[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:54 am

[quote:e65e66292d="meraj130"]سیاست چیز خوبیه که متاسفانه ما رشتیا اصلا ازش برخوردار نیستیم .

بخدا انزلیچیا با سیاست دارن تو ورزشگاهشون تشویق میشن ( الان شدن بهترین ایران بگفته درودگر و اطمینان دارم کم کم همه به این نتیجه خواهند رسید !!!! )

الان فقط حمایت از تیم مهمه دوستان دیگه بحث هرندی رو کنار بزارید توروخدا .
امسال ما نباید جز 5 تیم آخر باشیم - امسال رو بگذریم دیگه جاودان میشیم.

الان و امسال جایی برای ایجاد حاشیه نیست - هوشیار باشید و کمی مثل انزلیچیا سیاست داشته باشید.

درسته هرندی رو دوست داریم ولی این تیمه که مهمه برای ما نه اسم ها .......[/quote:e65e66292d]

دمت گرم آقا معراج. بحث ما هم همینه ولی بعضی دوستان فکر میکنن ما با هرندی بدیم که میگیم بیخیال هرندی بشیم.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:03 am

[quote:ce846134cb="meraj130"]سیاست چیز خوبیه که متاسفانه ما رشتیا اصلا ازش برخوردار نیستیم .

بخدا انزلیچیا با سیاست دارن تو ورزشگاهشون تشویق میشن ( الان شدن بهترین ایران بگفته درودگر و اطمینان دارم کم کم همه به این نتیجه خواهند رسید !!!! )

الان فقط حمایت از تیم مهمه دوستان دیگه بحث هرندی رو کنار بزارید توروخدا .
امسال ما نباید جز 5 تیم آخر باشیم - امسال رو بگذریم دیگه جاودان میشیم.

الان و امسال جایی برای ایجاد حاشیه نیست - هوشیار باشید و کمی مثل انزلیچیا سیاست داشته باشید.

درسته هرندی رو دوست داریم ولی این تیمه که مهمه برای ما نه اسم ها .......[/quote:ce846134cb]

معراج جان به خدا چند بار می خواستم همین صحبتهای شما رو بگم گفتم الانه که به ما تهمت ِ ناروا بزنند.....
واقعا سیاستمدار تر از این دوستان ِ شهرک همسایه من تا به حال ندیدم...
انزلی چی هایی که همیشه در بد و بی راه گفتن و حاشیه حرف اول رو می زدند امسال اینطوری شدند...برای ما دست به قلم میشند و از فرهنگ و فرهنگ سازی و... صحبت می کنند تو گویی که انگار انزلی پایتخت فرهنگی کشور هست !!!
در بازی برگشت ملوان-انزلی در انزلی هم برای شما همینجا می نویسم و امضا میکنم که چنان با فرهنگ و با ادب بشند که خود ما از تعجب شاخ در بیاریم!!!!
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:05 am

[quote:3f392ea348="samblack"]واقعا متاسفم.بیشتر واسه خودم.بازم یه عده آشغالای تهرانی اودم دارن تیمو به گند میگشن و همه فقط دارن نگاه میکنن.روزیو میبینم که چاوشی و مهدوی بشینن رو نیمکت و دیپورت شده های پرسپولیس بازی کنن.
همیشه ما غریبه پرست بودیم و همیشه زدیم تو سر همشهریای خودمون.[/quote:3f392ea348]

عزيز جان الان مصلحت اينه كه سكوت كنيم و اتحاد او موقع وظيفه چيز ديگه ايه ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:07 am

