بابا تو رو جون هرکی دوست داری ول کن.بازم میگه تو ملوانی هستی.پدر جان خدایی کامنت هایی که گذاشتی بخون تو با هرکی صحبت کردی یه تیکه به من انداختی.اخه چه ربطی به ملوان داره آخه
نه عزیز جان من یه رشتیم .و عاشق داماش و سپیدرود.و به این افتخار میکنم که تا اخرش به پای افتخارات شهرم هستم .از ملوانم حالم به هم میخوره چه برسه بخوام طرفدارش باشم[/quote:df439bf901]
آقا تو بیخیال شو. من دارم بهت میگم اون تیکه ها خطاب به مل ملیا بود تو میگی به تو توهین کردم. من کی به تو گفتم ملوانی؟! گفتم اگه ملوانی نیستی نباید بهت بر بخوره. علیه عابدینی حرف میزنم میگی وکیل مدافعشم. به همه رشتیا میگی غریبه پرست. برای همه هوادارا متاسفی. تمومش کن عزیز. داری مغلطه میکنی. دیگه جوابت نمیدم همینقدر کافیته.[/quote:df439bf901]
من هیچ وقت جمع نبستم .غریبه پرست به اونایی میگم که دورو بر عابدینی جمع شدن و بخاطر پست و مقام همشهریه خودشونو میفروشن.من کی گفتم واسه همه هوادارا متاسفم؟ من گفتم متاسفم که امید خان مظلوم واقع شده و تو شهر خودش سرشو بریدن.
و در آخر چون دوستان دیگه عقیده دارن که سکوت بهترین کاره منم با شیاست تمام هوادارا همسو میشم