[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نشست خبري مالك، مديرعامل و سرمربي جدید باشگاه داماش

نشست خبري مالك، مديرعامل و سرمربي جدید باشگاه داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 3:30 pm

از این وضعیتها اصلا احساس خوبی ندارم :roll: ترجیح میدم سکوت کنم و حمایت تا حاشیه ایجاد نشه .... ولی اینو بدونند که هوادارا تا حالا خیلی با باشگاه تعامل داشتند ،، ولی هوادارا طاقت همچین حرفهایی حتی برای تهدید مسئولین استان رو ندارند :?:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 3:35 pm

نمیدونم چرا مثل گذشته شوروشوق ندارم!!! /15/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط raincity » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 4:14 pm

خیلی جالب یکی میگه من استقلالیم یکی میگه من پرسپولیسیم.اولآ" که اگه استقلالیو پرسپولیسی هستین تو داماش چیکار میکنین؟
دوما"آقایون حرفه ای مدیران با تجربه اصلا" گیرم باشید آیا درسته تو کنفرانس مطبوعاتی به عنوان مدیر عامل و مالک یه باشگاه بگین طرفدار یه باشگاه دیگه هستین؟
فکر کنم اگه بیشتر در این مورد حرف میزدن بر میگشتن میگفتن آره دیگه من پرسپولیسی محمد پرسپولیسی قویدل و واعظم استقلالی روزای جمعه دوتا تیم میشیم فوتبال دستی بازی میکنیم.
کم کم دلم داره واسه مدیر عامل روزای بی پولی تنگ میشه.باز امیدوارم من اشتباه کرده باشم و از رو بی تجربگیو احساسات صحبت کرده باشم.
آقای عابدینی من هوادار از آقای قویدل انتظار زیادی ندارم ولی از شما خیلی بیشتر از اینا انتظار دارم.
نماد کاربر
raincity
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 4:26 pm

بخدا اشک تو چشمام جمع شده.دلم میخواد سرم بزنم به دیوار
عاشقان آقای عابدینی تحویل بگیرن:
1- اسم تیم عوض کرده و با کمال پرروحی میگه با داماش صدرا آشنا بشین ! حالا میگه تو چندتا رشته اسمش صدارا هست
2- واسه خودش یارگیری کرده و پس پس و اس اس بازی راه انداخته.بخدا چقدر بدبختیم ما که هیت مدیره ما میگن ما پرسپولیسی و استقلالی هستیم
3- رنگ لباس تیمو عوض کردن
4- صحبت از انتقال تیم میکنن.حالا به هر دلیلی به زبان آوردن همچین جمله ای واسه من هوادار حکم مرگ داره
5-حتما سال دیگه کامل هم اسمشو صدرا میزاره.اگه هم از نظر اقتصادی به نفعش نباشه تیمو منتقل کنه.
ولی باید بدونن مگر اینکه از رو جنازه من رد بشن
واااااااااااااااااای خدا اون داماش دوست داشتنی و بومیه من که با غیرت بچه های رشتی هفتم شد، داره کجا میره.دارن چه بلایی سرش میارن 8O
ولی بازم میخوام سکوت کنم چون دوستان خواستن.شاید اینجوری بهتر باشه که خفه باشیم.
فقط میتونم بگم به امید داماشی سر افراز و سربلند
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط milad_gh » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 4:30 pm

[quote:67465e95b3="miladcivil"][quote:67465e95b3="Legacy"][quote:67465e95b3="miladcivil"]/10/ خوش گذشت
هنوز نیومده شروع شد .......
انصاریان دیگه چه صیغه ای هست ؟!؟!؟!؟!؟

این یعنی چی ::: (هیچ مربی پیدا نمی‌شود که قول موفقیت و قهرمانی بدهد. اگر شما مربی را پیدا کردید که چنین قولی داد تمام زندگی‌ام را می‌بخشم )
تو همین ایران مثالش بود ، اون سال که پرسپولیس قهرمان شد ، قطبی مربیش بود و قول هم داده بود ![/quote:67465e95b3]

میخوای من بجاش بهت قول قهرمانی بدم ؟؟؟
نکنه انتظار داری با این تیم قهرمانم بشیم ؟؟؟
یه زره این دیده منفی رو بزارین کنار بسته دیگه !!!!!!!!!!!!!![/quote:67465e95b3]

نه آقای وکیل مدافع ، تو قول قهرمانی واسه خودت نگه دار ، بدردت میخوره !
من نگفتم این یارو بیاد با این بضاعت فعلی تیم قول قهرمانی بده ، منظورم این بود معنی اون جملش چیه !!! برات مثال نقض
که حتی تو فوتبال ایران اتفاق افتاده هم آمردم .
البته متوجه شدم منظورت یه ذره بود ، اما چی بسه دیگه ؟ یعنی حق اظهار نظر در مورد مصاحبه مربی تیم نداریم ؟
دید منفی ندارم ، واقع بینانه هست ........
حالا وکیل جان نظرت در مورد انصاریان چیه ؟
دوستانه و برادرانه پیشنهاد میکنم دید الکی خوشبینانه و آدم سالم بودن نسبت به درخشان تغییر بدین .
من مطمئنم داماش با درخشان امسال تو لیگ میمونه و به امید خدا مشکلی نیست ، اما به شخصه دوست ندارم نسبت به افراد
ناسالم دید مثبت داشته باشم ..............[/quote:67465e95b3]

باهات موافقم امسال میمونیم ولی به لطف بازیکنای بومی خوبمون ولی خدا بداد فصل بعد برسه
نماد کاربر
milad_gh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Arvin » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 4:33 pm

این تیم دیگه داماش نیست.پرسپولیس رشته.داماش واسم مرد.مبارک عابدینی و کاسه لیساش
نماد کاربر
Arvin
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 4:54 pm

حمید درخشان: امیدوارم مانوئل بتواند پرسپولیس را از بحران خارج کند/ برای داماش سه بازیکن جدید می‌گیریم

مدیر عامل لنگی کم بود این گوساله هم اضافه شد .... آخه به تو چه ؟؟؟ تو داماشی هستی یا لنگی؟؟؟؟؟؟ ای خدا تیم ما پر پر شد ... الان اگه بازی ها رو ببریم هم به من ح...ال نمیده 8O
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:01 pm

آقا این کامنتو آقای سراوانی دیشب در رابطه با اخراج هرندی تو fb گذاشت:
شما اگر در صندلی جلوی ماشین نشسته اید و راننده میخواهد از چراغ قرمز عبور کند آیا نمی گویید چراغ قرمز است توقف کن

چقدر جالبه همین جمله رو آقای عابدینی امروز تو مصاحبه اش گفت.چقدر این 2تا هماهنگن :roll:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط samblack در چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:17 pm .
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:02 pm

[quote:1cbd78bc30="Arvin"]این تیم دیگه داماش نیست.پرسپولیس رشته.داماش واسم مرد.مبارک عابدینی و کاسه لیساش[/quote:1cbd78bc30]

واقعا" برای تفکر بعضی ها متاسفم تیم تا آبی میپوشه میگند تیم شده استقلال پیرهنش دیگه کاملا" شبیه استقلال شده دیگه رنگ قرمز توش کار نشده.
تا یکی میا که قبلا"تو پرسپولیس بود دوباره بعضی های دیگه میگنداین تیم شده پرسپولیس .
نه عزیزان مشکل خود شما هستیدکه یا استقلالی هستید ویا پرسپولیسی . تا یه اتفاقی میفته انو به استقلال وپرسپولیس ربط ونسبت می دهیدو تحلیل فنی عاجزید وهمیشه این درد فوتباله رشت بوده. دلتون یه جای دیگست پیش ان دوتا تیم وفقط دنبال بهانه هستیدکه بگید این تیم تیم من نیست. همون بهتر که هیچوقت طرفدار داماش نباشید مخصوصا" تو بازیهای خاص بعدش ما ناچار نباشیم بریم قزوین.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:06 pm

آقا مبارکه بچه عکس یادگاریاتونو با بازیکنای بومی بگیرید که سال دیگه نمبینیمشون به یاری خدا تیمی غیر بومی تو رشت درست میکنیم اگه هم خدا خواست تیمو میبریم تهران یه عده پیرپاتال آبی قرمزم میاریم که دور همی خوش بگذره مبادا هم کسی از عابدینی حمایت نکنه ها آخه اصل حمایت از عابدینی نه رشت ---رشت که به درک مهم اینه که منجیمون امیرمون عزیزمون یه موقع ناراحت نشه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:09 pm

[quote:8aef0067fd="hamidjavan"][quote:8aef0067fd="Arvin"]این تیم دیگه داماش نیست.پرسپولیس رشته.داماش واسم مرد.مبارک عابدینی و کاسه لیساش[/quote:8aef0067fd]

واقعا" برای تفکر بعضی ها متاسفم تیم تا آبی میپوشه میگند تیم شده استقلال پیرهنش دیگه کاملا" شبیه استقلال شده دیگه رنگ قرمز توش کار نشده.
تا یکی میا که قبلا"تو پرسپولیس بود دوباره بعضی های دیگه میگنداین تیم شده پرسپولیس .
نه عزیزان مشکل خود شما هستیدکه یا استقلالی هستید ویا پرسپولیسی . تا یه اتفاقی میفته انو به استقلال وپرسپولیس ربط ونسبت می دهیدو تحلیل فنی عاجزید وهمیشه این درد فوتباله رشت بوده. دلتون یه جای دیگست پیش ان دوتا تیم وفقط دنبال بهانه هستیدکه بگید این تیم تیم من نیست. همون بهتر که هیچوقت طرفدار داماش نباشید مخصوصا" تو بازیهای خاص بعدش ما ناچار نباشیم بریم قزوین.[/quote:8aef0067fd]

شاید تیم رو آبی کردند تا راحت بازیکن ها و مربی های لنگی رو بیارند که کسی هم شک نکنه ! آبرار حمید عزیز نظر ها متفاوت هست ... بهتر به همدیگه تهمت نزنیم ... :idea:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:09 pm

فقط میتونم بگم /15/
قضیه هرندی رو بیخیال شیم این یکی رو چه کنیم؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:15 pm

[quote:f539bc1328="hamidjavan"][quote:f539bc1328="Arvin"]این تیم دیگه داماش نیست.پرسپولیس رشته.داماش واسم مرد.مبارک عابدینی و کاسه لیساش[/quote:f539bc1328]

نه عزیزان مشکل خود شما هستیدکه یا استقلالی هستید ویا پرسپولیسی . تا یه اتفاقی میفته انو به استقلال وپرسپولیس ربط ونسبت می دهیدو تحلیل فنی عاجزید وهمیشه این درد فوتباله رشت بوده. دلتون یه جای دیگست پیش ان دوتا تیم وفقط دنبال بهانه هستیدکه بگید این تیم تیم من نیست. همون بهتر که هیچوقت طرفدار داماش نباشید مخصوصا" تو بازیهای خاص بعدش ما ناچار نباشیم بریم قزوین.[/quote:f539bc1328]

برادر من خود مالک میگه من استقلالی هستم ... مدیر عامل میگه من پرسپولیسی هستم ... سرمربی میگه من پرسپولیسی هستم ... حالا این وسط ماها شدیم استقلالی و پرسپولیسی ؟!؟!؟
رئيس هيئت‌مديره باشگاه داماش گيلان گفت: من استقلالي هستم و دوست داشتم فرهاد مجيدي را جذب کنيم و علي کريمي را نمي‌خواهم.

دوست عزیز ؛ مشکل فوتبال رشت کسانی هستند که غریبه ها رو بیشتر مدح می کنند ... کسانیکه اگه کل رشتی ها بگن الان شب هست ، ولی تا یکی غریبه بگه صبح و آفتاب سوزان هست ، سریع تایید می کنند ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:21 pm

من فقط میتونم بگم
[size=24:592750e1b4][color=red:592750e1b4]سپیدرودکجایی[/color:592750e1b4] [/size:592750e1b4]/15/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 5:22 pm

من این جمله رو نفهمیدم ((( اگر استان مارا همراهی نکند تیم را به استان دیگری منتقل میکنم)))) دوستان میتونن برام شرح بدن این جمله یعنی چی ؟؟این بچه سوسول چه جوری به خودش جرات داده چنینی حرف مفتی بزنه؟؟؟؟
خاک بر سرما یعنی واقعا خاک بر سرمونه که تو این استان خراب شده یه آدم حسابی پیدا نشد این تیمو بگیر یه مشت بی عرضه تو شورای شهر نشستن عرضه نداشتن تیمو شهرشونو حمایت کنن حالا این تازه به دوران رسیده با یه مشت آدم ...... که تا حالا خیلیا فکر میکردن حامی تیمنن دارن واسه تیمی که خودمون ساختیم تعیین تکلیف میکنن
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان