[quote:2d24ea8d97="samblack"][quote:2d24ea8d97="Inja-Rasht"][quote:2d24ea8d97="samblack"][quote:2d24ea8d97="ali126"][quote:2d24ea8d97="samblack"][quote:2d24ea8d97="ali126"][quote:2d24ea8d97="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
مگه علی کریمی آدمه؟ تو همون پرسپولیش نمیتونه هیچ غلطی بکنه.بد انتظار دارین اینجا بیاد با تعصب بازی کنه.یعنی این از آبشکو حاجتیو سهرابی بهتره؟ بخدا بازیکنای امیدمون از اون سرترن.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:2d24ea8d97]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟

/این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:2d24ea8d97]
بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:2d24ea8d97]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:2d24ea8d97]
اون موقع که بخوام قضاوت کنم دیگه تیمو به لجن کشیدن و منتظر قرعه کشی رقابت دسته 1 باید بمونم
میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:2d24ea8d97]
چند وقتی هست سعی میکنم جوابت ندم. ولی مثل اینکه شما فقط دنبال حاشیه درست کردنی. تا حالا ندیدم یک کامنتی در جهت صلاح تیم بذاری. قبلا میگفتم شاید سلیقه ها متفاوته و شاید فکرت اینجوریه ولی واقعا چرا حتی یکدونه کامنت نزدیک به بچه های این سایت نذاشتی؟(البته منظورم در مواقع بحرانی هست). برای من جالبه الان که بچه ها به این نتیجه رسیدن که فعلا سکوت بهترین کاره شما یکدفعه داغ کردی؟؟؟!!!!!!!!! این نظرات برای رشتی زشته. اینجا رشته پسر جان به هیچ قومیتی به چشم بد نگاه نمیکنن. یعنی چی زباله های تهرانی؟ اون زمان که عابدینی یک تنه پشت تیم واستاده بود و همین آقایی که همه سنگش به سینه میزنید در کمال بی شرمی علیه تیم شهرش دروغ گفت همه فحشش میدادن. الان چطور بعد 6 هفته عزیز شد؟ این آقایی که سنگش به سینه میزنید اگر به فکر تیم بود و خودخواه نبود مثل مجید جهانپور سعی میکرد حاشیه های تیم رو کم کنه نه اینکه حاشیه بسازه. به نظر من سرمربی که نتونه مسائل تیم رو مدیریت کنه برکناریش کار درستی هست. تنها اشتباه عابدینی انتخاب درخشان بود که در مورد اون هنوز قضاوت زوده گرچه باز هم معتقدم باید هوادارها جوری درخشان رو محدود کنن که نتونه گندای شاهین رو اینجا بزنه. ضمنا این آقایی که سنگش به سینه میزنید بجای اینکه برای بازیکناش تبلیغ کنه و بگه در حد تیم ملی هستن فقط کوبید تو سر تیم و گفت من بازیکن خوب ندارم، من پرسپولیس بردم، من پیکان رو 5 تا زدم. این من ها بود که این آقا و آینده همه مربی های بومی رشت رو نابود کرد.[/quote:2d24ea8d97]
من فقط یک بار جواب تورو میدم دیگه هم هیچی نمیگم.چون ممکنه مثل بعضی های دیگه که تو این سایت انگ انزلیچی بودن رو بهشون زدن، به منم بزنن
پس صلاح تیم و شما میفهمی و من(یا هر کس غیر خودت که نظرش با تو متفاوت باشه ) نمیفهمم!!!!
باشه من بی ادب!!! ولی کامنت خودتو بخون.تو اصلا میل نداری اسم همشهریتو بیاری.میگی این آقای که...
این آقا الان دیگه شده خودخواه.ولی من میگم واقعا مرد بود.چه انتظاری ازش داری که با آبروش بازی کنن، و خودش سکوت کنه.چرا عابدینی مرد نبود که بیاد تو نود جلوش حرف بزنه.
پس عابدینی یک تنه پشت تیم بود؟ مگه هرندی نبود که اول فصل تیمو جمع کرد.اون موقع امید خان شده بود.الان دگه دوست نداری اسمشو بیاری.این بود رسم میرزا.اینه مردانگی که از میرزا ما به ارث بردیم؟
باشه پسر خوب من دیگه هیچی نمیگم.فقط دوران پگاه یادت بیاد که چجوری پر شده بود از آدمای غیر بومی و...
فقط همین آقای سراوانیو نگاه کنن که الان چجوری لب تابشو گم کرده.چرا ما همیشه زبر همه خالی میکنیم؟ بابا بخدا ما رشتی هستیم خون میرزا تو رگهامونه.تا کی باید از سادگی ما سو استفاده کنن؟
باشه آقا اصلا تمام بچه های رشتو از تیم بیرون کنن و بازیکنای "تاپ تهرانی" بیان تو تیم.انشا الله که شما و امیر تیم موفق باشین
و در آخر در صحبت کردنت یه خورده ادبو رعایت کنن.فکر نمیکنم همچین حقی به تو داده باشن که تو این سایت هرچی از دهنت در بیادو به کاربر دیگه بزنی[/quote:2d24ea8d97]
آقای Inja-Rasht شما برمیگردی به یکی دیگه میگی : همش در حال حاشیه درست کردنی ؟!؟!؟!؟!؟
احتمالا یا معنی حاشیه نمیدونی یا اونطوری که خودت دوست داری یرداشت میکنی !
با چه رویی نسبت به هرندی این حرفارو زدی ؟ پس تو رشتی نیستی دیگه ، حتی اگه بر فرض محال
هرندی مقصر باشه ، تو حق نداری با این الفاظ خطابش کنی .
نسل مربی های این شهر همون (حاجی) که تو و امثال سراوانی دوستش دارن از بین برد ......
سراوانی کجاست تو این برهه زمانی ؟ بقول بچه ها لب تاپش زیر درخت هلو گم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا رشت هست و به هیچ قومیتی بد گفته نمیشه ، اما این نال گذشته بود ، امروز تغییر کرده و شده :
( اینجا رشت هست و به هیچ قومیتی بد گفته نمیشه ، مگر اینکه خلافش ثااااابت بشه )
خوشبختانه الانم خلافش ثابت شده اما یه عده چشمشونو بستن و فکر میکنن با تریپ روشنفکری همه
چیز حل میشه !
تو تمام کامنتها و نظرات خود شما هم موضع گیری بسیار بد علیه شخص هرندیه ، چراااااا ؟
هرندی چه دروغی با کمال بی شرمی گفت ؟
یعنی میگی تیم ما (داماش) مشکل بازیکنی نداره ؟ تو همین 90 گفت من پرسپولیس بردم یعنی تیم من ....
من کاری به اون کسی که میگی نیت سوء داره ، ندارم . حتی شاید حق باهات باشه ، اما در مورد هرندی
میخوای هر نظر و صحبتی داشته باشی ، بااااااااید رعایت ادب کنی ، نه تو ، نه من ، بلکه همه کسانیکه
خواهان رشت و داماش هستن ، چون برامون زحمت کشید و با توطئه یکسری دیگه تو ذهن بعضیا خراب شد !
در پایان هم بگم ، نمیدونم چه خصومتی با هرندی داری که از همون روز بعد شکست داری یکسره علیهش میگی
بابا وجدان هم چیز خوبیه ، من نمیگم کارهاش عااااالی بود و به به و چَه چَه ، اما در بدترین شرایط ، بهترین کارایی
برامون داشت ، حتی از اون (حاجی) شما هم مردانگیش بیشتره و کاملااااااااااا اثباتش کرد.