[quote:8d9be8e69d="Inja-Rasht"]miladcicvil: من توهینی به هرندی نکردم. روز اول که اومد گفتم عابدینی اشتباه کرد ولی بعد بخاطر تیم و مصالح تیم و آینده مربیای بومی طرفدار پر و پا قرصش بودم. اگر به متن حرفام توجه کنی من تو این قضیه مطمئنم هرندی بازی خورد و ناراحتیم از اینه که خیلی راحت بازی خورد. کسی که یک مسئولیت به عهده میگیره حق نداره با سادگی و احساسات گند زنه به همه چیز. ضمنا من هیچوقت امثال تو رو به حاشیه سازی محکوم نکردم. حاشیه سازهای این سایت خودشون تابلو هستن و نیازی به معرفی من ندارن ولی چندوقت یکبار یادشون میارم که یکوقت فکر نکنن خودشون باهوشن و ما هم هالو. ضمنا دروغ هرندی اون زمانی بود که ما مل مل له کرده بودیم و اون بخاطر اینکه تو تیم کاره ای نبود سعی کرد علیه تیم حرف بزنه که از عابدینی انتقام بگیره. این یعنی تعصب؟؟!!!!! من از غرور هرندی خوشم میومد شاهدشم کامنتهایی هست که در گذشته گذاشتم اما اینجاش دیگه بدجور خراب کرد. تعصب نباید مانع از پذیرفتن واقعیات بشه. اونم تعصب به یک شخص.[/quote:8d9be8e69d]اولا حاشیه ساز تویی که داری در باره

inja-rasht @
این دوستمون واسه خودش میگه و میدوزه و ...
با توجه به کامنت های قبلیت، مثل اینکه منظور شما با منه
مثل اینکه هرچی من نمیخوام جواب شمارو بدم خودتون میخوای مجبورم کنی.
اولا حاشیه ساز تویی که داری درباره یه رشتی اینجوری صحبت میکنی.کی به تو همچین حقیو داده که بگی هرندی گند زده.گند و اون خاش والیسایی زدن که خودشون و واسه 2زار فروختن
اصلا کی به تو همچین حقیو داده که بیای به کاربرای دیگه تذکر بدی؟ من نمیدونم تو مدیر این سایتی؟ نمیدونم صاحب باشگاهی؟ وکیل مدافع حاجی هستی؟ شایدم خودتو صاحب باشگاه میدونی
ای بابا پسر خوب اینقدر دیگران و متهم نکن که حرفهای خودتو ثابت کنی.اگه واقعا فکر میکنی نظرت درسته با دلیل بگو، نه اینکه به دیگران تیکه بندازی و شخصیتشونو زیر سوال ببری
اصلا این سایت بخش گفتگوهاش واسه چیه؟ واسه همینه که هرکی نظرشو بگه دیگه.یا با هم در نهایت ادب گفتگو کنن.اگه هم تذکری باشه مدیران سایت خودشون میدونن باید بدن یا نه.خواهشن شما اینقدر روحه لطیفتونو آزرده نکنید.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط samblack در چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:14 am .
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:10 am

من فقط ازیک باخت این اقا مطمئنم اونم به تیم اشغال پسلپیس توتهران خیلی ادم بی وجودیه مطمئنم تیمویه جورمیذاره واسه باخت میفرسته تواون بازی من مرده شما زنده البته امیدوارم تااونموقع ازتیم گمشه بیرون /9/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:10 am

[quote:b0ae58033f="Inja-Rasht"]miladcicvil: من توهینی به هرندی نکردم. روز اول که اومد گفتم عابدینی اشتباه کرد ولی بعد بخاطر تیم و مصالح تیم و آینده مربیای بومی طرفدار پر و پا قرصش بودم. اگر به متن حرفام توجه کنی من تو این قضیه مطمئنم هرندی بازی خورد و ناراحتیم از اینه که خیلی راحت بازی خورد. کسی که یک مسئولیت به عهده میگیره حق نداره با سادگی و احساسات گند زنه به همه چیز. ضمنا من هیچوقت امثال تو رو به حاشیه سازی محکوم نکردم. حاشیه سازهای این سایت خودشون تابلو هستن و نیازی به معرفی من ندارن ولی چندوقت یکبار یادشون میارم که یکوقت فکر نکنن خودشون باهوشن و ما هم هالو. ضمنا دروغ هرندی اون زمانی بود که ما مل مل له کرده بودیم و اون بخاطر اینکه تو تیم کاره ای نبود سعی کرد علیه تیم حرف بزنه که از عابدینی انتقام بگیره. این یعنی تعصب؟؟!!!!! من از غرور هرندی خوشم میومد شاهدشم کامنتهایی هست که در گذشته گذاشتم اما اینجاش دیگه بدجور خراب کرد. تعصب نباید مانع از پذیرفتن واقعیات بشه. اونم تعصب به یک شخص.[/quote:b0ae58033f]

Inja-Rasht : در مجموع با کلیات حرف شما موافقم که هرندی بازیچه قرار گرفت ، اما دلیل بازی خوردنش هم اینه که انسان صادقی هست .
منم نمیگم هرندی هیچ اشتباهی نکرده و نداشته ، اما جریان اون مصاحبه که شما میگی برای انتقام از عابدینی بود ، چون خودم گوش ندادم
هیچ نظری نمیدم و حق رو به افرادیکه دیدن میدم . ولی فقط یادمه که یه تیتری ازش خونده بودم که دروازه بان ملوان ستاره میدان بود .
در مجموع نظرم اینه که همه میدونن عابدینی به اجبار هرندی آورد و انتظار نداشت تیم جمع کنه و سر و سامان بده ، همچنین میدونست
بلاخره یه خریدار پیدا میشه و تا اونموقع بذار هرندی بمونه ، اما مردم وجدان و شرافت درک میکنن ، این دو فاکتور باعث جاودانگی هرندی در
اذهان شد .
از همینجا به حاجی ِ آقای سراوانی میگم : آدمی بزرگ هست که بعد اشتباهش بپذبره و بگه اشتباه کردم ، نه با یه مشت زنانه گَب به توجیه
بپردازه .
من منکر زحمات عابدینی برامون نمیشم ولی اشتباه اشتباهه ، حتی اگه عابدینی و یا من خودم انجامش بدم .
امیدوارم امید خااااااان همیشه سلامت باشه ، داماش ما هم موفق .
همچنین امیدوارم یک روزی خیلی مسائل مثل تکلیف خیلیاااااا روشن بشه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:13 am

[quote:f556209b70="Fan"][quote:f556209b70="samblack"]واقعا متاسفم.بیشتر واسه خودم.بازم یه عده آشغالای تهرانی اودم دارن تیمو به گند میگشن و همه فقط دارن نگاه میکنن.روزیو میبینم که چاوشی و مهدوی بشینن رو نیمکت و دیپورت شده های پرسپولیس بازی کنن.
همیشه ما غریبه پرست بودیم و همیشه زدیم تو سر همشهریای خودمون.[/quote:f556209b70]

عزيز جان الان مصلحت اينه كه سكوت كنيم و اتحاد او موقع وظيفه چيز ديگه ايه ...[/quote:f556209b70]

بخدا حرف حساب جواب نداره.اگه واقعا سیاست هوادارا اینکه سکوت کنیم من که حرفی ندارم.من فقط نظرمو گفتم.تا حالا تو کامنت های من دید که حرفی از شعار بر علیه کسی روی سکو ها زده باشم؟ .من فقط انتقاد شدید خودمو نسبت به عابدینی گفتم و لی این درست نیست که به هر کسی تو این سایت اجازه داده بشه که هر توهمتی میخواد به آدم بزنه
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:14 am

[quote:352a432f0a="samblack"][quote:352a432f0a="Inja-Rasht"]miladcicvil: من توهینی به هرندی نکردم. روز اول که اومد گفتم عابدینی اشتباه کرد ولی بعد بخاطر تیم و مصالح تیم و آینده مربیای بومی طرفدار پر و پا قرصش بودم. اگر به متن حرفام توجه کنی من تو این قضیه مطمئنم هرندی بازی خورد و ناراحتیم از اینه که خیلی راحت بازی خورد. کسی که یک مسئولیت به عهده میگیره حق نداره با سادگی و احساسات گند زنه به همه چیز. ضمنا من هیچوقت امثال تو رو به حاشیه سازی محکوم نکردم. حاشیه سازهای این سایت خودشون تابلو هستن و نیازی به معرفی من ندارن ولی چندوقت یکبار یادشون میارم که یکوقت فکر نکنن خودشون باهوشن و ما هم هالو. ضمنا دروغ هرندی اون زمانی بود که ما مل مل له کرده بودیم و اون بخاطر اینکه تو تیم کاره ای نبود سعی کرد علیه تیم حرف بزنه که از عابدینی انتقام بگیره. این یعنی تعصب؟؟!!!!! من از غرور هرندی خوشم میومد شاهدشم کامنتهایی هست که در گذشته گذاشتم اما اینجاش دیگه بدجور خراب کرد. تعصب نباید مانع از پذیرفتن واقعیات بشه. اونم تعصب به یک شخص.[/quote:352a432f0a]اولا حاشیه ساز تویی که داری در باره

اولا حاشیه ساز تویی که داری درباره یه رشتی اینجوری صحبت میکنی.کی به تو همچین حقیو داده که بگی هرندی گند زده.گند و اون خاش والیسایی زدن که خودشون و واسه 2زار فروختن
اصلا کی به تو همچین حقیو داده که بیای به کاربرای دیگه تذکر بدی؟ من نمیدونم تو مدیر این سایتی؟ نمیدونم صاحب باشگاهی؟ وکیل مدافع حاجی هستی؟ شایدم خودتو صاحب باشگاه میدونی
ای بابا پسر خوب اینقدر دیگران و متهم نکن که حرفهای خودتو ثابت کنی.اگه واقعا فکر میکنی نظرت درسته با دلیل بگو، نه اینکه به دیگران تیکه بندازی و شخصیتشونو زیر سوال ببری
اصلا این سایت بخش گفتگوهاش واسه چیه؟ واسه همینه که هرکی نظرشو بگه دیگه.یا با هم در نهایت ادب گفتگو کنن.اگه هم تذکری باشه مدیران سایت خودشون میدونن باید بدن یا نه.خواهشن شما اینقدر روحه لطیفتونو آزرده نکنید.[/quote:352a432f0a]

شما چیکاره تیمی که به همه توهین میکنی؟ من به هوادارای ملوان دوتا تیکه انداختم به تو برخورد. میگم حاشیه ساز بازم به تو بر میخوره؟ جالبه. خودت خودتو عصبی میکنی؟! ضمنا لازم نیست شما به من قوانین سایت یاد بدی. این مطلب هم خطاب به شما نبود که دخالت کردی تازه نفهمیدی چی گفتم. شما یکم مشکل داری. یکبار دیگه کامنت بالا رو بخون ببین واقعا من وکیل مدافع حاجی هستم؟!
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:16 am

آبراران زمان بدید,گذشت زمان خیلی از چیزها رو حل میکنه...الان همه ما عصبی و ناراحت هستیم و امکان داره بعضی جاها احساسی نظر بدیم باید آرامش خودمون رو حفظ کنیم...به امید خدا تیم یک برد بیاره و نتیجه ها مطلوب بشه از این بحران هم به سلامت عبور میکنیم....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:18 am

[quote:b7895f9101="miladcivil"][quote:b7895f9101="Inja-Rasht"]miladcicvil: من توهینی به هرندی نکردم. روز اول که اومد گفتم عابدینی اشتباه کرد ولی بعد بخاطر تیم و مصالح تیم و آینده مربیای بومی طرفدار پر و پا قرصش بودم. اگر به متن حرفام توجه کنی من تو این قضیه مطمئنم هرندی بازی خورد و ناراحتیم از اینه که خیلی راحت بازی خورد. کسی که یک مسئولیت به عهده میگیره حق نداره با سادگی و احساسات گند زنه به همه چیز. ضمنا من هیچوقت امثال تو رو به حاشیه سازی محکوم نکردم. حاشیه سازهای این سایت خودشون تابلو هستن و نیازی به معرفی من ندارن ولی چندوقت یکبار یادشون میارم که یکوقت فکر نکنن خودشون باهوشن و ما هم هالو. ضمنا دروغ هرندی اون زمانی بود که ما مل مل له کرده بودیم و اون بخاطر اینکه تو تیم کاره ای نبود سعی کرد علیه تیم حرف بزنه که از عابدینی انتقام بگیره. این یعنی تعصب؟؟!!!!! من از غرور هرندی خوشم میومد شاهدشم کامنتهایی هست که در گذشته گذاشتم اما اینجاش دیگه بدجور خراب کرد. تعصب نباید مانع از پذیرفتن واقعیات بشه. اونم تعصب به یک شخص.[/quote:b7895f9101]

Inja-Rasht : در مجموع با کلیات حرف شما موافقم که هرندی بازیچه قرار گرفت ، اما دلیل بازی خوردنش هم اینه که انسان صادقی هست .
منم نمیگم هرندی هیچ اشتباهی نکرده و نداشته ، اما جریان اون مصاحبه که شما میگی برای انتقام از عابدینی بود ، چون خودم گوش ندادم
هیچ نظری نمیدم و حق رو به افرادیکه دیدن میدم . ولی فقط یادمه که یه تیتری ازش خونده بودم که دروازه بان ملوان ستاره میدان بود .
در مجموع نظرم اینه که همه میدونن عابدینی به اجبار هرندی آورد و انتظار نداشت تیم جمع کنه و سر و سامان بده ، همچنین میدونست
بلاخره یه خریدار پیدا میشه و تا اونموقع بذار هرندی بمونه ، اما مردم وجدان و شرافت درک میکنن ، این دو فاکتور باعث جاودانگی هرندی در
اذهان شد .
از همینجا به حاجی ِ آقای سراوانی میگم : آدمی بزرگ هست که بعد اشتباهش بپذبره و بگه اشتباه کردم ، نه با یه مشت زنانه گَب به توجیه
بپردازه .
من منکر زحمات عابدینی برامون نمیشم ولی اشتباه اشتباهه ، حتی اگه عابدینی و یا من خودم انجامش بدم .
امیدوارم امید خااااااان همیشه سلامت باشه ، داماش ما هم موفق .
همچنین امیدوارم یک روزی خیلی مسائل مثل تکلیف خیلیاااااا روشن بشه .[/quote:b7895f9101]

نقاط مشترک من و شما زیاده. همه مسائل اخیر رو فهمیدیم ولی الان باید سکوت کنیم دیگه نمیخوام از اشتباه دیگر هرندی بگم. سکوت کنیم بهتره.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:18 am

دوستان عزیزم navid_rasht و amirreza_pro :
من دو تا جواب رو با هم می دم /7/
آقا شما همش گرفتی هرندی رو و بردیش گوشه رینگ و دارین به رگبار می بندینش ...
آخه چرا ؟!!؟ من عاشق هرندی نیستم ولی انصاف بی نهایت چیز خوبیه ... وقتی مدیر عامل تیم میاد و اونجوری مصاحبه می کنه ، دیگه دلیلی بر ساکت ماندن نیست ! من نمی دونم چرا صحبت های هرندی میشه حاشیه ساز و از روی بی سیاستی و نفهمی و ... ولی صحبت های عابدینی میشه آخر هر چی کاربلدی و حرفه ای گری و ....
در مورد مشت من قبلا هم گفتم اصلا با زد و خورد موافق نیستم و این کار رو قبول نمی کنم ولی اینکه بیایم اینجا بشینیم و بگیم هرندی مشت زده و باید ببریمش تیمارستان و ... . آخه مگه میشه برای یک اتفاق کوچک یک آدم به قدری عصبانی بشه که کارش به کتک کاری بکشه ؟؟؟؟؟ اصلا این بحث دعوا رو از دید دیگه نگاه کنیم ... هرندی میاد به بازیکنش لطف میکنه و میگه 2 شب قبل بازی برو خونه خودت و اقوامت رو ببین ... این کار باعث میشه بازیکن مربی خودش رو مثل پدر خودش بدونه که چقدر هواش رو داره .... این چه ایرادی داره !؟!؟ اینکه مربی با بازیکنش راه میاد بد هست ؟! به سرپرست تیم چه ربطی داره ؟! سرپرست یا مخالف این کار می تونه بگه آقا این کار شما درست نیست و عواقبش با خودتونه و من به مدیر عامل گزارش می دم و برخورد از سوی مدیر عامل در صورتی که این کار اشتباه باشه در مورد شما صورت میگیره و تمام ... دیگه اینکه بیاد و بخواد با سرمربی تیم دعوا بگیره که کار درستی نیست .... حالا اگه تو دعوا هرندی کتک می خورد چی می شد ؟!؟ آیا عابدینی می گفت چون هرندی خورده باید بره ؟!؟
بابا والله داریم الکی به هرندی تهمت می زنیم .... الان که رفت و خدا پشت و پناهش و امیدوارم درخشان با این تیم موفق بشه و ما هم پشت تیممون هستیم ... ولی اینکه بیایم هرندی رو بکوبیم که خاک تو سرش که از موقعیت هاش استفاده نکرد خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی .... بی معرفتی و نامردی هست و بس ...
اگه تیم پارسال هم به لحاظ بازیکن و هم به لحاظ پول و تدارکات قبل از شروع فصلش به هرندی داده می شد و این نتایج گرفته می شد ؛ شاید و باز هم شاید می شد بگیم آقا تو این همه شرایط برای نشان دادنت مهیا بود و نتونستی استفاده کنی ... ولی وقتی از اول این فصل با بدبختی و هزارتا مشکل شروع کردیم و به قول خود هرندی و مخصوصا سراوانی در جلسه اول هم اندیشه با کاربران سایت که می گفتند ما هنوز پول رفت و برگشت به بندر عباس و هتل در اونجا رو نداریم و سراوانی اضافه کرد ما هنوز پول هتل تو رشت برای بازی با فولاد رو هم نداریم ؛ گوشه ای از مشکلات بود ، این نتایج هیچ ربطی به ضعف توانایی هرندی نداره و برعکس نشان دهنده این بود که چقدر توانایی و قدرت در مدیریت بحران داره ...
در مورد عابدینی من دوباره تکرار می کنم : عابدینی مدیر خوبی هست ولی در این مورد آخر اشتباه کرد ... من وقتی در این مورد ازش راضی می شدم که این اتفاقی که تو تیم به وجود اومد رو خیلی بی سر و صدا و تو دفتر خودش و با جریمه سنگین دو طرف و کشیدن گوششون حل می کرد و نمی ذاشت این خبر به هیچ جا درز پیدا کنه ... ولی اینکه بیاد و از این قضیه با حرف هایی مثل اینکه در سی سالی که تو فوتبال بودم همچین چیزی ندیدم و نظایر اینها قصد داشته باشه از آب گل آلود ماهی بگیره رو به هیج وجه قبول نمی کنم چون این ماهی نیست و ایسپیله گرفتی مهندس ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:25 am

[quote:68426f7357="Inja-Rasht"][quote:68426f7357="samblack"][quote:68426f7357="Inja-Rasht"]miladcicvil: من توهینی به هرندی نکردم. روز اول که اومد گفتم عابدینی اشتباه کرد ولی بعد بخاطر تیم و مصالح تیم و آینده مربیای بومی طرفدار پر و پا قرصش بودم. اگر به متن حرفام توجه کنی من تو این قضیه مطمئنم هرندی بازی خورد و ناراحتیم از اینه که خیلی راحت بازی خورد. کسی که یک مسئولیت به عهده میگیره حق نداره با سادگی و احساسات گند زنه به همه چیز. ضمنا من هیچوقت امثال تو رو به حاشیه سازی محکوم نکردم. حاشیه سازهای این سایت خودشون تابلو هستن و نیازی به معرفی من ندارن ولی چندوقت یکبار یادشون میارم که یکوقت فکر نکنن خودشون باهوشن و ما هم هالو. ضمنا دروغ هرندی اون زمانی بود که ما مل مل له کرده بودیم و اون بخاطر اینکه تو تیم کاره ای نبود سعی کرد علیه تیم حرف بزنه که از عابدینی انتقام بگیره. این یعنی تعصب؟؟!!!!! من از غرور هرندی خوشم میومد شاهدشم کامنتهایی هست که در گذشته گذاشتم اما اینجاش دیگه بدجور خراب کرد. تعصب نباید مانع از پذیرفتن واقعیات بشه. اونم تعصب به یک شخص.[/quote:68426f7357]اولا حاشیه ساز تویی که داری در باره

اصلا این سایت بخش گفتگوهاش واسه چیه؟ واسه همینه که هرکی نظرشو بگه دیگه.یا با هم در نهایت ادب گفتگو کنن.اگه هم تذکری باشه مدیران سایت خودشون میدونن باید بدن یا نه.خواهشن شما اینقدر روحه لطیفتونو آزرده نکنید.[/quote:68426f7357]

شما چیکاره تیمی که به همه توهین میکنی؟ من به هوادارای ملوان دوتا تیکه انداختم به تو برخورد. میگم حاشیه ساز بازم به تو بر میخوره؟ جالبه. خودت خودتو عصبی میکنی؟! ضمنا لازم نیست شما به من قوانین سایت یاد بدی. این مطلب هم خطاب به شما نبود که دخالت کردی تازه نفهمیدی چی گفتم. شما یکم مشکل داری. یکبار دیگه کامنت بالا رو بخون ببین واقعا من وکیل مدافع حاجی هستم؟![/quote:68426f7357]

