویدل در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا بعد از مطرح شدن در فوتبال دیگر تیم‌داری نمی‌کنند گفت: اگر استان، ما را همراهی نکند تیم را به استان دیگر منتقل می‌کنیم. اکنون هزینه‌ها سرسام آور است زمانی امتیاز تیم یک میلیارد تومان می‌ارزید اما اکنون اینگونه نیست.
اهههه فک کرد اینجا کجایه ازاین حرفایه مزخرف میزنه اینگار تیم ماله باباشه یه بارامتحان کنه ببین چی میشه دیگه /9/ /9/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:51 pm

میگه از رفتن مهدوی کیا 400 تومن سود کردیم.تا اونجایی که من میدونم جمع 120 و 180 میشه 300 میلیون حالا عابدینی چهارصد از کجا دراود خدا میدونه!!!
خیلی دارم به خودم فشار میارم که خوشبینانه به قضیه نگاه کنم ولی وقتی حرف اودن بازیکنایی مثل انصاریان میشه دیگه یعنی اوضاع خیلی خرابه!!!اولین اخطارو داریم میدیم انصاریان اولی بازی ضعیوفو کرد هیچی ولی سر دومی باید منتظر فحش خوردن باشه چون اینجا جای هیچ ادم مفت خوری نیست.
اینم که قویدل گفته تیمو منتقل میکنیم باید بگم غلط میکنی.بزرگتر از تو هم نمیتونن اینکارو کنن.
با همه اینا بازم امیدوارم تیم نتیجه بگیره چون هدف همه و اروزیه همه ما هوادارا همینه ولی اگه خلاف این باشه دیگه هرچی دیدن از چشه خودشون دیدن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:06 pm

دوسسسستتتتتان!!! بببررراددررران!!!!شما چرا اینطوری هستید آخه؟!!!!!!!!
چرا همش خودتون رو می بازید؟!!!! اگه کمیته انظباطی یک بار میاد به ما تذکر میده ,میاد اینجا نظر میدید تموم شد از ما 6 امتیاز کم شد!!!!
اگه یکی میگه استقلالی یا پرسپولیسی هست شما میگید تموم شد تیم افتاد دست سرخابی ها!!!!!تیم برای ما مرد و از این جور چیزا!!!!
[color=darkblue:a623e12e1f][b:a623e12e1f]مگه امیر قلعه نوعی استقلالی نیست؟!!!پارسال که رفت تراکتور و یک عده بازیکن با خودش برد, تماشاگرهای تبریزی زدن تو سرشون که وای تیم ما افتاد دست استقلالی ها؟!!!!!!!!!!
مگه همین آقای هدایتی که رفت ملوان,پرسپولیسی نیست؟!!!!!وقتی بازیکنهای قبلی پرسپولیس رو آورد ملوان,انزلی چی ها زدن تو سرشون که تیم افتاد دست پرسپولیسی ها؟!!!!!انواع و اقسام این جور نمونه ها هست....
باور کنید ما برای پیشرفت شهرمون و فوتبالش باید از همه ظرفیتهای موجود استفاده کنیم....یک نگاه به فوتبال اصفهان بندازید,از همه ظرفیتهای کشور برای رشد خودش داره استفاده میکنه....امثال سید جلال ها و بنگرها و جانواریوها به اصفهان رفتند و به اونها کمک کردند اما در نهایت اسم اصفهان و نام سپاهان است که باقی مونده....
من نمی دونم شما چه طور به مسائل نگاه می کنید ولی یکم صبور باشید و با تامل و دقت بیشتری مسائل رو پیگیری کنید......البته بخشی از این دلهره ها به خاطر خاطرات بدی هست که از گذشته داریم ولی اون موقع ها ما همچین هواداری با تعصبی نداشتیم که جلوی ماشین مهدوی کیا رو هم بگیره و اون رو به خاطر اشتباهش بازخواست کنه....تا همچین هوادارهای با تعصبی داریم خیالمون از خیلی چیزها راحت هستش...صحبتهایی مثل انتقال تیم هم جناب قویدل نمی تونند حتی خوابش رو هم ببینند چون باید اول از جنازه ما گیلانی ها رد بشند!!![/b:a623e12e1f][/color:a623e12e1f]
آخرين ويرايش توسط amirreza_pro on چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:23 pm, ويرايش شده در 2.
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:16 pm

ولی باید قویدل این و تو کلش کنه تیم از رشت به هیچ وجه خارج نمیشه.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aj61 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:24 pm

[quote:a8a4b4d3a8="samblack"]آقا این کامنتو آقای سراوانی دیشب در رابطه با اخراج هرندی تو fb گذاشت:
شما اگر در صندلی جلوی ماشین نشسته اید و راننده میخواهد از چراغ قرمز عبور کند آیا نمی گویید چراغ قرمز است توقف کن

چقدر جالبه همین جمله رو آقای عابدینی امروز تو مصاحبه اش گفت.چقدر این 2تا هماهنگن :roll:[/quote:a8a4b4d3a8]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط aj61 در چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:27 pm .
نماد کاربر
aj61
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط aj61 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:27 pm

[quote:91981b426d="nima_beckham"]حمید درخشان: امیدوارم مانوئل بتواند پرسپولیس را از بحران خارج کند/ برای داماش سه بازیکن جدید می‌گیریم

مدیر عامل لنگی کم بود این گوساله هم اضافه شد .... آخه به تو چه ؟؟؟ تو داماشی هستی یا لنگی؟؟؟؟؟؟ ای خدا تیم ما پر پر شد ... الان اگه بازی ها رو ببریم هم به من ح...ال نمیده 8O[/quote:91981b426d]
اما اگه به جای درخشان مظلومی رو میاوردن کلی حال میکردی درسته؟؟
نماد کاربر
aj61
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:02 pm

[b:c61798b6b1]...انصاریان [/b:c61798b6b1] /18/ /18/ /18/ /18/ [b:c61798b6b1]یک مقدمه برای هنجاری زیبا!!!!![/b:c61798b6b1] آقای عابدینی جملات زیبایتان در دوران بی پولی خیلی با سیاستهایتان در این دوران نمی خواند. ابنکه امثال درخشان و انصاریان چه هنجارهای زیبایی برای این استان خواهند ساخت احتمالا فقط شما درک می کنید ! البته امیدوارم سیاستهایتان به نفع داماش باشد اما [b:c61798b6b1]نمی دانم چرا این جمله هنجار زیبا با این انتخابتان اینقدر نازیبا شده !!!![/b:c61798b6b1]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:02 pm

[quote:c105c3f6b1="aj61"][quote:c105c3f6b1="nima_beckham"]حمید درخشان: امیدوارم مانوئل بتواند پرسپولیس را از بحران خارج کند/ برای داماش سه بازیکن جدید می‌گیریم

مدیر عامل لنگی کم بود این گوساله هم اضافه شد .... آخه به تو چه ؟؟؟ تو داماشی هستی یا لنگی؟؟؟؟؟؟ ای خدا تیم ما پر پر شد ... الان اگه بازی ها رو ببریم هم به من ح...ال نمیده 8O[/quote:c105c3f6b1]
اما اگه به جای درخشان مظلومی رو میاوردن کلی حال میکردی درسته؟؟[/quote:c105c3f6b1]

آره ... خبر نداری مگه ... من استقلالی ام ... تو خیلی تیز هستیا . مواظب خودت باش :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:10 pm

نیما هوادار دو آتیشه داماشه کاربرای تازه وارد لطفا به بچه های دیگه تهمت نزنن

ممنون /16/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:11 pm

[quote:ff5b0c9410="Majid_Rasht"][b:ff5b0c9410]...انصاریان [/b:ff5b0c9410] /18/ /18/ /18/ /18/ [b:ff5b0c9410]یک مقدمه برای هنجاری زیبا!!!!![/b:ff5b0c9410] آقای عابدینی جملات زیبایتان در دوران بی پولی خیلی با سیاستهایتان در این دوران نمی خواند. ابنکه امثال درخشان و انصاریان چه هنجارهای زیبایی برای این استان خواهند ساخت احتمالا فقط شما درک می کنید ! البته امیدوارم سیاستهایتان به نفع داماش باشد اما [b:ff5b0c9410]نمی دانم چرا این جمله هنجار زیبا با این انتخابتان اینقدر نازیبا شده !!!![/b:ff5b0c9410][/quote:ff5b0c9410]

[color=black:ff5b0c9410][size=14:ff5b0c9410][b:ff5b0c9410]جانا سخن از زبان ما میگویی . .[/b:ff5b0c9410] [/size:ff5b0c9410].[/color:ff5b0c9410]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:21 pm

[quote:0886a57511="ARYANST122"]نیما هوادار دو آتیشه داماشه کاربرای تازه وارد لطفا به بچه های دیگه تهمت نزنن

ممنون /16/[/quote:0886a57511]

الان هر کی اعتراض کنه بهش میگند استقلالی یا پرسپلیسی هست ... ولی من فکر میکنم خود این آقا یا از بچه های سایت هست که با یه نام کاربری دیگه داره تیکه میندازه یا هم خودش خوش حاله که داماش اینجوری شده ...اگه یادتون باشه موقعی که لباس آبی شده بود من از همه بیشتر اعتراض کردم چون من عاشق داماش و رشت هستم ... واسه باخت های این تیم اشک ریختم .... سال پیش هر هفته داماش بازی داشت صدام میگرفت تو مدرسه ...

جواب ابلهان خاموشیست ... اون دوست عزیزمون.... :arrow:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:30 pm

[quote:51df4b9218="nima_beckham"][quote:51df4b9218="ARYANST122"]نیما هوادار دو آتیشه داماشه کاربرای تازه وارد لطفا به بچه های دیگه تهمت نزنن

ممنون /16/[/quote:51df4b9218]

الان هر کی اعتراض کنه بهش میگند استقلالی یا پرسپلیسی هست ... ولی من فکر میکنم خود این آقا یا از بچه های سایت هست که با یه نام کاربری دیگه داره تیکه میندازه یا هم خودش خوش حاله که داماش اینجوری شده ...اگه یادتون باشه موقعی که لباس آبی شده بود من از همه بیشتر اعتراض کردم چون من عاشق داماش و رشت هستم ... واسه باخت های این تیم اشک ریختم .... سال پیش هر هفته داماش بازی داشت صدام میگرفت تو مدرسه ...

جواب ابلهان خاموشیست ... اون دوست عزیزمون.... :arrow:[/quote:51df4b9218]

نیما جان به دل نگیر مطمئن باش اگه عکس من این همه توی سایت نبود میگفتن حمزه هم انزلی چی هست !!!!(تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان