دوستان عزیزم navid_rasht و amirreza_pro :
من دو تا جواب رو با هم می دم
آقا شما همش گرفتی هرندی رو و بردیش گوشه رینگ و دارین به رگبار می بندینش ...
آخه چرا ؟!!؟ من عاشق هرندی نیستم ولی انصاف بی نهایت چیز خوبیه ... وقتی مدیر عامل تیم میاد و اونجوری مصاحبه می کنه ، دیگه دلیلی بر ساکت ماندن نیست ! من نمی دونم چرا صحبت های هرندی میشه حاشیه ساز و از روی بی سیاستی و نفهمی و ... ولی صحبت های عابدینی میشه آخر هر چی کاربلدی و حرفه ای گری و ....
در مورد مشت من قبلا هم گفتم اصلا با زد و خورد موافق نیستم و این کار رو قبول نمی کنم ولی اینکه بیایم اینجا بشینیم و بگیم هرندی مشت زده و باید ببریمش تیمارستان و ... . آخه مگه میشه برای یک اتفاق کوچک یک آدم به قدری عصبانی بشه که کارش به کتک کاری بکشه ؟؟؟؟؟ اصلا این بحث دعوا رو از دید دیگه نگاه کنیم ... هرندی میاد به بازیکنش لطف میکنه و میگه 2 شب قبل بازی برو خونه خودت و اقوامت رو ببین ... این کار باعث میشه بازیکن مربی خودش رو مثل پدر خودش بدونه که چقدر هواش رو داره .... این چه ایرادی داره !؟!؟ اینکه مربی با بازیکنش راه میاد بد هست ؟! به سرپرست تیم چه ربطی داره ؟! سرپرست یا مخالف این کار می تونه بگه آقا این کار شما درست نیست و عواقبش با خودتونه و من به مدیر عامل گزارش می دم و برخورد از سوی مدیر عامل در صورتی که این کار اشتباه باشه در مورد شما صورت میگیره و تمام ... دیگه اینکه بیاد و بخواد با سرمربی تیم دعوا بگیره که کار درستی نیست .... حالا اگه تو دعوا هرندی کتک می خورد چی می شد ؟!؟ آیا عابدینی می گفت چون هرندی خورده باید بره ؟!؟
بابا والله داریم الکی به هرندی تهمت می زنیم .... الان که رفت و خدا پشت و پناهش و امیدوارم درخشان با این تیم موفق بشه و ما هم پشت تیممون هستیم ... ولی اینکه بیایم هرندی رو بکوبیم که خاک تو سرش که از موقعیت هاش استفاده نکرد خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی .... بی معرفتی و نامردی هست و بس ...
اگه تیم پارسال هم به لحاظ بازیکن و هم به لحاظ پول و تدارکات قبل از شروع فصلش به هرندی داده می شد و این نتایج گرفته می شد ؛ شاید و باز هم شاید می شد بگیم آقا تو این همه شرایط برای نشان دادنت مهیا بود و نتونستی استفاده کنی ... ولی وقتی از اول این فصل با بدبختی و هزارتا مشکل شروع کردیم و به قول خود هرندی و مخصوصا سراوانی در جلسه اول هم اندیشه با کاربران سایت که می گفتند ما هنوز پول رفت و برگشت به بندر عباس و هتل در اونجا رو نداریم و سراوانی اضافه کرد ما هنوز پول هتل تو رشت برای بازی با فولاد رو هم نداریم ؛ گوشه ای از مشکلات بود ، این نتایج هیچ ربطی به ضعف توانایی هرندی نداره و برعکس نشان دهنده این بود که چقدر توانایی و قدرت در مدیریت بحران داره ...
در مورد عابدینی من دوباره تکرار می کنم : عابدینی مدیر خوبی هست ولی در این مورد آخر اشتباه کرد ... من وقتی در این مورد ازش راضی می شدم که این اتفاقی که تو تیم به وجود اومد رو خیلی بی سر و صدا و تو دفتر خودش و با جریمه سنگین دو طرف و کشیدن گوششون حل می کرد و نمی ذاشت این خبر به هیچ جا درز پیدا کنه ... ولی اینکه بیاد و از این قضیه با حرف هایی مثل اینکه در سی سالی که تو فوتبال بودم همچین چیزی ندیدم و نظایر اینها قصد داشته باشه از آب گل آلود ماهی بگیره رو به هیج وجه قبول نمی کنم چون این ماهی نیست و ایسپیله گرفتی مهندس ...