میشه بگی کی اینارو به من گفته: حالا من چنتارو بهت یاداوری میکنم.اون توهین هایی رو که کردیو نمیزارم
این کامنت های شما نیست؟ شما یا بنده رو به حاشیه سازی متهم میکنی یا اینکه انزلیچیم
کی به شما اینجا همچین اجازه ای رو داده که به من تهمت بزنی با تذکر بدی؟
در ضمن میشه بگی کی من به تیم توهین کردم؟ تو داری همش به همشهریت توهین میکنی

Inja-Rasht :
"چند وقتی هست سعی میکنم جوابت ندم. ولی مثل اینکه شما فقط دنبال حاشیه درست کردنی..."

"شما مثل اینکه ملوانی هستی پسر خوب چون هر کسی به سادگی میفهمه منظور من از اون حرفا فقط هوادارهای مل مل بود و حتی منظورم به همه انزلی چی ها نبود. پس اگر مل ملی هستی بیخود اینجا نظر دادی و نوش جونت و اگر هم نیستی بیخودی به خودت نگیر من فقط فکر میکنم تو یک حاشیه سازی..."

"من توهینی به هرندی نکردم. روز اول که اومد گفتم عابدینی اشتباه کرد ولی بعد بخاطر تیم و مصالح تیم و آینده مربیای بومی طرفدار پر و پا قرصش بودم. اگر به متن حرفام توجه کنی من تو این قضیه مطمئنم هرندی بازی خورد و ناراحتیم از اینه که خیلی راحت بازی خورد. کسی که یک مسئولیت به عهده میگیره حق نداره با سادگی و احساسات گند زنه به همه چیز. ضمنا من هیچوقت امثال تو رو به حاشیه سازی محکوم نکردم. حاشیه سازهای این سایت خودشون تابلو هستن و نیازی به معرفی من ندارن ولی چندوقت یکبار یادشون میارم که یکوقت فکر نکنن خودشون باهوشن و ما هم هالو..."
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:29 am

samblack:بهم پیغام خصوصی بده دیگه نمیخوام اینجا شلوغکاری بشه که بیشتر حاشیه درست بشه. ضمنا هنوزم پای حرفم هستم ولی بهت توهین نکردم. الانم یک سوال دارم. شما ملوانی هستی؟ من به ملوانی ها دوتا تیکه انداختم پس اگر نیستی بهت بر نمیخوره. ضمنا خیلی اینجا انتقاد میکنن ولی فقط تو فحش دادی.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:37 am

Inja-Rasht :
/10/
بابا تو رو جون هرکی دوست داری ول کن.بازم میگه تو ملوانی هستی.پدر جان خدایی کامنت هایی که گذاشتی بخون تو با هرکی صحبت کردی یه تیکه به من انداختی.اخه چه ربطی به ملوان داره آخه
نه عزیز جان من یه رشتیم .و عاشق داماش و سپیدرود.و به این افتخار میکنم که تا اخرش به پای افتخارات شهرم هستم .از ملوانم حالم به هم میخوره چه برسه بخوام طرفدارش باشم
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 9:42 am

[quote:419fe86f4f="samblack"]Inja-Rasht :
/10/
بابا تو رو جون هرکی دوست داری ول کن.بازم میگه تو ملوانی هستی.پدر جان خدایی کامنت هایی که گذاشتی بخون تو با هرکی صحبت کردی یه تیکه به من انداختی.اخه چه ربطی به ملوان داره آخه
نه عزیز جان من یه رشتیم .و عاشق داماش و سپیدرود.و به این افتخار میکنم که تا اخرش به پای افتخارات شهرم هستم .از ملوانم حالم به هم میخوره چه برسه بخوام طرفدارش باشم[/quote:419fe86f4f]

آقا تو بیخیال شو. من دارم بهت میگم اون تیکه ها خطاب به مل ملیا بود تو میگی به تو توهین کردم. من کی به تو گفتم ملوانی؟! گفتم اگه ملوانی نیستی نباید بهت بر بخوره. علیه عابدینی حرف میزنم میگی وکیل مدافعشم. به همه رشتیا میگی غریبه پرست. برای همه هوادارا متاسفی. تمومش کن عزیز. داری مغلطه میکنی. دیگه جوابت نمیدم همینقدر کافیته.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان